vellykket lørdag

Hei bloggen!

Jeg vet ikke hvordan gårsdagen deres var, men min var kjempe bra! Vi dro til bua til Eskil og bare koste oss med venner og ja, alkohol. Jeg bare elsker lørdager ettersom jeg er drit sliten på fredager (skole) og drit sliten på søndager (fest), haha. Det er alltid koselig å tilbringe tiden sin med venner og bare være seg selv. Jeg er jo egentlig ganske sjenert når jeg er rundt folk jeg ikke kjenner, så det å bare være seg selv og slippe seg løs er deilig.

Meg og iselin dro hjemmover ca 03:30 og fortsatte litt her hjemme. sang litt, danset litt og lo oss ihjel av de mest meningsløse ting. Alt i alt en vellykket lørdag vil jeg si. 


Jeg tok ingen bilder i går.. Beklager det

Jeg må bare få takket for alle de gode tilbakemeldingene jeg fikk på videobloggen min. Utrolig koselig i og med at jeg var så nervøs. Tror faktisk ikke jeg har vært så usikker på noe i mitt liv, men jeg angrer ikke ett sekund. Føler at dere har blitt litt mer kjent med meg og hvordan jeg faktisk er under det blonde håret og resylanet, hihi. Ja, jeg fikk en del hat, men who cares? 

Formen er ikke helt på topp nå så jeg tror jeg bare avslutter innlegget her. Håper dere har hatt en super lørdag med venner eller familie eller kanskje Netflix. Blogges! 

Videoblogg - Wold you rather

Håper dere likte mitt kleine forsøk på en videoblogg, haha. 

Go easy on me

Hei bloggen! 

Som dere vet så skulle jeg lage en videoblogg. Jeg ble nesten ferdig, men så gikk kameraet mitt tomt for strøm, typisk. Så nå er det på lading og jeg skal prøve igjen. Jeg er så nervøs på hvordan dere kommer til å reagere og hva dere synes. Det er jo alltid litt kleint å sitte alene på rommet og snakke inn i et kamera liksom. Og jeg blir jo ikke mindre klein for å si det sånn.. Så go easy on me.

Ellers i dag skal jeg ut og kose meg med mine kjære venner og bare få tankene bort fra den jævla videobloggen, haha. 

Jeg måtte ta et bilde fra tlf  i og med at, ja, jeg ikke har hatt strøm på kameraet

 


Men nå ser jeg at batteriet er ferdig ladet. Ønsk meg lykke til da! 

Blogges

 
Lei av å være populær

Hei bloggen!

Jeg aner ikke hva som har skjedd! Jeg våknet i dag til over 20 nye venneforespørsler fra folk jeg ikke aner hvem er. Ikke nok med det men sånn har det vært hele dagen. Til sammen i løpet av de to siste timene har jeg fått over 50 forespørsler. For å være ærlig så er det egentlig ganske slitsomt. Jeg aner jo ikke hvem noen av disse menneskene er, men jeg godtar de jeg har fellesvenner med og som ikke ser ut som gale pedoer. Også må jeg bare si at jeg fikk en venneforespørsel av en kjendis?! Godtok han med engang da, haha. 

Men det er ikke det verste.. Det må være pokingen! Jeg er opp for litt krig, men ikke med over 300 mennesker. Hva faen liksom? Det er greit jeg har en populær blogg, men jeg skjønner ikke hvor den "legg Sunniva til som venn" trenden kommer fra. Men det er jo koselig at dere legger meg til, men bare send meg melding og si at dere er lesere så godtar jeg alltid med mindre du er skummel (?), haha.


Slapp av alle sammen. Er bare et køddebilde fra i går ettersom kameraet mitt ikke har strøm. 

Også vil jeg bare bruke dette innlegget til å takke alle dere fantastiske lesere som leser bloggen min hver dag og kommenterer noe annet enn dritt. Det betyr så utrolig mye for meg! Jeg vet jeg ikke er så flink på å svare, men det skjer så mye at jeg bare glemmer det. Dere må bare vite at jeg smile for meg selv hver gang jeg hører fra dere. Love you all! 

 

Would you rather

Hei bloggen! 

Jeg spurte dere i går i et innlegg om hva dere ville se fra meg i en eventuell videoblogg. Det sto mellom 20 fakta om meg eller would you rather. For å være hel ærlig virker det litt kjedelig å se på en video hvor man bare snakker om seg selv i en evighet, så det ble alternativ nr. 2. Jeg må bare si at jeg gleder meg så mye til å "vise" meg for dere, haha. Dere skjønner hva jeg mener. 

 

Kanskje dere har noen kule Would You Rather spørsmål til meg? Jeg har jo ikke fantasi, men uansett så hadde det vært litt kulere å svare på deres spørsmål fremfor å lete på nettet. Men nå må jeg altså ta blikket opp fra pcen og gå ned å spise litt. Blogges!

Perfekt!

Hei bloggen!

I dag kan jeg faktisk si at alt er helt PERFEKT. Først så dro jeg tidlig fra skolen, så fikk jeg besøk av en av de viktigste menneskene i livet mitt, altså Iselin, haha. Vi har sittet i senga og sett på tv og spist popcorn med hver våres Breezer i hånden. I tillegg har jeg aldri fått så lite hat på et innlegg i hele min blogghistorie. Det er jo helt sykt! Jeg ble nesten litt lei meg (?) i og med at jeg har blitt så vant til det. Og for å være ærlig så er det litt gøy å se hvor mange mennesker jeg irriterer bare med å eksistere. 

Som dere vet så farget jeg håret i går og jeg er så fornøyd! Det ser litt forskjellig ut på bildene på grunn av forskjellig lys, men det skjønner dere jo. Dere er jo ikke dumme.
AH! Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig mye jeg elsker popcorn. Jeg spiser popcorn hver dag hver uke i hver måned. Faktisk så tror jeg at de som fant opp popcorn er de smarteste menneskene i verden, haha.

Jeg har fått en del kommentarer på hva dere ønsker jeg skal videoblogge om, men hvis DU ikke har kommentert så gjør det HER! ;)  

Håper deres dag har vært like perfekt som min! blogges

Videoblogg

Hei bloggen! 

Jeg har et spørsmål til dere: Hva tenker dere om en videoblogg? Jeg har tenkt en del på det og det virker som en god ide. På den måten blir bloggen litt mer personlig og dere får liksom hørt hvordan jeg høres ut. Er jeg bare dum nå eller skjønner dere hva jeg mener?

Det eneste som er problemet er at jeg ikke har peiling på hva jeg skal videoblogge om, så dere må hjelpe meg. Er jo ikke vits å snakke i flere minutter om noe som ikke interesserer dere. Såå bare skriv i kommentarfeltet hva dere ønsker å se. Gleder meg så masse! Men jeg blogger mer senere. Akkurat nå så ser jeg egentlig på film med Iselin. Føler meg alltid så råtten når jeg alltid må blogge når jeg har besøk eller er på besøk, men sånn er livet. 

Blogges senere i kveld! Love u

"Ny" hårfarge

Hei bloggen! 

Gjett hva jeg har gjort i dag! Farget håret. Hvor heldig er ikke jeg som får farget håret mitt gratis liksom? Jeg gjorde ikke så veldig mye mer enn å gjøre det lysere noen steder, men det ble sykt fint. Som dere sikkert har fått med dere elsker jeg å dra til frisøren og farge håret mitt. Det er faktisk noe av det beste jeg vet! Hår har så mye å si på utseende. Er man blond så gir man et annet inntrykk en hvis man er brun. Jeg personlig elsker å være blond. Man får mye mer oppmerksomhet, noe som jeg setter stor pris på, hihi.

Jeg må innrømme jeg var litt nervøs ettersom det er første gang Iselin bleket hår, men det ble som sagt perfekt. Man må jo være blond og ha restylane for å komme seg videre opp på blogglista, haha, neida, joda. 

Her er altså resultatet. Hvorfor var jeg nervøs egentlig? Hun er så flink! 

Hva synes dere?

#hår #blogg #rosablogg #hverdag #rosa

Reatylane Før-Etter

Hei bloggen! 

Nå har jeg endelig satt av tid til å vise dere hvordan resultatet ble + før-etter og imellom.


Når jeg våknet opp med disse leppene ble jeg skrekkslagen. Bare se hvor utrolig store de er! Dette var altså dagen etter jeg tok Restylane. De var veldig hovne og ømme som dere sikkert kan se, haha. Ser ut som jeg er medlem i en fightclub eller noe!


Dere kan kanskje skjønne hvorfor jeg ikke likte leppene mine? De var så små og selv om legen sa de var perfekte og at jeg ikke trengte det, hørte jeg ikke etter. Typisk meg. Men det har alltid vært en ting som jeg har vært usikker på. Og jeg må bare si at jeg ikke angrer ett sekund! Og for dere som lurte, ja det var nok derfor jeg lagde trutmunn på de fleste bildene mine. Jeg har liksom alltid ville hatt større lepper.


Dette var noen dager etter og hevelsen hadde ENDELIG gått ned. Sykt deilig. Jeg kunne endelig drikke vanlig og vise meg offentlig, haha. 

 

 
Her er meg for to dager siden med mine helt nye og perfekte lepper. Det er kanskje litt vanskelig å se på grunn av den lyse leppestiften, men de har blitt ganske mye større enn det de var. 

Hva synes dere? Fin forskjell eller ikke?

3 år

Hei bloggen!

Idag er det faktisk hele tre år siden jeg ble sammen med Eskil. Tiden flyr så fort, herregud! Men.. Han kunne dessverre ikke være med meg i dag (trening). For å være helt ærlig så synes jeg det er sykt kjipt at jeg ikke kan feire det med han liksom. Men hvis ikke han kan så kan han ikke. Heldigvis har jeg Iselin jeg kan feire med da, haha. Hun er ikke Eskil, men hun er her. Vi kan jo gjøre alt som jeg hadde tenkt til å gjøre med Eskil i dag da, bortsett fra sex. Men det er hans tap, hihi, 


Sykt gammelt bilde, men det var det eneste jeg fant. Har har jeg forresten brunt hår som dere sikkert ser, haha. Jeg synes det blonde håret var mer meg kanskje? Hva synes dere?


Jeg får susse litt på henne da 


Jeg kjøpte gaver til og med! Håper virkelig han blir fornøyd, jeg føler jeg suger til å finne på gode gaver.

 

 
Også kjøpte jeg vipper og lim. Jeg bare elsker House Of Lashes! Kan vise dere i morgen.

 


Også ser vi selvfølgelig på den mest jentete filmen EVER! The house bunny. 

Men nå må jeg nesten sette fra meg pc og feire med Iselin. Huff nå følte jeg meg litt taper. Feirer 3 år med kjæresten min med venninnen min liksom. Men herregud, det er jo koselig det også! 

Blogges!

Gårsdagens Outfit

Hei bloggen!

Er det flere enn meg som er litt bakfull eller? Gårsdagen var utrolig bra. Det er faktisk ingenting bedre enn å være med venner og bare kødde, haha. Jeg ble faktisk kjent med en del nye mennesker og mesteparten av de var jenter. Hvor sykt er ikke det med tanke på at jeg ikke klarer å få meg venninner. Men av en eller annen grunn så blir alle så snille når de drikker. Eller, det finnes jo de som blir utrolig grinete og bitchy, men det var heldigvis ingen av de i går. Alt i alt en veldig koselig og morsom natt. 

Tror ikke jeg sovnet før klokken syv i dag, haha. Med løsvipper og sminke. Dere kan ikke engang forestille dere hvor dritt jeg ser ut i dag og ikke minst hvor dritt jeg føler meg, Men det er vel det vi har søndager til? 

 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere gårsdagens outfit. Eller.. Det er vel egentlig bare en unnskyldning for meg til å gå ut å ta bilder, haha. Hva synes dere?

Blogges!

Getting ready

Hei bloggen!

Jeg er så gira i dag! Skal endelig ut å drikke med bestevenninna. Det er faktisk alt for lenge siden jeg har vært med henne at det er faktisk litt trist. Greit nok, jeg var med henne på skolen, men det er forskjell på det og å dra ut sammen. Vi finner på så utrolig mye dumt at jeg er sikker på at hvis noen hadde filmet det så hadde vi blitt intetnettsensasjoner, haha! 

Nå er jeg egentlig litt stresset i og med at jeg har så mye jeg må gjøre før bussen går. Dere skjønner, her går det bare buss annenhver time så hvis ikke jeg rekker den sliter jeg litt.. Jeg må finne ut hva jeg skal gå med, pakke sminke, pc, klær osv.. + jeg må ordne meg og blogge! Dette er altså det hektiske livet til en Å-kjendis, haha. Leppene mine blir bare bedre og bedre! Jeg håper virkelig ikke de er hovne lenger fordi jeg elsker størrelsen, hihi. The bigger the better som man sier. Eskil er vel den eneste som er litt skeptisk tror jeg. Han sier det er fint, men jeg tror han foretrakk leppene mine sånn som de var. Men samma det, jeg er fornøyd og det er alt som betyr noe.

Men nå må jeg nesten pakke før det blir for sent. Herregud.. Klokken er halv tre og jeg er stressa for å komme for sent til en fest, haha. Men busstider er busstider.. Blogges!

Dirty little secret

Hei bloggen! Holdt på å si at jeg nettopp hadde kommet hjem fra skolen, men det er ikke tilfellet. Jeg kom hjem for en god stund siden og har egentlig bare ligget i sengen og sett i taket, haha. God måte å tilbringe en fredag på eller hva? 

Dere har alle hørt om Sophie Elise sitt puppe stunt sant? #Freethenipple er jo en kampanje for kvinner over hele verden, en bevegelse rett og slett. Jeg må bare si at det var utrolig tøft gjort det hun gjorde og at jeg hadde gjort akkurat det samme hvis jeg hadde silikon. Tro meg, hadde jeg hatt perfekte silikonpupper så hadde jeg flashet over alt, haha. 

Men det jeg ville frem til var at jeg har lest litt om free the nipple og jeg måtte bare "prøve". Jeg gikk ikke så langt som å løpe ned gaten med puppene fremme altså. Men jeg gikk uten bh en hel dag, og det var drit deilig. Jeg gikk rundt i byn, på skolen og alle andre steder og bare gliste, haha. Det var veldig befriende og "spennende". Jeg følte at jeg gikk rundt med en dirty little secret bare jeg visste om. Greit at jeg ble busted av noen, men det gjorde da egentlig ingenting. Herregud, det er bare pupper!

Noen vil kanskje si at jeg er litt drøy eller hva dere vil kalle det, men det er faktisk ganske viktig å "være kvinne" hvis dere skjønner? haha. Jeg anbefaler dere virkelig å se filmen eller lese om det! (free the nipple)

Ellers i dag har jeg ikke så store planer egentlig. Må rydde og vaske litt merker jeg. Føler jeg sitter i et bombet horehus som mamma kaller det, haha. Jeg får vel sette i gang tenker jeg. Ønsk meg lykke til da! 

Blogges!

#rosa #rosablogg #hverdag #blogg #freethenipple

Trust no duckface

Hei bloggen!

Jeg lovet dere å poste bilder av leppene mine i dag, så here goes.. De er ganske hovne enda og ikke minst vonde! Men jeg angrer ikke ett eneste sekund, hihi. Men selv om de er hovne osv synes jeg de er fine. Det skal jo ta to dager før hevelsen går bort, men jeg klarer virkelig ikke å vente! Det er ganske spennende å se hvilken lepper man skal leve med i ett halvt år liksom. 

På morgningen i dag var de helt forferdelige! Jeg så faktisk ut som en and, haha (kvak kvak). Men heldigvis roet det seg ned etter hvert og jeg fikk mindre og mindre blikk. Det er vel egentlig det verste med Restylane. Alle blikkene man får og alle som hvisker og ler, men det er ikke noe jeg gidder å tenke så mye over. Om noen dager så er det omvendt.


Nå blir det ikke så mye duckface bilder på bloggen tror jeg, haha. Har ikke behov for det ser det ut som

 


Hvis dere ser på overleppa så ser dere at jeg er ganske blå og du kan også se noen sprøyte merker, æsj.. 

 Jeg har tenkt til å legge ut før-etter bilder, men jeg velger å vente til alt er som det skal. Brått så ser de helt annerledes ut når jeg våkner i morgen.

Hva synes dere? For mye?  

Restylane

Hei bloggen!

Nå er jeg endelig hjemme etter timen min. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gruet meg så mye, haha. Nå sitter jeg altså på det rosa rommet mitt med hovne lepper, og med hovne mener jeg GIGANTISKE! Det var rett og slett flaut å gå forbi andre etter jeg kom ut fra klinikken.. Folk så rart på meg og det var faktisk en som gikk forbi meg og lagde trutmunn og lo. Drit flaut og respektløst fra deres side. Tenk om jeg hadde en allergisk reaksjon eller noe og trengte hjelp, haha. 

Jeg vil veldig gjerne vise dere resultatet, men akkurat nå er det ikke så lekkert. Tenkte jeg kunne vise dere i morgen ettersom hevelsen har gått litt ned. For å være helt ærlig så orker jeg ikke å tenke på alle kommentarene som hadde dukket opp hvis jeg hadde vist meg selv til dere akkurat nå. Ser ut som et nebbdyr! + jeg har begynt å få blåmerker..Men alt i alt ble jeg veldig fornøyd med både legen og resultatet (før det ble hovent). 

Og btw. Litt selvskryting, men jeg var så flink! Jeg tok så mange sprøyter uten å blunke engang. Det hadde jeg aldri i mitt liv trodd jeg skulle klare. Jeg mener.. Jeg gråter av en blodprøve, haha. 

HUSK! Har dere noen spørsmål så kan dere bare spørre. Jeg skal som sagt skrive ett innlegg hvor jeg svarer på alt! 


Halvveis gjennom prosessen

Dette er altså alle bildene dere får se i dag, haha. Etter det ser det faktisk ut som om jeg har spist en bie eller noe. Men jeg får komme meg i dusjen nå før jeg sovner. Blogges alle sammen!

Nå skjer det!

Hei bloggen!

I dag er altså den store dagen! Jeg vet jeg ikke har fortalt dere dette, men nå om ikke så lenge sitter jeg i en stol med hundre nålestikk i leppa. Haha, høres altså ikke så delikat ut. Men man må lide litt for skjønnheten. 

Det dere kanskje ikke vet er det at jeg har sprøyteskrekk. Ikke bare litt, men jeg gråter av en blodprøve (og det er med bedøvelse). Først så tenkte jeg "ah, større lepper", men så gikk det opp for meg at jeg kommer til å stirre min største frykt i øynene.. Nei, jeg overdriver altså ikke! Men det kan jo komme to gode ting ut av det her da. At jeg får store lepper + jeg blir kvitt sprøyteskrekken min. La meg bare si en ting; bare to av de to tingene er realistiske, haha.

Neida, jeg skal slutte å klage. Jeg er en veldig spontan person og derfor ender jeg opp med å bestille time rett etter jeg ser ett par med pene lepper. Men når det er noe jeg virkelig vil så backer jeg aldri. Det kan jeg si med hånden på hjertet. Jeg trakk meg ikke fra min første tatovering når jeg var 15, jeg trakk meg ikke på noen av piercingene mine og jeg trekker meg ihvertfall ikke nå. 

 


Duckface for life

 

Tenkte faktisk å lage et innlegg hvor jeg svarer på alt dere lurer på når det gjelder restylane. Så hvis dere lurer på noe så er det bare å spørre! 

 

5 ting du ikke visste

Hei bloggen!

 

1. Katten min

Det er veldig få mennesker her i verden jeg ville valgt ovenfor katten min. Jeg bare elsker henne! Hun kommer alltid tilbake til meg og hun er så utrolig kosete og fin å se på. Det er ikke så mange mennesker som har de egenskapene, haha. Jeg mener ikke å sammenlikne dere med katten min, men som sagt; det er veldig få mennesker jeg ville valgt ovenfor henne. 

2. Trapper

Jeg har et helt ekte problem når det kommer til å gå i trapper. Dette er ikke noe jeg bare finner opp for oppmerksomhetens skyld. Jeg kan ikke snakke eller høre på hva andre sier når jeg skal gå opp eller ned en trapp. Det blir for mye å fokusere på så jeg ender bare opp med å snuble. Dette skjer jo selvfølgelig ikke hjemme i og med at jeg har gått i den trappen i flere år, men når det kommer til nye trapper så er det vanskelig. Jeg mister rett og slett kontrollen på trinnene, haha! 

3. Bergen

Dere som leser bloggen min og ikke har møtt meg i virkeligheten vet kanskje ikke at jeg er fra Bergen. Det vil si at jeg har en dialekt! En skikkelig sexy dialekt har jeg hørt. Det er litt morsomt å møte dere lesere for første gang, fordi dere skvetter bestandig. Greit, dere leser bloggen min og føler at dere vet alt om meg, men så åpner jeg munnen. Det er så MORSOMT, hihi

4. Snus

Ja, jeg snuser fordi det er kult! Neida, det er jo ikke det  og ikke spesielt fint heller.. Men når man bor på grensen så må det nesten bli sånn, haha. 

5. liker ikke sjokolade eller iskrem

Nei, jeg liker ingen av delene. Iskrem er ingenting i forhold til lollipop eller kapteinsabeltann is. Og sjokolade har jeg aldri skjønt hvorfor folk blir så gale etter? Twix er vel den eneste sjokoladen jeg faktisk kan spise helt opp, haha. Ellers foretrekker jeg alt annet av godteri som for eksempel Haribo.

  

Blogges

Jeg lever!

Hei bloggen!

Hele uken har bestått av å ligge halvdød i senga med tven på full guffe, men nå er jeg endelig frisk! Jeg trodde faktisk aldri at det kom til å skje med det første, huff.. Men jeg lever og er klar til å komme tilbake på bloggfronten.

Det har faktisk ikke skjedd noe spesielt siden sist når jeg tenker meg om. Eller jeg har sett ferdig TRE forskjellige serier på Netflix og jeg har aldri følt meg så lat i mitt liv. Dere vet den beskjeden man får fra Netflix når man har sett på noe i en stund? Om man fortsatt er der osv. Den fikk jeg over 100 ganger, haha.  En wakeup call med andre ord. Kanskje jeg skal se litt mindre på tv og gjøre litt mer? Vi får se hvordan det går...

Hvor kul er ikke denne genseren? Den har jeg bodd i mesteparten av uken og den er så søt! Elsker fargene! Ser ut som et eventyr på en måte? Med enhjørninger og feer, haha. Fikk den forresten av Eskil til bursdagen + mye mer. "I don't need the internet, the internet needs me". 

 


 

Når det gjelder restylanen så ble det ikke noe av ettersom jeg hadde så mye feber.. Men jeg har bestilt ny time neste uke! Gleder meg så mye og jeg håper virkelig ikke at jeg blir syk igjen. Da tror jeg at jeg dreper noen, haha. Det er så typisk meg å bli syk sekundet før jeg går inn til han.. Men vi får håpe på det beste! 

 

Men nå vet dere at jeg lever! Har savnet dere, Blogges!

#blogg #rosa #rosablogg #hverdag 

Orker ikke mer

Hei bloggen!

Grunnen til at jeg ikke blogget i går var fordi bursdagsfesten min varte i over to dager!! Jeg er en skikkelig partyløve skjønner dere, haha. NEIDA, jeg er syk.. Feber helt opp til 40 + forkjølelse. Vanligvis hadde jeg ikke hatt noe imot å være syk ettersom det er en god grunn til å være hjemme fra skolen, men dette er faktisk helt jævlig! Der får jeg igjen for å gå med kjole ute i minusgrader..

I dag har jeg egentlig bare rullet rundt i senga og prøvd å se på Devious Maids som btw er en utrolig bra serie. Men det er ikke så lett å følge med når man sovner hele tiden, haha. 

  Jeg håper virkelig at jeg blir kvitt feberen snart, og ikke minst forkjølelsen. Som noen av dere vet skal jeg jo ta restylane på onsdag, men det går jo ikke hvis jeg fortsatt er syk. Så hvis noen av dere har tips til hvordan jeg kan bli bedre så setter jeg pris på det. Er ikke så kult å hoste legen i ansiktet likosm, haha. 

Men nå vet dere ihvertfall grunnen til at jeg henger litt etter på bloggfronten. Håper dere forstår. Blogges!

 

Getting ready for my B-day

Hei bloggen!

Nå er jeg endelig ferdig med mine gjøremål for dagen. Nå mangler det bare å slippe seg helt løs i kveld. Skal bli så deilig! 

Det som jeg trodde kom til å skje skjedde da eller! Jeg ga legitimasjonen min til en fyr i kassa og han bare titta dumt på meg.. Det tok han 5min til å bestemme seg om det var meg eller ikke. Ikke nok med det, men det var en gammel dame i kassa som "slengte dritt" til meg. Hun sa noe sånn som " det er ikke rart det tar tid når dere 18 åringer ser ut som dere er 13." Vurderete å slenge en tilbake til henne; " Jeg er iallefall ikke en 60 åring som ser ut som en 100 åring." 

Merkelig nok så var de ikke strenge på polet. De titta ikke på det i mer en ett halvt sekund. Kan innrømme at jeg følte meg ganske kul da, haha.Må bare takke dere alle som hjalp meg i går! Setter utrolig stor pris på det altså. At dere engasjerer dere i livet mitt liksom, haha. Men Leserne har talt og det ble dermed kjole nr.2! Kunne ikke valgt bedre selv! Tusen takk!

Vært opptatt i deg som dere ser, haha. Øl, rusbrus, sprit, vodka og redbullvodka geleshots! Hvem vil ikke være med å feire meg nå liksom! Har til og med røyk. 

 

De er drit gode! Litt sterke, men herregud. Det tåler vi (tror jeg) 

Men nå må jeg nesten gå å rigge. Kan ikke komme for sent til min egen bursdag, haha. Wish me luck! Blogges!

Endelig 18

Hei bloggen!

Nå er dagen her endelig! Og vet dere hva? Jeg føler meg helt lik, haha. Hadde egentlig ikke forventet at jeg ble "voksen" akkurat 00.00. Men det er litt rart ar jeg faktisk kan kjøpe det meste nå. Da slipper jeg endelig å komme med de dumme unnskyldningene på hvorfor jeg ikke har legitimasjon, haha. 

Så, jeg holdt meg våken til 00.00 i går bare for å åpne gavene mine, haha. Og selvfølgelig ta min første lovlige dråpe alkohol (smakte helt likt). Også våknet jeg i dag til så mange gratulasjoner. Fine og stygge. Med stygge mener jeg alle bildene.. Vurderte faktisk å stenge veggen min i dag, men jeg revurderte det ettersom det faktisk er veldig koselig. Også ser man jo hvem som faktisk bryr seg på en måte. 

Også fikk jeg så utrolig mange fine gaver! alt fra iphone til penger til bestikk (?) + mye mer! 

  

Den er jo selvfølgelig rosa! Dere skulle sett reaksjonen min altså. Tror jeg sa noe sånn som "Den e så vakkar mamma, den e jo rosa!"

 

Ellers i dag skal jeg gjøre alt bortsett fra å slappe av. Jeg skal kjøpe, gjøre i stand, ordne meg og selvfølgelig oppdatere dere. Neste stopp blir til butikken for å vifte med legget og selvfølgelig gå fra rik til fattig. Men sånn er det jo, hihi. 

 

Dette trodde jeg aldri at jeg skulle legge ut på bloggen. Og da mener jeg ALDRI! Dere som leser bloggen min daglig vet jo at jeg har vært usikker på om folk kommer til å tro at dette ikke er min legitimasjon.. Hva tror dere? Ser det ut som meg?

 

Hvilken kjole skal jeg bruke?

Hei bloggen!

Som dere vet er det bursdagen min i morgen, WOHO! Gleder meg så mye til jeg endelig kan si jeg er myndig. En kveld med mange gode venner og alkohol blir helt fantastisk. Føler det er på sin plass med en liten sammenkomst. Blir til at men glemmer hverandre litt når skolen begynner osv. Synd, men sant. 

Blandevann, alkohol, venner og "lokale" er på plass. Det eneste som mangler er hva jeg skal ha på meg. Det er der dere kommer inn. Mine trofaste lesere hvis jeg kan kalle dere det, haha. 

Nr.1nr.2
 nr.3

Alle er fine, så det er litt vanskelig å bestemme seg. Hååper dere gidder å hjelpe! 

Blogges!

#hverdag #blogg #rosa #rosablogg

Fra mørk til lys!

Hei bloggen!

Jeg rakk dessverre ikke å poste resultatet i går ettersom jeg satt i flere timer hos frisøren. La meg bare si at jeg verker sinnsylt mye i hodebunnen i dag, haha. Blir sånn når man avfarger, bleker og farger på samme dag. Men jeg skal ikke klage. Ja, det er en stor forandring, men jeg elsker det! Fargen varierer i forskjellige lys da. I noen lys er det gråblondt, i andre er det blondt og noen steder er det lilla skjær i det. Men jeg elsker det! Det skiller seg litt ut fra resten og det synes jeg er bra. Kjedelig å være en kopi av andre liksom. 

Etter:Før:Når jeg våknet i dag så skvatt jeg noe helt sykt, haha. Det var liksom en fremmed som stirret tilbake på meg. Riktig nok en sexy fremmed, haha. 

Hva synes dere? 

#rosa #rosablogg #blogg #hverdag

Forandringer fremover

Hei bloggen!

Gjett hva som skjedde i dag igjen.. Jeg mistet bussen til skolen, haha. Håper virkelig ikke at dette blir en vane. Men jeg blogger til dere fra skolen, så jeg kom meg hit til slutt. 

Jo, jeg ville fortelle dere om hva jeg skal nå fremover. Det skal nemlig skje en del forandringer.. og jeg er livredd, haha. Jeg skal nemlig til frisøren i dag for å farge håret mitt BLONDT! Det er ganske lyst nå, men jeg vil ha det lysere. Spørsmålet er bare om jeg kler det. Jeg gikk på en smell i fjortisperioden (8 klasse) og farget håret så hvitt som man kan få det. La meg bare si at jeg så helt forferdelig ut. Men jeg har forandret meg litt siden det, så vi får se hvordan det går. 

I tillegg har jeg bestilt time på klinikken. Plastisk kirurgi klinikken.. Jeg gleder meg og gruer meg litt på en og samme tid. Leppene mine skal endelig bli større! Ikke mye større, men litt. Det fineste jeg vet er fyldige lepper så hvorfor ikke få det selv liksom? 

 
Men nå må jeg nesten fortsette å jobbe før læreren klikker helt, haha. Gleder meg masse til å vise dere hvordan det blir i kveld! Blogges!

#rosa #rosablogg #hverdag #blogg 

Hoes before bros \\ Innkjøp

Hei bloggen!

Beklager for så sen oppdatering, men jeg har vært utrolig opptatt i dag. Kom bokstaveligtalt nettopp inn døren på rommet mitt. Det er ikke bestandig like lett å balansere skole og blogging for å si det sånn. Spesielt ikke ettersom jeg bor laaaangt fra skolen og bussen går bare en gang i timen. Sånn er det når man velger å bo i gokk! Gleder meg så mye til å flytte fra denne ødemarken av et sted, haha.

Men som dere sikkert husker så fikk jeg en pakke i posten i går som jeg lovet å vise dere. Jeg må bare si at jeg ble super fornøyd med alt!

 

Går ikke an å se helt på bildet, men det står altså "Hope Your Wifi Dies". Elsker det, haha. Det er så utrolig mange jeg har lyst å si det til, men nå har jeg en kul genser til å si det for meg.
En ny vri jeg kan leve med, hihi. Hoes before bros!!

 Også denne utrolig nydelige genseren her! Det er det første stedet jeg vil dra når jeg som sagt flytter ut av gokk. Har noen av dere vært der? er det fint?

 Jeg kjøpte også et par med vipper (får ikke nok). Men de ser veldig merkelige ut, er dere ikke enige? Er litt redd for at de ser helt jævlige ut på meg, men det finner vi jo ut av i morgen.

 

Hva synes dere om alt? Fint? Hva var din favoritt?

Blogges!

#rosa #innkjøp #blogg #hverdag #rosablogg

Har du lyst har du lov

Hei bloggen!

Nå har jeg endelig fått hentemelding fra posten! kan ikke vente med å vise dere de utrolig tøffe klærne jeg har bestilt (med kortet til Eskil så klart). Det er alltid så spennende å bestille ting på nettet. Eller, kanskje mer skummelt. Tenk om en ting som i utgangspunktet skulle være dritfint ser ut som en søppelsekk.. Men la oss håpe på det beste eller hva?

For de som er litt ekstra interessert i bloggen og da meg tenkte jeg å dele mine brukernavn rundt på sosiale medier. ugh.. "sosiale medier", haha. Følte jeg hørtes ut som en gammel dame akkurat nå. Instagram og Facebook da, hvis jeg skal omformulere det. Det er utrolig mange lesere som har tatt kontakt med meg og jeg synes det er supert. Blir nesten litt rørt at folk blir glad i meg gjennom bloggen. Men selvfølgelig får jeg jo mye dritt av folk som tar kontakt også. Men sånn er det bare.

"Kjære hatere, jeg har så mye mer for dere å hate på. Vent å se"  Fikk denne på en mail av en leser. synes den passet veldig bra inn her.

 

Facebook: Sunniva Hope (selvfølgelig) 

Instagram: Sunnivahope

Snapchat: Sunnivahope

Dere skjønner tegninga eller? haha. 

(Hvis dere vil være ekstra snille så kan dere like sunnivahope.blogg.no på facebook)

Blogges!

#rosa #rosablogg #blogg #hverdag

 

Tilbake til hverdagen..

Hei bloggen!

Nå har jeg altså nettopp kommet hjem fra skolen. ENDELIG, haha. Huffda, føler jeg alltid klager over hvor dritt skolen er, men jeg var absolutt ikke klar til å begynne igjen. Kanskje om 1 uke, 2 eller 3, men ikke i dag. 

Dagen startet selvfølgelig med at jeg forsov meg. Jeg ble vekket av mamma 10 minutter før bussen gikk. Typisk min flaks. Men jeg kom meg på skolen selv om det betydde uten sminke og håret i dott. Så ut som en skuespiller fra the walking dead. Ingen overdrivelse, haha. Men heldigvis for meg så skulle jeg bare sitte i en stol i salongen hele dagen å bli sminka. Lucky me. 

Er litt rart å bli sminket av noen andre, men heller det enn å gå uten. Heldigvis for meg så var det Iselin som skulle sminke meg. Er det noen jeg gir lov til å "male" fjeset mitt så er det henne, hihi.

 


Her er altså de vippene jeg bruker nå for tiden. Tenkte jeg skule legge ut bilde ettersom det er så mange som lurer. 

Jeg er så fin! haha.


Har dere også sånne meningsløse mobilhotell? Det har vi og jeg begynner å bli lei allerede etter første skoledag. Dette lover ikke bra. haha. Men nå må jeg nesten komme meg til Eskil. Blogges! 

Leker deilig og sånn

Hei bloggen!

Ugh.. Nå er jeg så utrolig sliten! Noe som jeg egentlig ikke skjønner ettersom jeg ikke har gjort en dritt hele dagen, haha. Jeg har sett på bilfilmer og spist popcorn.. Der har dere min travle hverdag kort oppsummert. 

Egentlig kunne jeg tenkt meg å øvelseskjørt. Jeg får alltid lyst til det rett etter jeg har sett en bilfilm, men med en gang jeg setter meg i bilen og innser at en bilfilm bare er en bilfilm angrer jeg litt. Jeg er 18 år og har bare øvelseskjørt to ganger, haha. Skulle ønske jeg bare våknet opp en dag med lappen. Ikke bare med lappen men som en helt rå sjåfør. Ser dere det for dere? Meg i en rosa bil med løsvipper, hæler, kjole og extentions? Hvor rått hadde ikke det vært å bare knuse gutta med den looken, haha. Ellers i dag tok jeg meg tiden til å leke deilig slik at imaget mitt her på bloggen blir opprettholdt. Egentlig så sitter jeg bare i senga å føler meg som en dass med dobbelhaken fremme og klærne av, haha. Neida, føler meg ganske deilig uansett.


Puppene må jo frem så klart!! What else

Nå lurer jeg litt på om jeg skal se på den siste Fast And Furious. Er ikke helt sikker på om jeg vil det ettersom jeg alltid griner som en liten unge på slutten. Men hvem gjør ikke det? Jeg så den på kino og det satt en mann (svær muskuløs) ved siden av meg å gråt som mer enn meg. Det er litt komisk nå i ettertid.

Håper dere har hatt en fin dag! Blogges 

#Blogg #hverdag #rosa #rosablogg

 

Hvorfor være stygg når du kan være kjekk?

Hei bloggen!

Jeg har tenkt litt på en ting. Ja, kjære hatere, jeg tenker faktisk, haha. Dette har utrolig nok plaget meg en god stund. Hvorfor vet jeg altså ikke.

Hvorfor er det så ille at gutter bruker sminke? Jeg ser ikke helt problemet med det. Jeg personlig bruker sminke fordi jeg blir penere med det, det gjelder vel egentlig alle. Jeg mener.. Hvis en jente er stygg så kan hun sminke seg pen, men hvis en gutt er stygg så er det ikke håp? Jeg føler det blir litt urettferdig. Jeg mener ikke at de skal gå helt crazy med mascara osv.. Men fundation og pudder må vel gå greit. 

Det er jo veldig mange mennesker som ikke er like åpne som meg når det gjelder akkurat dette, noe som egentlig er litt dumt. Jeg skjønner jo at en gutt skal være en gutt og ikke jente liksom. Men bare tenk på dette her; Alle har et mannlig kjendis crush, og gjett hva. Han bruker mer sminke pr dag enn det du gjør på en uke, det kan jeg love dere (Til og med Barack Obama). Og en annen ting, de er ikke så kjekke uten, hihi. 

 

Nå er jeg helt sikker på at jeg har irritert halvparten av dere. Men den eneste grunnen til at dere er irriterte er fordi dere vet jeg har rett. Det er ikke noe ille med å dekke til kviser og urenheter. Hvorfor være stygg når man kan være fin? 

Fyll og fanterier

 

Hei bloggen!

Jeg er fortsatt litt trøtt ettersom jeg våknet for ikke så lenge siden. Døgnrytmen min er helt ødelagt.. Kjenner jeg gruer meg litt til skolen begynner igjen, haha. Så bloggingen blir litt ut på ettermiddagen.

Men folkens, jeg har en skikkelig gladnyhet! Om bare 6 dager kan jeg nyte min første lovlige dråpe alkohol. Ja, jeg blir 18! Det er kanskje ikke så spesielt med mindre man skal ta lappen (noe jeg ikke har planer om for øyeblikket). Men jeg kjenner jeg gleder meg til å kunne gå i en butikk og flashe legget mitt til alle, haha. Jeg ser det for meg. Rosa ballonger, rosa pynt, bestevenner, fyll og fanterier. 

Det eneste jeg gruer meg litt til er det å vise legitimasjonen min når jeg skal kjøpe noe. Ikke fordi det er skummelt eller noe, men fordi det ikke ser ut som meg på bildet, haha. Det ser faktisk ut som et helt annet menneske. Og i tillegg ser jeg ikke ut som en atten åring...Jeg kan jo ikke gå rundt med passet mitt heler da. Eller jeg kan jo det, men det ser jo litt idiotisk ut. 

 

Nei, nå tror jeg det er nok bursdagssnakk her. Det er enda seks dager til, haha. Men jeg må bare spørre dere om noe, ser jeg ut som jeg er 18+? Kleint spørsmål, men jeg lurer virkelig.

Blogges ! 

Outfit \ Noe nytt

Hei og god kveld til dere! 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit! Så heldig som jeg er har jeg en fantastisk kjæreste. En kjæreste som lar meg bruke kortet hans til å bestille hva jeg måtte ønske til både jul og bursdag. Så i dag bestemte jeg meg for å bruke årets søteste julegenser som jeg da fikk til jul. 

Ja den er litt hullete og slitt, men det blir jo sånn når man frakter ting hele veien fra Kina, haha. Neida, den skal jo selvfølgelig være sånn, og jeg ELSKER det!

Genseren er kjøpt på Sheinside. Det vil si den beste klesbutikken ever. Alt jeg bestiller av klær er derifra og jeg har aldri blitt missfornøyd. Så hvis dere ser etter kule, pene, litt på kanten klær så anbefaler jeg absolutt Sheinside! Senest i går satt jeg med Eskil sitt kort i hånden og kjøpte masse kule greier. Jeg kan ikke vente til alt kommer slik at jeg kan vise dere. 

En annen ting! Denne nydelige piercingen fikk jeg av Henriette (min kjære lillesøster og fotograf) til jul! Jo lengre jo bedre if you know what i mean, haha. Nei, men seriøst. Hvor søt var ikke den?

 

Men nå må jeg neste gå dere.. Husk å fortelle meg hva dere synes. Blogges!

Mine 5 Nyttårsforsett

1. Få flere venninner 

Det må jeg faktisk prøve å få til. Jeg har mange venner, men ut ifra de så har jeg bare en venninne. For å være helt ærlig så tror jeg ikke at det er fordi jeg er frekk, men kanskje fordi jeg kommer så godt overens med gutter? Ja, dere vet hvordan jenter er når det gjelder sjalusi og sånn. Jeg mener ikke å snakke dritt, men dere vet like godt som jeg at jenter kan være utrolig stygge når det kommer til gutter osv... Men jeg håper på å kanskje få noen flere venninner som jeg kan være med uten drama og alt det tullet.

2. Være en god kjæreste

Jeg har nå holdt ut med med Eskil i snart tre år. Holdt ut blir vel litt feil å si, men det er ikke bestandig lett å være i et forhold med noen, spesielt ikke meg, haha. Vi har alle oppturer og nedturer, men jeg skal ihvertfall prøve å kutte ned på sjalusien og de meningsløse diskusjonene i år. Rett og slett oppgradere megselv på kjærestefronten. (Lykke til Sunniva).

3.Trene

Alle skriver trene på sin liste over nyttårsforsett, og da mener jeg ALLE. Jeg putter det vel bare på listen min for å fylle den, haha. Ja, det hadde vært gøy å være fit, nei, jeg gidder ikke jobbe for å bli det. Dere skjønner, jeg har en liten strategi som innebærer å spise hva faen jeg vil og bare våkne opp fit. Det er altså ikke skjedd enda, men jeg gir ikke opp håpet!

4. Drikke mindre cola

Det gjør litt vondt for meg å putte dette opp på lisen min over nyttårsforsett. Jeg har en hemmelighet å fortelle dere.. "hei, jeg heter Sunniva og jeg er en colaholiker". Sånn, nå er det ute.. Jeg klarer meg ikke uten minst ett glass med cola hver dag. Det er flaut, men det er en ekte ting å være avhengig av cola. Så nå bloggen, skal jeg prøve å kutte ned på drikkingen...

Sist men ikke minst

5.Blogge mer

Ja, dere er lei av å lese det, men som jeg alltid sier; jeg skal prøve så godt jeg kan. 

 

Nå skal jeg ta turen i boblebadet til min kjære og prøve så godt jeg kan på nr. 2 på lista. Wish me luck! 

Blogges!

#blogg #hverdag #rosa #rosablogg 

Dagen i går

Hei bloggen og godt nyttår!

Håper alle hadde en like fin feiring som jeg hadde i går. La meg bare si at jeg startet det nye året med et SMELL, haha. Venner, alkohol og raketter, finnes det noe bedre? nei. Det er virkelig ingenting bedre enn å tilbringe de siste timene i året med de menneskene som betyr mest for deg.

Gårsdagen startet litt tregt egentlig. Jeg hadde glemt at det var nyttår så derfor hadde jeg ikke planlagt noe særlig hvor jeg skulle være og hva jeg skulle gjøre. Typisk meg å ta alt i siste liten, haha. Var livredd for at jeg\vi kom til å ende opp alene på nyttår og ikke ha noe å gjøre. Men siden vi er så kule så ble det fest på oss og vi fikk avsluttet året slik som man skal. Brisne, lykkelige, og med et fantastisk nyttårskyss! 

  Hva gjør jeg med hånden min?

 

Nå er det altså den første dagen i det nye året og jeg ligger i senga med typen og skulle ønske vi hadde drukket litt mindre, haha. Hodet verker og kroppen funker ikke, men det er vel egentlig det 1. januar innebærer for de fleste. altså å ligge i sengen og komme seg etter dagen før. Når det gjelder meg så er det leppene mine som må komme seg ettersom jeg kysset et stjerneskudd.. Det virket som en god ting å gjøre i går, men i dag? not so much, haha.

Godt nyttår alle sammen og håper det nye året blir bedre enn det forrige! Blogges

#blogg #hverdag #nyttår #rosa #rosablogg
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits