Kjæreste tur

Hei bloggen!

Akkurat nå befinner jeg meg på et hotell litt ute i gokk med kjæresten min. Så langt, så bra. Vi skal feire bursdagen til besteforeldrene hans i kveld, men frem til det har vi et rom heeelt for oss selv. If you know what i mean (blunk). 

Gjett om jeg skal ta de med meg hjem, MOHAHA. Jeg gjør det hver eneste gang jeg er på hotell. Det er vel ikke ulovlig? Ikke det at jeg bryr meg SÅ mye. Nå banket det faktisk akkurat på døren. Middagen ble skjøvet frem til nå!! Da må jeg bare si hade egentlig ettersom jeg ikke har ordnet meg i det hele tatt, haha. BLOGGESSS!! 

 

Noe nytt

God morgen alle sammen! 

Jeg kom hjem så sent i går at jeg rett og slett ikke gadd å poste. Er det lov å si det? Vel, det er sannheten, haha. 

Dere vet hvordan jeg skulle kjøpe masse greier som klær, sminke og undertøy? Jeg endte opp med å bruke alle pengene mine på EN bukse. Jupp, det var ikke helt det jeg så for meg, men den var såå fin så da måtte jeg bare ha den. Hva synes dere? 

Shopping

Nå går turen snart til Sverige. Whoop whoop. Jeg må ha noen nye klær og litt sminke, så da er det bare ett sted å dra. Nordbyy. 

Haha, jeg klarte å overtale kjæresten til slutt. Altså, jeg har ikke lappen så da må jeg få han til å kjøre meg. Flaut, men sant. Lover å oppdatere dere med innkjøp når jeg kommer hjem. Blogges Bitches 

Hvordan jeg får hvite tenner

  \\Sponset innlegg\\

Hei bloggen!                                                                                                                                                                                 

Jeg personlig har et lite fobi når det kommer til folk som har gule tenner osv. Kanskje jeg er litt sær, men det er faktisk det mest grusomme jeg ser. Får nesten lyst til å spy. Neida, joda, haha. Men det må jo være så flaut da. Det kan jo ikke være noen som har lyst til å kysse deg eller snakke med deg eller smile til deg (i tilfelle du smiler tilbake, ugh).

TILBAKE TIL SAKEN

For å unngå gule tenner bruker jeg SmileLab. Den har jeg brukt i flere år og har alltid vært fornøyd med resultatet. Det er vel rundt 15x2 pakker med strips oppi der og man trenger ikke bruke alle. Når man er fornøyd kan man spare resten til fargen falmer igjen. Prefekt. Det beste med hele pakken er at tennene dine er hvite i opp til et halvt år, og innimellom lenger.

Du bruker den en gang om dagen og kan allerede se resultat etter 1-2 dager. Du kan få kjøpt den og mange flere typer HER ☀

BadGirl

Hei bloggen!

Jeg har egentlig ikke så veldig mange planer i dag. Tenkte jeg skulle bleke tennene og se på en film eller noe. Who knows. Men akkurat nå sitter jeg å hører BadGirl på repeat, haha. Den er jo kjempe gammel, men jeg kom over den i går og har hørt på den siden. Føler den beskriver meg, ihvretfall nå som jeg har blitt brunette. Føler jeg har fått et helt nytt utseende. Det er utrolig hvor mye en hårfarge kan forandre et førsteinntrykk?! 

Jeg har gått fra å se dum ut, til noe heelt annet. DEILIG!


Det var noen som lurte på hvor toppen min var ifra og jeg må beklage. Jeg kjøpte den siste, mohaha. Neida, kan være den kommer inn igjen. Isåfall er den kjøpt på Shein.com 

Extensions: Luxushair #2 60cm Har noen tips til film? 

Bilder Oslo-Kiel


 (Faller puppene mine ut?!) haha. 

Det har vært veldig morro, men samtidig er det veldig deilig å være hjemme. Tyskland er fint, men ikke helt meg. Blir nok syden neste, haha ♥

Hade Norge

Hei bloggen! 

Akkuratt nå sitter jeg godt plassert i sengen etter en heftig pakkerunde. Altså, jeg må skjerpe meg angående det. Jeg pakker alltid rett før jeg skal dra steder, haha. Så nå skal jeg bare slappe av litt før turen går til Kiel (tyskland). 

Shit! Passet mitt! Vel, da er jeg SNART ferdigpakket. Det hadde vært så typisk meg å glemme det. Phju.  Ellers tror jeg at jeg har med alt. Sminke, hæler, pene klær og kamera. Alt en jente trenger, hihi hoho. 

Vi skal ta den Oslo-Kiel ferigen(?) (aner ikke hvordan det skrives) Så det blir sikkert morsomt. Bortsett fra at internett koster drit masse.. Men det må vi ha!

Nå skal jeg bare løpe runt en tur å lete etter passe mitt, haha. Blogges når jeg er ombord

  

The new me

Hei bloggen!

Jeg bare våknet en dag og tenkte; nå er jeg dritt lei av å "være meg" så da bestemte jeg meg for å farge håret mitt mørkt. Det kom veldig spontant med andre ord. Jeg logget inn på Luxushair og bestillte nytt hår og satt meg i frisørstolen dagen etter det kom i posten. 

For å være en person som ikke akkurat tar de beste valgene må jeg si at dette ble kjempe bra. Jeg føler meg mer sexy, eldre og ikke minst helt ny. Så da er det vel ikke noe bedre tidspunkt å starte opp bloggen igjen enn akkuratt nå. 


Jeg er kjempespent på hva dere tenker og synes, så bare kommenter! 

Akkuratt nå har jeg litt dårlig tid ettersom jeg snart skal bort til en venninne, men jeg vet at hvis jeg ikke hadde skrevet et innlegg nå så hadde det ikke skjedd på noen dager, haha. 

blogges! (og det lover jeg) 
 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits