What the F*@k?

Ehh.. Vel nå har det gått opp for meg at det er skole i MORGEN?! Denne sommerferien har gått alt for fort. Og med alt for fort mener jeg aaaaalt for fort. Jeg er overhodet ikke klar for skole allerede i morgen.. Jeg aner ikke hva jeg skal gå med og har for det meste vært usikker i hele dag på når jeg faktisk skal møte opp, haha. Snakk om å være forberedt! 

Nå i det siste har jeg egentlig bare levd i min egen luksusboble. syden, kjærlighet, sol, venner, fester og ikke minst masse søvn! Vel, nå er den boblen offesielt sprukket.. Takk for det! Neida, det blir sikkert ikke så ille som jeg tror, eheh.. 

Ettersom jeg har bodd hos Eskil de siste ukene er klesvalget litt begrenset om man kan si det sånn. Jeg har klærne fra syden og, ja, thats it. Håper for alt i verden at det blir varmt i morgen. 


Lykke til til alle som begynner i morgen! Oppdaterer dere senere
 

Min morgen rutine (sminke)

Hei hei bloggen! 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg gjør meg klar på morgningen når det gjelder sminke og hår. Det har vært noen i det siste som har lurt på hvordan jeg sminker meg og hva jeg bruker osv. Da har jeg vel egentlig ikke noe annet valg enn å gi dere det dere vil, haha. Vel. Here goes! Først starter jeg med en spesiell krem fra Benefit. Den gjør sånn at nesen min for eksempel ikke begynner å skinne utover dagen. Det er det verste jeg vet! Når sminken skinner sterkere enn betlehemstjernen liksom, haha. Så går jeg over til fundation. Den er fra Nilens Jord. Jeg må bare si at den er den beste jeg har hatt noen gang. Den er heller ikke så dyr så den anbefaler jeg til ALLE! (Heldekkende)

Etter fundationen har "tørket litt" bruker jeg pudderet mitt fra MAC.

Så kommer min nye favoritt! 
Det beste med denne er at alle fargene passer så bra til huden min, og ikke minst det at bronzeren ikke er oransje! Det er det verste jeg vet, når folk går rundt og er helt oransje i trynet. Ughh, Får frysninger bare av å tenke på det.

Så kommer jeg til øynene. Der bruker jeg løsvipper fra House Of Lashes. Ja, de er dyre, men helt fantastiske å ha på. I dag har jeg valgt å bruke Premium vippene. 
 Liner og stift er fra NYX. 

Alt som mangler nå er håret mitt så er alt på plass. Jeg tror jeg har fått med meg alt? Nå ble jeg litt usikker, haha. Men anywayys, håper dere fikk svar på det dere lurte på! Smask! 

 


(ps. Jeg smiker meg ofte ute for å få et bedre resultat)

 

Tatovering: Resultat!

Den ser bedre ut i virkeligheten altså, haha. Men jeg er fornøyd! Hva synes dere? <3 

Ps: Den er ikke helt ferdig enda. Skal fylle på mer farge osv

Ny tatovering?!

okayy da, det var vel ikke bare Eskil som skulle ta en tattovering til, eheh. Jeg vet ikke hvorfor, men det er ingenting som gjør meg mer glad enn en ny tattovering! Kjæresten min tok først sånn at jeg visste om han var flink eller ikke, haha. Hadde hans vært stygg kunne jeg bare sakt noe sånn som "no, i dont think I want one after all." eller noe. Men han var flink, så jeg tok en jeg og, Har man først tatt en så klarer man ikke å holde seg unna. 

Btw. Jeg må fortelle dere noe sykt som skjedde her senere. Jeg er sååå flau! Klarer dere å gjette hvor? :P 

Unnskyd pappa! 
 

Holaa!!

Hei alle sammen! Nå den siste tiden har jeg nyytet varmen her i Mallorca. Utrolig deilig! 

Det her ikke blitt noe blogging på grunn av internettet. Det er kun i lobbyen og den er ofte full av familer som bruker ferien sin på å være på hver sin tlf. Er ikke det litt trist egentlig? Jeg personlig har måtte lade tlf min på fire dager, haha. 

Jeg tenkte jeg skulle blogge nå de siste dagene her nede. Vise dere hvor perfekt livet mitt er osv, mohahaha. 

 


Undertøy: Sheinside

Nå sitter Eskil på rommet våres og gruer seg litt tror jeg. Han skal ta tatovering om ca en halv time hos en fyr som har en del bra tatoveringer, meeeeen han har også noen som ikke er så bra så jeg kan skjønne at han er litt nervøs. Vi får krysse fingrene!! 

Men jeg lever og jeg oppdaterer dere etter. Blogges :D 
 

Wannabe me

Jeg vet ikke helt hvor mange ganger dette har skjedd, men det er like irriterende hver gang. Falske facebook profiler, twitter kontoer og Instagram brukere. 

Det var en engelsk fyr som sendte meg melding om en annen instagram bruker som brukte mine bilder og mitt navn osv. Jupp.. "Hokkus pokkus, pupper i fokus". Litt av en bio må jeg si, haha. Hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg trodd det var jeg som laget den. 

Den er privat den også som alle andre. Jeg prøvde å følge, men ble blokkert to sekunder senere. Tenk å bli blokkert av "din egen bruker", haha, det er det ikke mange som har opplevd tror jeg. 


Bitch even Barbie wants to be me 

Jeg har bare en Instagram: sunnivahope. Den er offentlig så hvis dere ser noen andre profiler av meg så må dere si ifra. Man vet liksom aldri helt hva de skriver eller legger ut i mitt navn. Som dere sikkert skjønner er ikke det så veldig kult. Det er jo så mange mennesker i denne verden som hater andre alt for lett. Greit, jeg er ikke så godt likt allerede, men det er ikke noe vits å gjøre det verre liksom, haha.

Men husk å si ifra da folkens! Blogges <3 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits