Av med buksa

Hei alle sammen! Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen, og gjett hva! Jeg kom inn på frisør, jippii. Så for å feire skal jeg kose meg med popcorn, senga og tv! Jeg vil si at jeg fortjener det, så kul som jeg er. Ellers så driver jeg å irriterer meg litt over det at jeg er fattig... Man finner alltid ting man vil ha når man ikke har penger, det er så typisk!

Før jeg hopper i senga, er det noen andre enn meg som HATER å gå med bukse? Det første jeg gjør når jeg kommer inn døra er å slenge den av meg. Det er så deilig, haha.

#blogg #hverdag

Ikke helt meg kan man si...

Heii alle dere søte lesere! Nå er vippene på og krøllene ferdig. Jeg vet det er søndag, men når man er en blogger så må man nesten ha på sminke hver dag. Jeg får mer enn nok hat med sminke og da kan dere tenke dere hvor mye som kommer hvis jeg går uten. Tørr ikke tenke på det engang, haha. Hva gjør jeg ikke for dere?

What else.... Jo! Jeg er så utrolig spent på morgendagen. Da får jeg vite om jeg får plass som frisør eller ikke. Hvis ikke jeg får det så tror jeg verden min går under. Det kan jeg love dere! Hva gjør jeg da liksom? Jeg nekter å snekre møbler resten av året. Det er ikke helt meg kan man si..

 #blogg #hverdag

Natta fra blogghora

Kjære Anonym.

Kan du fortelle meg hva du mener med at jeg er en blogghore (what ever that is)? Kanskje jeg er litt dum nå, men hvor kom den tittelen i fra? Og hva gjør en blogger til en blogghore? Ikke vet jeg.. Så hvis du kan være så snill å skinne et lys på det for meg, hadde det vært konge!

Over til dere snille gode lesere som jeg elsker så høyt. Takk for at dere står opp for meg i kommentarfeltet og tar de kampene jeg velger å ikke kjempe. Jeg setter så utrolig stor pris på det. Absolutt hverdagens høydepunkt! Hva skulle jeg gjort uten dere?

tusen klemmer og god natt fra Blogghora!

 #blogg #hverdag

Disney Prinsessa!

Hei alle dere! Dobbelthaken er fremme og kosesokkene er på, fordi i dag skal jeg bare ligge hjemme og slappe av. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men etter skolen begynte er jeg helt tappa for energi når helgen kommer. DRIT KJEDELIG! Men sånn er det bare og jeg er helt sikkert ikke alene. Jeg har blitt en bestemor rett og slett!! Fysj..

En bestemor som skal se på Frozen. Jeg vet at jeg kanskje er litt for gammel for Disney, men jeg bare elsker det! Jeg kan se på prinsessefilmer hele dagen lang hvis jeg vil. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg vært en, haha. 

 


liker du også Disney? Hvilken prinsesse ville du vært?

#blogg #hverdag #disney

Lykkelige Sunniva

Jippi! Woho! Endelig er den ute!

Jeg føler jeg er den eneste jenta igjen som elsker Justin Bieber.. Ok, elske er et sterkt ord kanskje. Jeg liker han veldig godt og jeg er kjempe fan av de nyeste sangene han har sluppet ut. Hele gårsdagen gikk til å høre på What Do You Mean og det gjør sikkert denne dagen også. Det er så mange som ikke liker sangen og er kjempe skuffa, jeg personlig digger den. GO Justin!

                                                                            

Liker du den?

#blogg #hverdag #justin

Tigerstaden

Heii bloggen! Nå er jeg endelig godt plassert foran tv'en etter en koselig tur til Tigerstaden. Jeg bare elsker Oslo! Det er ingen som er like og alle har sin helt egen stil. Her i Fredrikstad er nesten alle tvillinger. Det er tydeligvis skinnsykt farlig å skille seg ut av en eller annen grunn. Anyways.. Vi dro dit med klassen for å se på noe arkitektur osv. Egentlig skinnsykt kjedelig, men sånn er jo skole..

Noe som irriterte meg utrolig mye var noen små guttunger (sikkert 00) på kondomeriet. De løp rundt å pekte og lo og lekte med ting og sa æsj og var bare utrolig barnslige. Det ble faktisk så ille at de fikk kjeft av ho som jobba der. Jeg vet ikke hvorfor slike ting irriterer meg, men kanskje fordi jeg ser på sex som det mest naturlige i hele verden. Jeg har aldr vært slik selv at jeg har gått rundt og sakt "Æsj! Hva er det? penisgodteri?". Voks opp!#blogg #hverdag

Outfit wants

 

Hvilken var finest?

#blogg #hverdag #mote

Det styggeste som finnes!

UTROSKAP folkens. Det finnes ikke noe jeg liker mindre enn dette. Kan man egentlig gjøre noe verre mot et menneske? I don't think so. Spørsmålet jeg stiller meg selv hver gang jeg hører om sånne ting er; Hvorfor ikke bare dumpe typen\dama hvis du har det så fælt? Fordi en ting er sikkert, hvis du føler trangen til å være utro så er ikke det forholdet noe for deg og det kommer garantert ikke til å vare resten av livet. 

Jeg personlig har aldri vært utro og kommer aldri til å være det, men jeg kjenner faktisk utrolig mange som er eller har vært det. Det er litt skummelt at det har blitt en helt normal greie på en måte. Kall meg gammeldags eller noe, men jeg mener et forhold er kun for to. 

 

Hot in leather

Heii! Fy så trist vær det er ute. Jeg begynte nesten å grine når jeg måtte bruke paraply i dag. Det blir ikke noe mer varme i år tror jeg.. Huff! Jeg prøvde å ta outfit bilder, men det var helt umulig! Regnet bare pøset ned så det ble ikke mer bilder enn dette. Men dere overlever nok det. 

Jeg elsker skinntightser og shortser og sånn! Man blir så sexy og chic når man har de på. Man går fra søt til digg på 2 sek. I LOVE IT! Alle sitt førsteinntrykk av meg er at jeg er så uskyldig og søt og nå er jeg lei.. På tide å variere stilen! Leather here i come
#blogg #outfit #hverdag

Enten eller?!

Hei hå alle søte små (og store så klart). Jeg ryddet rommet for ikke så lenge siden og nå er det tilbake til det bomba horehuset som det pleier å være.. Det er faktisk håpløst å holde det ryddig. La meg bare si at det er enten meg eller rommet. Begge kan ikke se like fabulous ut. Jeg velger selvfølgelig meg, hihi. Jeg har ikke tid på morgningen til å rydde sminken eller klærne opp etter meg.

Hvis dere sier at det bare er til å legge frem klær dagen før så dør jeg. Det funker ikke sånn! Klærne må byttes ut minst to minutter etter man burde gått ut døra. Det er vertfall min situasjon nå om dagen. Eller.. Egentlig alltid.  

#blogg #hverdag

Noe "døds" tøft

Usj for et vær! La meg til tropenatt og våknet til storm liksom. Hva skjer? Jeg hater å være ute i regnet. Sminken forsvinner og håret blir helt forferdelig. Da er det utrolig deilig å komme hjem og ta av seg den våte trange buksa. Det gjør jeg alltid etter skolen! Bare slenger av meg buksa og hopper i senga for en powernap eller to eller tre, haha. 

Se hva jeg fant bakerst i klesskapet mitt i sta! En "døds" tøff tights. HAHA, skjønte dere den eller? Jeg har faktisk ikke brukt den mer enn en gang i livet mitt. Det er fordi jeg aldri klarer å finne en topp som passer. Kan dere hjelpe meg med det eller? Eller er den ikke så kul som jeg har trodd?Tips til overdel?

#blogg #hverdag #mote

Dagens Outfit

 Jeg er så jentete! Jeg bare ELSKER kjoler. Jeg kunne gått med kjoler og høye hæler hver dag resten av mitt liv, men det passer seg kanskje ikke i alle omgivelser sånn som i skogen, stranda og i gym-timen osv. haha.. så jeg får begrense det litt. Hva synes dere?


#blogg #hverdag #outfit

Pakke I Posten

Jeg fikk endelig sponsorpakken min i posten, jippi! Hvem elsker vel ikke gratis ting? Jeg gjør vertfall det, hihi.Nå som høsten er på vei er det kjempe lurt å ha lepomader tilgjengelig over alt når som helst. Leppene mine blir så utrolig tørre og det er så stygt med tørre lepper. Æsjj, Det og gule tenner med belegg får meg til å grøsse. Jeg kan helt ærlig si at jeg har prøvd så mange lempomader, men jeg har liksom ikke vært helt 100% fornøyd. Eos har vært min trofaste følgesvenn en stund, men jeg er ikke så fornøyd med den egentlig. Den blir for klissete for meg som elsker å kysse på folk.. Men denne fra Nivea er så tynn og lett på leppene. I'm in LOVE!Det er så mange gode smaker eller lukter eller hva jeg skal kalle det. Bringebær er min favoritt, men du kan også få blåbær, vanilje og kokosnøtt. De koster 39kr pr på H&M. 

Har du prøvd?

#blogg #hverdag

Good Morning

God morgen alle fyllesyke, trøtte, våkne, kule, rare, A og B mennesker. For å være ærlig så er jeg drit trøtt akkurat nå, men jeg bare får ikke til å sove.. Stakkars meg. Helgen min har egentlig ikke vært så bra. Jeg var med Eskil på fredagen før han dro til Sverige. Jeg får faktisk ikke sett han før på fredag igjen, huff. Men nok kliss. Ellers har jeg bare sett på tv, sovet, tv og spist litt. Jeg var helt utslitt etter den første skoleuka, men det er jeg sikkert ikke alene om.
Håper dere får en super søndag!

#blogg #hverdag

Når jeg blir rik

Hey there! WÆÆ for en dag. Jeg har ryddet og vasket hele rommet og jeg er rett og slett utslitt. Funfact: Jeg bruker ni timer på å rydde et rom som for andre tar 30 min, hihi. Kanskje ikke en så bra egenskap? Men det gjør ingenting. Jeg har nemlig tenkt å skaffe meg en vaskedame når jeg blir rik. Noe som jeg håper skjer fort.

Ellers har jeg svart på mailer fra sponsorer osv.. "The blog life is a busy life"  

 #hverdag #blogg 

Min Favoritt!

Hei hei alle sammen! Tenkte jeg skulle vise dere min favoritt topp at the moment. Jeg skifter mening hele tiden, men nå er det denne! Egentlig  så trengte jeg bare en grunn til å legge ut bilder, hihi. Det eneste som er kjipt er at den er litt gjennomsiktig så jeg må alltid bruke hvit bh..  Noe som jeg har svæært lite av. Men samma det. Hva synes dere? fin? stygg? fin?


Kjøpt på forever21. 

#blogg #mote #hverdag

Hva skjer med meg?!

Jeg skjønner ingenting.. Etter at jeg byttet p-piller så har alt gått helt i surr! Meg og Eskil hadde Taken maraton (garantert den beste filmen EVER) og jeg gråt igjennom hele første film. Jeg kan ikke tro det! Her er meg:" Eskil! De kommer å ta henne og selge henne og det er så forferdelig. De går inn i taxien med en dust og de vet det ikke!"  Så kom tårene. Dette var før filmen hadde begynt liksom.. Ikke nok med det, men jeg blir sur for den minste ting. Er det tomt for cola så klikker det mentalt for meg, haha! Og innimellom virker det som jeg er høy på ett eller annet.. Jeg tror jeg burde bytte tilbake til de gamle p-pillene før jeg blir helt crazy. - Har dette skjedd med noen av dere?#hverdag #blogg #sommer

Vippene jeg bruker

 
Jeg tenkte jeg skulle anbefale til dere vippene jeg bruker. Jeg har gått fra det ene til det andre og nå er jeg ENDELIG fornøyd! Eylure har de fineste og beste vippene jeg noen gang har brukt. De er ikke for de som ikke er vandt til slike vipper, men for de litt mer erfarne er dette perfekt. Jeg har flere vipper fra denne serien og jeg er in love! Det tar meg under ett minutt å ta på og de sitter som et skudd. Jeg glemmer faktisk at jeg har de på i og med att de er så lette. Ardell er også bra. De bruker jeg hvis jeg vil ha en mer naturlig look. Du får kjøpt dem på Kicks butikkene for en billig penge. Det følger også med veldig bra vippelim. På bildene har jeg på meg vippene fra Eylure.

 

Har dere noen spørsmål så er det bare å spørre :)

#blogg #tips #skjønnhet #vipper

Monsteret under senga mi

Hei alle dere!

Jeg vil bare takke alle sammen som sto opp for meg i kommentarfeltet i går. Til alle dere Anonyme; Dere er så tåpelige og latterlige at jeg måtte nesen poppe meg litt popcorn når dere gikk berserk, haha! Morsomme saker. 

Men over til noe annet! I dag har jeg virkelig kjent på skolelivet. Med en gang jeg kom hjem ville jeg bare sove resten av dagen og natten. Det blir sikker ikke noe bedre utover året, så dere får ønske meg lykke til! Noe som har vært positivt i dag er jo været. Det har vært på topp og jeg bare elsker det! Men det har selvfølgelig også noen nedturer.. Som for eksempel de varme nettene! Jeg vet ikke om andre også har det sånn, men å ha dyne på blir for varmt og dyne av blir for kaldt. Men når man stikker benet på utsiden av dyna er det helt perfekt. Eller.. Helt til monsteret under sengen min kryper opp i senga for å ta foten min! Jeg vet det er latterlig, men jeg er faktisk sykt redd for det når foten er utenfor dyna.Dagens Outfit

Det er alltid like vanskelig å finne klær til skolen. Eller, etterhvert bryr man seg ikke like mye, men i starten er det viktig å se litt sammensatt ut føler jeg. Man kan ikke overpynte seg eller under pynte seg. Man må være midt i mellom! Egentlig så har jeg lyst å ta på meg hæler og kjole, men sist gang jeg gjorde det fikk jeg en million stygge blikk fra andre jenter, huff.. Så da blir det sånn! Hva synes du?Hihi.. Fikk besøk av den beste katten i verden! Hun ville også være med. GO Tingeling!!
#blogg #hverdag #outfit

Svar På Spørrerunden

 

 

 

Hvilken krølltang bruker du?

Jeg bruker en krøllstav OBH Nordica. Krøllstav er noe jeg anbefaler ovenfor krølltang for et bedre og mer naturlig resultat. Håret faller så bra hvis dere skjønner?Hva er din favoritt ting?

Det er så vanskelig!! Penger kanskje? Når man har penger så kan man kjøpe sminke, klær og egentlig gjøre alt man vil! Så penger må være min favoritt ting over alt fordi da kan jeg gjøre alle mine andre favoritt ting. Så smart jeg er, haha!
Hva er ditt favoritt dyr?

Det er ingen hemmelighet at det er TIGERE! Jeg er en tigerfadder og jeg har også tatovert en tiger på armen. Jeg bare elsker dem og hvordan de ser ut. Det som er litt dumt er at jeg ikke drar i dyreparker fordi jeg ikke støtter det, så jeg får ikke sett dem.. Men jeg vet at det jeg gjør hjelper så da gjør det ingenting. Verste med å blogge?

Det er vel alt hatet jeg får... Jeg sverger at dere ikke kan finne et eneste innlegg uten en stygg og ekkel kommentar fra de "kule" anonyme stalkerene. Jeg har tykk overarm, stygt ansikt og jeg er kjempe dum ikke minst! Jeg merket det veldig i dag når folk visket og ga stygge blikk til meg,men jeg overlever. Noen av kommentarene er så dumme at det blir morsomt, så det er jo positivt!

Har du silikon?

Takk? Jeg er en 17 år gammel jente.. Sist jeg sjekket så var det 18 års grense? Det er faktisk mange som har lurt på det, så nå vet dere at jeg er 100% reel! Men jeg vet ikke hva jeg har tenkt å gjøre i fremtiden. Vi får se!Hvilken linje og skole går du på`?

Jeg går design og håndverk på Glemmen VGS  

Småkleint

Det er litt rart å starte førsteåret om igjen egentlig. Det blir liksom en stor dejavu! Jeg må ærlig si at jeg kjedet meg mer i dag enn jeg hadde trodd jeg skulle.. Rektor holdt samme tale i år som i fjor om hvor viktig det er å håndhilse på folk, haha. Selv bare smiler og nikker jeg. Å håndhilse blir litt for formelt for meg. Ellers var det flere timer med informasjon og utdeling av ark osv.. Alt nesten helt likt som i fjord. Borsett fra at i år var ting litt mer kleint. Du vet når en lærer stiller spørsmål så er det ingen som tør å svare? Det er liksom sånn; Gleder dere dere? så er det null respons bortsett fra meg som ler litt i bakgrunnen, haha. KLEINT! Det skjedde sånn hundre ganger...

Jeg fikk dessverre ikke sjansen til å snakke med noen på linjen, men det virker som en koselig gjeng. Det som var høydepunktet i dag var at det var så mange mennesker som gjenkjente meg på grunn av bloggen! Fy så kul jeg er! Neida, joda.. Hvordan gikk det med dere?

 #blogg #hverdag #skole

Total Makeover

Dere kan ikke tro hvor vanskelig det er å skrive dette innlegget! Jeg har satt på nye negler nå før skolestart og de er ikke så veldig tastaturvennlige... Man må lide for skjønnheten, right? Men over til noe annet.

Gjett hva? Jeg har blitt blond! Takk gud for at det ikke ble helt forferdelig i og med at det er første skoledag i morgen. Det siste jeg ville hadde vært å sett ut som en tulling. Alle som sier at utsende teller ikke, bla, bla, bla er helt på tur. Førsteinntrykket har alt og si og da går man etter hvordan et menneske ser ut. Men flaks for meg så ble resultatet helt fabolous, eller hva? Jeg skvetter fortsatt litt når jeg ser meg selv i speilet, haha. Men hvem ville ikke gjort det hvis de hadde gått fra brunette til blondine? 

Hva synes dere? 

 Spørrerunde!

Nå er det vel på tide med en ny spørrerunde tenker jeg. Spør meg om hva du vil, men jeg kan ikke love at jeg får svart på alt! Om du vil være anonym eller ikke er helt opp til deg.

 

Jeg er så flau!

Hei hei! 

Jeg har noe veldig flaut å innrømme.. Here goes

Jeg har en helt syk forbi mot klovner. Ja, du leste riktig. Jeg HATER klovner. Bare jeg ser en på tv begynner jeg å gråte.  Det var en gang når jeg var på Liseberg vi skulle gå igjennom spøkelseshuset. La meg bare si at jeg skulle aldri ha stilt meg i den køen... Brått når det var våres tur, så er det en klovn som åpner døren! Så "tøff" som jeg er gikk jeg inn (gråtende). Han klovnefyren så at jeg var livredd og snudde seg mot meg og sa at spøkelseshuset var full av klovner! 

Etter det ble alt svart! Jeg lå meg ned på bakken i fosterstilling og hylte... Jeg var grei flau etterpå! Tenk deg en på 17 år ligge på bakken og grine og skrike på grunn av en klovn liksom. En jævlig skummel klovn, men likevel...Har du noe flaut du vil fortelle meg? Noen fobier kanskje?

#hverdag #blogg #sommer

Moralpoliti

Hei alle sammen! Herregud for en lang natt det har vært. La meg bare si at formen ikke er helt på topp i dag. Jeg burde ikke gå inn i detaljer på grunn av moralpolitiet som stalker bloggen min. Men anyways...

Det er ingenting bedre enn å sitte rundt en engangsgrill ved vannet med masse folk man elsker! Jeg mener, musikken spiller og alle synger og har det kjempe gøy. finnes det egentlig noe bedre? Vi skulle egentlig sove i telt også, men jeg er ikke helt en telt jente så vi tok taxi hjem istedet. Men forresten! Så noen av dere alle stjerneskuddene som var på himmelen i natt? Jeg tror jeg telte over tjue stykker!? Da bør ihvertfall ti av ønskene mine komme i oppfyllelse synes jeg, haha.  

Btw! Jeg har fått meg et nytt design! Det er mye mer meg enn det forrige. Dette er ROSA og har mase hjerter og jeg bare elsker det! Hva tenker dere? Fint eller helt forferdelig, haha?

#hverdag #blogg 

Dagens Outfit

 

Hva synes dere?

Skal, skal ikke?

Vet dere hvorfor blondiner går med ørevarmere hele tiden?
For å unngå gjennomtrekk!

Jeg vet ikke hvorfor jeg synes den var så morsom, haha! For å være helt ærlig så har jeg latterkrampe akkurat nå.. Sær humor, jeg vet. Men nok om det! Jeg har tenkt en del på det å bli blond. Ikke mangelen på IQ, men hårfargen. Jeg er litt lei hårfargen min egentlig. Aner ikke hvorfor, men jeg vil bare ha en forandring. Jeg bare håper at det ikke blir helt forferdelig i og med at vi begynner å skolen snart.. Da tror jeg at jeg begynner å grine! Førsteinntrykket er det som teller, right?Skal, skal ikke? Hva synes dere?

Relax!

Rosa! Jeg liker bare ting hvis de er rooosa!

Hei alle dere! Idag har jeg planlagt å bare være inne og slappe av. Det har gått opp for meg at det er under en uke til skolen begynner igjen så nå må tiden utnyttes, og da mener jeg selvfølgelig soves bort, haha! Da er det på med deilige klær og opp i senga foran Netflix. Det er litt deilig å være alene innimellom. Spesielt når man trives så godt i sitt eget selskap som jeg gjør! Jeg er tross alt kjempe kul i følge meg selv så klart, haha. Men samma det! Jeg har fått meg en kjempe fin rosa topp i dag, jippi. Hva synes dere?

Fin?

 

That Duckface

En ting som alle hater på for tiden er de såkalte "duckface" bildene mine! Jeg må bare si at jeg ikke kunne brydd meg mindre. Jeg elsker trutmunnen min, haha. Alle har dager hvor man ikke er like fotogen, og da slår duckface aldri feil! Kanskje noen ser på meg som litt fjortis, men det får bare være.

Over til noe helt annet. Jeg har tenkt litt på å farge håret mitt lysere. ikke platina, men askeblondt. Det er litt mer risky å gå fra brunette til blondine enn omvendt, så jeg er ikke helt sikker på om jeg tørr enda.. Tenk om jeg får oransje hår liksom! Hva tenker dere om det?

#blogg #hverdag

I Love My Curls

Hei alle sammen! Jeg kjedet meg så utrolig mye på morgningen i dag.. Når jeg kjeder meg så begynner jeg å sminke meg, fikse håret og finner nye kles-kombinasjoner. Jeg vet at det kanskje er litt rart, men tiden flyr utrolig fort! Vertfall når jeg krøller håret. Håret mitt er så tykt at det tar meg over en time å komme igjennom med krølltangen.. Gjesp.. Men det blir et utrolig bra resultat! En ting jeg lurer på.. Er det finest med rettet eller krøllet hår? Jeg liker best krøllet for da ser man litt mer satt sammen ut hvis du skjønner? Eller.. Hva synes dere?#blogg #hverdag #hår

Han er ikke så kjekk..

Hei alle sammen! 

Nå ligger jeg egentlig bare i senga og prøver å overtale meg selv til å kle på meg.. Jeg er bare så lat og orker egentlig ingen ting, men jeg må. Kjæresten min skal spille kamp om ikke så lenge så jeg må bare få rumpa i gir! "rumpa i gir"..Går det an å si det? jaja, det gjør det nå.

Men før jeg begynner å ordne meg osv. ville jeg bare ta opp en ting! Alle har vel sett Magic Mike? Det har jeg, og jeg elsker den! Men en ting jeg ikke skjønner er at alle synes Channing Tatum er så kjekk. Ja, han har fin kropp og er veldig flink til og danse (obviously), men kjekk? Ikke så veldig.. Matt Boomer, Zac Efron og Justin Bieber er kjekke!I`m a barbie girl

In a barbie world!

Jeg skjønner ikke hvorfor folk kaller meg en barbie... Ja! Jeg elsker rosa, sminke, hår og negler. Jeg mener... Jeg har jo tross alt min egen salong en meter fra sengen. Men det betyr ikke at jeg er en "Barbie" . Jeg bruker løs vipper fordi det ser bedre ut og tar meg bare 30 sekunder å ta på. Sminke elsker jeg fordi ALLE ser bedre ut med sminke. Hvis du ikke gjør det så er det nok ikke håp for deg. Neida! Jeg er en veldig feminin jente og jeg ELSKER det! Er man jente så er man jente liksom. Man er vel ikke Barbie bare fordi man bryr seg om utsendte sitt? For meg er det veldig viktig å se bra ut. Ikke for andre, men for meg selv. ok, kanskje ikke bare for meg selv.. Men samme det. Rosa liker jeg fordi det er en kjempe fin farge og som sagt er jeg veldig feminin! 

Hmm... Når jeg tenker over alt dette så er jeg kanskje en smule Barbie? 

Dagens Outfit

Hei alle sammen! Jeg bare elsker dette outfitet her. Det er så casual men samtidig ikke hvis dere skjønner? Dette tipset er kanskje litt sært, men når dere bruker sånne inntilsittende skjørt så blir resultatet best hvis du... Wait for it!... Ikke bruker truse!! Det er ikke så farlig når skjørtet er så langt for det kan liksom ikke blåse opp, haha. Jeg skriver ikke dette for å være teit, men det blir faktisk et bedre resultat. Null truseskille!Hva synes dere?

#blogg #mote #rosablogg #outfit

Typisk meg...

God morgen alle sammen! 

Gjett hva jeg klarte å gjøre her om dagen. Nemlig å svelge tunge piercingen min... To ganger på rad! Det er så typisk min flaks. Du vet når du svelger litt for mye brus på en gang og du kan kjenne at det går ned spiserøret? Sånn kjentes det ut. Au. Ikke nok med det, men det var min eneste kule! Til sutt tok jeg en kule fra navle piercingen min og brukte den. Ett minutt senere så svelget jeg den også... Er det MULIG?

Jeg fikk jo helt panikk for at hullet skulle gro igjen så jeg tok en øredobb og brukte den som piercing til jeg fant en løsning. Haha.. Glad det ikke var noen skjulte kameraer på rommet mitt akkurat da.Dagens Gode Gjerning! - Video


Se! Jeg er ikke så selvsentrert som alle sier! ;) Til Dere

Jeg får mye hat, og med mye hat mener jeg MYE. De fleste bloggere skriver et personlig innlegg til haterne sine, men ikke jeg. I stede for å fokusere på de anonyme drittungene har jeg tenkt å fokusere på de gode snille menneskene der ute. Dere som støtter meg og snakker for meg i kommentarfeltet. Det at helt fremmede mennesker jeg aldri har snakket med står opp for meg er helt fantastisk. Jeg blir så utrolig glad!

Skal jeg være helt ærlig så var det faktisk en del ganger jeg ikke hadde lyst til å blogge mer, men nå er motivasjonen på topp igjen! Mange sier at fordi man er en blogger må man tåle sånne ting og jeg er enig til en viss grad. Kommentarer vil alltid påvirke meg både positivt og negativt, men jeg tar det ikke til meg. Jeg vil bare takke alle dere snille gode lesere der ute! Tusen takk for all støtten jeg får hver dag. Det setter jeg utrolig stor pris på! 

 

Jeg har knekt koden!

Hei alle sammen! Dagen startet sånn som alle andre. Jeg våknet, lagde meg frokost og så på tv. Det beste med å ha en tv på rommet er det at man kan ligge i senga hele dagen. Det verste er at den blir full av smuler. Chips, brød og popkorn. Ikke akkurat den beste komboen vil jeg si. Men nok om det! Jeg har nemlig knekt koden ingen andre har. For å være helt ærlig så skjønner jeg ikke hvordan tanken kom til meg. Tenk deg at oksygen er en gift vi puster inn som gjør at vi blir sykere med tiden og dør etter rundt nitti  år. Er jeg bare dum eller gir det faktisk mening? 

Ellers så driver jeg å lager en video blogg til dere. Det er mye vanskeligere enn jeg hadde trodd! Jeg kan ikke bruke camen på Macen  fordi den er ødelagt, så jeg må bruke speilrefleksen min. Jeg kan jo ikke se meg selv mens jeg filmer, så jeg blir helt stressa. Hver gang jeg snur kameraet for å se hvordan filmen ble så bare griner jeg. Jeg vet jeg ikke har dobbelhake, men av en eller annen grunn så har jeg det på filmen... Hva skal jeg gjøre?Hva synes du om min teori?

#blogg #hverdag #sommer

BAM! Outfit

Hei alle mine kjære gode lesere. Her på Hvaler er været helt på bånn. Jeg har sittet å sett ut på regnet i over en time. Så fort det stoppet løp jeg ut for å ta bilder til bloggen. Det ble ikke så mange å velge mellom i og med at det bare var en to minutters regnpause. Men sånn er det bare. Var det ikke rykter om at dette skulle bli den fineste sommeren vi har hatt på flere år? Hvor ble den av liksom...  

Men det er ikke så dumt at været er som det er i dag. Rommet og badet må vaskes og ryddes.. Men før det så må jeg bare stirre litt i taket og litt i veggen og kanskje til og med litt i gulvet. hmm.. Hva skal jeg gjøre først? Ønske meg lykke til da alle snupper!!!Hva synes du?

Hippie Look

Helt ut av det blå så fant jeg min perfekte hippie look. Jeg tok ut dotten fra dagen før og begynte å børste for harde livet. Når alle flokene var ute så endte jeg opp med en skikkelig afro. haha, huff! Men når jeg tok den i en midtskill så ble det ganske kult. Eller, det er litt bustete, men på samme tid litt sexy?

Samma det. I dag gikk det opp for meg at sommerferien snart er over! Kjæresten trener fra mandag til søndag og Vendela begynner på jobb igjen. Ikke nok med det men jeg føler at resten av vennene mine bare flytter fra meg.. Skole er viktig og alt det der, men sommerferien burde vart en måned til, minst.

Tatoveringen nå

Huff.. Jeg ser ned på noe som pleide å være helt perfekt. Nå er den full av skorper og flass. Jeg vet at det er helt normalt, men jeg vil bare at den skal se flawless ut igjen. For de som ikke vet det så er dette en del av prosessen. Etter en uke med mye smøring og kløing så begynner skorpen å gå av. Etter den er borte (omtrent to uker) så er tatoveringen ferdig. 

Det som er helt forferdelig nå er det at jeg har så lyst til å klø! Tenk deg 500 myggstikk oppå hverandre. Også ganger du det med ti. Da har du halvparten så mye som tatoveringen min klør akkurat nå. Men hvis jeg klør så ødelegger jeg tatoveringen... What to do?Hvis du vil lese mer om tatoveringen min så kan du klikke HER

Hva synes du?

Mallorca: Last Day

Siste dagen er alltid like kjedelig. Uansett! Da er paradis over og kofferten må pakkes. Men det var egentlig like greit denne gangen. I og med at jeg tok en tatovering kunne jeg ikke gå på stranden eller bade. ikke nok med det, men jeg kunne ikke gå ut i solen uten en genser. Eller, jeg kjøpte en buff som jeg kunne surre rundt armen. Men den ble helt gjennomsvett etter sånn to minutter. Men tatoveringen var absolutt verdt det. 

Den siste dagen gikk til å kjøpe inn gaver og noen greier til meg selv selvfølgelig. Og 15 minutter av dagen gikk til å sitte, hoppe og ligge på kofferten min. Den var absolutt umulig å lukke. Ups. Men det gikk til slutt. Ellers har jeg bare gått rundt og vært flau. Ett tips til dere fra meg: Ikke snakk dritt eller kommentere noe rart ved en annen person. La meg bare si at det er flere Norske i Mallorca enn utlendinger.. Men bortsett fra det, så var den siste dagen kjempe bra! 

Jeg kjøpte forresten en dritkul piercing i en av butikkene. Du skjønner.. Jeg klarte å miste min favoritt når jeg badet på stranda så jeg kjøpte en ny en. Men to dager senere så ble den ødelagt, så da endte jeg opp med denne badassen.  Hva synes du?Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits