Gleder meg som en liten unge

hey bloggen!

Det er virkelig ingenting som kan ødelegge den dagen her, med mindre vi taper så klart. MEN det er ikke tilfellet, haha. I dag er det altså Norges første Winter Classic og jeg er så glad for at jeg får være en del av det. Som noen av dere vet er jeg over normalt glad i Hockey og da er det ekstra gøy at det er hjemmelaget mitt som spiller. 

Jeg blir hentet om ikke så veldig lenge så jeg må gå over om jeg har med det jeg trenger. Fordi etter kampen skal jeg til Helen for å feire litt, så blir det byn etter det. Det er greit at jeg elsker hockey, men jeg går ikke med XXL drakten min på byn, haha. Da er det på med kjole og høye heler, Whoop Whoop! 


 

"B-day"

Hei bloggen!

Sorry for ingen oppdatering i det siste, men jeg har vært syk så jeg har for det meste bare sovet hele dagen. Men i dag skal jeg feire bursdagen min så da må jeg bare sprette opp av sengen og slutte å synes synd på meg selv. Det blir ikke lett, haha

Nå tenke jeg at jeg skulle ordne meg og prøve å finne noe jeg kan bruke i klesskapet mitt. Er det bare jeg som har et klesskap med masse klær men ingenting å bruke?


Fake a smile

ps. Jeg har ikke bursdag før til mandag

Noe nytt

Hei og god morgen bloggen!

Jeg har så og si nettopp stått opp fra en powernap. Så nå er extentionet, sminken og vippene litt all over the place, haha. Nei, jeg har ikke skulket skolen, men vi hadde bare to timer i dag. Noe som etter min mening burde bety fri i hele dag. Men det er ikke sånn skolen funker, desverre .. 

Jeg er så absolutt ikke klar til å begynne med de normale rutinene mine enda. Altså, jeg sovnet ikke før halv fire i natt så det er jo helt krise! Er det flere døgnrytmer som er fucka?

Jeg tenkte jeg skulle vise dere de nye neglene mine som jeg faktisk, har laget helt selv. For dere som ikke vet det så har jeg en utdanning som negledesigner?! Hva synes dere?
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits