Deiligere mann tror jeg ikke man finner

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne!

Vel, jeg startet som vanlig dagen med å jakte på pokemon med Eskil, men så bestemte vi oss etterhvert å dra på kino med noen venner. Dere aner ikke hvor glad jeg ble når jeg hørte at vi skulle se Tarzan! Som den Disney fanen jeg er sto jeg å hoppet opp og ned som en fire år gammel jente i køen, haha. 

okay, you got me.. Det var kanskje ikke på grunn av filmen, det var nok heller på grunn av han som spilte I filmen, hihi. Greit nok, han er kanskje ikke den deiligste mannen jeg vet om, men kroppen hans overgår alt! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke fikk med meg helt hva som skjedde i filmen etter han tok skjorta av, haha. 


Btw. Han er Svensk så kanskje noen av dere Norske babes har sjans ;) 

Dere kan si hva dere vil, men Channing eller Zac Efron kan faktisk ikke overgå det her. 
 Haha, nå sitter Eskil å himler med øynene, så jeg tar det som et tegn på at jeg er ferdig snakket når det kommer til Tarzan. Men jeg ville absolutt anbefalt filmen til alle sammen. Enten du er Disney interssert eller ikke.

 

Blogges! Suss

Mitt nye hår

Mohahaha, dere trodde sikkert dere fikk se meg med kort hår, men det får dere ikke. For dere som ikke leste bloggen min i går så klippet jeg håret kort. Jupp, KORT! Jeg kan faktisk ikke tro det, haha. 

Men heldig for meg så fikk jeg extentions fra Luxushair i posten for noen dager siden, så jeg slipper å gå rundt med kort hår. Takk gud for det!


Hva synes dere?
 

Hade mitt kjære hår

Huff.. Jeg kommer til å savne deg så mye! Vi har vært sammen gjennom tykt og tynt, men du har blitt veldig slitt..
Da gjenstår det bare å gjøre det som er best for både meg og deg uansett hvor vondt det gjør. Du vil bli dypt savnet. Hade mitt kjære hår ;( 


 

Oppdaterer dere senere,,

Ny tatovering!

Hei bloggen! 

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fa "work,work,work,work,work,work", men jeg skal snart ut igjen. Kan dere gjette hva jeg skal eller? Jo, jeg skal jakte pokemoner i heeeele natt! Så jeg tror ikke det blir noen flere innlegg fra meg i dag, men hvem vet? Kanskje jeg overrasker, hihi. 

Er det flere som har det spillet eller? Jeg har det ikke enda. Må spørre om kompisen min gidder å hjelpe meg. Det er vel ikke på appstore enda som jeg har forstått?


Orker ikke ta bloggbilder i dag ettersom jeg ser ut som dritt, haha. Ingen å sjarmere på jobb ;) 

Jo! Jeg tok en ny tatovering i dag! Hva synes dere?


"bunnpris"

Hvorfor? Fordi jeg elsker jobben min! Er den ikke fin?

Men nå må jeg rydde og løpe ut på jakt! blogges

 

Mitt nye hjem

God morgen kjære lesere!

Jeg skal jo til Mallorca nå om ikke så lenge, mohahaha! Og tenkte at jeg skulle vise dere hvor jeg kommer til å bo. Det er jo helt klart ikke den første gangen jeg er i Mallorca ettersom vi drar dit hver år, men det er første gang på dette hotellet. Jeg er så spendt på hva dere synes! De har gratis internett og SOLARIUM så jeg elsker det allerede, haha.  

 


Dette er rommet vårt. Jeg liker at det ser så moderne og pent ut. Er det noe jeg hater med Syden så er det de typiske hotellrommene. Da man liksom er redd for å få lopper bare av å se på sengene, haha. Skjønner dere hva jeg mener?
Også har de bassengbar! Der kommer jeg til å sitte hele ferien! Haha, neida, joda, kanskje, vi får se ;)

Hva synes dere?

 

Drep meg nå...

Hei bloggen! Jeg tviler på at det er noen av mine søte lesere som er våkne nå? Oki, jeg så ikke at klokken var så mye, haha. Jeg føler at den er sånn åtte eller noe. Men samma det.

Vel, i går bestemte jeg meg for å pynte meg litt ekstra ettersom vi skulle til Sverige. Det angrer jeg på for å si det sånn. Ja, det var varmt, men det blåste nesten opp til storm. Dere kan tenke dere hvordan det gikk med meg og skjørtet mitt? Vel, jeg endte opp med å blotte rumpa på en parkeringsplass med hundre mennesker, foran et kjøpesenter med tusen til. 

Som om jeg ikke dro nok oppmerksomhet fra før av ;) 

jeg har faktisk ikke vært så flau før. Hadde det bare skjedd en gang hadde det kanskje gått bra, men 10-11-12?! eehh, nei takk. 

Men nå må jeg nesten gjøre meg klar til jobb! Drep meg nå.. haha, blogges! 
 

Back on track

Heyhey! 

Nå er bloggpausen min herved over. Deilig. Det er ikke akkurat sånn at jeg har droppet bloggen for å ha det gøy i sommer. Egentlig helt motsatt, haha. Jeg har jobbet så og si hver dag. Så jeg har ikke hatt så veldig mye å oppdatere på. Regner med at dere ikke synes "nettopp kommet hjem fra jobb" innlegg er noe interessant. Det synes i hvert fall ikke jeg. 


(Bildene er fra i går. Skulle egentlig skrive et innlegg da, men jeg sovnet før jeg hadde sjansen, sorry)


Men nå får jeg nesten rulle ut av sengen, dusje og oppdatere dere senere. Har gledet meg så masse til å kunne begynne å blogge igjen! Snakkes senere mine kjære lesere.
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits