Too Cool For School

Som overskriften sier så er jeg for kul for skolen! 

Neida, jeg bare tuller. Faktisk så savner jeg skolen endel. Dagene blir ganske så tomme og lange. Det jeg savner mest er det sosiale og det å være en del av noe. Noen lurer på hvordan det er med venner og sånn når de gjør lekser og er på skolen osv.. Jeg våkner somregel når de er ferdig så det er ikke et stort problem. Jeg fikk endel spørsmål på innlegget mitt i går om hvorfor jeg droppet ut og hva foreldrene mine mente. Siden det er så mange som lurer så tenkte jeg at jeg skulle svare på det i et eget innlegg. 

Som dere vet så er det ikke så lett å bestemme fremtiden sin i en alder av 16. Man vet jo så vidt hvem man er eller vil være. Jeg som er ganske lettpåvirkelig hørte mer på hva andre mente enn hva jeg selv følte. Tankene mine gikk opp, ned, frem, tilbake og rundt i ring. Tilslutt så endte jeg opp med å velge Helse og Oppvekst. 

Jeg gikk der en god stund før jeg følte på den følelsen av at jeg hadde valgt feil. Det var ikke før jeg ble utplassert på sykehjem jeg skjønte at jeg ikke hørte hjemme der. Det er en veldig fin linje for de menneskene som er veldig, og da mener jeg VELDIG glad i å hjelpe andre. Ikke missforstå meg! Jeg er glad i å hjelpe, men kanskje ikke på den måten. Jeg begynnte å "bli syk" veldig ofte for å slippe å dra på skolen. Tilslutt så måtte jeg bare innrømme for meg selv at det var greit å velge feil. Det er mange som gjør det.

Det som var værst var vel å fortelle dette til mamma. Eller det som var VÆRST var å fortelle det til pappa som var så stolt over meg. Først så gikk jeg til mamma og fortalte hvordan jeg følte og hvordan det påvirket meg. Hun forsto meg veldig godt og vi diskuterte lenge om hva som skulle skje med meg og min fremtid om jeg droppet ut. Som sikkert alle vet så dro jeg til Oslo og skaffet meg en utdanning som negledesigner og trives veldig med det. Jeg har også søkt på det jeg virkelig vil gå og er kjempespent på svar til sommeren! 
Til alle dere som ikke trives og har valgt feil; det er lov å droppe ut. Det er ditt liv og din fremtid, ingen andres.

Har du noen spørsmål? kommenter her

Hva? Hvorfor? Hvordan?

Hei alle sammen!

Jeg tenkte kanskje jeg skulle ha en spørrerunde. På den måten så kan jeg svare på ting dere lurer på og så har jeg noe å skrive om. For å være helt ærlig så har jeg ganske skrivesperre akkurat nå. Det har ikke skjedd noe spisielt enda og det kommer sikkert ikke til å skje noe utover dagen heller. 

Men tilbake til saken. Jeg har lovet meg selv å svare på ALLE spørsmål uansett hvor kleine eller rare de måtte være.

Eller.. Vi får nesten bare se hvordan det går. Husk at dere kan være anonyme i kommentarfeltet. 

 

 

Hva skal du  idag?

Date Night

Hei alle sammen!

Dagen i dag sålangt har vært helt forferdelig. Jeg sto opp klokken halv ti for å bli med min stepappa på jobb. Som dere vet så går ikke jeg lenger på skolen, så jeg må hjelpe til når det trengs. Jeg vet jeg ikke burde klage på det å stå opp klokken halv ti på en ukedag, men for meg som sover så lenge jeg vil blir det veldig tidelig. Men det var ikke det som var det værste faktisk. Jeg har bært noe som føles som flere tonn med planker og vinduer fra en bu til en henger og etter det har jeg lempet det over i fyllingen. MEn det var heller ikke det som var værst! Det var når meg og min stepappa bærte det ene vinduet (3 tonn) så klarte jeg å tryne og stupe over vinduet og ned på gresset. Vet ikke om jeg skal le eller gråte. Ikke godt å si..

Men det er heldigvis en opptur påvei i dag! Meg og kjæresten min skal ut å spise sammen i kveld og kose oss. Vi har dratt på kino, dratt til syden og dratt til hytta sammen, men aldri på de to årene vi har vært sammen har vi spist ute. Da ser jeg bort ifra McDonalds selvfølgelig. 

Har du planer for helgen?

London Haul

Hei alle sammen!

Jeg fikk verdes beste bursdagsgave fra besteveninnen min for en stund siden. Vi dro nemmelig til London sammen en helg og shoppet oss nesten ihjel. Jeg tror vi gikk opp og ned Oxford minst 200 ganger (kanskje 300). på tross av alle blemmene på føttene så var det verdt det. Jeg fikk kjøpt så utrolig mye fint. Alt fra kjoler, sko til smykker. Favorittbutikken min tror jeg var New Look siden de hadde en sånn søt avdeling for lave mennesker, så det var midt i blinken for meg. Det gikk også mye penger på Forever21, men det var så utrolig mange folk der hele tiden så det var UMULIG å titte på ting uten å stå i veien for noen andre. Men jeg dro ikke hjem tomhendt. Deilig bukse fra H&M! 
Jeg elsker denne buksen. Den er kjempe fin og deilig som en joggebukse, men jeg er pyntet når jeg går med den. Dere som elsker slække klær skjønner hva jeg mener. Skjørt fra H$M Skjørt fra Forever21 (Bak)

 Sko fra Forever21

Var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe disse. De var på, av, i hylla og i handlebagen. Tilslutt endte de de opp i kassa.Husker ikke helt hvor jeg kjøpte denne, men jeg tror det er Forever21. Jeg ELSKER den! Den er så sexy 

  New Look.

 

Dette er ikke halvparten av det jeg kjøpte, men jeg måtte begrense det litt. Sminken var det jeg var mest overasket over. Det var så billig og overalt i alle butikker.  

Hva synes du?

 

 

#Verdtåbevare

Hei alle sammen!

De som kjenner meg veldig godt, eller ikke så godt vet at jeg er en gal dyreelsker. Hele livet mitt har jeg vært så fascinert over alle slags dyr (medmindre de har mer en fire bein og to øyne). Jeg spiser sau og gris osv.. jeg er ikke i mot det i det heletatt. Men det å drepe dyr for gøy eller for egen fortjeneste syntes jeg er grotesk. Vi har utryddet så mange arter og det er så mange som som er på grensa til utryddelse. 

 For bare 100 år siden fantes det over 100.000 tigere, og nå finnes det bare 3.200 igjen. mellom de to tallene er det flere underarter som er helt utryddet. Det er jo helt sykt faktisk, eller hva? De blir skutt av snikskyttere for den vakre pelsen eller for "medisinske grunner". gjennomsnittlig 2 tigere blir skutt i uken.
Her er en liste over hva tigeren "hjelper mot" medisinsk:

 • Klørne brukes som et sedativ mot søvnløshet
 • Tennene brukes mot feber
 • Snutelæret brukes i behandlingen av overfladiske sår og bitt
 • Øyeeplene brukes til å behandle epilepsi og malaria
 • Værhårene brukes til å behandle tannverk
 • Halen brukes i behandlingen av hudlidelser
 • Penis brukes som afrodisiakum (et elskovsmiddel i drikkeform)
 • Gallen brukes til å behandle hjernerystelser og meningitt
 • Skjelettet brukes blant annet til å lage en anti-inflammatorisk droge for behandling av reumatisme og ulike giktformer, hodeverk, slapphet, stive ledd, paralyser i rygg og legger, dysenterimed mer
 • Fett brukes i behandlingen av spedalskhet og reumatisme
 • Hjernen brukes til behandling av latskap og kviser
 • Ekskrementer brukes til å behandle verkebyller og hemoroider, samt til å kurere alkoholisme

 

Alt dette er det jo annen form for medesin for vil jeg påstå.. 

 

Jeg er stolt over å si at jeg er med på å hjelpe tigeren fra utryddelse. For ikke mer enn 200kr i måneden så gjør jeg en forskjell. Jeg vet at det kanskje ikke er en veldig stor forskjell, men jeg er iværtfall med. 
Bli tigerfadder Her 

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/8236309/?claim=qnyzy78shr3">Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Hei alle sammen!

Hei alle sammen! 

Nå er det vel rundt ett år siden jeg har skrevet ett innlegg  og det har skjedd så mye mellom da og nå. for eksempel så begynte jeg på vidregående og droppa ut like etter *kremt kremt*. Jeg dro til Oslo for å ta utdanning som negledesigner og besto eksamen. Jeg har også sett alle seriene og filmene på nettflix minst tre ganger.. 

Det kan bli litt lange dager når man ikke har noe skole å gå på og egentlig ingenting å gjøre, så jeg tenkte at jeg kanskje skulle begynne å blogge igjen. Vi får se hva som skjer. 

Bloggdesignet er ikke helt ferdig som du kan se, men jeg jobber for å få det ferdig så fort som mulig. 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits