Dagens outfit

Heeey bloggen!

Endelig er solen tilbake! Jeg holder seriøst på å smelte her jeg sitter, haha. Men deilig er det. 

 


!


!

!

 

Hva synes dere?

Promille på skolen

Hei bloggen!

Jeg klarte ikke å sovne i går. Tror jeg lå å vridde meg i sengen til klokken fire halv fem. Dere skjønner, jeg har begynt å se på sesong fem av American Horror Story. Det vil si null søvn fremover, haha. Neida, jeg tror det var en blanding av å sove alene for første gang på lenge og at jeg lette etter ny linse til kameraet mitt. 


Jeg fikk forresten en rosa salatbeholder(?) av mamma, jippi! 

 

Apropos det med promille på skolen. Jeg har hørt at hvis man ikke sover når man er trøtt får man promille. Det gir jo mening! Når man er overtrøtt er man egentlig dritings. Tenk hvor mye penger man sparer på fester da, haha! Så her sitter jeg, på skolen, full som bare det. Wish me luck 

Mallorca

Gjett hvor jeg skal! Okay, det står i tittelen, men samma det. Jeg og kjæresten skal dra til Mallorca sammen bare oss to i sommer og jeg gleder meg så masse. Vi har dratt dit to år på rad, men det har aldri vært bare oss. Det er vel egentlig ikke Mallorca jeg gleder meg mest til, men det å være alene med kjæresten i et helt annet land. Ingen forstyrrelser, bare oss to. work on that love.Jeg tror det blir kjempe bra!

Men, det betyr jo at jeg må jobbe hele sommeren for å ha råd.. Nice.. Skulle ønske det fantes en måte å tjene penger på der man bare ligger i sengen og ser på Netflix, haha. Det hadde vært min drømmejobb. Jeg tror faktisk jeg hadde fått månedens ansatt hver eneste måned.


Meg i fjord! Det er så rart å se meg selv med brunt hår igjen. Føler som et helt annet menneske. Det er rart hvor mye en ny hårfarge kan gjøre med utsende 
 

Er det noen skal skal dit i sommer eller har vært der?

Hvordan klarer jeg?

Jeg våknet NÅ. Hvordan klarer jeg? Jeg tror dette er en ny personlig rekord. Greit nok, jeg la meg ikke før halv fire i dag tidelig, ehh. Men likevel. 

Kvelden i går var egentlig veldig koselig. Jeg skulle ønske jeg kunne legge ut bilder fra kvelden, men det er tydeligvis krise å bli vist på bloggen. Folk klikker helt! Jeg har fått inntrykk at det er fordi de er redd for kommentarene som kommer fra alle kanter. Det er jo forstålig egentlig. Jeg er vant til å høre at jeg er stygg osv, men det er kanskje ikke like morsomt for alle andre. But still..
Jeg har egentlig ikke noen spesielle planer så langt. Tenkte jeg skulle krølle håret og ta noen outfitbilder. Har ikke noe bedre å gjøre. Skulle egentlig være med Eskil på båttur, men det var jeg alt for trøtt til, haha. Føler meg litt slem ettersom jeg sa ja dagen før, men sånn er det. Skjønnhetsøvn vet dere. 

Oppdaterer dere senere! 

 

Barbie på eventyr

Hei bloggen! 

I dag gjorde jeg noe jeg ikke trodde jeg kom til å gjøre på lenge. Jeg gikk tur med Betina!? De fleste vet vel hvem Betina er nå? Hvis ikke, SYND! Haha, neida, det er hunden min. Hun er så nydeliig!

Jeg bestemte meg for å tilbringe tid med menneskets beste venn ettersom alle menneske vennene mine var på russemøte i dag.. Så jeg følte meg rett og slett litt ensom her jeg lå å stirret i taket. Det er litt kjipt å bare ha guttevenner. Jeg kan liksom ikke være med på alt. Men det er derfor vi har hund! Hun vil alltid være med meg, hihi. 

Kanskje det er på tide å skaffe seg flere jentevenner? Jeg personlig har ingen god erfaring når det kommer til venninner. Drama, drama, drama. Trenger jeg å si mer? 


Jeg hater å legge ut bilder av meg selv nå med tanke på at etterveksten min er like bred som E6.. No hate.

Babyen min! Åh, som jeg elsker henne

 


 


Dere kan si hva dere vil om Tomsene mine, men jeg kunne ikke hatt finere sko, haha. De glitrer joooo! 

 

Greit kyssbar


Heii Bloggeen! 

Jeg hadde litt ekstra tid på morgningen i dag. Veldig uvant, haha, men anyways. Da bestemte jeg meg for å ordne leppene mine litt ekstra. Lipliner, leppestift og highlight. Det er faktisk utrolig hvor mye tid å sminke seg ordentlig tar? Herregud. Jeg er glad jeg ikke er en Kardashian. Hadde blitt så lei, haha. En time er greit, men TRE, neitakk.


Jeg personlig mener at jeg ser greit kyssbar ut, haha. Er det lov å si? 
 

Jeg liker egentlig ikke å bruke så mye tid på leppene mine ettersom jeg har en kjæreste. Med en gang jeg ser han blir jo leppene mine stygge.. Så i dag snudde jeg meg bare bort å fikk et kyss på kinnet i stedet, haha. Stakars. Men jeg har tenkt å beholde dem fine ihvertfall i noen timer. 

Hva synes dere?

Jo, før jeg går. Lykke til med eksamen i dag for alle som har den! Jeg ble heldigvis ikke trukket opp så, MOHAHAHA!

Det verste jeg har opplevd

Heey bloggen!

Dette er seriøst det verste jeg noen gang har gjennomgått. No joke! Jenter har ofte en vane med å overreagere, men jeg gjør ikke det. 

Alt startet med en Sverige tur med kompisene. Og deretter en tur innom Teknikkmagasinet. Der kjøpte Trygve et spill med masse gelebønner, nam, ikke sant? Vel, nei! 


Man skal spinne en pil og den fargen den peker på må man spise. Men det som er er at det er to forskjellige smaker på hver farge. For eksempel er en gul enten popcorn eller råtten egg. Det er helt umulig å se forskjell på den gode og den vonde. La meg bare si at jeg er drit kvalm nå, ehhh. Jeg spiste faktisk en som smakte som spy og jeg ville faktisk heller dø i akkuratt det sekundet. BLÆH

Her er de forskjellige smakene 

Ellers i dag har jeg ikke gjort stort. Jeg venter egentlig på at meg og Eskil skal bli kjørt hjem sånn at vi som vanlig kan se PH. Oppdaterer dere senere

Gårsdagen

God morgen alle sammen! Vel, jeg kan starte med å si at jeg ikke endte opp med å gå sånn her i går. Ikke på grunn av "tøs, hore, bimbo" kommentarene, men fordi det var for kaldt. Så jeg gikk med *drumroll* bunad! Likegreit egentlig. Det er ikke ofte jeg får brukt den fremfor den jeg har på over. Den skal jeg forresten spare til bursdagen til Eskil (ut på byn). 

Ellers i går dro jeg til byn å spiste og koset meg. Eller.. Det tok jo over en og en halv time før maten kom så jeg koste meg egentlig ikke, haha. så kjørte vi båt til hytta til en kompis. Deretter grillet vi og spilte Alias resten av kvelden. Det med andre ord var koselig.

Men det beste var vel avslutningen. Meg og Eskil. I senga. Nei, ikke sex, men SKAM og PH! Kunne ikke hatt det bedre. 

Men nå må jeg nesten følge med på hva som skjer i timen, haha. Blogges!

For sexy for 17.mai?

Hey,hey,heeey! Gratulerer med dagen alle sammen! 

Nå er Eskil på champagne frokost med kompisene sine og jeg leter desperat etter klær å gå med. Jeg pleier ikke å feire 17.mai, men i år skal jeg ta en tur til byn å møte kjæresten og de andre etter frokosten. Men hva skal jeg gå med..  Eskil har fått en ny dress som er blå og jeg har kjempe lyst til å matche den! Så jeg tenkte å kanskje gå med denne. Eller blir det for sexy for 17.mai? Ikke det at jeg bryr meg noe særlig. Men jeg tenkte jeg skulle høre med dere hva dere synes. 

 

Surrehue

hei bloggen! 

Gjett hvor jeg skal nå. Jupp, du gjettet riktig, haha. Sverige! Som jeg skrev i det forrige innlegget har jeg vel egentlig vært litt for mye i Sverige på kort tid. Men nå er det på'n igjen. Typisk Sunniva..

 


Jeg har vært så utrolig syk i det siste. Feber og hele pakka. Sykt irriterende ettersom jeg vil være med på alt som skjer. Så til tross for at jeg ikke er 100% frisk enda må jeg bare være med i dag hvis ikke blir jeg helt gal! Hater når folk har det gøy uten meg,haha. Kanskje litt egoistisk å si, men det kan jeg leve med.


(Jeg er så sykt surrehue. Ihvertfall når det kommer til sokker. Jeg finner aldri to helt like, haha. Jeg har altså ikke noen skjulte talenter når det kommer til sortering av klær. Da vet dere det) 
 

Men nå må jeg løpe! oppdaterer dere når jeg kommer hjem! 

Nyeste innkjøp

Hei bloggen! 

Ettersom flere av kompisene mine har fått lappen har jeg hengt meg på til Sverige nesten hver dag i det siste. Huff, det er ikke rart jeg ikke har mer en ett øre på kortet, haha. Man blir liksom litt revet med når alt rundt deg er så "billig". Meeeeeen, anyways. Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine siste innkjøp 
Ser dere den sexy kjolen (den jeg har på øverst)? Jeg kunne virkelig ikke la den ligge. Den er rosa, sexy og det er undertøy! Mine tre favoritter, haha. Alt dette her er ikke mitt altså. Slapp av! Halvparten har jeg kjøpt til Iselin som hadde bursdag for ikke så lenge siden. 


Jeg kjøpte også flere sett med vipper + leppestift, men jeg bruker vippene og jeg har mistet leppestiften, haha. Jeg er så flink! 

I'm Back!

Hey, hey, hey! 

Nå er bloggpausen min herved avsluttet. wohoo! Det var deilig så lenge det varte, men jeg må innrømme at jeg har savnet det en del. Det har skjedd så mye i det siste at jeg rett og slett bare måtte ta en pause. Mange av dere "ikke bloggere" skjønner kanskje ikke helt hvor tidskrevende blogging er. Man går glipp av ting og ja, jeg føler meg veldig kjip når jeg må takke nei til vennene mine fordi jeg må blogge.. Eller får besøk, men kan ikke finne på noe fordi, ja, jeg sitter foran pcen, haha. Men heldigvis har jeg venner som pusher meg og støtter meg, så I'm Back! Did you miss me?
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits