Min hår rutine

Hei alle sammen!

På dager som dette, altså grå og fæle, er det en ting jeg elsker å gjøre. Jeg tror ikke jeg er det eneste som gjør dette. Men jeg fikser håret mitt. Det finnes egentlig ingenting jeg heller vil gjøre enn å prøve ny sminke, fikse hår og rett og slett ordne meg når været er sånn som det er.

Jeg tenkte jeg skulle dele min hår rutine med dere. Følte ikke at overskriften kunne være dagens hår liksom. Så da ble det hår rutine, haha. Den er ikke så vanskelig og det tar ikke så lang tid, det er derfor jeg elsker denne frisyren. Den passer perfekt til hverdag!  Så.. Here you go.Huffamei så sur jeg ser ut! Jeg er ikke det altså, haha. Først så krøller jeg hele håret. men jeg setter det ikke opp i flere seksjoner. Jeg tar store deler av håret og krøller dem. Det dere må huske på er å krølle i annenhver retting sånn at det ser litt naturlig ut og at man kan se krøllene bedre. For de som ikke vet det så elsker jeg krøller. Hadde jeg hatt tid til å krølle det hver dag før skolen så hadde jeg kasta rettetangen, haha. Etter håret er krøllet så børster du krøllene. Ikke børst dem ut, men bare børst igjennom en eller to ganger. Da ser krøllene mye mer naturlige ut og de får et veldig fint fall. En annen ting er at jeg bruker ALDRI hårspray, men hvis dere har glatt hår så må dere jo selvfølgelig få lov til det. Men jeg synes bare at håret blir så stivt og ekkelt.

Etter det er det bare en ting å gjøre! Sett inn en bandana. Det er kanskje ikke så "inn" lenger, men jeg liker det veldig godt. Det gir også mer volum til håret på en måte, også slipper man å få det i fjeset hele tiden. Håper dere likte det! Blogges

 

#hår #skjønnhet #blogg #hverdag 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits