Vinneren er...

Jeg kunne ikke akkurat gi gaven til noen jeg kjenner. Det hadde blitt litt urettferdig i mitt hode. 

Men vinneren av denne er så nydelig at hun sendte en mail til meg i dag og snakket om hvor fantastisk jeg er osv. Jeg ser jo selv at det er litt smisking, men hvorfor ikke? 

Gratulerer Emma Marie, og tusen takk for så fine ord. 

Blogges!

Den eneste masken som funker - Konkurranse

Heii! 

Jeg har prøvd så utrolig mange sånne svarte masker, men jeg har aldri følt at de tar noe. Helt til jeg prøvde den her. Det ligger så mye i masken når man drar den av at det er helt sykt. Nesten litt ekkelt. 

Dette er ikke sponset så da vet dere at jeg sier det jeg mener.  

1. Vask ansiktet godt

2. Tørk deg sånn at ansiktet ditt ikke er fuktig mer

3. Påfør masken i T sonen. Men du kan også ta den der du føler det er mye hudormer og kviser. 

4. Vent 30min eller til den er tørr. 

5. Dra den av og se alt som ligger i masken!

Har du lyst på masken og renere hud så er det bare å like Facebook-siden min og kommentere at du har gjort det i innlegget. Jeg velger en vinner i løpet av morgendagen. Lykketil!

 

Konkurranse

Hej alle sammen!

Jeg kjøpte det mest geniale i går. Nemmelig en SelfieStick. Jeg har alltid tenkt litt sånn at det er bare fjortiser som bruker det og at det er jævelig rart og sånn. Men for å være helt ærlig så har jeg alltid egentlig hatt lyst på en. Og vet dere hva? Jeg kjøpte en og jeg ELSKER den. Alt blir så mye lettere og man får med "hele gjengen". Det er alltid en eller to som blir klemt ut av et gruppebilde, but no more. Er du klar til å delta? Alt du trenger å gjøre er å like facebooksiden min og kommentere at du er med i innlegget. Husk å skrive e-posten din slik at jeg kan kontakte deg og få adressen din hvis du vinner. Det er selvfølgelig lov til å dele og smiske så mye dere vil! 

Lykke til!


 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits