Dagens outfit 

Blogghora

Hei og god morgen fra min side. 

Nå er faktisk alt i boks når det kommer til russetiden. Jeg har fått meg genser, dress, sko, landstreff billetter og russekort. Alt jeg venter på nå er at jeg kan begynne å gå med dressen min. Er det noen som vet når det er? Har hørt rykter om at det er fra siste uken i april, men ikke vet jeg. AHH, vil egentlig bare ta på meg alt nå


\\The Duchess 2017\\ Jeg fant ut at "blogghora" må være det perfekte navnet å ha på ryggen. Det var jo tross alt noen lure og kreative lesere som kom opp med det, haha. Vel, nå eier jeg det, så dere får sitte dere ned å jobbe sammen om et nytt "kallenavn". Gleder meg til å se hva som blir det neste. "Jævla bimbo" er jo en klassiker. 


*bling*


Når det kommer til dagen i dag tror jeg ikke at jeg har så mange planer. Jeg vet jeg skal en tur til Sverige om en liten stund, men resten av dagen\natten tar jeg nok bare på sparket. 

Men må få på meg noen klær, blogges! 

Det sykeste skjedde i natt

Hei bloggen. 

Jeg må fortelle dere hva som skjedde i natt! Det er etter min mening helt sykt. 

Okay, jeg skulle legge meg og da tar jeg jo som vanlig av meg alle klærne mine. Men når jeg så meg i speilet så jeg at piercingen i den ene nippelen min ikke var der mer. Det var da jeg begynte å få litt panikk. "jeg kan jo bare ta i en nå, det har sikkert ikke grodd igjen på så kort tid". Vel det hadde det faktisk. Det var ingen hull på noen av sidene. KRISE!


 

Noe jeg ikke gadd var å bruke penger på å ta det på nytt. Det var jo tross alt i orden i går. Så da fant jeg en annen piercing og prøvde å stikke igjennom. Det var så sinnsykt vondt, men jeg fortsatte. (Det var faktisk helt grodd igjen! Hvordan er det mulig?!) Det begynte å blø etterhvert og da ble jeg jo drit kvalm, haha. Men jeg klarte å få den igjennom etter kanskje en halv time.

Jeg var så glad og lettet før jeg etter en stund gikk rett i bakken. Jupp, hade bra. Anfall er noe jeg pleier å få når jeg er stresset. Det er ikke farlig, men bare utrolig slitsomt.

Så det var min natt, haha. 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits