VIKTIG BUDSKAP!Hva tenker dere om budskapet?Mallorca: Kjærlighet

Hei alle sammen! Som dere sikkert fikk med dere så dro jeg med kjæresten min til Mallorca. Det sies at man ikke vet hvem man er sammen med før man har reist på ferie med dem. Men for å være helt ærlig, så var det perfekt. Vi dro ut og spiste, vi dro og klubbet og selvfølgelig gikk vi på stranda hver kveld. Til tross for varmen kunne jeg ikke hatt det bedre. Vi laget absolutt minner for livet på denne turen. Jeg tror aldri jeg har ledd så mye med et menneske i mitt liv. For å være helt ærlig så kunne jeg vært der i flere uker. Syden blir fort kjedelig etter en uke, men jeg tror tiden bare hadde flydd sammen med han. 

Klubben vi var på var helt rå! Det var to etasjer med minst fem forskjellige dansegulv og sju forskjellige barer. Eneste som var dårlig var musikken som var inn for tre år siden. Men ellers var det kjempe gøy. Kule mennesker fra hele verden, god stemning og ikke minst god drikke. Ellers har vi hatt en evig air hockey kamp. Jeg vant første gangen, la meg bare si at jeg er en dårlig vinner og han er en dårlig taper. Så da ble det re match etter re match etter re match.  Har du vært i synden? Var du med kjæresten din?

Mine topp 5 serier

Det er noen ganger jeg kan lete etter nye serier å se på i flere timer. Så jeg tenkte å gi dere noen tips til 5 serier som dere kan se på sånn at dere slipper det. Dette er mine topp fem serier (ikke sortert i rekkefølge).


Modern Family Jeg har aldri i mitt liv ledd så mye av en serie. Den er utrolig morsom og utrolig bra! Så hvis du leter etter en serie som du kan se på i flere dager i strekk uten å bli lei, så er det denne. Garantert! Den handler om den hektiske men morsomme hverdagen til tre generasjoner. 

Supernatural


 Jeg elsker denne serien. Den handler om to brødre som reiser rundt i Amerika for å jakte alt fra demoner til spøkelser. Hver eneste episode er like spennende. Denne er absolutt verdt å se hvis du liker skrekkfilmer osv.

Gossip Girl


Jeg er ikke flau over å si at denne serien er en av mine favoritter. Den er faktisk kjempe spennende. Den handler om en "blogger" som skriver om livet til alle elitene i Manhattan. I hele serien prøver de å finne ut hvem som står bak Gossip Girl. Den inneholder mye drama, plotting og kjærlighet. Alt jeg liker på ett og samme sted.

Drop Dead Diva

Dette er en utrolig bra og morsom serie. Jeg kunne lett sett denne i flere timer, dager, måneder. Den handler om en vakker modell som dør og kommer til himmelen. Hun nekter å godta at hun er død, så hun prøver å komme seg ned på jorda igjen. Da hun våkner ser hun at hun er en advokat som ikke har hvert like heldig med utsende. Hun har fått ett nytt liv, men ikke som seg selv.

Family guy

Alle har vel sett minst en episode av denne? Den er så morsom, i overkant, tørr og kjempe gøy å se på. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva den handler om. Men jeg kan ikke si det at denne serien er for alle.


Hva er din favoritt?

Mallorca: Tatovering

Endelig har jeg en ny tatovering. Jeg sverger at jeg gikk rundt i flere dager å gruet meg til timen min. For å være helt ærlig så hadde jeg ingenting å grue meg til. Han som tok tatoveringen min var mye flinkere enn hun som tok min når jeg var 15. Det var vondt, men ikke så veldig. Dette er ikke kødd, men jeg holdt faktisk på å sovne opptil flere ganger. Resultatet ble helt utrolig bra og jeg elsker den av hele mitt hjerte. Det er greit å ha en tatovering som faktisk betyr noe for meg på kroppen. 

Jeg elsker jo dyr og jeg bidrar mye, men det er bare noe med tigeren som skiller seg mest ut i mengden. Som dere sikkert har fått med dere så er jeg en stolt tigerfadder. En fast sum blir sendt inn hver mnd for å hindre snikskyting og andre ting. Så er det noe jeg ikke kommer til å angre på så er det dette. Jeg liker hvordan han fikk den til å se så snill ut. Den får meg bare til å ville gjøre mer!Men det var ikke bare jeg som tok en tatovering i Mallorca. Kjæresten min tok sin første nå, og den ble helt utrolig nydelig og utrolig tøff. 
Hva synes du?

Ærlig talt

Hei! Nå ligger jeg endelig i min egen gode seng foran min fantastiske tv. Det er absolutt noe av det jeg har savnet mest i Mallorca. 40 grader og vindstille blir fort litt mye for meg. Men igjen.. Norge blir litt for kaldt for meg. Finnes det ikke en mellomting? haha

Mye har skjedd mens jeg har vært borte. Buzzit startet en liten debatt om jeg er ekte konemateriale eller bare dum. Jeg blir litt satt ut når jeg ser hvor mange koner der ute som jeg har provosert. Ærlig talt. Det var absolutt ikke et seriøst innlegg. Så "dum" som jeg er så trodde jeg at det var ganske tydelig. Alle har forskjellige meninger og det respekterer jeg. Men igjen.. Ærlig talt. Jeg klarer å vaske og rydde osv. Men å steke en pizza er desidert den viktigste egenskapen. Hva kan jeg si? All PR er god PR. 

Ekte konemateriale

Hei hå! Ja dere leste riktig. Fra og med nå så er jeg ekte konemateriale! Jeg er et menneske som ikke gjør noe før i siste liten eller før jeg absolutt må. La meg bare si at jeg har en hau med klær som må vaskes før jeg drar til Mallorca i morgen. Så da var det bare å lære seg å bruke vaskemaskinen!  Etter litt svette og tårer så gikk det som smurt. Jeg kan steke pizza og vaske klær, hva mer trenger jeg?

Ellers så har jeg bare slappet av i  både går og i dag med masse venner (ja, jeg har venner) . Jeg gruer meg litt til sommerferien slutter for da sklir man liksom litt fra hverandre igjen. Noen flytter og noen får nye venner og prioriteringer. For noe dritt!

 

Disney love

 

Spørrerunde!

Nå er det vel på tide med en ny spørrerunde tenker jeg. Spør meg om hva du vil, men jeg kan ikke love at jeg får svart på alt! Om du vil være anonym eller ikke er helt opp til deg.

Vil du lese min bucket liste? Her!Før jeg dør

Når jeg dør, så skal jeg dø med et smil om munnen. For å gjøre det så må jeg ha fullført minst 99.9 prosent av min såkalte bucket list. Alle har en, om den er privat eller ikke. Min er fra nå av ikke lenger privat. Enjoi!

-Reise

Er det noe jeg virkelig vil gjøre før jeg dør så er det å reise rundt i hele verden. Ikke Afghanistan og sånn, men Amerika, Australia osv.. Det er så utrolig deilig å være i utlandet. Man kan være absolutt hvem man vil, kle seg som man vil uten å bli dømt av alle rundt seg. Supert!

- Dra til Hobbyssel

Ja, du leste riktig! Jeg er egentlig ganske "nerdete" av meg. Ringenes herre og Hobbiten filmene er en soleklar favoritt! For de som ikke vet det så ligger "Hobbyssel"  i New Zealand, og dit skal jeg dra. For meg som er så lav passer vel husene perfekt, haha.

-få matchende tatoveringer.

Kanskje denne er litt risky for noen, men ikke meg. Hadde jeg tatt en med Eskil eller Vendela så hadde jeg aldri angret. De beste minnene jeg har er på grunn av de to. De har gjort meg til et mye bedre menneske enn det jeg var en periode. Tro meg.. Så å ta en tatovering med en av dem hadde vært en ære!

-Svømme med delfiner.

JEG ELSKER DELFINER! Jeg kunne faktisk snakket om dem flere dager i strekk. Men siden jeg er så glad i dem så skal jeg selvfølgelig ikke svømme med delfiner i en park av noe slag. Jeg skal nemlig bare hoppe uti havet så fort jeg ser en av dem svømme forbi.

-Road trip

Hva er vel bedre enn svette, skitne, absolutt på kanten ungdommer klemt sammen i en bil i flere dager? Ikke vet jeg.- Ha klær jeg liker.

Jeg er egentlig veldig missfornøyd med klesskapet mitt. Noe jeg synes er dritfint en dag, er kjempe stygt dagen etter. Har bare lyst til å bli rik slik at jeg kan kjøpe alle fine klær i verden..

-Være fornøyd med meg selv.

Hvor deilig hadde det ikke vært å se seg selv i speilet og like det man ser? Jeg vet det kommer nok aldri til å skje. Det kommer alltid til å være hatere som påpeker noen av "feilene" mine. Ting som man ikke vet er feil engang. Kan ikke mennesker bare passe på seg selv?-Gjøre en forskjell.

Liten eller stor. Jeg skal gjøre en forskjell i noens liv. Enten om det er en mishandlet hund eller en jente som leser bloggen min. Drømmen min er å gjøre en forskjell i pelsindustrien og generell mishandling av dyr. -Sende en flaskepost.

Når jeg var liten sendte jeg faktisk en flaskepost. Noen dager etter fikk jeg et brev i posten av en dame som påsto at hun hadde funnet flaska. Jeg var super glad da, men nå er jeg ganske sikker på at det var mamma som skrev det brevet, haha. Jeg krever iallfall en "do over!.

-Brevvenn.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid ville hatt en brevvenn. Noen fra utlandet eller i Norge, det spiller ingen rolle. Tenk hvor koselig det hadde vært å fått et brev i posten fra tid til annen. Kall meg gammeldags, men det hadde vært så koselig! 
Skriv et punkt fra din "bucket list" i kommentarfeltet da vel :-)

 

Shoot me

I dag føler jeg et evig lykkerus. Du vet, når du bare våkner så er alt bra og det blir bare bedre og bedre. Slike dager kommer ikke ofte til meg, men i dag er den her. Først våkner jeg opp ved siden av gutten i mitt liv, så får jeg melding av Vigo (vet ikke om det er riktig) om at jeg har kommet inn på VGS igjen. Ikke nok med det, men så er jeg på topplisten femte dagen på rad! Jeg vil bare takke alle leserne og alle som har kommentert på innleggene mine. Dere er så UTROLIG snille og greie!

Shoot me, men jeg gleder meg faktisk til å begynne på skolen igjen. Dere tror sikkert at det har klikket helt for meg, men det har det ikke. Ikke helt iallefall. Bare tenk dere å ikke gå på skolen i vell over ett halvt år. Det blir litt kjedelig og man blir litt isolert fra alt som skjer. But no more! Men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å hate skolen allerede etter første uka, haha. Det eneste jeg er litt redd for er å komme i klasse med masse rare folk. Tenk om jeg blir venneløs? Huff, neida, joda. Gleder du deg? Hva kom du inn på?

Prioriteringer

Dere klarer aldri å gjette hva min dag har gått til! Wait for it........ Jobb! Ja, det var rett av med hæler og vipper og på med filler og joggesko. Det er sikkert hundre andre ting jeg heller kunne tenke meg å gjøre som for eksempel være med venner eller stirre i taket. Men jeg har ikke akkurat noe valg. Som dere sikkert har fått med dere så skal jeg til Mallorca nå snart, men jeg har egentlig ikke nok penger til å dra. Typisk meg. Så nå er jeg mammas slave de neste 6 dagene. Men det er sandstrender og sol (?) i enden av tunnelen, så jeg holder nok ut. 

Ellers så skal jeg til Eskil en tur og jeg gleder meg så mye! Jeg har jo tross alt ikke sett han siden i går, haha. Neida, jeg skal spare dere for alt klisset.  Men før jeg engang tenker på å gå ut døra må jeg begynne på rommet mitt. Det ser faktisk ut som et bombet horehus. Klær og undertøy over alt, og masse colaflasker steder hvor colaflasker ikke burde være. Jeg er en rotete person og det skal være veldig rotete før jeg egentlig bryr meg. La meg bare si at nå er jeg faktisk flau over rommet mitt, så nå er det vel på tide å sette i gang! 

 

Se dagens outfit HER!

Hva skal du i dag?

Dagens Outfit

 SHIP AHOY

Ship Ahoy alle sammen!

Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet den overskriften. Først var det "ship ohoi", "ship ahoi" og nå "Ship Ahoy". Takk gud for Google sier jeg bare. 

Når jeg har kjøpt meg nye klær så må jeg ta de på meg så fort jeg har sjansen. Selv om det ikke akkurat er bikini vær (lyn og torden) her i dag så måtte jeg bare prøve det jeg kjøpte i går. Jeg vet ikke hvorfor jeg er sånn, men jeg håper jeg ikke er alene(?). Mest sansynelig så kommer jeg til å gå med dette i hele dag. Jeg er bare så forelska i den mini-shortsen, også passer den så bra med bikini toppen min i tillegg. Føler meg litt som en moderne pirat. Siden jeg elsker pirater så er jo det bare supert! 

 

Det var noen som lurte på hvor jeg hadde kjøpt dette. Og med "jeg" mener jeg Eskil så klart.  Topp+Shorts: New Yorker, NordbyHva synes du?

Dagens Innkjøp

Hei alle sammen! 

Dagen i dag har gått til å shoppe. Jeg har egentlig ikke råd til det men det er litt vanskelig å la være når man er i Sverige. Flaks for meg så hadde jeg kjæresten min med meg som kjøpte en hel del for meg. Jeg er så utrolig bortskjemt når jeg er med han, haha. 

For å være helt ærlig så er det deilig å endelig være hjemme. Det var ikke så lurt som jeg hadde trodd å gå med billige heler i flere timer. La meg bare si at gnagsårene mine har gnagsår. Men jeg fikk "kjøpt" meg veldig mye fint, så jeg skal ikke klage.
Jeg ble så forelsket i denne shortsen. Den er så søt men sexy samtidig og den passet kjempegodt til den bikini toppen. 
 Klarer bare ikke å overleve uten minst ett par med løs vipper! Du kan nok kalle meg vippeavhengig....

 

Hva synes du?

Dagens Outfit

 


Sko: Forever21 Skjørt: H&M Topp: BikBok


Hva synes du? 

En tatovering her og 30 der

Hei hei! 

Det blåser og er overskyet ute i dag som betyr at det ikke er så mye å finne på. Så jeg fant frem alle pakkene mine med Flash Tattoos og eksperimenterte litt. Jeg må bare si at det er faktisk utrolig stilig, men jeg gikk kanskje litt over styr.. Hvor mange tatoveringer jeg har vet jeg ikke. Litt over 30 kan jeg tenke meg (ups..) Men siden jeg synes det var så stilig så måtte jeg dra med meg lillesøster ut for å ta bilder. Jeg ble faktisk veldig fornøyd med nærbildene, nesten litt Tumblr verdig vil jeg si? 

Det eneste som er dumt med disse tatoveringene er at de ikke klarer å vare ut dagen.Hva synes du? 

Mallorca Neste

Hola!

Først var jeg i London, så var jeg i Frankrike og om noen dager Mallorca! Det blir mye reising på meg i år, men jeg skal ikke klage. Jeg var i Mallorca i fjord med kjæresten min og vi koste oss så mye. Det jeg gleder meg mest til er faktisk å bade på stranda. En ting som er litt rart med meg er at jeg aldri bader i Norge! Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg gjorde det. huff.. 

Denne gange lover jeg å oppdatere bloggen minst en gang hver dag. Forhåpentligvis er det greit Internett på hotellet. Skal du reise til Syden? Hvor?

Piknik Date

Hei hå! 

Jeg er endelig ferdig med bloggdesignet mitt og jeg er kjempe fornøyd! Det forrige jeg hadde var jo ikke halvferdig engang og egentlig ikke helt meg. Dette designet er enkelt og veldig meg! tok meg noen timer, men det var verdt det. Jeg har til og med fått med meg Instagramen min i sidemenyen. Fancy eller hva? 

Det har skjedd så mye i det siste og jeg har ikke hatt en fri dag siden sommeren startet. Ikke missforstå meg. Det er gøy å ha ting å gjøre og være med masse folk, men det er også deilig å slappe av med kun seg selv. så jeg tok en pause fra alt i går med Vendela. Vi satt oss på en holme med litt brus og snakket om alt og ingenting. Det er egentlig utrolig deilig å slappe av litt. Jeg mener, det er jo tross alt "ferie". Jeg beklager for at jeg har vært dårlig til å blogge og jeg skal definitivt ta mer tid til meg selv og bloggen fremover.

 


Jeg vet jeg ser ut som en "boms".. Men en kul "boms" 

Hva har du gjort? Hva synes du om designet mitt?
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits