Piknik Date

Hei hå! 

Jeg er endelig ferdig med bloggdesignet mitt og jeg er kjempe fornøyd! Det forrige jeg hadde var jo ikke halvferdig engang og egentlig ikke helt meg. Dette designet er enkelt og veldig meg! tok meg noen timer, men det var verdt det. Jeg har til og med fått med meg Instagramen min i sidemenyen. Fancy eller hva? 

Det har skjedd så mye i det siste og jeg har ikke hatt en fri dag siden sommeren startet. Ikke missforstå meg. Det er gøy å ha ting å gjøre og være med masse folk, men det er også deilig å slappe av med kun seg selv. så jeg tok en pause fra alt i går med Vendela. Vi satt oss på en holme med litt brus og snakket om alt og ingenting. Det er egentlig utrolig deilig å slappe av litt. Jeg mener, det er jo tross alt "ferie". Jeg beklager for at jeg har vært dårlig til å blogge og jeg skal definitivt ta mer tid til meg selv og bloggen fremover.

 


Jeg vet jeg ser ut som en "boms".. Men en kul "boms" 

Hva har du gjort? Hva synes du om designet mitt?

Frankrike 2015

Hei alle sammen!

Nå er jeg "endelig" tilbake til mitt kjære Norge etter en to ukers ferie til Frankrike. Det har vært en helt utrolig opplevelse, men det er veldig deilig å være tilbake. Jeg hadde håpet å få blogget en dag av gangen, men nettet var for dårlig til det, så da ble det null blogging på meg. Men nå som jeg har internett så er det vel bare å skrive.

Vi var på en camping rett utenfor St Tropez. Det var utrolig fint der. Det var et badeanlegg, en restaurant, bakeri osv.. Alt på ett og samme sted.  Dagene besto vel mest av å ligge på solsengen og jobbe med brunfargen. Noe som gikk kjempebra helt til jeg fikk soleksem. Og som alle som har hatt soleksem vet så må man holde seg unna solen helt til det forsvinner. Så det var en firedagers nedtur i min relativt fantastiske ferie.

 
Etter jeg ble bedre så tok vi oss en tur til St Tropez. Det første jeg la merke til var at det var utrolig mange rike mennesker der. Det var to kilometer med yachter fra høyre og til venstre og ikke nok med det, men den ene båten kostet 500 000 000 euro. Følte ikke akkurat at jeg passet inn akkurat der og da, men det var en  veldig fin by. Etter vi hadde tittet på båtene så fant vi en fin restaurant ved stranden. Alt var fint helt til jeg begynte å drikke av glasset mitt. Da kjente jeg en hard klump på glasset som viste seg å være inntørket mat fra en tidligere kunde. Ikke nok med det men når jeg begynte å spise maten min så fante jeg et ganske så langt hår. La meg bare si at det ikke var mitt. Jeg ble relativt fort mett kan man si.

Men eller så var det en veldig bra tur.Min fremtidige båt!


Ble litt kort sammendrag, men hvis du har noen spørsmål om ferien min så kan du stille dem ii kommentarfeltet!

 

Er det mulig?

Hei alle sammen!

Det har vært en mer hektisk reise enn jeg trodde det skulle bli, og jeg er ikke halvveis engang.. Når jeg var på vei til flytoget kom jeg på at passet mitt lå hjemme, så vi måtte kjøre hjem og hente det. Det er så typisk meg å glemme slike ting. Sannheten er at jeg ikke hadde tenkt at jeg trengte noe passet i det heletatt. Smart som jeg er. Nå sier det seg jo slev at jeg ikke rakk flybussen så jeg måtte da bli kjørt helt til Gardermoen (2t15min). Når jeg kom dit hadde jeg ganske dårlig tid, men jeg måtte så klart inn på Ark for å kjøpe meg en bok til ferien. Det tok sin tid for å si det sånn.. Da jeg kom til gaten var den på vei til å stenge, men jeg rakk det heldigvis akkurat. Så nå sitter jeg og koser meg på hotellrommet mitt her i Bergen! Litt andpusten bare.


Denne sengen skal jeg dele med min søte lillebror!
Håper reisen videre til Frankrike i morgen kommer til å bli litt mer "smooth".

  Hva har du gjort i dag?

Hade Fredrikstad!

Hei alle sammen! 

Nå går turen snart til Frankrike (endelig). Jeg har løpt rundt og stresset i omtrent hele dag. Det vil si fra klokken sju til nå og kanskje litt etterpå. Man glemmer alltid noe uansett hva! Men jeg tror jeg har fått det viktigste med meg som å lage en "Syden" offline liste på Spotify (Desidert det viktigste). Jeg har også tatt en "all over" shave. Det er ikke digg å komme på stranda og så stikker det hår ut alle åpninger. Også har jeg jobbet med det hvite smilet mitt og er ENDELIG fornøyd! Jeg har også fikset neglene til turen. Er det noe jeg har blitt relativt avhengig av så er det neglene mine. Skal jeg ut eller noe så MÅ de være pyntet. Det er mye arbeid, men det er verdt det. Man føler seg mye mer satt sammen når man har pynta på de små tingene. Som for eksempel bleking av tennene eller fiksing av neglene i mitt tilfelle..  

 
 Hade Fredrikstad!

2 dager igjen!

Tiden har flydd så utrolig fort nå som varmen har kommet. Jeg glemte faktisk helt at jeg skal til Frankrike og at kofferten må pakkes. Det var ikke før i dag når jeg fikk en mail av flyselskapet jeg kom på at jeg skal dra allerede på fredag. Jeg har nærmest hatt en catwalk i mitt eget hus for å finne ut hva jeg skal ha med. Med tanke på at jeg ikke har vært i Frankrike før så er det ikke så lett å pakke klær. Hva går dem rundt med der? Jeg satset på å pakke masse kjoler og skjørt. Det slår sjeldent feil.
Sko, sko, sko og flere sko! 

Man kan aldri få FOR mange sko! Jeg har faktisk måtte ta ut noen par på grunn av overvekt på kofferten. Men hadde det vært opp til meg så hadde jeg pakket hele klesskapet mitt og skohylla! Men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg ikke til å bruke halvparten av det jeg har pakket med uansett. Så det er sikkert ikke krise. Hva skal du i sommer?

Frankrike, Here I Come

Jeg kan ikke tro det, men om to uker drar jeg til Frankrike! kofferten er "ferdig" pakka, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å forandre innholdet helt til siste liten. Jeg gleder meg så masse til å ta bilder og oppdatere dere. Men jeg trenger masse tips til hva jeg kan finne på der nede.♡ Har noen av dere vært der før? Hvordan var det?

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits