Whip my hair

Hei bloggen!

Jeg ble så utrolig glad for at så mange likte videoen min. Det er tydelig at jeg burde legge ut flere videoblogger. Problemet er at jeg blir så klein.. Men er man blogger så er man blogger, hihi

Formen har blitt mye bedre (endelig) så jeg regner med at i morgen blir min første skoledag etter påsken. Må si jeg gruer meg litt ettersom jeg fortsatt er i feriemodus. Det er virkelig ingenting verre enn den første skoledagen etter en ferie. Null fokus og man teller minutter, om ikke sekunder, haha. 

Min kjæreste Iselin kom til meg for litt siden og jeg merker at det har vært en stund siden nå. Jeg fikk en kommentar for litt siden om hva som har skjedd med Iselin osv. Vel jeg har vært syk og hun har hatt ferie for fullt. Det er litt rart å tenke på at dere faktisk er engasjerte i livet mitt. Men jeg elsker det!

 


I whip my hair! Jeg er så stygg i trynet i dag så det blir et sånt bilde, haha. Man kan ikke se like fab ut hver dag, det må dere jo forstå. 

Men nå er Iselin ferdig i dusjen, så da er det min tur! blogges i morgen alle sammen. SMASK :*
 

Videoblogg - mitt liv som blogger

Husker dere i vinterferien når jeg var med på et video intervju om meg og mitt liv? Vel jeg fikk nettopp tilgang til videoen og jeg vet det var mange av dere som hadde lyst til å se. For meg var det en kjempe kul opplevelse. Jeg håper virkelig det blir mere sånne ting fremover. Bare husk at jeg var super nervøs, haha, Så cut me some slack  


 

Fisk eller fugl?

Hei bloggen!

I dag orker jeg rett og slett ikke å blogge.. Jeg orker ikke stille opp til bilder eller skrive flere hundre ord på et tastatur. Alt jeg vil nå er å sove, sove og sove. Håper dere forstår.

Ett kjapt spørsmål. Ser dette ut som en fugl eller fisk? Det irriterer meg så masse at det er så mange som tar feil. Den er liksom stuck på huden min så det hadde vært greit at folk så hva det var, haha. Neida, jeg elsker den og angrer ikke ett sekund. Hva ser dere?

Love you! blogges 
 

Dagens outfit

I dag kastet jeg på meg en shorts og en tubetopp bare fordi jeg, vel, kan, haha. Jeg bare savner sommeren så mye! Og siden jeg har vært syk så lenge har jeg ikke fått gått ut i finværet. Så jeg bestemte meg for å bare ta på meg sommerklær og bare drømme meg bort her inne i sengen foran pcen. Jeg ble helt ærlig litt deprimert, haha. 

Og for Paradise episoden jeg skulle se i dag? Jeg fikk beskjed av Viaplay om at siden det er påske kommer ikke episoden ut før halv elleve i kveld.. Så mye for å betale en fast sum i mnd. Men det er masse annet bra på Viaplay også. Det er ikke bedre enn Netflix, men fortsatt bra, haha.
Det jeg hater med "nåtidens" shortser er at de er alt for vide rundt livet. Jeg kan heller ikke kjøpe mindre størrelser ettersom jeg ikke får de over rumpa, haha. Og fordi jeg bruker xs. Det er vel ikke så mange butikker som har mindre enn det? Kanskje barneavdelingen, men jeg har ikke så lyst til å gå rundt i "frozen" klær heller. Det er ikke helt meg kan man si. Men jeg tror bare shortsene skal være sånn. Det som er så synd er at man ser litt firkantet ut i de. Men det som er inn er inn. 

Er det flere som gleder seg til sommeren eller?

Dum, dummere, dummest

Hei bloggen!

En liten oppdatering på situasjonen min: Jeg er fortsatt syk.. Men takk til alle dere lesere som skriver til meg for å ønske meg god bedring. Dere er best!

Over til noe litt flauere. Har vi stilt klokken eller hva skjer? Det pleier liksom å stå over alt når den tiden har kommet så jeg har ikke tenk over det. Så jeg har brukt min trofaste rosa perfekte klokke i flere dager nå. Jeg tittet ned på tlf min sånn ca nettopp og det stemte ikke helt med hva som sto på veggen. Dumme meg har ikke fått det med meg.. Så typisk! Men heldigvis for meg har jeg ikke noen spesielle planer. Det hadde vært verre hvis jeg ikke hadde lagt merke til det før skolen begynte, hah. Herregud.. Kan dere tenke dere den forklaringen? "Jeg visste ikke at vi skulle stille klokken for noen dager siden, sorry."

Dere kan tro jeg følte meg litt blond når jeg diskuterte med Eskil hvor mye klokken var.

Men nå skal jeg kose meg og se på Paradise Hotel. Hvem er deres favorittdeltakere? Synes det nesten bare er kjedelige mennesker i år.

Lite produktiv

Hello bloggen min!

Jeg vet jeg ikke har vært så flink med oppdateringene, men jeg er syk så det er begrenset hvor mye jeg orker. Å stile til bilder? nei. Blogge? ikke egentlig. Alt jeg vil er å bare ligge i sengen med hendene på puppene, buksa av og bare chille helt. Men er man blogger så er man blogger. 


De fleste bruker treningstøy som treningstøy, men jeg bruker det bare til å slappe av i. Det er jo kjempe behagelig! Har dere lagt merke til at der er ingen som faktisk jogger i joggebukser? Man gjør liksom det helt motsatte, haha. 

Hele dagen har vel gått til å se på alle hunger games filmene. Jeg så nettopp treeren og den var jo drit kjedelig! Unnskyld meg, men det skjer jo INGENTING før på slutten.. Er fireren verdt å se?

 

Noe helt nytt

Hei bloggen!

Som dere vet dro jeg og Eskil til byn i går for å shoppe litt. Vi begge angret litt med en gang vi satt oss på bussen. For det første var det stappa og for det andre ble begge sykt dårlige. Så et lite tips til dere; ikke dra til byn når dere er kjempe syke. Men det var verdt det da.

Først gikk vi inn for å kjøpe alt vi skulle. dvs sminke, sminke og mer sminke (fra min side). Han kjøpte noen andre greier, haha. Fulgte ikke helt med jeg. Så dro vi for å spise sushi! Det er faktisk noe av det beste jeg vet. Eller, jeg kjøpte det i Oslo en gang og det smakte dritt. Men heldigvis gjør det ikke det her, haha. Eskil er en av de mest kresne menneskene jeg vet om. Jeg prøver å få han til å smake, men han nekter. Han har lovet meg å smake en gang, men hver gang jeg tar det opp sier han at han skal smake det en gang. Det vil si en annen gang, haha. Men jeg fikk sushien min og han fikk nuggetsene sine så da dro begge hjem glade. 
Jeg pleier å holde meg til ett spesiellt par med vipper, men de var utsolgt... Så da måtte jeg prøve noe nytt.


Her er de på. De var egentlig veldig fine, men veldig naturlige. Jeg liker litt mer "voldsomme" vipper hvis dere skjønner? Litt tykkere med andre ord. Hva synes dere?

Loner og taper

God morgen alle sammen!

Planene i dag er å dra til byn å shoppe, shoppe, shoppe. Alt stenger jo resten av påsken så da må jeg bare dra til tross for at jeg er syk. Jeg skal ikke dra alene, slapp av. Eskil blir med og det blir kjempe koselig. Jeg kunne faktisk aldri dratt til byn alene for å shoppe. For meg er det utrolig flaut. Jeg aner ikke hvorfor, men det bare er sånn. Kanskje fordi jeg er redd for at folk skal tro jeg er en loner eller taper. Nei, jeg blir bare veldig ukomfortabel når jeg er alene. Litt hjelpesløs hvis jeg han si det sånn, haha. 


 


Søteste Betina kom på besøk til meg i sta. Ble veldig rørt ettersom hun aldri gidder å gå opp trappen med mindre hun må, haha. 

Babyen min!

Men nå må vi faktisk få ordnet oss. Hvis vi ikke rekker neste buss må vi vente i to timer på neste.. Lenge leve Hvaler.. BLOGGES! 

Dere er best

Hei bloggen! 

Tusen takk til alle som har skrevet til meg på bloggen, facebook og mail. Ja, jeg har det bra og jeg føler meg mye bedre. Dere er så utrolig herlige alle sammen. 

Eskil kom på sykebesøk til meg og gjett hva han hadde med; BRUS! Det finnes virkelig ikke noe bedre enn brus når man er syk. Eller frisk for den saks skyld, haha. Er det noe jeg ikke kan gå en hel dag uten så er det brus. naam!


 

Jeg ville egentlig bare fortelle dere at jeg lever og har det "bra". Natta alle sammen! 

Overraskelse!

Hei bloggen... 

Ja, jeg fikk en stooor, kjip, fæl overraskelse i går kveld. Rett etter jeg skrev på bloggen at jeg var frisk som en fisk ble jeg syk.. Er det mulig? De siste dagene av ferien må jeg bruke på å bli frisk. Hvorfor Kunne jeg ikke blitt syk rett etter ferien? Jo, fordi jeg har uflaks til tuusen! 

Nå sitter jeg egentlig å furter, haha. Men jeg har god grunn til det da. Jeg har brukt flere dager på å passe på min syke kjæreste og så blir jeg syk? Det er kanskje ikke så rart, men jeg hadde kanskje håpet at karma hadde tatt hånd om det.. Men som alle vet finnes ikke karma. De slemme fortsetter å være slemme og de snille fortsetter å få dritt. Sånn er livet dessverre. 


Se så sur jeg er. Det er faktisk utrolig vanskelig å se glad ut på bilder når man er syk. Jeg prøvde, men hvorfor lyve? Jeg er sur.

Her er mitt "bli frisk sett" som egentlig ikke hjelper noen ting, haha. Men jeg håper virkelig jeg blir frisk til i morgen ettersom jeg skal på shopping. Alt etter i morgen er stengt, så ja, det er veldig viktig at jeg blir bedre. 

Jeg måtte bare få ut all frustrasjonen min i dette innlegget sånn at dere slipper å lese flere negative innlegg i dag. Har hørt at det ikke er så gøy.

Useriøs

Hei bloggen!

Nå gikk Eskil akkurat ut døren og for dere som lurer er han "frisk" igjen. Nå når feberen er borte bestemte han seg for å få halsbetennelse, typiisk. Men heldig for meg er jeg frisk som en fisk! Hvorfor sier man det egentlig? Frisk som en fisk? 

Noen av dere har lurt på hvem det er som tar bilder av meg osv. Vell, det er oftest lillesøsteren min. Hun er så flink og veldig lett å pose for. Men i dag ble det min kjære... Ikke misforså meg, han er jo kjempe flink han også, men det er så kleint. Hver gang jeg prøver en pose osv bare bryter jeg ut i latter. Jeg føler meg så sykt teit liksom. Han vet jo at jeg ikke er seriøs om noen ting så jeg føler meg så dum når jeg prøver å pose sånn


Jeg holder for eksempel den posen her i ett sekund før jeg blir helt flau.

Det er virkelig ingen andre jeg har problemer med når det gjelder dette, unntatt han. Kanskje fordi jeg ikke bryr meg om hva andre tenker om meg? Ikke vet jeg, det ble bare en helt retarda shoot i dag, haha. Men det får dere bare leve med mine kjære lesere. 

Nå teller jeg egentlig bare ned minuttene før jeg kan se dagens paradise hotell episode. Viaplay er best! 

Blogges! 

Beste i verden

Hei bloggen!

Gjett hva jeg våknet opp til i dag da? Min verdens beste mamma har laget påske egg til meg! Jeg vet ikke helt om det er vanlig å få det i dag ettersom det ikke er påskeaften, men mamma er en badass så da går det vel greit, haha. Det er virkelig det beste med påsken. Godteriet og fri fra skolen! 
Ikke nok med det, men nå har jeg enda en hellokitty ting i samlingen min! Ja, jeg vet.. En 18åring som samler på hellokitty, lame. Men jeg bryr meg virkelig ikke. Jeg elsker rosa og så vidt jeg vet er ALT fra hellokitty rosaa.

Så nå er planene fremover å spise godteri, godteri og mer godteri! Jeg har virkelig ingen andre planer så langt, deilig!

Blogges om litt!

Dagens outfit

Hei bloggen! 

Nå ligger Eskil inne å sover så da tenkte jeg at jeg kunne ta meg en rask tur ut for å ta noen outfit bilder. I dag er det ingen her på østlandet som kan klage på været. Det er varmere ute enn inne og det er deiliiig! Så da kastet jeg på meg et passende outfit for dagen. Det er søtt men samtidig sexy, sånn som meg, haha. 


Rompa mi, jeg er så glad i rompa mi, haha. Likte bildet så godt så bare se bort i fra den lille "flashen" Alt er kjøpt på Sheinside. Jeg vet jeg sier det stadig vekk, men det er faktisk den beste nettbutikken i verden! No kidding. 

Hva synes dere?

Naboklager

Hei bloggen!

Jeg endte opp med å dra ut i går. Alt var kjempe koselig og gøy helt til naboen klikket helt. Greit at naboer har rett til å klage på høy musikk eller mye bråk, men at noen står ute og røyker på sin egen tomt er vel å ta litt i? Det var sikkert en sur gammel gubbe. Men festen var god så lenge den varte. Jeg måtte uansett hjem å ta vare på Eskil så det var jo likegreit egentlig. 

Tusen takk for alle tipsene i går. Dere er virkelig de beste leserne jeg kunne fått. Feberen er der enda, men likevel, takk! Også til alle dere som ønsket han god bedring; det satt han stoor pris på. 


Lyset på rommet mitt er helt forferdelig så derav er kvaliteten dritt, haha. Jaja, men det er meg i går så dere bør være fornøyde. 

En ting jeg aldri helt klarer å bli vant til når jeg er på fest er alle menneskene som innrømmer at de leser bloggen min. Det er så merkelig. De kommer bort og snakker med meg som om de skulle kjent meg. Jeg har aldri møtt disse menneskene før og de "kjenner" meg?! Men selv om det er veldig rart så er det også utrolig koselig, herregud. 

Blogges senere! Nå lukter jeg at pizzaen er litt overstekt, haha. Wish me luck 

Hvem er verdens beste kjæreste?

Jeg er! 

Hei bloggen, beklager for så sen oppdatering. Dere skjønner jeg har vært opptatt med å være verdens beste kjæreste, haha. 

Planen for dagen var egentlig å dra på fest hos en kompis, men så ble Eskil syk, så jeg har brukt dagen på å passe på han. Feber er virkelig noe dritt eller hva? Er det forresten noen som vet hvordan man kan få det bort (fort)? Han har så lyst å dra og det har vel egentlig jeg også. Men siden jeg som sagt er verdens beste kjæreste blir jeg hjemme med han hvis det ikke går over i løpet av dagen.


(Ikke tatt i dag, men jeg ser ikke ut akkurat nå så jeg bruker bare dette, haha. Men jeg poppet popcorn i sta(d)(aner ikke hvordan det skrives) så det passer jo litt. 

Jeg oppdaterer dere litt etterpå på hva som skjer. Nå må jeg tilbake til å være verdens beste kjæreste (får ikke sagt det nok, haha) 

Blogges! Ps: Skriv noen tips eller triks til meg. Love you!!

noen ganger suger det å være jente

God morgen alle sammen! 

Nå dro Eskil akkurat ut døren med en kompis. De skal på noen russegreier hvis jeg forsto det riktig. Så da har jeg huset heeelt for meg selv. Ikke det at det har noe å si haha. Jeg kommer sikkert til å kjede meg i hjel hvis jeg kjenner meg selv riktig. 

Så langt har dagen min vært helt forferdelig! Jeg har så vondt i magen. Det er det verste jeg vet med å være jente. Mensensmertene. Jeg har p-stav og null mensen, men smertene kommer selv om. Bra deal i grunn, haha. Men jeg har tatt noen paracetter så jeg bare håper på at det kommer til å gi seg utover dagen. Kanskje dere har noen tips?


 Noen bilder fra i går:


Var ikke så heldig med det bildet her, haha. Gult lys + blondt hår = orange hårfargeAlt i alt var det en veldig fin søndag! Gleder meg til å se denne gjengen er senere i dag, men først må jeg i dusjen. Blogges !

En stor hemmelighet!

Hei bloggen!

Jeg har noe å innrømme.. Dette er faktisk litt vanskelig å si, men jeg skal prøve. Jeg photoshopper bildene mine før jeg legger de ut på bloggen! Ah, det var deilig å få ut. 


 

Som dere ser her trenger jeg faktisk å photoshoppe meg selv. Greit, jeg er veldig pen naturlig som dere ser over (HELDIG), men man kan alltid bli penere, eller hva?

Haha, jeg bare tuller! Tolli (kompisen min) drev å lekte litt rundt med et bilde han fant og jeg må si at det ser helt jævlig ut. Hva synes dere, haha? Bedre uredigert eller ikke?
 

Dagens outfit

Er det flere enn meg som gleder seg til sommeren? Vel, jeg gleder meg så mye at hver gang det er litt varme i luften kaster jeg på meg en shorts og magetopp, haha. Typisk meg. Kanskje det er derfor jeg blir så fort syk? Men jeg tror vi alle er enige når jeg sier at i dag er det varmt. Hverfall dere som bor i østfold. 


 

Hva synes dere?

Dårlig samvittighet

Hei bloggen! 

Er det mulig? Jeg klarte å glemme både pc og kamera i går så jeg fikk ikke tatt noen bilder og ikke minst blogget. Det er så utrolig frustrerende at sånne ting alltid skjer meg. "jeg må blogge", "ta med kamera", "kjøp nytt minnekort", men husker jeg noe av det? nei.. Jeg vet ikke hvorfor men jeg får alltid så dårlig samvittighet hvis jeg går en hel dag uten å gi et livstegn (?) hvis dere skjønner? 


Det er så lett for meg å glemme det at det faktisk er folk som leser bloggen min hver dag og nærmest er avhengig. Det er jo ikke akkurat noe jeg tenker så mye over ettersom jeg ikke jobber så hardt med bloggen. Men det er jo både koselig og slitsomt. Kanskje dere skal begynne å ringe meg hver gang det tar for lang tid mellom hvert innlegg? haha, neida, det er vel kanskje å ta litt i, men jeg skal skjerpe meg. Lover

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Eskil. Jeg blogger og han ser på som vanlig, haha. 

-Ikkje se eskil! 

-Jeg kommer jo til å se det når du er ferdig uansett?

-Ja, men det e ikkje ferdig enda e det vel?

Det var samtalen våres for noen sekunder siden, haha. Jeg får bare helt prestasjonsangst når han leser mens jeg skriver. Han er så streng på skrivefeil og sånn så han får vente til jeg er helt sikker på at alt er riktig skrevet, haha. Jeg er en streng kjæreste, jeg vet, haha.

 

Men nå skal jeg ordne meg til i kveld! Oppdaterer dere siden
 

Typisk..

Hei bloggen og god påske! 

Morgningen i dag startet ikke helt etter planen for å si det sånn. Ugh, det er så typisk meg å ha uflaks. Først fant jeg ut at jeg var tom for fundation. (Noe som jeg skulle kjøpe i går men glemte..) Så det må jeg nesten bare få kjøpt i dag. Det er utrolig hvor mye fundation gjør med ansiktet! Jeg la egentlig ikke merke til det før i dag siden jeg alltid bruker det. Så nå ser jeg ut som en liten unge som har gått seg vill på vei til barnehagen, haha. 


Men vent, det er mer.. Jeg har gått uten piercing i navlen en stund nå fordi jeg ble så øm, og i dag tenkte jeg å prøve en ny piercing. Men neida.. Hullet var nesten grodd helt igjen så jeg måtte stikke en øredobb igjennom sånn at det ikke grodde helt igjen. Det gikk jo en hel del tid på det, så jeg begynte å sminke meg aaalt for sent. 

Og når man har dårlig tid går ting litt fort i svingene. Men jeg tenkte jo at siden jeg ikke hadde noe fundation ville sminkingen gå fort. Haha, det gjorde det altså ikke i og med at jeg klarte å få mascara over hele øyelokket mitt. Til slutt ble jeg så lei at jeg bare tok på meg løsvippene og løp ut døra. Så alt i alt har dette vært en veldig slitsom start på påsken. 

Men jeg kom meg på skolen. Det at jeg ser helt forferdelig ut gjør ingenting ettersom vi sitter i et mørkt rom å ser på film. En Leonardo DiCaprio film, så da gikk dagen min fra 0 til 1000, haha. Håper dere hadde en bedre start på påsken enn meg.

Blogges! 

Trust no smile

Hei Bloggen!

Jeg så litt igjennom outfitbildene fra helgen da jeg fant et bilde jeg faktisk smiler på (WHAT?!). Noen av dere har mast litt på meg når det gjelder å smile med tennene på bilder osv. Altså, grunnen til at jeg ikke gjør det på bilder er fordi det fort blir falskt og jeg er ikke helt fornøyd med smilet mitt, haha. Jeg er ikke en jente som pleier å få komplementer på akkurat det for å si det sånn. Men når jeg like gjerne fant et bilde så kan jeg vel legge det ut. Kanskje dere slutter å mase om det fremover? Vi får se
Ser dere hvorfor jeg ikke liker å smile på bildene eller? 


Ja, dette var outfitet for fredagen, ikke så mye å skryte av. Men når man har "vokst opp" med den guttegjengen der så gir man litt faen, haha. 

Oppdaterer dere etter skolen! Blogges kjære lesere

I woke up like this

God morgen bloggen! 

Ting gikk ikke helt som planlagt i går. For det første var jeg kjempe dårlig etter fredagen, haha, flaut men sant. Og for det andre hadde jeg vont i benet av en aller annen grunn. Den lille festen på fredagen gikk litt hardere for seg enn jeg trodde. Når man er den eneste jenten der vil man jo tøffe seg litt å drikke like mye som gutta. Tror ikke jeg skal prøve på det igjen, haha. Men alt er bra og jeg er i topp form. 


I woke up like this (yeah right, haha ) 


Så i dag skal jeg være med Eskil, spise popcorn, popcorn og enda mer popcorn. Har dere noen tips forresten på hva vi kan gjøre? Jeg suger virkelig på å finne på ting. Det ender alltid med netflix liksom, haha. Men det er jo koselig det også da! Men kom med noen tips 

Blogges! 
 

Innkjøp til helgen

Hei bloggen!

Som jeg forklarte dere har jeg en nøye planlagt helg som består av en liten fest hos Eskil i dag, en stoor fest (bursdag til beste) i morgen og en hangover på søndag, Så jeg har vært på shopping og kjøpt alt en ungdom på min aldre trenger for å feste.  
Alt dette er riktignok ikke bare til meg, haha. Jeg er tåler såvidt en shot liksom. Dette er første gang jeg har kjøpt Mickey Finn og ja, den var drit god! 

Dette er vel egentlig høydepunktet med helgen. Verdens kuleste shotteglass og ikke nok med det, men den er rosa! Den skal jeg ta med meg over alt hver helg, haha. Digger den og det som står.


Jeg kjøpte et shoteglass til han som har bursdagsfest på lørdag også. Tenkte jeg skulle gi det til han etterpå så blir vi sikkert de kuleste der, haha. Jeg skulle gjerne lagt ut bildet, men det kan være han leser bloggen nå, sååå. Men jeg kan vise dere etterpå. 

Men nå må jeg gå å hjelpe Eskil med å rydde mitt (?) rom. Blogges kjære lesere

Paparazzi

Hei bloggen!

Akkurat nå er jeg på skolen. Vet, kjempe interessant, haha. Men det må gjøres hvis jeg vil ha en fremtid har jeg hørt.

Så langt har dagen bestått av å løpe fra en "paparazzi" tro det eller ei. Kjempe slitsomt! Jeg hater når jeg sitter i timen å folk tar snikbilder for å sende rundt. Ikke fordi jeg er rar eller mislikt, men fordi jeg er så utrolig ufotogen når jeg ikke vet jeg blir tatt bilde av.. Jeg vurderer faktisk å blokkere facebooksiden min når jeg har bursdag neste år, haha. 

Helgens planer er så langt å dra på fest i dag, stor fest i morgen og hangover på søndag. Enkelt og greit, hihi, hoho

Dagens outfit

Hei bloggen!

Beklager for at jeg ikke oppdaterte dere i går, men det skjedde ikke stort så dere gikk ikke glipp av mye. Jeg var med Eskil og så på han lage musikk. En kjempe kul hobby han har fått! Nå slipper jeg endelig å få dårlig samvittighet når jeg blogger hos han fordi da sitter begge og holder på med hver sin "greie". Helt perfekt med andre ord, haha. 

Dagen outfit er vel ikke så mye å skryte av. Jeg har vist denne genseren til dere før, men jeg kan ikke få vist den nok! Dette er vel det beste jeg har fått fra Shein på lenge. 

 


Jeg må bare beklage for dårlig blogging i det siste, men som dere vet har jeg ikke vært i topp form. Når man er syk er vel å ta bilder det siste man egentlig vil, men jeg prøver. 

Svar på spørsmål - Lepper

Hei bloggen!

Nå er det vel endelig på tide å svare på spørsmålene om leppene mine. Det er en god stund siden jeg fikset på de, men jeg får fortsatt spørsmål, og så lenge dere lurer så må jeg svare.

Gjorde det vondt?

Jeg fikk bedøvelse så jeg kjente ikke så veldig mye. Det verste var det å ta sprøytene. Jeg hadde hørt at man fikk bedøvelseskrem på leppene, men neeeida. Her tok jeg fem sprøyter for å ikke kjenne de tusen andre, haha. Men herregud, jeg kunne lett tatt det igjen! En blodprøve i mine øyne er vondere. Men ærlig talt folkens. Hvis dere revurderer det på grunn av at det kan gjøre litt vondt så har dere absolutt ingenting på en klinikk å gjøre.


 

Hvor mye tok du?

Jeg tok 50-50 oppe og nede slik at forholde skulle bli likt. Dere skjønner at i følge kirurgen hadde jeg helt perfekte lepper så han ville ikke forandre på formen osv. bare størrelsen. Mengden var 1ml som er utrolig mye! Man pleier bare å ta 0,5ml liksom. Go hard or go home, haha. 

Hvor tok du restylanet?

Jeg tok det på Igor Poruba klinikken i Fredrikstad. Han har sertifikat på golden standard. Det vil si at han er best i yrket sitt og det vil si at jeg ble veldig glad, haha. Han var en utrolig kul type og veldig profesjonell. Anbefaler han til alle! 

Hvor mye betalte du?

Jeg betalte 3000kr for restylanet og bedøvelsen. Ganske mye penger i seg selv, men ikke når det kommer til dette. Prisen er normalt på 3500kr-4000kr. Egentlig ikke så mye å betale for å føle seg bra. Jeg kan ærlig si at jeg har bare fått mer og mer selvtillit etter jeg tok det. Greit nok, det er mange som sier at det var en teit ting å bruke penger på, men vet dere hva? Så lenge jeg er fornøyd med meg selv kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva dere synes jeg burde å ikke burde bruke penger på. Det var mine penger, ikke deres så slapp av. 

Før-etter?

Hvor lenge varer det?

Det varierer litt fra person til person, men ca ett år. Jeg har et lite håp om at det skal vare for alltid, haha. Tviler på at det skjer, men det er lov å håpe, right? 

Hvorfor tok du restylane?

Jeg tok det fordi det var noe jeg følte jeg måtte gjøre. Ingen andre pekte ut at leppene mine var små unntatt meg hver gang jeg så meg selv. Det er ingen grei følelse. Men nå er alt perfekt og jeg er fornøyd!  

Håper jeg fikk svart på alt dere lurte på, men hvis ikke så kan dere kommentere spørsmålet så putter jeg det inn i innlegget! 
 

Så typisk min flaks..

Hei bloggen!

I dag har jeg faktisk lov til å synes synd på meg selv.. Jeg sto opp i dag tidlig (veldig tidlig) og gjorde meg klar til skolen. Deretter satt jeg meg på bussen (veldig tidlig) for så å bli kjempe dårlig. Så da måtte jeg vente på bussen hjem igjen ute i denne snøstormen i over en halv time! Ikke nok med det, men det er mandag i tillegg (den kjipeste dagen i uka).

Det hadde vært så mye bedre å bare våkne opp syk enn å gå gjennom alt det der for så å dra hjem igjen liksom. Så nå ligger jeg her i senga, drit trøtt med masse godteri, brus og min kjære hund som passer på, haha. I motsetning til andre ungdommer liker jeg ikke å være syk. Greit at man slipper skolen, men man går glipp av så masse sosialt. Hater å være den eneste som ikke skjønner hva folk snakker om fordi jeg ikke var der liksom..


Her er min "jeg er syk pakke". Brus, snus, godteri og løsvipper som ligger å slenger rundt om kring. + Netflix såklart.

Fikk hele brusbrettet av kjære mamma. Hun vet virkelig hva jeg trenger, haha. 

Kanskje det kommer en videoblogg i løpet av dagen siden jeg ikke orker å stille opp til bilder. Hva tenker dere om det?

Dagen etter dagen

Hei og god morgen kjære lesere! 

Jeg vet jeg skulle legge ut outfitet på bloggen i går men jeg fikk plutselig dårlig tid så jeg må gjøre det i dag. Håper det går bra! Jeg vet ikke hvordan deres natt var i går, men min var kjempe bra! Og ikke nok med det, men jeg våknet i dag med noen i senga mi!! Det var riktignok Eskil da, så dere kan bare slappe av, haha. En liten funfact: Jeg har aldri hatt et one night stand og jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å ha det. Ikke det at jeg er i mot det. Herregud, alle trenger sex og da er jo one night stand perfekt! Men det er ikke noe for meg. 

Nå som hver søndag, sitter jeg å craver hangover mat. Og i dag fikk jeg sykt lyst på pizza, så meg og Eskil venter bare på at pizzaen skal åpne sånn at vi kan ringe å få det levert. Det finnes ingenting bedre enn junkfood dagen derpå. Og enda bedre, få det levert! Bare ligge i senga å bli servert mat er ikke feil nei, haha. Håper deres helg var kjempe bra! 

Going out tonight

Hei bloggen!

Som dere sikkert fikk med dere var det veldig lite aktivitet på bloggen i går.. Men som dere også vet var det på grunn av dugnaden. Vi satt på kiwi i tre hele timer og fikk solgt fem pakker med sokker!! Det er egentlig litt sykt hvor mange mennesker i verden som ikke vil støtte russetiden. Hvorfor?

Nå driver jeg egentlig å gjør meg klar til kvelden. Men som vanlig sliter jeg med å finne noe jeg kan gå med.. Hele klesskapet mitt ligger på gulvet ettersom jeg leter som en gal! Det er for kaldt til å gå i kjole, men det er for kjedelig å gå med bukse og genser, så da faller valget på noen sexy topper. MEN hvilken skal jeg velge? Guud jeg skulle ønske jeg ikke var en jente som brydde seg så mye om hvordan jeg ser ut, men det er jeg så da tar det tid, haha. neida, jeg ville faktisk ikke forandre noe med meg selv. Jeg liker egentlig å være en skikkelig jente jente. Hva skulle verden gjort uten oss jentete jenter liksom?

Oppdaterer dere når jeg finner ut hva jeg skal velge! Blogges beste lesere. 

Helg, hva er det?

Hei bloggen!

Jeg har hørt rykter om at det er helg? Vel ikke for min del.. jeg skal nemlig jobbe, jobbe, jobbe. Og med det mener jeg å sitte på kiwi i flere timer å selge sokker. japp, du leste riktig, sokker. Det er riktignok ikke jobben min da, men jeg skal samle inn penger til russetiden. Når man tenker på det så er en fredag verdt å ofre for en hel russetid, er det ikke? 


Som dere vet kjøpte jeg en ny genser i går. Og som dere sikker også vet må man alltid gå med det man har kjøpt dagen etterpå, haha. Det er iallefall sånn i min verden. 


Jo, det er en ting som har irritert meg i hele går og i dag. Bare sånn helt plutselig har alle begynt å stirre på meg! Ikke nok med det, men de visker og tisker(?) og sender meg mordblikk. Greit nok, det er jo kanskje forståelig at folk snakker og ser. Det er ikke meningen å virke overlegen nå folkens, men jeg er trossalt den mest leste bloggen i Fredrikstad.

Jo, ihverfall. Både meg og Iselin ble litt utilpass etterhvert. Jeg mener, når du går bak noen og de snur seg helt bare for å stirre? huff... Men folk får gjøre det de vil så får jeg gjøre det jeg vil. 

Får håpe fredagen deres ser bedre ut enn min! Hva skal dere gjøre?

Dagens innkjøp

Hei kjære blogglesere og elskere! 

Det er bestandig så vanskelig å gå gjennom byn etter skolen. Jeg klarer virkelig ikke å holde pengene i lommeboken, haha. Det er så sinnsykt mye fint nå for tiden. For eksempel den genseren med tråder (?) over kløfta? Den har jeg siklet etter lenge, så jeg måtte bare kjøpe den! 

 

Var ikke den fin? Denne passer jo perfekt til meg som liker (elsker) litt utrigning. Jeg kjøpte den på Ginatricot for 199kr. Jeg kjøpte også en bukse som er høytlivs. Takk gud! Jeg klarer ikke lave bukser. Når jeg sitter ser man g-strengen + det kjennes ut som om magen detter ut hvis dere skjønner. Høytlivsbukser holder alt på plass. Den kjøpte jeg også på ginatricot for 300kr. 

Hva synes dere? 

 

Barbie sko

Hei bloggen! 

Jeg vet jeg blogget svært lite i går. Det vil si ett innlegg og ja, det beklager jeg. Jeg har et liv utenom bloggen også så enkelte ting må prioriteres. Og i går prioriterte jeg klesskapet mitt, haha. Jeg rydder det vel en gang hvert skuddår bokstavelig talt. Skapet pleier å ende opp som et evig horehus med klær slengt inn over alt. Så nå var det på tide å være en flink jente. 

Er det flere enn meg som finner klær som har vært borte i en evighet når man rydder skapet? 


Jeg fant til og med mine plastic fantastic barbie sko! Jippi! 

Ellers sitter jeg å diskuterer med de i klassen om hvordan innlegg jeg skal skrive. Dere kommenterte jo i går hva dere helst ville se og det er såå mye forskjellig! Jeg fikk til og med mail om hvordan innlegg jeg burde skrive og hvorfor. Men hvis du ikke har kommentert så kan du fortsatt gjøre det! Jo mer å velge mellom jo bedre. Kanskje det kommer noe som går igjen. Da blir det myyye lettere. 

Men nå må jeg nesten gå hvis jeg har lyst på en utdanning, haha. Blogges! 
 

Dere bestemmer!

Hei bloggen!

Jeg tenkte på en ting. Kanskje dere kunne komme med forslag på et innlegg? Jeg bare babler om det jeg har lyst til, men har egentlig ikke tenkt på hva dere vil. Om det er spørrerunde, kjæreste ,fakta, gjesteinnlegg eller noe helt annet bryr jeg meg ikke om. Dere bestemmer og jeg gleder meg kjempe masse! På den måten finner jeg ut hva som faktisk interesserer dere her på bloggen osv. Ellers kom jeg akkurat hjem fra en lang, kjedelig, ikke så gøy skoledag. Jeg forsov meg så håret mitt ser ut som et fuglereir oppå et fuglereir(?) hvis det går an, haha. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å fikse det før det tar helt av. Men husk å kommentere da, så blogges vi når jeg har fått kontroll på håret. 

 

 

Velfortjent pause

Hei bloggen!

Nå er jeg endelig ferdig med å rydde! okay, jeg har litt (mye) igjen da, men det gjør ikke noe. Jeg liker faktisk ikke når alt er helt rent sånn at folk kan se at du har vasket og ryddet i flere timer. Da er det mye bedre at det er ryddig, men ikke for ryddig. Skjønner dere hva jeg mener eller babler jeg bare nå? 

Jo, jeg venter besøk av kjæresten og jeg gleder meg såå mye. Vi ser hverandre så lite for tiden og jeg hater det. Men det er ikke så mye vi får gjort med det ettersom man går på forskjellige skoler og han trener 5 dager i uken. Vi får bare prøve å utnytte den tiden vi har sammen litt "ekstra" godt, hihi, hoho. Nei, men det blir veldig koselig. Føler jeg trenger en velfortjent pause fra rydding, bekymringer og livet. Et lite avbrekk med andre ord ;) 

Joo, også kjøpte jeg nye vipper! Jeg har de foresten på meg på bildene over. Ganske fine til hverdag eller hva?Blogges søtinger 

Det kleineste jeg har opplevd på lenge

Hei søte digge og ikke mist snille lesere! 

Nyforelskede par er så glade, kåte, og fulle på hverandre, og jeg hater det. Kanskje mest fordi jeg savner den perioden i forholdet der vi ikke klarte å holde fingrene av fatet, men også fordi par som ikke klarer å kontrollere "behovene" sine offentlig irriterer meg. Ikke misforstå meg, jeg kysser, holder hender og alt det der når jeg er offentlig. MEN, jeg jokker ikke oppå Eskil på McDonalds liksom?! 

Dere skjønner, jeg prøvde jo da å spise en burger i ro og fred helt til jeg hørte stønnelyder rett bak meg. Jeg snudde meg, noe jeg aldri skulle gjort btw, og bak meg var det to ungdommer som gikk helt løs på hverandre. Det var (no joke) like før de hadde sex, ehh. Jeg var sikker på at jeg var med i en eller annen klein pornofilm eller kanskje "lurt av Karlsen", haha. Ikke særlig gøy når det sitter barn rundt og ikke minst meg! Jeg er jo så klein at jeg ikke vet hvor jeg skal se, hva jeg skal gjøre eller hva jeg skal si! Så jeg bestemte meg for å bare gå. Lurer på hva som skjedde etter jeg dro ut egentlig? Eller kanskje ikke- BLÆH
 

Man kan vise at men elsker hverandre, herregud. Men når du bruker en slitt McDonalds benk som seng har det gått litt langt. 

 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits