Radio intervju neste

Hey bloggen.

Om en times tid skal jeg faktisk i et radio intervju. Jeg gleder meg sykt masse! Det er riktignok ikke noe dere kommer til å høre i bilen eller på radioen, haha. Det er en eksamensoppgave til en jente på media og komunikasjon. Men fortsatt kult.

Det er faktisk veldig ofte folk spør meg om jeg kan stille opp i en skole oppgave osv, men det er ikke ofte jeg sier ja. Denne gangen måtte jeg bare ettersom det er en eksamen tross alt. Den må jo bare bli bra! Haha, kjenner litt på presset nå ja. Men det går nok bra! Jeg hadde nok ikke blitt så nervøs hvis det var et helt ekte radio intervju. Det er barnemat i forhold til en eksamen liksom. Så nå må jeg nesten bare være på mitt beste. 

Husker dere det video intervjuet jeg stillte til? Den om mitt liv som blogger? Det er hun som lagde den som jeg skal hjelpe i dag også. Suuper gøy! 
 

Blogges! 

Tan, tan, tan

Det er egentlig litt trist at jeg betaler for solarium når det er så varmt ute, men jeg har ikke tålmodighet til å ligge i solen i flere timer. Da er det mye bedre å ligge i 20 min for å få resultatet jeg hadde fått etter 5 timer i solen. Er dere ikke enig? I går dro meg og Eskil til byn for å kose oss litt sammen som et par. Det pleier som regel å være en hel vennegjeng og what not. Så det var kjempe deilig. Som sagt tok vi sol begge to. Det var uheldigvis ikke dobbeltsenger der inne, men vi overlevde, haha. 

Deretter dro vi å kjøpte is mens vi ventet på bussen hjem. Jeg fikk jo is over hele meg ettersom den smeltet bort med en gang vi gikk ut av døren. Men jeg skal ikke klage. Endelig er det sommer liksom. Jeg føler at hvis jeg klager kommer det plutselig til å snø!? En litt rar tanke, men men.
Vi skal forresten ta sol i dag også. Må få grunnlaget til vi skal til synden. Kanskje jeg til og med kan droppe solkremen der nede? La oss håpe det. 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits