The Best

Halla bloggen!

Akkurat nå er jeg hos Iselin og vi koser oss kjempe masse! Planen var egentlig å være med Eskil, men han ditchet meg.. Fyfy. Men Iselin er minst like kul så jeg overlever, haha. Vi slapper egentlig bare av ettersom vi var i hovedstaden hele går. Jeg tittet på tlf min i dag som sa at jeg hadde gått over 16 000 skritt?! Det dekker trening for et helt år i mitt tilfelle, hihi.

Planene videre i dag er vel å være litt her, litt der og litt overalt. I kveld skal jeg ihvertfall ut! Oppdaterer dere senere ;) 

 

SKAM

Hei bloggen!

Jeg kan vel starte med å si at jeg har hatt mattetentamen i dag. Jupp, den gikk som den gikk.. Er det ett område jeg faktisk er "dum" på så er det matte. Men det er jeg nok ikke alene om! Det er iallfall det jeg sier til meg selv, haha

Akkurat nå ser meg og Eskil på den beste norske serien noen gang laget, altså SKAM. Jeg har sett begge sesongene to ganger. En gang alene og en gang for å få Eskil hektet. Vel, det funka, haha. Man vet man er fan når man oppdaterer skamsiden 10 ganger i timen.


Jeg føler jeg er den eneste i verden som faktisk liker William. En ting dere kommer til å hate meg for er at jeg ikke er fan av Nora. Hun er alt for politisk korrekt. Driit kjedelig! Iselin digger ho så vi har en liten intern diskusjon akkurat der, haha

Ser du på skam? Hvem liker du best?

Outfit til kvelden

Hei bloggen!

Vel, nå har jeg egentlig veldig dårlig tid som vanlig, haha. Jeg skal nemlig i 60års lag eller hva det nå enn heter. Det er iallfall en som blir 60. 

Jeg tok på meg den svarte two-piecen min uten utrigning. Jepp, null pupper. Jeg tenkte nøye igjennom det og jeg fant ut at jeg ikke ville gi noen eldre menn hjerteinfarkt. Det hadde vært både flaut og utrolig tragisk! Jeg vet ikke om det går, men jeg tar ingen sjanser. 

Fikk denne av svigermor som tydeligvis tror jeg er veldig mye større enn jeg er, haha. Neida, den er i xs, men som dere ser må det ha blitt merket feil eller noe? Aner ikke. Men det er dette jeg skal gå med. 

Jeg må nesten bare avslutte innlegget her ettersom mamma har ropt i 10 minutter nå, haha. Blogges!

Kjæresten min er bedre enn din

Hei bloggen! 

Haha, ja, litt barnslig overskrift. Men jeg kan ikke være mer enig med den. Gjett hvem som ble invitert på Peppes og deretter kino *trommevirvel*- meg! Jeg ville jo egentlig se Jungelboken, men han er ikke så stor fan av sånne filmer. Noe jeg ikke skjønner i det heletatt. Men det er ikke mine penger så det ble The boy. Begge liker skrekkfilmer, så hvorfor ikke. Er det noen av dere som har sett den?

Ellers i dag føler jeg meg helt FAB ettersom blekingen ikke gikk til helvete i går. Det ble så mye bedre! Men jeg må nok bleke det en omgang til. Alt til sin tid. 

!

 
Jeg har egentlig ikke tid til å blogge akkurat nå. Jeg må finne noen klær jeg kan bruke på date, men jeg finner ikke noen ting. Greit at jeg har sånn 200 mulige alternativer, men nå er det ingenting som er fint i mitt hode.. Er det flere som har det sånn til tider?
 

Tre dager i uken

Åhh.. Jeg er så rastløs akkurat nå! Jeg har sittet å tegnet i flere timer og jeg skal tegne i flere timer til. Japp, hele skoledagen går til å tegne. Så hvis dere liker å tegne i 8 timer i strekk så er design og håndverk virkelig en linje for deg. Jeg personlig haaater det... For det første kan jeg ikke tegne og for det andre blir det fort kjedelig. 

Men grunnen til at jeg er rastløs er fordi det er fredag. Jeg teller ned sekunder, minutter, timer, ALT. Det er liksom fredag,lørdag og søndag man virkelig gleder seg til. Man venter vel egentlig på helg allerede på mandag. Eller, de fleste gjør vel det. Det finnes jo folk som virkelig elsker skole. Jeg har ikke møtt en sånn person enda, men jeg tror det eksisterer? 

Det er liksom i helgen man lever og nyter hvert sekund. Alle andre dager vil jeg bare komme meg igjennom. Trist egentlig, haha. Men sånn er det vel bare. 

 

Den beste unnskyldingen EVER!

Jo, jeg blogget ikke i går fordi jeg ikke hadde noe valg. Ja, jeg mener det. Det høres kanskje dumt ut, men nei, haha. 

Dere skjønner, Ole og Nikki skulle hente kjæresten min på trening halv ni og jeg bestemte meg for å bli med. En koselig overraskelse oven for han hvis jeg kan si det sånn. Men når vi hentet han bestemte vel de fleste seg at en Sverige tur hadde vært perfekt. Kokka var jo halv ni så det meste var jo steng. Men, neida, vi skulle dra likevel. En skikkelig guttetur + meg da, hah. Så jeg måtte bare være med til Sverige. Jeg hopper ikke ut av en bil i 100km\t for bloggen sin skyld. sorry.

Når vi kom dit nesten en time senere (halv ti) var jo selvfølgelig alt stengt, Og da mener jeg ALT unntatt en mcdonalds. Jeg ble jo litt sur da i og med at jeg har en blogg å oppretholde. Etter alle hadde spist fant gutta ut at Strømstad var åpent enda.. Selvfølgelig! Enda lengre å kjøre liksom. 

Så jeg kom ikke hjem før halv tolv. Jeg vil si dette er den beste unnskyldningen jeg har kommet med så langt til å ikke ha blogget, haha. Vel, som dere ser har jeg kjøpt inn blondering som Iselin tar i håret mitt akkurat nå. Jeg har på følelsen av at resultatet kommer til å bli helt jævelig! Jeg oppdaterer dere senere. Ønsk meg lykke til!

Blonde like barbie

Hei bloggen!

Yess! Jeg fikk tak i en sølv-sjampo. Nå er det kanskje håp for meg, haha. For dere som ikke vet hva det er; det er en sjampo som gjør at gulfargen går ut. Denne er spesial designet for bleket hår, takk guud! Og det beste av alt, den var på salg til 83kr. Passer perfekt for en fattiglus som meg. 

Når det kommer til reaksjonen til Eskil. Han var kjempesnill i begynnelsen, men så begynte han å le av meg, sååå. Haha, hadde gjort det samme selv. Men jeg ble litt småsur. Typisk meg, hoho. 
(Kjøpt på Vita) 

Den er knæsj lilla! Håper virkelig at den funker, hvis ikke tror jeg at jeg dør.. Noen av dere tenker sikkert at jeg overreagerer, men det er nok ingen som synes det er kult å se ut som en påskekylling. 

Men jeg kan oppdatere dere på resultatet om en stund. Jeg kan riktignok ikke bruke det mer enn en gang i uken!? Men så lenge jeg blir blond er jeg fornøyd,

Tusen takk for tips forresten. Dere er best! 

Vil bare gråte

Hei bloggen!

Jeg har aldri vært så flau i mitt liv! Som dere vet skulle jeg farge etterveksten i dag, greit nok det. Men resultatet ble helt jævlig! Det ble ikke blondt, men oransje.. Jeg har bare lyst å grave meg ned i ett hull og gråte. Det jeg gledet meg så mye til ble et mareritt for å si det mildt. Jeg lurer på hva folk tenker når de ser meg gå forbi med en oransje glorie rundt hode? Hadde jeg sett det på noen andre hadde snudd meg til Iselin for å kommentere det, haha. Men det er ikke så rart da fordi det ser jo helt på trynet ut..

Lurer virkelig på hva Eskil kommer til å si når han ser det? Han blir sikkert kjempe flau... Men hva skal jeg liksom gjøre da? 
Før dere kommenterer; Filteret gjør det myyeee verre! Men ja, det ser veldig fælt ut uansett...

Som dere sikkert forstår er jeg veldig deppa, så jeg vet ikke om det kommer flere innlegg i dag. Fuck my life 

Selvopptatt blogger

Vel, lets face it. 

De fleste tenker det. En rosablogger er selvopptatt og tenker kun på seg selv. Ja, man må kanskje være det ettersom man har en blogg som for det meste dreier seg om "meg, meg, sminke, meg, meg."

Men jeg tenker faktisk veldig mye på andre. Kanskje mer enn meg selv til tider. Jeg spiser ikke kylling på grunn av dyremishandling for eksempel. Når sant skal sies er jeg vel mer engasjert i dyr enn mennesker. Men i dag gjorde jeg noe fint for et annet menneske. Haha, kleint at jeg må skrive menneske. Men sånn er det når man er dyreelsker. 


 


Det satt en stakkarslig innvandrer utenfor Bunnpris med en bunke gatemagasinet ved siden av seg. Da tok jeg fram hundrelappen. Jeg har faktisk aldri sett et mer lykkelig menneske i mitt liv. Hundre kroner for norsk ungdom betyr kanskje ikke så veldig mye, men for han betydde det alt. Jeg har aldri følt meg så bra før! Nå har jeg noe å lese på i kveld, jippi. 

Ja, det er kanskje litt mye penger for et blad veldig få gidder å lese, men herregud. Jeg er sikker på at han hadde blitt super glad bare for 20kr. 


 

En stor overraskelse

Hei bloggen!

Jeg har en kjempe stor overraskelse til dere! Det er riktig nok en stund til jeg kan fortelle dere hva den innebærer. DRIT KJEDELIG! Men jeg kan si så mye som at det er en veldig stor ting for meg. Noe som helt sikkert vil sette selvtilliten min på prøve. Jeg kan virkelig ikke vente med å vise dere hva det er jeg skal jobbe med fremover. Haha, føler meg som en liten drittunge som nettopp har fått vite at hun skal til Disneyland. 

Helt siden jeg fikk bloggen har jeg fått mange goder. Alt fra photoshooter til gratis ting i posten. Jeg må bare takke alle dere som følger meg. Uten dere hadde jeg ikke opplevd så mye som jeg har. Elsker dere så mye og jeg kan ikke vente til jeg kan dele overraskelsen! 

Ellers i det kule livet som rosablogger sitter jeg på skolen å stirrer på klokken, haha. Tror ikke jeg har blunket på en time. Jeg satt å fortalte meg selv at vi var ferdig tidlig i dag, men det er vi jo ikke.. Blogges klokken fem da! Huff.. Merker at ting gikk fra 100 til 0 ganske fort. 

  

Kan ikke vente!

Hei bloggen!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Polet med Nikki og Ole. Det er så deilig å ha venner med lappen! Litt flaut at jeg hadde bursdag lenge før dem og fortsatt ikke har den, haha. Kanskje jeg burde vurdere det? Nei, jeg har så mye annet å gjøre for tiden. Som å se på tv, være med venner og ja se på tv. 

Over til noe annet. Vet dere hva jeg skal på tirsdag eller? Endelig fikse håret mitt. Japp, gulfargen skal ut og etterveksten skal bort. Laaaangt bort. Jeg har jo faktisk ettervekst helt til Kina og tilbake, haha. Ikke så gøy akkurat. så jeg kan virkelig ikke vente! I går klikket pcen min igjen, så ingen blogging da heller. Jeg må virkelig få ræven i gir (som man sier i Bergen) og få fikset denne dritt pcen. Jeg har jo lyst til å holde bloggen vedlike, men det blir så vanskelig når ingenting går som jeg vil. 

 

Blogges! 

"fjortis looken"

Hei bloggen.

Endelig kan jeg begynne å blogge igjen! Grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene er fordi pcen min har vært helt rar. Jeg fikk virkelig ikke til å blogge før nå. Er så lei av de jævla skole-pcene! De funker jo aldri som de skal. 

Vel, dere har ikke gått glipp av mye. Jeg sov hos Iselin fra i går til i dag. Det vil si at vi sov i tre timer, haha. Det er så utrolig vanskelig å legge seg når man har så mye å snakke om. Samtalene våres pleier å handle om det meste. Ett sekund kan vi snakke om superkrefter og et annet sekund snakker vi om gutter og sex. Men det er jo sånn det skal være. 


I dag kjører jeg den såkalte "fjortis looken". Det vil si NY caps. Jeg skjønner ikke hvorfor man blir sett på som en fjortis fordi man går med caps?

Men nå må jeg nesten gå. Oppdaterer dere senere! Blogges

Kan jeg gå med denne?

Hei bloggen!

Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til i kveld. Gændalf The Grå 2017 arrangerer en fest i kveld som garantert kommer til å bli rå! Haha, ja navnet er vel det mest useriøse navnet så langt i russehistorien, men herregud så kult. 

Nå driver meg og min kjære Iselin å ordner oss, men som vanlig klarer jeg ikke finne ut hva jeg skal gå i. Det er UV lys der så jeg tenkte å kanskje gå med denne? Da lyser den jo opp som bare det, haha. Så jeg tror ikke jeg ville hatt noe problemer når det gjelder å miste noen. 

Skal jeg bruke denne? Hadde vært kult i UV lyset da!  


 

Dagens lille innkjøp

Hei bloggen!

Jeg har nettopp fått penger på kortet og som dere vet er det bare en ting å gjøre da. SHOPPE! Det ble riktignok en liten (veldig liten) shopping tur på meg i dag. Jeg dro først en tur inn på H&M For å kjøpe en ny BH. Ingenting passer meg lenger. Jeg tror det er fordi de krymper i vask? Jaja, nå har jeg ihvertfall en som passer, haha. Må få meg noen flere tenker jeg.
Deretter tok jeg meg en tur innom polet for å kjøpe inn til helgen. Ble ikke så mye på meg der heller, men, men. Det holder for meg som, ja, tåler svært lite. Men det er jeg egentlig bare glad for. Det blir jo mye billigere for meg sånn sett, hihi


Vel, det var dagens lille innkjøp. Jeg oppdaterer dere senere. Planene for kvelden er litt "all over the place". Alt jeg vet er at jeg skal grille med de beste nå, så blogges!
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits