Frankrike 2015

Hei alle sammen!

Nå er jeg "endelig" tilbake til mitt kjære Norge etter en to ukers ferie til Frankrike. Det har vært en helt utrolig opplevelse, men det er veldig deilig å være tilbake. Jeg hadde håpet å få blogget en dag av gangen, men nettet var for dårlig til det, så da ble det null blogging på meg. Men nå som jeg har internett så er det vel bare å skrive.

Vi var på en camping rett utenfor St Tropez. Det var utrolig fint der. Det var et badeanlegg, en restaurant, bakeri osv.. Alt på ett og samme sted.  Dagene besto vel mest av å ligge på solsengen og jobbe med brunfargen. Noe som gikk kjempebra helt til jeg fikk soleksem. Og som alle som har hatt soleksem vet så må man holde seg unna solen helt til det forsvinner. Så det var en firedagers nedtur i min relativt fantastiske ferie.

 
Etter jeg ble bedre så tok vi oss en tur til St Tropez. Det første jeg la merke til var at det var utrolig mange rike mennesker der. Det var to kilometer med yachter fra høyre og til venstre og ikke nok med det, men den ene båten kostet 500 000 000 euro. Følte ikke akkurat at jeg passet inn akkurat der og da, men det var en  veldig fin by. Etter vi hadde tittet på båtene så fant vi en fin restaurant ved stranden. Alt var fint helt til jeg begynte å drikke av glasset mitt. Da kjente jeg en hard klump på glasset som viste seg å være inntørket mat fra en tidligere kunde. Ikke nok med det men når jeg begynte å spise maten min så fante jeg et ganske så langt hår. La meg bare si at det ikke var mitt. Jeg ble relativt fort mett kan man si.

Men eller så var det en veldig bra tur.Min fremtidige båt!


Ble litt kort sammendrag, men hvis du har noen spørsmål om ferien min så kan du stille dem ii kommentarfeltet!

 

Er det mulig?

Hei alle sammen!

Det har vært en mer hektisk reise enn jeg trodde det skulle bli, og jeg er ikke halvveis engang.. Når jeg var på vei til flytoget kom jeg på at passet mitt lå hjemme, så vi måtte kjøre hjem og hente det. Det er så typisk meg å glemme slike ting. Sannheten er at jeg ikke hadde tenkt at jeg trengte noe passet i det heletatt. Smart som jeg er. Nå sier det seg jo slev at jeg ikke rakk flybussen så jeg måtte da bli kjørt helt til Gardermoen (2t15min). Når jeg kom dit hadde jeg ganske dårlig tid, men jeg måtte så klart inn på Ark for å kjøpe meg en bok til ferien. Det tok sin tid for å si det sånn.. Da jeg kom til gaten var den på vei til å stenge, men jeg rakk det heldigvis akkurat. Så nå sitter jeg og koser meg på hotellrommet mitt her i Bergen! Litt andpusten bare.


Denne sengen skal jeg dele med min søte lillebror!
Håper reisen videre til Frankrike i morgen kommer til å bli litt mer "smooth".

  Hva har du gjort i dag?

Hade Fredrikstad!

Hei alle sammen! 

Nå går turen snart til Frankrike (endelig). Jeg har løpt rundt og stresset i omtrent hele dag. Det vil si fra klokken sju til nå og kanskje litt etterpå. Man glemmer alltid noe uansett hva! Men jeg tror jeg har fått det viktigste med meg som å lage en "Syden" offline liste på Spotify (Desidert det viktigste). Jeg har også tatt en "all over" shave. Det er ikke digg å komme på stranda og så stikker det hår ut alle åpninger. Også har jeg jobbet med det hvite smilet mitt og er ENDELIG fornøyd! Jeg har også fikset neglene til turen. Er det noe jeg har blitt relativt avhengig av så er det neglene mine. Skal jeg ut eller noe så MÅ de være pyntet. Det er mye arbeid, men det er verdt det. Man føler seg mye mer satt sammen når man har pynta på de små tingene. Som for eksempel bleking av tennene eller fiksing av neglene i mitt tilfelle..  

 
 Hade Fredrikstad!

Outfit

 

2 dager igjen!

Tiden har flydd så utrolig fort nå som varmen har kommet. Jeg glemte faktisk helt at jeg skal til Frankrike og at kofferten må pakkes. Det var ikke før i dag når jeg fikk en mail av flyselskapet jeg kom på at jeg skal dra allerede på fredag. Jeg har nærmest hatt en catwalk i mitt eget hus for å finne ut hva jeg skal ha med. Med tanke på at jeg ikke har vært i Frankrike før så er det ikke så lett å pakke klær. Hva går dem rundt med der? Jeg satset på å pakke masse kjoler og skjørt. Det slår sjeldent feil.
Sko, sko, sko og flere sko! 

Man kan aldri få FOR mange sko! Jeg har faktisk måtte ta ut noen par på grunn av overvekt på kofferten. Men hadde det vært opp til meg så hadde jeg pakket hele klesskapet mitt og skohylla! Men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg ikke til å bruke halvparten av det jeg har pakket med uansett. Så det er sikkert ikke krise. Hva skal du i sommer?

Skaper jeg kroppspress?

Hei alle sammen!

Jeg har fått noen kommentarer på innlegget mitt om at jeg skaper kroppspress av å legge ut bilde i bikini. Å bidra til kroppspress er noe jeg ikke ønsker, men jeg mener selv at jeg ikke gjør det.

Her er bildet det gjelder

Hadde en tjukk person lagt ut samme bildet som jeg gjorde så hadde dere nok skrevet at hun var utrolig fin osv. Men siden jeg ikke er tjukk så er det greit å bestemme at min kropp ikke kan vises siden den skaper kroppspress? Hvem er dere som bestemmer at jeg ikke er kraftig nok til å være stolt over min egen kropp? Har ikke slanke jenter lov til å være stolt? 

Jeg kan faktisk ikke noe for at kroppen min ser slik ut. jeg spiser som en voksen mann og jeg spiser bare dritt mat. Forbrenningen min er som den er, og jeg kan ikke gjøre noe med det. Alt dette oppstyret med kroppspress har gått litt for langt synes jeg. Nå kan man jo ikke engang være stolt over den kroppen man har fått. Alle er forskjellige enten om dere liker det eller ikke.

 

 

Rosaboble

Hei alle sammen! 

Det er så utrolig deilig å komme hjem etter jobb og så er været på topp! Jeg har valgt å utnytte denne dagen til det fulleste. Det betyr selvfølgelig å ligge ute og prøve å få farge før jeg drar til Frankrike. Men vi får se hvor mye farge jeg klarer å skape sammen. Sikkert ikke så voldsomt mye. 

Apropos farge. Jeg kan ikke tro det, men jeg fant meg selv ligge i en rosa solseng med en rosa brus i hånden med en rosa bikini og rosa sandaler. Mer "rosa"blogger kan man vel egentlig ikke bli eller? Jeg lever i en såkalt "rosaboble". Alt er fint hvis det bare er rosa. Ting jeg egentlig ikke trenger kjøper jeg hvis det har fargen rosa. Jeg mener.. -rommet mitt er rosa, hånklærne mine er rosa, kofferten min er rosa og til og med sminkeserviettene mine er rosa. Noen mener jeg er litt for gammel for rosa, men jeg sier fuck de. Her er et ROSA kyss fra meg til deg! 

Hva er din favoritt farge? 

Ny Tattoo

Hei alle sammen!

Jeg gleder meg så utrolig mye til å ta en ny tatovering, men jeg bare klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal ta og hvor. Jeg er den type person som synes at tatoveringer er utrolig sexy både på jenter og gutter, og man kan sjelden få for mye! Men selvfølgelig går det en grense et sted. Det er ikke så veldig tiltrekkende med ansiktet full av tatoveringer. Heller ikke på halsen. Men hver sin smak!

Jeg trenger hjelp av dere for å finne ut hvor og hva jeg skal ta! For meg er det så vanskelig å velge i og med at jeg vil ha alt over alt. Kanskje noen av dere har erfaring på hvordan det er å tatovere på disse forskjellige stedene? Da er det bare å dele det med meg.

Dette er min tatovering som jeg tok for litt over to år siden. Jeg tok den i Tenerife langs strandpromenaden. Kanskje ikke akkurat det smarteste movet, men jeg angrer ikke ett sekund.

Jeg har titta litt rundt og jeg har funnet noen utrolig fine! Hvilken av disse liker du best?


Kanskje jeg skal begynne på en sleeve?

 Har dere noen tips til meg?

 

Sommer outfit!

Hei alle sammen!

Dette er en av de dagene hvor man egentlig ikke vet helt hva man skal skrive. Jeg tror jeg har begynt på et nytt innlegg minst fem ganger og jeg har ikke blitt helt fornøyd. Men jeg har alltids en plan b, c, d, e osv.. Så her er dagens Outfit!

Hva synes du? Fint? Stygt?

The Good Things In Life

Hei alle sammen!

Akkurat nå så nyter jeg livet. Absolutt alt jeg elsker er på ett og samme sted. Kjæresten er her, jeg har masse Vanilje Cola, pc-en min og ikke minst thai mat!
Der er ingenting som er bedre enn å sitte i pysjen hele dagen med den beste gutten rett vedsiden av meg. Siden blåser så utrolig mye ute, så det blir vel bare å sitte på pc resten av dagen. Han gamer og jeg blogger. Rett og slett perfekt!

Vanilje Cola er desidert den BESTE brusen i hele verden. Det er alt jeg drikker om dagen. Cola, Cola, Cola.Hva skal du i kveld?

Gårsdagen

God morgen alle sammen!

Eller god dag blir det vel. Jeg er så utrolig trøtt og sliten i dag, noe jeg egentlig ikke har noen grunn til. Nå som jeg tenker over det så kan det kan ha noe med at Betina vekket meg klokken sju i dag også. Den hunden altså. 
Hele gårsdagen gikk til å ligge på sofaen og se på TV med Vendela. Det er så deilig med litt sånne dager innimellom hvor man bare koser seg og slapper av, bestiller en pizza osv.

Det er ingenting som en god jentekveld med en bestevenn. Man trenger egentlig ikke å gjøre så mye for tiden flyr for uansett. Bare det å sitte og snakke om alt mellom himmel og jord er mer enn nok for meg.


Ser ut som en seriemorder..

Jeg må så klart gjøre siste finpussen før sommeren kommer. Så da må tennene blekes og huden være ren.Vi var så utrolig sultne når pizzaen først kom, men jeg ble mett allerede etter første bit! Har det hendt med dere før? At dere har vært sykt sultne med dere blir mett med en gang?


Vakreste Vendela!Hva har du gjort? Hva skal du i dag?

Outfit of the dayHva synes du? Kjolen er fra H&M

En god morgen? Nei!

Huff! Jeg er så utrolig trøtt akkurat nå. Betina (hunden vår) Vekket meg halv syv i dag! Det verste er at hun vekker med for å få frokost, og så går hun å legger seg igjen. Jeg klarer ikke å sovne etter jeg først har blitt vekket, så her sitter jeg og stirrer tomt inn i pc skjermen mens Betina snorker. Slik kommer hver morgen til å bli helt til mandag i og med at jeg passer henne. Der røyk den helgen. Men denne morgningen har ikke bare vært kjip, slitsom, irriterende osv.. Jeg rykker stadig høyere og høyere opp på topplisten! Tusen takk til alle sammen.
Slutt Sunniva! Jeg skal jo sove!
Husk konkurransen alle sammen! Du finner den HER!
   

Svar på Spørrerunden

 

Har du planer om flere tattoveringer?

Ja, så absolutt! Jeg elsker tattoveringer. Har tenkt å ta fler i sommer når jeg er i Mallorca med Eskil (kjæresten). Tattoveringer er noe jeg synes er veldig sexy på både jenter og gutter,  og kan derfor ikke få nok! Jeg kunne tenkt meg en på låret eller på ryggen. Vi får se hva som skjer.

Når tok du tattoveringen din?

Denne fuglen tok jeg ganske spontant i Teneriff for to år siden. Har ikke gått lei av den. Jeg mener.. Den er jo rosa!


Hvor har du kjøpt toppen din?

Den fikk jeg til jul av Eskil sammen med mangen andre fine topper. Men akkurat denne er min favoritt og jeg er ganske sikker på at det er hans favoritt også! hmm. Wonder why.


wææ, jeg er så bleik. 

Hva er det flaueste du har gjort i fylla?

Hmm.. Det må være den gangen jeg fallt ned ett "stup". 

Kompisen min kastet en røyk over et rekkverk og jeg la merke til at den ikke var slukka. Siden jeg er så god og snill så ville jeg hoppe ned og slukke den slik at huset ikke skulle brenne opp.. (ikke spørr). Da jeg hoppet over så bare fortsatte jeg å rulle nedover. Etter alle hadde ledd ferdig så kom heldigvis noen å hjalp meg. For å si det sånn, jeg hører det enda. Det var sinnsykt bratt forresten! DEt var så mørkt at jeg så ikke at det var en skråning der.

Kan du poste et bilde fra når du var 11/12?

Jeg kan poste to!


Whæ! ser jo ut som en psykopat.


 Huffamei!!

Hvor får du inspirasjonen din fra?

Jeg er veldig glad i bloggen til Sophie Elise. Så jeg må si at jeg får litt inspirasjon fra henne. Men egentlig så bare skriver jeg det jeg føler for og bruker ikke noen spesiell inspirasjon kilde. 

Hvorfor droppet du ut?

Du kan lese alle svar på det her!

Hva er din favoritt nettbutikk?

Jeg er veldig glad i Sheinside.com og Nelly.com. Alle klærne jeg har fått fra de sidene har vært akkurat slik som på bildet og alt passer perfekt! Anbefales på det sterkeste. 

Husk konkurransen HER!


Konkurranse

Hej alle sammen!

Jeg kjøpte det mest geniale i går. Nemmelig en SelfieStick. Jeg har alltid tenkt litt sånn at det er bare fjortiser som bruker det og at det er jævelig rart og sånn. Men for å være helt ærlig så har jeg alltid egentlig hatt lyst på en. Og vet dere hva? Jeg kjøpte en og jeg ELSKER den. Alt blir så mye lettere og man får med "hele gjengen". Det er alltid en eller to som blir klemt ut av et gruppebilde, but no more. Er du klar til å delta? Alt du trenger å gjøre er å like facebooksiden min og kommentere at du er med i innlegget. Husk å skrive e-posten din slik at jeg kan kontakte deg og få adressen din hvis du vinner. Det er selvfølgelig lov til å dele og smiske så mye dere vil! 

Lykke til!


 

Innkjøp!

 Solbriller: NewYorker. Dry Spry: MaxiMat (haha)


 Også selvfølgelig en SelfieStick! Noe enhver jente trenger men kanskje ikke tørr å innrømme, eller?

 Bikini: NewYorker! Elsker denne! Kan ikke bare "sommeren" komme!! 

Hva synes du? Fint?
 

Frankrike, Here I Come

Jeg kan ikke tro det, men om to uker drar jeg til Frankrike! kofferten er "ferdig" pakka, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å forandre innholdet helt til siste liten. Jeg gleder meg så masse til å ta bilder og oppdatere dere. Men jeg trenger masse tips til hva jeg kan finne på der nede.♡ Har noen av dere vært der før? Hvordan var det?


5 Ting Alle Jenter Hater

Hei hå! Nå er jeg så lykkelig. Internettet har vært borte i hele dag, og jeg har sittet og oppdatert Facebook som en idiot i flere timer. Men endelig er det tilbake til meg. "Man vet ikke hva man har før det er borte." Er det ikke det man sier?

Nå som jeg har internettet tilbake så kan jeg endelig blogge igjen. Tenkte jeg skulle ta opp noe som alle jenter kjenner seg igjen i og hater. Eller så er det bare meg. Vi får se. 

Jeg hater...

1. Når man har håret i en hestehale en varm sommerdag med solbrillene trygt plassert på hodet. Og idet du skal ta de på deg igjen så har de hektet seg fast i håret ditt og du blir stående der som en tulling på håret. Ikke nok med det, men det gjør så utrolig vondt! Dette er noe av det værste jeg vet med sommeren. 

2. Når man har klær over alt, men likevell så klarer man ikke å finne noe å gå ut med. Huff. Dette skjer med meg litt FOR ofte vil jeg si..

3. Når man har ordnet håret og sminken så fint som man kan. Og idet man går ut så blåser håret ditt overalt (helst i fjeset). Etter det så har selvtilliten din gått fra 10 til 2. 

Den som kommer nå er faktisk det mest forferdelige i livet mitt. Jeg HATER det over alt!

4. Når man går med håret i strikk over lengre tid. Idet man tar strikken ut så har man en bulk rundt hele hodet. Den eneste måten å få det bort er med en rettetang på den varmeste styrken. Dette er den evige kampen.. 

5. Når mascaraen blir forskjellig på hver øye og du bare fortsetter og fortsetter helt til begge øynene har to svarte klumper over seg. Jeg håper virkelig dette ikke bare er meg, for det hadde faktisk vært litt flaut. Kanskje jeg bare suger til å sminke meg? Who knows?

                

Kjenner du deg igjen?

Eller hva?

Hei alle sammen!

Idag tok jeg meg faktisk turen innom Glemmen VGS for å levere tilbake alle skolebøkene mine før fristen gikk ut. Det vil si i dag. Jeg er et skikkelig dovendyr og gjør skjeldent noenting før jeg absolutt MÅ. Jeg rydder ikke rommet før ting begynner å få liv, jeg går ikke tur med hunden før jeg må og jeg går heller ikke ned trappen før mammas roping blir til skriking. Det er en kjip egenskap, men noen må ha den også, eller hva? Alt er hvertfall i orden slik at jeg slipper å få en sånn ekkel regning i posten (jippi). Så nå som jeg er hjemme skal jeg ta meg en laang dusj før jeg hopper i senga og koser meg med en eller annen serie. 

 Ha en fin dag
- Dovendyret 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits