Hvordan er det å være vegetarianer?

Hei bloggen! 

Det de fleste spør meg om når de finner ut at jeg er vegetarianer er: Hvordan klarer du det? er det vanskelig? hvorfor?

"Hvorfor" spørsmålet irriterer meg alltid. Det er vel samma om jeg er allergisk, ikke liker det eller er i mot hele industrien. Grunnen til at jeg tenker sånn er fordi hvis man er allergisk er det "greit" at man ikke spiser det. Liker man det ikke så er det "greit" at man ikke spiser det. Men hvis jeg har sterke meninger mot hele industrien så får jeg en hel tale om hvor idiotisk jeg er og blablabla. La alle ha sine meninger. Det er ikke sånn at ingen får spise kjøtt bare fordi jeg ikke gjør det. Så ikke tving meg til å spise kjøtt bare fordi du gjør det. 

Når det kommer til hvordan det var å slutte med det, må jeg si det gikk veldig bra. Heelt til jeg skulle ut på byn og alle skulle ha nattmat (kebab). Kjente det var litt kjedelig å måtte gi opp den gleden, men sånn er det.

Jeg kuttet ut  kylling i 1 år før jeg kuttet ut alt. Det er greit å starte litt sånn gradevis hvis man er usikker.  

Har du noen gang sprukket? Nei. ikke en gang. Men jeg var fryktelig uheldig på nyttårsaften når jeg feiret med familien til samboeren min. Da holdt jeg meg klart unna kalkunen. Mens jeg spiste og koste meg fant jeg ut at sausen jeg hadde på potetene mine var laget av kraft til kalkunen! Eller anden, husker ikke helt. Da var det like før jeg kastet opp!

Det er i seg selv ikke vanskelig å ikke spise kjøtt, men man innser ikke helt hvor mange ting som inneholder det. Det er faktisk helt sykt! Men det jeg synes er veldig kjedelig er det når jeg skal på besøk.. Hvis de ikke vet at jeg er vegetarianer så føler jeg mer frekk når jeg takker nei til maten de har laget til meg. Og hvis de vet det får jeg dårlig samvittighet for det ekstra bryet med å lage egen mat bare til meg... 

Men jeg angrer ikke et eneste sekund. Jeg føler meg friskere, sunnere og har mye bedre samvittighet! 

Har dere noen flere spørsmål så er det bare å spørre <3  

Julia Anjali
Bra skrevet. :D Jeg har selv sluttet å spise kjøtt
13.09.2017, 20:20
URL: http://juliaanjali.blogg.no
Veldig bra skrevet ❤️
13.09.2017, 21:08

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og sikker innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits