Den beste typen fredagHei bloggen!

Istedenfor å ordne meg og dra ut på fest har jeg bestemt meg for å bli hjemme. Jeg har helt ærlig ikke behov for å feste hver helg. Innimellom er det deilig å bare komme seg hjem til den deilige senga, ta av seg sminken og se ut som en dass. Det er jo selvfølgelig gøy å dra ut og sånn, men i kveld har jeg mye bedre ting å gjøre. Meg og Eskil skal bare kose oss og se på filmer og andre ting. Vi trenger litt tid for oss selv til bare være sammen egentlig. Jeg velger en kjærestekveld over fest anytime. 

 

 

NAM! popcorn er faktisk noe av det beste jeg vet. Jeg har hørt at det er den sunneste snacksen man kan spise!? Det er isåfall noe jeg velger å tro. På den måten kan jeg bare spise og spise uten å få dårlig samvittighet, haha. Blir så frustrert! Får aldri tatt et bilde av han med mindre han får lov til å dekke ansiktet sitt. Og hver gang jeg faktisk klarer å snike til meg et bilde blir han sur.. Men er man kjæresten til en blogger så skjønner jeg at man kan bli litt lei av kameraet, haha. true love, haha 

Her driver jeg å babler om at jeg har kosekveld med typen, når jeg egentlig har sittet å jobba med bloggen i over en time nå. Haha, nå titta han på meg med et sånn "takk gud du begynner å bli ferdig" blikk. Det betyr vel at jeg må avslutte. Håper alle får en like fin fredag som meg! 

Blogges

Sexy Time

Hei dere! Hele ettermiddagen min har gått til å ordne meg fra topp til tå. Dere skjønner, det er en hel UKE siden Eskil dro til Spania! Så der har dere grunnen til at jeg driver å shaver, bader, dusjer, sminker og retter håret så sent på kvelden. 

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg er sånn, men jeg synes det er viktig på en måte. Det å se fin ut for kjæresten. Ihvertfall når han har vært borte så lenge. Hadde det vært meg, så hadde jeg satt veldig stor pris på det, hihi. 

Men jeg gleder meg såå mye! Ikke bare til å se han men... Ja.. Tro det eller ei gutter, jenter har behov de også UANSETT hvor mye vi nekter for det, haha. Dere får ønske meg lykke til jenter og gutter! Er så glad i dere alle

 

#blogg #hverdag
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits