Mitt gamle crush

Hei hei! 

Nå sitter jeg godt ned i sofaen og ser på film med samboeren min. Vi fant ut at vi skulle se Jackass 1, 2, (2,5), 3 og 3,5, som forresten er noen av mine favoritt filmer!

Når vi begynte å se på den første kom jeg på å huske at en av dem var barndoms crushet mitt. Hvor sykt er ikke det? Jeg gikk i 2 klasse eller noe når jeg så den første filmen og ble kjempe forelsket! 

Hvem lurer dere?

Vell.. 

Johnny Knoxville

 

Jeg vet ikke helt hvorfor en 8 åring synes han var digg, men sånn var det jo, haha.

Har dere noen rare crush fra barndommen?

Nytt familiemedlem!

God morgen alle sammen! 

Jeg tenkte jeg skulle introdusere dere til vårt nye familiemedlem! Han er så utrolig nydelig at jeg har ikke ord!! 

Han heter Rengo (kort for Rengar). Jeg ville egentlig kalle han Bob, men jeg fikk ikke lov, haha. Jeg synes han ser meg ut som en "Bob" enn en "Rengo", men det er bare min mening. 

Ikke nok med at han ser nydelig ut nå, men han blir ENDA penere når han er voksen. Bare google "Britisk korthår" så ser dere det selv. 


Han elsker tøflene mine for å si det sånn, haha. Jeg tør nesten ikke å ta de på fordi da kommer han løpende og han slipper ikke når han først har begynt.

Det er klart at det er slitsomt å ha en kattunge som er 100% innekatt. Han våkner flere ganger om natten, og så klart vekker han meg. Når kan vekker meg ligger han seg på ryggen for å få kos. Det er greit nok det, men han skal ha kos helt til HAN sovner, så hvis jeg sovner før det, så vekker han meg igjen. Sånn holder vi på rundt klokken fire, seks, syv og åtte. Så jeg er relativt trøtt når jeg kommer på jobb. 

Men jeg kan ikke bli sur heller. BARE SE PÅ HAN! Så søt. 

 

Hvorfor jeg "hater" kirker

Det jeg sa i ste om å være en satanist var bare tull, eventyr, fantasi, IKKE sant. Sarkasme er noe dritt, haha. 

Nei, men kirken er noe jeg aldri har likt, og kommer mest sannsynlig aldri til å like den heller. Guds hus der alle er velkommen. mhm, "alle" med mindre du er homofil, dekket av tatoveringer og piercinger, eller rett og slett bare annerledes. Med kirken følger det mer vondt for enkelte mennesker enn godt. 

De fleste vil vel tenke at dette er fjernt og ikke skjer her, men jo. Jeg har aldri møtt noen mer dømmende mennesker enn de som er fast tilhenger av en eller annen kirke. ikke gjør ditt, ikke gjør datt. "samme om du elsker han, har dere begge peniser så er det ikke ekte kjærlighet". Hva har vi med det å gjøre? Det er ikke sånn at hele menigheten blir tvunget inn på rommet for å se på dem ha sex. Ærlig talt sier jeg bare. 


 

kirken som skal være så imøtekommende og åpen for alle har feilet veldig mange, har skadet veldig mange, har ført til død for veldig mange. Derfor er jeg ikke glad i kirken. Det ene stedet der "alle" er velkommen viser deg den kalde skulderen, det er nok for hvem som helst til å ikke ville leve mer, og det er det som skjer rundt i mange forskjellige land, inkludert vårt eget. Men når sant skal sies så er ikke Norge påvirket av kirken på samme måte lenger. Takk Gud(?)  for det.

 

Smartass

Hei alle søte gode lesere!

Nå som ferien er ferdig er jeg egentlig ganske deprimert. Jeg sitter å teller minuttene på klokka. Og la meg si det sånn-  hvert minutt føles som en time! Det vil si at jeg har vært på skolen i over 1000 timer! Og ikke nok med det, men det er over 1000 til. Så derav deprimert.

Ikke det at jeg har så mye jeg skal gjøre når jeg kommer hjem. Men jeg har en seng og en ny episode av Teen Wolf som venter, haha. Eller, nå fikk jeg akkurat vite at jeg har lekser jeg skal gjøre.. TYPISK. Med en gang jeg skriver at jeg ikke har noe å gjøre så kommer det bøttevis med lekser. Bare sånn at dere vet det så er bøttevis kanskje bare å lese en side eller to, haha. Som i dette tilfellet passer meg veldig dårlig ettersom jeg, ja, har en seng og en episode av teenwolf som venter. MEN, jeg er jo en klassisk smartass så jeg klarer sikkert å få presset det inn i timeplanen.

Men hvis ikke jeg vil gå glipp av mer så må jeg nesten bare si hade. Wish me luck! 

#blogg #hverdag #mandag #foto #norge #rosa #rosablogg 

Tinder konkurranse

Hei bloggen!

Akkurat nå befinner jeg meg hos Iselin! Jeg kommer meg liksom aldri helt hjem jeg. Først fra Eskil til Iselin ellers er det omvendt, haha. Nei, men som alle vet hater jeg å være alene! Jeg må alltid ha noen å snakke med osv. Men ikke misforstå meg, jeg liker å være alene en gang i blant også, men jeg kaster ikke bort ferien på det likosm. 

Så nå sitter meg og Iselin på hver vår tlf og wait for it... TINDRER! Det er riktignok bare på tull da ettersom dere alle vet at jeg har kjæreste. Men noe må man jo finne på. Nei, men har dere noen tips til hva annet vi kan gjøre? Har null fantasi what so ever! 

Sykt lettet!

Hei bloggen! 

I dag fikk jeg et brev i posten. Normalt hadde jeg blir super glad, men når jeg så brevet ble jeg egentlig litt redd, haha. Jeg har altså fått svar fra forsvaret om jeg skal videre til den fysiske prøven, og som dere vet er det noe jeg absolutt ikke vil. Men heldigvis ble jeg ikke med videre. Det var noe med mangel på fysisk aktivitet osv, haha. Men det stemmer jo egentlig ganske bra. Jeg vil si at dette er en bra ting for meg og for dere. Jeg slipper å krype i gjørme og dere slipper å ha en rosablogger til å beskytte landet. Vinn, vinn.

Ellers ligger jeg her med kjæresten min og koser meg. Han skal sove her til i morgen så det blir spennende å se om jeg kommer meg på skolen tidsnok. Vil jo helst ligge i sengen med han hele dagen og bare "kose". Men, jeg må nok prioritere skole uansett hvor dritt det er....

Nå få jeg litt dårlig samvittighet ettersom jeg sitter klistret til skjermen i stedet for å være med typen, så vi får blogges litt senere. 

Av med buksa

Hei alle sammen! Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen, og gjett hva! Jeg kom inn på frisør, jippii. Så for å feire skal jeg kose meg med popcorn, senga og tv! Jeg vil si at jeg fortjener det, så kul som jeg er. Ellers så driver jeg å irriterer meg litt over det at jeg er fattig... Man finner alltid ting man vil ha når man ikke har penger, det er så typisk!

Før jeg hopper i senga, er det noen andre enn meg som HATER å gå med bukse? Det første jeg gjør når jeg kommer inn døra er å slenge den av meg. Det er så deilig, haha.

#blogg #hverdag
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits