Smartass

Hei alle søte gode lesere!

Nå som ferien er ferdig er jeg egentlig ganske deprimert. Jeg sitter å teller minuttene på klokka. Og la meg si det sånn-  hvert minutt føles som en time! Det vil si at jeg har vært på skolen i over 1000 timer! Og ikke nok med det, men det er over 1000 til. Så derav deprimert.

Ikke det at jeg har så mye jeg skal gjøre når jeg kommer hjem. Men jeg har en seng og en ny episode av Teen Wolf som venter, haha. Eller, nå fikk jeg akkurat vite at jeg har lekser jeg skal gjøre.. TYPISK. Med en gang jeg skriver at jeg ikke har noe å gjøre så kommer det bøttevis med lekser. Bare sånn at dere vet det så er bøttevis kanskje bare å lese en side eller to, haha. Som i dette tilfellet passer meg veldig dårlig ettersom jeg, ja, har en seng og en episode av teenwolf som venter. MEN, jeg er jo en klassisk smartass så jeg klarer sikkert å få presset det inn i timeplanen.

Men hvis ikke jeg vil gå glipp av mer så må jeg nesten bare si hade. Wish me luck! 

#blogg #hverdag #mandag #foto #norge #rosa #rosablogg 

Aldri mer!

Hei bloggen!

Som jeg så i sta ble jeg ikke fornøyd med krøllene mine. Dere var jo veldig uenig og sa at de ble fine og at jeg kledde det (takk). For å være helt ærlig ble jeg litt mer fornøyd ettersom det for det meste er dere som styrer hva jeg synes er fint og ikke (trist men sant).Men med en gang jeg gikk opp klarte jeg å tråkke på krølltangen som var, ja, glovarm! Så la meg bare si at jeg gikk fra å "elske" krøllene mine til å hate de igjen.
 

Det kom noen fine ord ut av munnen min for å si det sånn, haha. Lille "søte" meg skriker ut ord som jeg ikke engang tror eksisterer(?). Fra og med da kastet jeg krølltangen min rett i søpla. Nå er jeg ferdig, jeg gidder ikke mer, haha. Snakk om å gå fort fra 100 til 0.

Så nå sitter jeg hos Iselin og ser etter en ny på nettet. Har dere noen favoritter?

Rosabloggeren trener!?

Hei mine søte lesere! 

Ja, dere leste riktig! Jeg av alle mennesker dro på treningssenter. Hva har skjedd lurer vel dere på? Jo, Iselin tvingte meg, haha. Nei, men det var faktisk veldig gøy, men ikke så gøy at jeg vil gjøre det igjen for å si det sånn.


THAT ASS! Haha, neida, joda. Men jeg kan innrømme at jeg elsker rumpa mi. Det er faktisk det jeg er mest fornøyd med med med selv. 

Rett etter jeg ble "tvunget" med på det her måtte jeg jo bare finne frem treningsklærne mine og børste av støv og jage bort flaggermusene. Men som dere ser er alt jeg har rosa! Alt fra topp til tå er rosa, til og med mobilen min. Jeg kunne faktisk ikke begynt å trene uten noe i den fargen. For å være ærlig kunne jeg ikke gått ut av huset uten en ting i rosa. Trist, men sant. 
 

Det var en sånn sykt gammel mann på senteret som løftet vekter og løp frem og tilbake. Litt av en inspirasjon må jeg si! Han var faktisk mye mer i form enn meg, flauut! 

Jo! jeg må fortelle dere at jeg klarte 90kg i beinpress. Sykt stolt over meg selv. Der får man igjen for å ha en stor rumpe, haha. 

Men nå er jeg så svett og ekkel at jeg må oppdatere dere senere. Blogges! 

 

Sauen Sunniva

Hei bloggen! 

Jeg prøvde å krølle håret mitt med en ny krøllstav og det gikk, jeg vet egentlig ikke jeg, haha. Føler jeg ser ut som en sau. Bææ.

Men jeg får bare takke meg selv som ikke ga meg når jeg så det gikk til helvete.. Og nå er det jo egentlig helt umulig å fikse det ettersom man ikke kan rette så krøllete hår. Så alternativet er bare å leve med det resten av dagen eller dusje for andre gang i dag. Vi får se hva det blir til da! Hva synes dere? Gå i dusjen eller beholde det sånn?Grunnen til at jeg fikser meg for fullt på en søndag er vel den at jeg, ja kjeder meg til tusen. Det er vel søndag? jeg er alltid litt usikker når det har vært ferie, haha. 

Hypokonder

Hei bloggen!

Jeg fant nettopp ut at jeg mest sannsynlig har hudkreft! Jaja, hadebra, det var godt å "kjenne" dere.. Eller det var iallfall det internettet fortalte meg, haha. Jeg er veldig sånn at jeg må Google hver minste ting jeg lurer på (en ganske dum egenskap som alle i familien min misliker). I det ene sekundet har jeg svulst og i det andre har jeg kols. Nå i det siste har jeg fått blåmerker over alt og det er så stygt! Men jeg spurte nettet og denne gangen var tydeligvis hudkreft!

Så i de siste gjenværende dagene av livet mitt skal jeg ligge i senga og se på Netflix med en stooooor bolle påkkorn (popcorn) på fanget. Kanskje jeg til og med skal gå på do med døren åpen? Nei det blir nok litt for mye av det gode, haha. 


Ser ikke ut i dag, så ble et "gammelt" bilde. 
 

NB! Jeg er ganske sikker på at jeg ikke har kreft, så ikke ta dette innlegget seriøst

Nattakyss

Hei bloggen!

Nå er jeg drit sliten etter en kjempe fin og kald dag. ja, det var kaldt å gå i kjole, nei, jeg angrer ikke. Man må lide for skjønnheten er det ikke det man sier? Filmen (deadpool) var til forventingene, men så streng som jeg er kunne den vært mye bedre. Meeen la oss ikke henge oss opp i det. Jeg ville egentlig bare si at jeg nå har kommet meg trygt hjem under dyna. Jeg er for trøtt til å skrive et blogg innlegg nå, så jeg bare sender dere et nattakyss som et plaster på såret. Blogges i morgen!  

Dagens outfit

Som dere vet skal jeg på kino i dag og jeg kan helt ærlig si at jeg har prøvd alle klærne jeg har i klesskapet. Det er utrolig vanskelig å være en jente med mye klær. Jeg føler at jo mer klær du har jo vanskeligere er det å velge hva man skal gå med. Men jeg tror jeg har funnet det jeg vil gå med. 

Om dette er litt overpyntet for kino vet jeg ikke. Egentlig bryr jeg meg veldig lite ettersom jeg elsker å pynte meg litt ekstra uansett hvor jeg skal. Men jeg tenkte likevel at jeg skulle spørre dere hva dere synes. Litt over the top for kino eller ikke? 

 


 

Men nå ser jeg egentlig at tiden hat flydd fra meg. Tiden flyr når man blogger! Men jeg oppdaterer dere senere mine kjære søte snille og gode lesere. Håper Eskil setter pris på klærne mine da. Det er litt ekstra gøy å pynte seg når folk legger merke til det og sier WOW, haha. Men husk å si hva dere synes! 

En liten "hemmelighet"

Hei bloggen! 

Jeg gleder meg så sinnsykt mye til i kveld. Dere skjønner, jeg skal på date med Eskil for å se på Deadpool. En ting dere kanskje ikke visste om meg er at jeg elsker superhelter. Jeg har sett alle superhelt filmer som noen gang er laget, og alt som mangler nå er deadpool. Ja, det er en liten "nerd" i meg, haha. Men hvem liker ikke menn i tights ;) Neida, superkrefter er kule. 

Når jeg var liten hoppet jeg rundt og prøvde å skyte spindelvev ut av hånda. Dette gjorde jeg hver dag, over alt, hele tiden, haha. 

  

 

Men har noen av dere sett den og er den så bra som jeg tror? INGEN SPOILERE
 

Dere ser alltid det verste i meg

Hei bloggen!

Jeg postet et innlegg i sta der jeg skrev at jeg var på tinder med venninnen min. Vi hadde en konkurranse der vi skulle se hvem som fikk flest matcher av oss to.

Ja, jeg vet jeg har type og jeg hadde aldri gjort noe for å ødelegge det, men herregud folkens! Dere har en tindens til å bare se det verste i alt jeg gjør. Hvorfor? Sikkert fordi dere hater meg. Eller den dere tror jeg er. Altså en hjerteløs, blond, barbie bitch. Men det er jeg altså ikke. Og det hadde dere visst hvis dere leste bloggen min.

La meg berette noe for dere; Jeg var på tinder. Jeg snakket med kjæresten min om det først. Jeg matchet også bare jenter. I tillegg til det sto det i bioen min at dette bare var en konkurranse.

Og når det kommer til at dere sier jeg er en dårlig kjæreste som poster bilder av magen min og kløften min har jeg bare en ting og si; HVA!? Når ble det sånn at man må gå med kjeledress for å være en god kjæreste? Eskil har da ingenting imot at jeg viser magen min til leserne mine eller kløften for den del. Skal jeg gå med burka på sommeren da eller? For tenk om noen ser meg i bikini!! Det må jo være verdens undergang i deres øyne.

Hva med at dere fokuserer litt mindre på hvor fæl jeg er og litt mer på å faktisk lese det jeg skriver å bli kjent med meg gjennom bloggen som alle andre lesere. For det har seg sånn at bare fordi jeg er blond, har kløft og en kjæreste er jeg ikke en forferdelig person.

Takk for meg

Tinder konkurranse

Hei bloggen!

Akkurat nå befinner jeg meg hos Iselin! Jeg kommer meg liksom aldri helt hjem jeg. Først fra Eskil til Iselin ellers er det omvendt, haha. Nei, men som alle vet hater jeg å være alene! Jeg må alltid ha noen å snakke med osv. Men ikke misforstå meg, jeg liker å være alene en gang i blant også, men jeg kaster ikke bort ferien på det likosm. 

Så nå sitter meg og Iselin på hver vår tlf og wait for it... TINDRER! Det er riktignok bare på tull da ettersom dere alle vet at jeg har kjæreste. Men noe må man jo finne på. Nei, men har dere noen tips til hva annet vi kan gjøre? Har null fantasi what so ever! 

Vær litt kul da

Hei bloggen!

Jeg endte ikke opp alene i går likevel, jippii. Heldig for meg så har jeg en kjæreste som ikke klarer å leve ett sekund uten meg, haha, neida. Mange av dere har maset om hvem kjæresten min er og hvordan han ser ut i og med at han aldri er på bloggen. Grunnen til det er vel fordi det verste han vet er i verden er å bli tatt bilde av. Men siden jeg er så glad i dere lesere tvingte jeg han til å være litt kul og bli med på et bilde. Do it for the blogg liksom! 

Men nå må jeg egentlg bare finne ut av hva jeg skal gjøre i dag ettersom Eskil har kjøretime og trening i dag.. Hmmm, ringer Iselin jeg kanskje, haha! As alway 

Etter masse om og men fikk jeg han med meg på et kyssebilde! Det er vel det beste dere og jeg kan få tror jeg. 

Lite action på meg i dag ja..

Hei bloggen! 

I dag er jeg egentlig helt alene.. Ikke fordi jeg ikke har venner, men fordi de har ting å gjøre. Eskil dro på trening for en stund siden, så da virket det helt naturlig å spørre om Iselin ville finne på noe. Selvfølgelig var hun opptatt. Okay, selvfølgelig er vel litt og ta i, hun er egentlig aldri opptatt fordi hun alltid er med meg, haha. Og resten av gjengen er gutter som av en eller annen grunn er litt ukomfortabel med å være med meg uten Eskil... ÅÅÅH!!

Så jeg bare håper og ber om at noen kan finne på noe med meg i dag sånn at jeg slipper å råtne bort foran pc-skjermen. Det er ikke det at jeg ikke trives i mitt eget selvskap, men jeg trives bedre i andres, haha.
Jeg skal ikke klage, jeg har tross alt BETINA! Hun vil egentlig ikke være med meg da, haha. Ikke nå som mamma er på kjøkkenet ihvertfall. 

Nei, hva faen, hvorfor sitter jeg her alene. Jeg tror jeg skal ut å finne fremmede mennesker på campingen å bare henge meg på de. Alt er bedre enn dette tror jeg, haha. 

Flere som har det sånn i dag? Tips til hva jeg kan gjøre i dag?

Bilder fra shooten

Hei bloggen!

Vet dere hva mine kjære lesere? Nå er Facebook oppe å går igjen for min del. Herregud så gle jeg ble! Det er litt utrolig å tenke på hvor avhengig man er av facebook. Alt skjer jo der. Alt fra skole til venner.

Jeg spurte om dere var interessert i å se noen bilder fra shooten til videointervjuet, og dere svarte JAA! Så da putter jeg inn noen få bilder. Grunnen til at jeg bare puttet inn noen få er jo fordi at jeg mener dere må vente å se til alt er ferdig.


 

Foto: Elise Kristiansen

 

Vi tok noen bilder inne og noen ute fordi vi skulle vise en bloggers hverdag, og for å være helt ærlig er jeg ikke så mye ute, haha. Men nå er det vel egentlig ganske fint vær så kanskje jeg skal tvinge med Eskil ut å ta bilder av meg? Vi får se om han gidder. Dere skjønner, han hater å ta bilder av meg! Noe jeg egentlig ikke skjønner.

Beklager for så få bilder, men ja, jeg vil ikke dele for mye av det som skjedde på mandag før videoen er ute. Håper dere forstår! 

Video intervju!

Hei bloggen!

Jeg må nesten bare fortelle dere hva som foregikk i går. Okey, here goes: Jeg var med i et video intervju! Hvor kult er ikke det? Jeg kan ikke vente med å legge det ur på bloggen, men det blir ikke før neste uke en gang. 

Det var utrolig spennende. Først hadde vi en photoshoot etterfulgt av masse filming og spørsmål. Riktig nok en video av en rosabloggers hverdag. Jeg var sinnsykt nervøs, men jeg hadde med meg Iselin som litt støtte, haha. Det er jo ikke akkurat noe jeg gjør til vanlig, men det gikk faktisk super bra og jeg håper så utrolig masse at dere kommer til å like resultatet! Jeg kan faktisk ikke vente med å se den selv som dere sikkert forstår. 


 

Kanskje jeg skal poste noen av photoshoot bildene etterpå? Hva tenker dere om det?

Såå nervøs!

Nå har det skjedd så mye. Facebook har blokkert bloggen min på facebook, riktignok var det en feil. De prøver å fikse det snarest, det vil si at det har gått 24 timer.. Lurer virkelig på hvor mye de liker jobben sin da liksom. Når noe som burde tatt ett sekund tar over et døgn. Huff.

Jeg har en liten overraskelse til dere i dag! Håper dere gleder dere fordi det gjør jeg. La meg gi dere ett hint; Det innebærer filming og bilder. Så jeg har brukt heeele dagen min på å ordne meg til det. Og med hele dagen mener jeg fra halv ti til nå. Det blir så spennende og jeg gleder meg så mye til å dele det med dere.
Et lite køddebilde sånn at dere ikke tar det første så veldig seriøst, hah. Noen av dere har en vane med å gjøre det. 

Jeg er så nervøs at dere aner ikke. Det er ikke ofte jeg er nervøs, men nå er jeg faktisk det. Holder på å tisse på meg liksom! Neida, joda, haha.

Ønske mag masse lykke til alle dere søte lesere som har gjort at dette er mulig. Kjempe glad i dere alle! AHH, kan ikke vente med å fortelle!

 

Skjønnhetssøvn

Dette innlegget ble skrevet klokken ett, men facebook driver å sletter det hele tiden. Hvorfor? Jeg aner faktisk ikke. Kanskje de bare liker å være drittsekker

Hei bloggen og god morgen!

Jeg våknet for ikke så lenge siden og dere kan tro jeg ble lykkelig! Ikke fordi det er ferie og jeg kan sove lenge i morgen, men fordi jeg hadde over tusen lesere i går. TUSEN! Det er veeldig mange mennesker. Greit nok, jeg har jo over femhundre til vanlig, men det er en stor forskjell på det og tusen. Tusen, tusen, tusen. Haha, nei, nå skal jeg slutte å skryte.

Jeg er egentlig helt sinnsykt trøtt. Faktisk vurderer jeg å bo i sengen min i dag - som alle andre dager. Jeg våknet hos Eskil i dag tidlig og tok bussen klokken halv elleve. Vet dere hvor tidlig det er for meg som trenger litt skjønnhetssøvn? Neida, "skjønnhetssøvn" er vel egentlig bare en unnskyldning for å sove lenge, så dere kan spare kommentarene deres. 

Ellers i dag har jeg egentlig ingen planer. Vurderer å ringe Iselin for å finne på noe, men vet ikke om jeg orker å gå ut av sengen. Jeg får oppdatere dere på valget senere, haha. Blogges 

Jenter kan være utro men ikke gutter

Hei bloggen!

Jeg personlig synes utroskap er helt blæh. Uansett om det hadde vært besteveninnen min eller ikke hadde respekten min blitt fullstendig nullstilt. Folk kaller det uhell og en feil, greit alle gjør "feil", men det å velge å tilbringe EN natt med en random jente\gutt fremfor å tilbringe hele livet sitt med den du "elsker" har jeg vanskelig å forstå. Men det beviser jo bare hvor mye den eventuelle personen driter i kjæresten sin.

Men er det flere enn meg som har lagt merke til at jenter ofte slipper unna i dette tilfellet? Så fort en jente er utro blir hun gjørt til et offer. "stakkars henne" eller "alle gjør feil" også har du min favoritt "hun fortjener bedre". Men med en gang en gutt er utro blir det helt annerledes. Da er det pluttselig en selvfølge at han skal bli dumpet og det er IKKE synd i han osv Hvorfor? Er det greit at jenter er utro men ikke gutter? Fordi hvis det er sånn blir det for dumt.

Om min egen kjæreste hadde vært utro mot meg, fy faen, jeg blir kvalm bare av å tenke på det... Jeg hadde nok slått opp med han på sekundet.Nettopp fordi jeg vet hva jeg fortjener her i verden, og det er ikke å bli valgt bort for et one night stand. Det kan jeg looovedere! Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å skrive dette men jeg har faktisk opplevd utroskap. Jeg har kjent på den følelsen og det er helt jævlig. Det er nok derfor jeg har så sterke meninger om temaet fordi jeg vet hva konsekvensene er.
 

Lærer Sunniva

Hei bloggen!

Tenk at det er vinterferie allerede. Personlig har jeg ikke så mange planer bortsett fra å være med venner og blogge, haha. Jo! også har jeg en overraskelse til dere. Dere får riktig nok ikke vite noe før i slutten av vinterferien, men jeg håper dere kommer til å like det. Jeg er såå spent! 


I går bestemte Iselin seg endelig for å kjøpe seg løsvipper. ENDELIG! Men som sikkert mange av dere vet så er det ikke så veldig lett å sette de på. Det er ikke noe problem for meg ettersom jeg har brukt det i flere år, så da måtte jeg bare være en vippe-påsetting-lærer, haha.  


Som dere ser var det ikke så veldig lett, men som den gode venninnen jeg er måtte jeg bare fortsette. Neida hun var flink (etterhvert). Hvor fint ble ikke det? Hvis jeg skulle styrt verden så hadde alle fått gratis løsvipper. Jeg mener det! Alle blir mye finere med løsvipper (hvis de er riktig satt på). Og i tillegg slipper gutter å vente i flere timer på jenter når de skal ordne seg. Kanskje jeg skal bli statsminister, haha.Kanskje jeg skal lage en video om hvordan man setter på vipper? Hva tenker dere?

Dagens store innkjøp

Hei bloggen! 

Etter en tur i sverige har jeg klart å roe ned sinnet mitt til et greit nivå. For dere som ikke fikk det med dere så er det en idiot som ja, er en idiot. Dere kan lese det i det forige innlegget. 

Meeeen, over til noe annet. Når jeg er i sverige så brenner jeg alle pengene jeg har på egentlig bare tul, haha. Neida, jeg kjøpte faktisk noen viktige ting også som for eksempel en Hello Kitty lykt\godteri\ROSA. Føler det er som et sånn batman signal, bare at det er for Hello Kitty. Så når jeg trenger hjelp vet jeg hva jeg skal gjøre. 


 


Jeg måtte jo selvfølgelig ha nye vipper ettersom det er en forbruksvare hos meg. Bryn greier som jeg er litt skeptisk på ettersom jeg bare bruker blyant. Jeg vet, fy fy.Og selvfølgelig GODTERI og SNUS! Det er vel hovedgrunnen til at folk drar til svinesund er det ikke?

Jo! også kjøpte jeg et kjempe søtt hårstrikk! Det får virkelig ut "barbien", "bimboen" eller det "dumme" i meg.Hello Kitty, Hjelp meg med leksene! 

Hva skal dere i kveld? Hva synes dere om innkjøpet?

fy fean ta deg!

Hei bloggen!

Akkurat nå er jeg forbanna til tuusen. En eller annen drittsekk rapporterer det nye innlegget mitt sånn at jeg ikke kan dele det på facebook. Det vil si at jeg mister lesere hvert sekund. Jeg har skrevet innlegget på nytt over fire ganger, men denne idioten driver å anmelder det hver gang. Det er faktisk helt utrolig hvor mange IDIOTER det finnes i denne verden. Og det beste av alt, jeg har ikke gjort noe for å fortjene det. Så takk skal du faen meg ha! Men jeg prøver å få tak i facebook (ikke lett) sånn at jeg fpr fikset dette. JEG ER SÅ LEI  

 

En liten forandring?

Hei alle sammen!

Oj, jeg tror dette er den første gangen jeg ikke har startet et innelgg med "hei bloggen". Har dere lagt merke til det egentlig, at jeg alltid skriver det? Men jeg synes en liten forandring er på plass. Dere har jo kommentert opp til flere ganger at "hei bloggen" er noe jeg bør slutte å skrive, så jeg tar tipset, haha. Vi får se hvor lenge det varer da.
 


 


I dag har jeg sittet på rumpa i over tre timer for å bli sminket. Vanligvis hadde jeg ikke hatt noe i mot å bli fikset litt på, men 3 timer?! Heldigvis er jeg ferdig nå og resultatet ble fint. For å være helt ærlig ser jeg ut som jeg pleier, men jeg er ikke missfornøyd med det. Heller det enn å se ut som en drag queen.

Jeg må bare takke alle sammen for i går og all støtten jeg fikk. Mailer, meldinger og kommentarer strømmet inn og jeg har aldri blitt så motivert som jeg er nå. Det kom riktignok stygge ting inn også, men hva så? Jeg fikk så mye fint at de kommentarene bare forsvant i mengden. Jeg kan ikke tro at jeg har så snille og gode lesere. Hva har jeg gjort for å fortjene det liksom?

 


 

Jeg gjør bare feil

Hei bloggen!

For å være helt ærlig så er blogglyssten litt på bånn akkurat nå. Jeg føler at uansett hva jeg skriver så blir alt bare snudd på hodet og jeg blir sett på som et slemt, dumt og ikke minst stygt(?) menneske. Men jeg er jo blogger så jeg burde jo tåle det. Og tro meg, jeg gjør det, men det er jo selvfølgelig litt kjipt. Men jeg skal bare fortsette å være meg selv og mene det jeg mener så får vi se om blogglyssten kommer til bake. Ellers nå ligger jeg å koser meg med iselin. Det er en sånn sær greie som har skjedd med meg. Jeg har blitt så vandt til å sove med andre at jeg ikke kan sove alene. Er det flere som har det sånn? Jeg tuller ikke nå, men jeg sover ikke alene mer enn to ganger i uken. Det blir faktisk alt for ensomt for meg.

Autograf fra meg?

Hei bloggen!

Dere kan ikke engang gjette hva som skjedde med meg i dag. Jeg ble spurt om en autograf!? Ja, jeg blogger og ja jeg blir lest av en del, men jeg trodde virkelig ikke at det hadde kommet til det punktet hvor folk faktisk vil ha autografer av meg. Hva blir det neste? Bilder? Haha, det var en utrolig rar følelse ettersom jeg ikke ser på meg selv som en "kjendis". Herregud, jeg er jo bare et vanlig menneske med nok tidsfordriv til å blogge, haha. Selvtilliten min gikk fra 100 til 200 på noen sekunder. Det er greit at folk stirrer og titter når jeg går forbi, men det er ikke i nærheten like kult som å skrive en autograf!

Nei, i steden for å bli høy på meg selv tror jeg at jeg skal sette i gang med å pakke og sånn ettersom jeg skal ned til Iselin en tur. Vel en "tur og "tur, skal være der til i morgen så jeg oppdaterer dere litt senere i kveld.


 

Vi blogges da beste lesere!

Sykt lettet!

Hei bloggen! 

I dag fikk jeg et brev i posten. Normalt hadde jeg blir super glad, men når jeg så brevet ble jeg egentlig litt redd, haha. Jeg har altså fått svar fra forsvaret om jeg skal videre til den fysiske prøven, og som dere vet er det noe jeg absolutt ikke vil. Men heldigvis ble jeg ikke med videre. Det var noe med mangel på fysisk aktivitet osv, haha. Men det stemmer jo egentlig ganske bra. Jeg vil si at dette er en bra ting for meg og for dere. Jeg slipper å krype i gjørme og dere slipper å ha en rosablogger til å beskytte landet. Vinn, vinn.

Ellers ligger jeg her med kjæresten min og koser meg. Han skal sove her til i morgen så det blir spennende å se om jeg kommer meg på skolen tidsnok. Vil jo helst ligge i sengen med han hele dagen og bare "kose". Men, jeg må nok prioritere skole uansett hvor dritt det er....

Nå få jeg litt dårlig samvittighet ettersom jeg sitter klistret til skjermen i stedet for å være med typen, så vi får blogges litt senere. 

Bitch, even Barbie wants to be me

Hei bloggen! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og er rett og slett helt ferdig. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor deilig det er å ligge seg ned i sin egen seng etter å ha stått en hel dag. Nei, jeg skal ikke klage. Det er faktisk ganske gøy å gå den linja jeg går. Og vet dere hva jeg gjorde i går eller? søkte! Nå er jeg bare spent på om jeg kommer inn på det jeg vil neste år. Det er alltid like spennende når svaret kommer. Er det ikke i løpet av sommerferien? Jeg er litt usikker, men samma det. Jeg er veeldig sikker på at jeg kommer inn ettersom jeg er så flink på skolen. Ja, jeg er faktisk flink på skolen, haha, det hadde ikke dere trodd vel?

Bare se her dere! Jeg ble så super fornøyd med det bildet. Og tro det eller ei, men jeg har faktisk laget det fra bunnen av. Ikke rammen da, men det inni, haha. "BITCH, even barbie wants to be me". Følte det var litt mer meg enn sånn vanlige ordtak liksom. Men nå må jeg nesten forlate dere fordi jeg skal se på den beste serien ever! Og da snakker jeg selvfølgelig om Teenwolf. Flere som ser på den?

Beer pong og kos

Hei bloggen!

God søndag til alle. Håper lørdagen deres var like fantastisk som miin! Det er greit at det er "gøy" å dra på byen, men ingen ting kan måle seg med en hjemmefest. Dagen startet med et et stoort innkjøp. Dere kan tenke dere hvor rart hun i kassen så på meg når lille meg lesser på flere 10pk med øl liksom, haha. Huffamei!

Deretter dro vi til Nicholas og gjorde klar til beer pong, Jeg vet ikke om dere har spilt det, men det er utrolig gøy! Jeg fikk riktig nok ikke være med på noen lag ettersom jeg ja, suger. Men jeg fikk være dommer. Og jeg er en sånn person som blir veldig overengasjert så dere kan tenke dere hvordan det gikk. Men alt i alt var det utrolig gøy.

Når festen var over dro vi til Eskil på nach og fortsatte å kose oss. Lagde pizza med alt for mye krydder. La meg bare si at det var krydder med litt pizza på, hah. Men når man har drukket litt smaker alt godt egentlig. 


Promille, haha. Ser helt borte ut her, men jeg er jo egentlig ikke det da, ehh


Jeg aner ikke hvem som tok det siste bildet (ikke en fotograf kan jeg vel trygt si) men det var egentlig utrolig søtt, haha. 

I dag er egentlig formen helt greit og alt i alt er jeg fornøyd med helgen.

 

Kveldens outfit

Hei bloggen!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra lørdagens handletur. Kjenner jeg gleder meg masse til kvelden kommer. I mellomtiden tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg skal gå med i kveld. Har vært så sikker på denne kjolen i hele dag, men så tenkte jeg-Hvor varmt er det egentlig ute, haha. Så vi får se. Men dette er ihvertfall det jeg håper å gå med da.  Si hva dere synes!


Det er kanskje ikke så mange jenter som går med kjoler og sånn på fest, men jeg er sånn. Jeg synes det er kjempe gøy å pynte seg litt når man har sjansen. Man vil jo se så bra ut som mulig ;) Hei fra blogghora

 

Hei bloggen! 

Blogghore er vel et kallenavn som har hengt igjen helt siden bloggen startet. Jeg personlig ler bare fordi det blir for dumt. Men kanskje jeg skal leve opp til navet og ta betalt hver gang dere vil lese et innlegg? Haha, nei, det skjer nok ikke babes. Men jeg begynner å bli litt frustrert over det at folk ikke vet hva ordet hore betyr. Dere kaller meg dum liksom? Ler meg ihjel.

Jeg våknet egentlig for en stund siden, men jeg sovnet igjen. Typisk meg med andre ord, haha. I går tilbrakte jeg dagen hos kjæresten, og som dere sikkert forstår ble det ikke mye tid til blogging. Vi hadde hele leiligheten for oss selv, og for å være ærlig var det veldig gøy å ha ansvaret bare oss to. Gleder meg bare mer og mer til å flytte ut! Om det blir med Iselin eller Eskil vet jeg ikke enda. Kommer an på hvem som er førstemann til mølla, haha. 

Nå som det endelig er lørdag skal jeg ut! Ut å slippe meg løs og kose meg med alle jeg er glad i. Jeg lurer litt på hva jeg skal gå i, men det finner jeg nok ut av. Iselin er liksom dommeren når det gjelder det, haha. Hver lørdag tar jeg på meg forskjellige klær for at hun skal si hva som ser bes ut. Er det ikke det man har venner til?Håper dere får en like bra lørdag som meg! Blogges

Dagens tidsfordriv

Hei bloggen! 

Jeg kan ikke tro at det endelig er fredag. Denne uken har gått så utrolig fort, men jeg skal ikke klage, haha. Jeg har egentlig ikke noen spesielle planer for helgen, tar det litt som det kommer egentlig. Det er jo det som er gøy! Kanskje det blir noen fester og sånn ;) 

Jeg startet helgen med å vente på bussen hjem fra skolen i over en time.. Gørr kjedelig. Så meg og Iselin fant på det beste tidsfordrivet ever! Vi gikk inn i en random butikk og tok med oss de styggeste klærne vi kunne finne, haha. Vi tok på oss, telte til tre og gikk ut av prøverommet. Det var egentlig litt kleint ettersom alle stirret på oss og sånn, men jeg kunne ikke brydd meg mindre. La oss ha det gøy liksom. Vi gikk rundt å danset og lo i de styggeste klærne. Tror alle trodde vi var fulle eller noe, haha. Følte meg som i en film der man går inn og ut fra prøverommet og viser frem forskjellige outfits. Dere skjønner hva jeg mener?


Dere vill ikke tro det, men jeg ble helt forelsket i disse buksene! Ja, de er veldig spesielle, men også utrolig deilige å gå med. jeg kunne faktisk sitte meg på huk uten å være redd for at den skulle spjære. Det er en første gang for alt, er det ikke det man sier? Har du et tidsfordriv? Pleier du å gjøre sånn?

Forandring FRYDER

Hei bloggen!

Jeg tittet litt i bildearkivet mitt her på bloggen og jeg ble faktisk litt sjokkert. Litt sjokkert er vel en underdrivelse, haha. Bilder fra 2 år siden kom brått opp på skjermen og jeg visste egentlig ikke om jeg skulle le eller gråte. Jeg følte jeg så på bilder av et helt annet menneske. Det er helt utrolig hvor mye jeg har forandret meg i den siste tiden. Eller, den "siste tiden" var i slutten av 10 klasse, men samma det. 


Jeg bestemte meg for å sette ett blide av meg som ble tatt nylig med det bildet fra 10 klasse for å vise dere hva jeg babler omDet verste er jo at det var den tiden "alle" hadde et crush på meg. Hva tenkte de på? Hva tenkte jeg på, haha.. Kanskje personlighet faktisk betyr mer enn utseende likevel. Det det jo ha gjort! Personlig er jeg veldig fornøyd med hvordan jeg har forandret meg som dere sikkert kan tenke dere. Og jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg tok restylane. Selv om det er en del av dere hatere som var i mot det må jeg bare si at jeg gjorde helt riktig valg. 

Men det som er litt rart å tenke på er at jeg faktisk synes at jeg var veldig pen på den tiden (10.klasse) og når jeg ser tilbake på det må jeg nesten bare le. Tenk hvordan det blir å se på bilder av meg selv på denne tiden om 2 år. Kanskje jeg reagerer på samme måte som jeg gjorde nå? Nei, jeg kan ikke si mer enn at forandring fryder!

Hva synes dere? Positiv forandring?

 

 

Meg på Paradise Hotel?

Hei bloggen!

Jeg har blitt helt hektet på Paradise Hotel!  Det er egentlig litt av og på. Med en gang det kommer en ny sesong elsker jeg det, men med en gang det er over er jeg litt likegyldig liksom. Men nå har meg og Iselin begynt å se på den svenske versjonen og ja, jeg har blitt hektet igjen, haha. Det jeg har merket er at det svenske er mye sykere enn det Norske. Både mentalt og selve spillet.

For å være helt ærlig har jeg lyst til å melde meg på. Det folk sliter med å skjønne er det at det er et spill. Et sykt spill. Ikke bare sex og festing osv.. Skulle jeg meldt meg på hadde det vel først og fremst vært for opplevelsens skyld, men jeg har jo et stort konkurranse instinkt så det hadde vel slått inn allerede første dagen. De fleste som leser dette kommer sikkert til å tenke at jeg ikke kommer til å få meg jobb og at bare dumme mennesker er med. Men det kommer faktisk helt an på hvordan man velger å oppføre seg og hvordan man er som person. Det hadde faktisk vært en opplevelse for livet og ikke minst deilig og varmt! 

Men nå begynner neste episode så vi blogges! 

 

Min treningsrutine

Hei bloggen! 

Altså, jeg tenkte jeg skulle skrive om min treningsrutine og hvordan jeg holder meg i form.

TULLA! Jeg trener ikke i det hele tatt. Det er faktisk det verste jeg vet! Greit nok, hvis jeg hadde trengt det hadde jeg nok kanskje vurdert det. Men jeg trenger det faktisk ikke. Jeg har gym en gang i uken og det er mer enn nok for meg kjenner jeg. I tillegg har jeg sex regelmessig. Jeg har faktisk hørt at det er den beste måten å forbrenne på? Isåfall er det min trenings rutine, haha, Huffda..
Nå ligger jeg faktisk akkurat sånn som det her med en pc foran meg. Snakk om å være lat når du ikke engang orker å sitte når du blogger liksom, haha. Neida, jeg hadde nok ikke hatt vondt av å komme meg litt mer i form, men jeg bare gidder ikke.. Jeg har ingen form for motivasjon what so ever!

 


Rosa, rosa, rosa! Dette er faktisk litt flaut å si, men jeg har aldri i mitt liv gått ut av huset uten noe rosa på meg! En lærer påpekte det i dag og det er litt sykt at hun legger merke til det og ikke jeg,haha. Er man rosablogger så er man rosablogger

Hva gjør du for å holde deg i form? Hvordan fikk du motivasjonen?

 

Gårsdagens outfit

Hei bloggen ! 

 


Kjole fra bikbok.

Jeg skulle gjerne skrevet litt om gårsdagen, men det er nesten helt umulig med moralpolitiet som leser bloggen min sekundet jeg legger ut noe. Såå, alt jeg kan si er at det var veldig koselig og ikke minst gøy. 

Akkurat nå sitter jeg å venter på at familiemiddagen skal starte. Det er riktig nok ikke min familie, men Iselin sin, haha. Men det blir jo på en måte en reservefamilie og det er vel derfor jeg ble invitert. Lover å oppdatere dere senere! Blogges

Hva synes dere om kjolen?

 

Puppe tatovering neste?

Jeg blir bare mer og mer desperat etter en ny tatovering. Etter man har tatt en så klarer man aldri å stoppe. En ond sirkel med andre ord, haha. Anyways, i det siste har jeg blitt helt hektet på tatovering under puppene. Syykt fint, eller hva?

 

Greit nok, jeg har jo en sleeve som skal jobbes på, men på grunn av p-staven så kan jeg jo ikke gjøre det før om tre år! Alt for lenge for min smak, så da får jeg bare ta tatovering et annet sted i mellomtiden. Og som dere sikkert har skjønt vil jeg ha under puppene, men jeg ville bare høre med dere hva dere synes om det, og om dere eventuelt visste om ett annet "kult" sted å ta en tatovering.

 

 

Det bilder her er fra i sommer da, men kanskje noe i den duren hadde vært fint? 

 

Bedre sent enn aldri

Hei bloggen og god morgen! 

Ja, det nærmer seg ettermiddag, men jeg våknet nå. Bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? Det er iallefall min unnskyldning, haha. 

Det ble dessverre ingen fest på meg i går ettersom jeg har begynt å se på en ny serie. Litt trist egentlig at jeg velger tv ovenfor å være sosial. Men jeg var også ganske sliten i går så det er kanskje ikke så veldig rart. 


I woke up like this


Søteste Betina hadde såå lyst å være med på bildet, haha. Så nå ligger jeg egentlig bare i sengen og prøver å finne ut hva jeg skal gjøre i dag. Kjæresten er på fjellet og jeg er stuck som barnevakt for Betina til en eller annen uvisst tid. Men vi får se om jeg klarer å dra meg selv ut av sengen til i kveld. Jeg hater det å gå glipp av ting. Det å sitte med vennene sine etter en fest man ikke har vært på er helt forferdelig! Alle snakker om alt som har skjedd og jeg ler med og later som om jeg skjønner noe av det de snakker om , haha. Flere som har det sånn til tider?

Litt ekkel

Hei bloggen! 

Etter en hektisk morgning i dag kom jeg meg på skole tidsnok. Dere vet de dagene når sengen bare er ekstra deilig? Vel i dag var en sånn dag, haha. Det hjelper ikke akkurat på når jeg har en venninne som ikke hører alarmen sin, så , ja. Det var en brå oppvåkning med andre ord. 

Ting gikk litt fort i svingene så jeg har på meg samme klær som i går, ingen løsvipper og bløtt hår. Jeg kan vel ikke si noe annet enn at jeg føler meg litt ekkel. Mest på grunn av at jeg bruker det jeg gikk med i går og at håret mitt ser ut som det lever selv. Det må jeg bare hjem og fikse med en gang tror jeg. 

Jeg har ingen peiling på hva som kommer å skje i kveld, om jeg blir inne eller drar ut, men det er alltid greit å se bra ut.


Jeg tok et bilde fra i går i og med at jeg går i det samme og ser lik ut (bortsett fra at jeg egentlig ikke gjør det når jeg tenker meg om)

Men nå må jeg nesten gå. Er ikke nødvendig å være lenger på skolen enn man må, hihi. Blogges!

Det beste jeg vet

Hei bloggen!

Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sengen hos Iselin. Føler jeg nevner henne hele tiden i bloggen, haha. Men sånn blir det når man har en så fantastisk god venn. Blir aldri lei av å være med henne. 

Vi skal ha en liten jentekveld alene i dag, og det er så deilig. Det å ligge i sengen med dobbelthaken fremme og buksesmekken åpen er faktisk det beste jeg vet. Og når begge er like glad i det er jo det helt supert! Det ble egentlig en veldig spontan avgjørelse, så jeg har ikke med meg noen ting bortsett fra skolepc og kamera! Så det blir spennende å se hvordan jeg ser ut i morgen, haha. Nei, jeg vurderer å sove med vippene på i natt, men hver gang jeg har gjort det før har de blitt ødelagt.. Vi får se om jeg er villig til å gamble såpass.
Så utrolig søt hun er! Det ser ut som hun poser med tlf, men hun snakker faktisk med noen ( i tilfelle noen av dere bestemmer dere for å kommentere det liksom)

 

 


Jeg vet ikke hva det er med den tv serien her, men jeg elsker den! Vi har sittet å sett på den hver dag nå og vi blir ikke lei. Jeg anbefaler den hvis dere vil se en syk og morsom serie!


Men nå får jeg litt dårlig samvittighet ettersom det er jentekveld og jeg driver å snakker med dere, haha. Huff, nei, nå må jeg nesten forlate dere. Blogges

Dagens outfit

Hei bloggen! 

Nå befinner jeg meg på skolen i en nok så slækk engelsktime, haha. Vi fikk valget om å se på en kjedelig film, eller jobbe videre på en oppgave på pc. Dere kan tenke dere hva jeg valgte eller? Jeg tok med meg Iselin og kameraet mitt ut for en liten photoshoot, og ja, det var kleint. Elever som går forbi og ser på og peker, woho.. Følte meg litt som en idiot, men sånn er det dessverre når man er blogger.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit! Det er riktignok ikke noe ut av det vanlige, men jeg likte det. Den ARMY toppen jeg har på meg er så utrolig deilig med samtidig kjempe fin! Elsker litt sånne "uvanlige" klær, haha.

Vet dere hva jeg klarte å gjøre eller? Jeg ble kastet ut av kristen ungdom gruppen på facebook! Greit nok, de hadde kanskje grunn til det ettersom jeg bare ble medlem for å le av det som ble postet. Før dere blir sure så må dere skjønne at det er hysterisk morsomt, haha. Folk kan tro det de vil, men når en person skriver at blåmerket på låret gikk bort etter han ba til gud så må jeg bare kommentere. Jeg mener, det var rundt 50 kommentarer hvor det sto halleluja.Jeg ser altså ikke på det som å mobbe kristendommen. Jeg mener, hvorfor ta bort et blåmerke når det er så mye annet han kunne gjort for andre. En liten smule egoistisk for min smak.

 

Hva synes dere om outfitet?

In love

Hei bloggen!

Jeg satt på bussen i dag å hørte på topp 50 spillelisten på Spotify og helt ut av det blå kom den beste sangen jeg har hørt på leenge. Dere husker Zayn fra One direction? Han som var smart nok til å forlate dem? Ihvertfall, han har altså kommet ut med sin første låt, og jeg er in love! Elsker at han går fra boyband materiale til en skikkelig artist og det faktumet at han synger om sex. Når man er med i et band som "barn" hører på så er det begrenset hva man kan si og synge om. Så jeg er veldig glad for at han brukte den første låten sin til å vise en helt annen side av seg selv og musikken han liker. Jeg kan ærlig si at jeg liker han 100 ganger bedre nå enn jeg gjorde når han var med i One Direction. Bare hør! 


Nå er det vel på tide å snakke om noe annet enn mitt nye kjendis crush, haha. Jeg har aldri hatt så lite å gjøre som i dag. Eskil er syk og Iselin er i Oslo på noe russedugnad greier og alle de andre vennene mine bor litt mer sentralt.. Så det blir vel til at jeg sitter i sengen og koser meg med Netflix resten av dagen, men det gjør egentlig ikke noe. Det er deilig å slappe av litt for seg selv innimellom. 

 

Men nå hørte jeg nettopp mamma rope at det er middag, så Blogges! 

Hva synes dere om sangen?
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits