Dagens outfit

 
Hva synes du?Dette kan jeg bli vandt til

For første gang på lenge er jeg helt uthvilt før skolen, Det er en følelse jeg ærlig talt aldri trodde jeg skulle oppleve. Heldig som jeg er så begynner ikke skoledagen min før halv ett i dag! Så jeg har rukket å våkne av meg selv, dusje, blogge og ta bilder. Ikke nok med det, men jeg har fortsatt tid til overs! Dette kan jeg bli vandt til, haha. 

Men helt ærlig så synes jeg jeg fortjente å sove i dag etter den helgen jeg har hatt! Super koselig men slitsom. Hva har dere gjort i helgen?#blogg #hverdag

That Duckface

Det var sikkert sykt mange som var skuffet i går når jeg ikke blogget (hør på ho a, haha). Men i går valgte jeg å prioritere Eskil. Han trener hver dag så når han har tid til å være med meg så er jeg med han. Det er sikkert ikke så kult å sitte ved siden av en usosial rosablogger liksom. Men til tross for null blogging så koste jeg meg kjempe masse. Det er ikke en annen person i denne verden som klarer å få meg til å le så mye som han. haha, herregud jeg føler dette innlegget bare blir mer og mer klissete så vi går over til noe annet.

I dag tar jeg det litt som det kommer. Jeg tenkte jeg skulle ta en tur til Iselin etterhvert, men først av alt må jeg komme meg ut av senga og gjøre ferdig fjeset mitt som det heter på fjortisspråket. Jeg oppdaterer dere siden. Hade babes og ja, dere andre.


that duckface.

 

#blogg #hverdag

guilty pleasure

Jeg har aldri opplevd så mye regn på en gang. er det mulig? For å være helt ærlig så synes jeg det er litt koselig å sitte under den varme dyna i min deilige seng å høre på regnet. Sært? jeg vet. Folk klager over at det er så lite å gjøre når det regner og bla, bla, bla. Det er masse å gjøre! Du leser for eksempel bloggen min nå. Det er jo tidsfordriv på en måte. Jeg skal i hvert fall se på film som jeg alltid gjør på en sånn regnværsdag. Og alle andre dager for den saks skyld, haha. Jeg ELSKER filmer! 

sånn btw. Min guilty pleasure er at jeg elsker Disney filmer. Jeg har sett alle som finnes minst fem ganger på rad. kanskje seks når jeg tenker meg om, hihi.

 

Har du en guilty pleasure?Hva?

#blogg #hverdag

Jeg er like smart som Einstein

Hei bloggen!

Jeg kom over en sånn IQ test ting som Einstein hadde laga. Det var en eller annen test som bare 2% av verdens befolkning klarer. det tok tid og blod og tårer og mange matte timer, men  guess what da folkens. Jeg er en av de to prosentene. Nå er jeg så glad som kan fortelle dere at jeg ikke er så dum som dere tror. Hvor får dere det ifra egentlig? Er det på grunn av utsendte mitt eller hva er det? Jeg føler ikke selv at jeg ser særlig dum ut. 

Løs gåten HER

#blogg #hverdag

FHM Drømmen

Hei dere lesere. Jeg har tenkt en del. Egentlig hadde jeg ikke lyst til å dele dette med noen av dere lesere på grunn av alt hatet jeg får. Men jeg hever meg over det og skriver om min helt ekte drøm. 

Jeg har i noen år hatt lyst til å være med i FHM som en modell. Det er kanskje litt sært for en 14 år gammel jente å ha sånne drømmer, men helt ærlig så var det det jeg ville. Mange synes det er helt krise å se litt hud her og der, men for meg er det bare naturlig. Alle har mage, lår, rumpe og pupper. Det er kanskje ikke så mange gutter som har pupper da, men noen. Jeg mener at hvis man er fornøyd med det man har så er det helt lov. Man er ikke dum eller et dårlig forbilde hvis man viser litt hud. Egentlig så er man ikke et dårlig forbilde i det heletatt! Å være komfortabel i sin egen kropp er det mange som burde lære av. Jeg tror treningmagasiner med dietter og sånn skaper mer kroppspress enn et uskyldig manneblad. 

Jeg kan ikke forklare helt hvorfor jeg ville være med i akkurat det bladet. Kanskje for oppmerksomhetens skyld? I don't know. Jeg vet i hvert fall at jeg gledet meg som en liten unge til jeg ble atten slik at jeg kunne ta kontakt osv... Men gjett hva? FHM Norge ble nedlagt for en liten stund siden. Nesten rett før jeg blir atten liksom! Typisk min flaks kan man si, haha. (Ja, det er gamle bilder. Orket ikke å gå ut av senga for å ta nye)

Jeg vet at det er mange av dere hatere der ute som gnir seg i hendene og gleder seg til å skrive en hel novelle i kommentarfeltet om hvor dum jeg er osv. Kos dere sier bare jeg. Jeg har mine meninger og dere har deres, og det takker jeg gud for. Hvis jeg skulle vært like trangsynte som dere så tror jeg at jeg hadde dødd.

 

#blogg #hverdag

Dette funker ikke for meg

Hei alle sammen! 

Jeg ligger nå i senga kliss bløt og irriterer meg over høsten. Høsten er definitivt den minst likte årstiden i min bok. Kan det bare ikke være enten sommer eller vinter? Jeg takler ikke alt regnet som bare pøser ned. For det første så er det ikke vits å prøve å se bra ut på håret fordi det er bare ødelagt med en gang man går ut døra. Og sminken kan jeg bare glemme. Jeg kjøpte faktisk et vannfast pudder i håp om at det ville få meg gjennom høsten, men funker det? NEI.. Det eneste positive jeg kommer på er det at hvis jeg tar med meg en sjampo ut så får jeg en gratis dusj når jeg måtte ønske, haha.

"No offence" til dere som elsker høsten, men det må være noe galt med dere. 

Beklager for negativiteten, men dette måtte bare ut.

#blogg #hverdag #høst

Dagen i dag, liksom

Trenger jeg egentlig å oppsummere dagen min? Den er som en  hvilken som helst Mandag. Man går på skolen og klager over hvor trøtt man er og hvor mye man vil hjem og bla, bla, bla. Der har dere meg hver eneste, og da mener jeg ENESTE mandag. Etter skolen så sitter jeg på bussen og drømmer om senga mi og hvor godt det blir å legge seg i den og bla, bla, bla

Hvis noen av dere ser meg på skolen på en mandag, så er jeg det lille søte dovendyret som går rundt i søvne, haha. Apropos søt; Hva skjer med at alles førsteinntrykk av meg er at jeg er så søt og uskyldig. Ja, rett og slett et englebarn? Det er egentlig litt irriterende.. Men jeg får vel bare leve med det fjeset jeg har fått, haha.Hvilken jakke?

Hei kjære lesere. Nå er jo vinteren snart her og jeg HATER det! Men det er alltids en positiv ting med det, og det er ny vinterjakke! Jeg elsker jakker selv om jeg kanskje ikke har så mange å skryte av. Men jeg klarer liksom aldri å bestemme meg for hvilken jakke jeg vil ha. Så jeg spør dere lesere om hjelp. Det er lov det vel? 

 Jeg vet det er få å velge mellom og jeg kommer helt sikkert ikke til å ende opp med noen av disse alternativene, men sånn er det. Det er ikke lett å være jente, haha..

Hvilken var finest?

dagen derpå

Hei alle sammen! 

Det har dessverre ikke blitt noe blogging i i helga i og med at jeg her vært litt opptatt kan man si. Men nå, så trøtt som jeg er skal jeg blogge. Helgen har vært super koselig. På fredag skulle meg og Iselin ut å se på nordlyset her på Hvaler?! Jeg har aldri sett det så jeg tenkte det hadde vært utrolig kult, men det var overskya så vi fikk ikke sett en dritt. Hvor kult hadde ikke det vært liksom? Men da ble det til at vi dro ut i båten og grilla og koste oss. 

I går ble det drikking, musikk, båt og film. Dere vet hvordan det er på fest eller? Det er alltid en som drikker for mye og da må man være barnevakt. Ja, det var sånn det endte i går. Men bortsett fra det var det koselig. Det har ikke blitt mye drikking på meg etter videregående starta igjen i og med at jeg har blitt så jævlig sliten og trøtt når helga kommer. Men sånn er det vel bare, haha. 

Kvalm av meg selv

Her om dagen skjedde det noe jeg absolutt ikke er stolt over... Jeg spiste noe som jeg mente var verdens beste salat. Det tok litt tid før jeg la merke til at det var KYLLING salat. Jeg blir litt kvalm av meg selv for å være helt ærlig, For dere som ikke vet det så spiser jeg ikke kylling. Eller det var i hvert fall det jeg trodde.. Noen mener at jeg overreagerer og bla, bla, bla. Men kyllingindustrien er helt forferdelig og det er noe jeg føler ganske sterkt for. Pluss så blir jeg lett kvalm av kylling så det er ikke noe tap for meg, hihi. Men nå føler jeg meg som et utrolig dårlig menneske. huff.. Jeg får bare følge bedre med neste gang. 

Og nei, jeg er ikke en gal hippie chick som er vegetarianer og sånn. Men jeg spiser ikke kylling og jeg hadde aldri kjøpt noe med ekte pels, ÆSJ og FYSJ! Så da vet dere det.#blogg #hverdag

jente date vell

Hei hå alle sammen! I tre hele timer må jeg vente i byn i dag. TRE hele timer.. Meg og Iselin har nemlig blitt invitert til gratis kino av ett eller annet parti. Dere vet hvordan det er rundt denne tiden. Partier over alt! Men det gjør ikke noe for meg fordi det betyr gratis godteri, popcorn og selvfølgelig kino! Alt er bedre når det er gratis, eller hva? Det er det eneste som er positivt med politikk. Ellers så haaater jeg det. En gjeng med folk som sloss om hvem som er de beste løgnerne. Ellers takk.  

Iselin: Jeg gidder ikke stemme på dere, men jeg kan godt dra på kino.

Men dere? Hva gjør man når man er blakk i byn? Tips?

Fan tegning

God kveld søtinger og kjekkinger! Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en laang men veldig koselig dag. Gjett hva jeg har gjort? Jeg har vært sosial folkens! Meg og Iselin dro på en båttur etter skolen og jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge, herregud. Det er alltid koselig å få nye venner.

For å være helt ærlig så synes jeg det er vanskelig å få venner. Ikke fordi jeg er slem eller frekk, men fordi jeg er utrolig sjenert, haha. Det hadde dere vel ikke trodd? Men anyways.. Jeg dro hjem tidelig for å blogge til dere så snill som jeg er. Neida, jeg synes det er kjempe gøy å blogge. i hvert fall når jeg får så mange fine meldinger av "fansen" hver dag. Det gjør dagen min så mye lysere. 

 Jeg har også fått min første fan tegning. ELSKER PUPPENE! For å være helt ærlig så kunne de kanskje vært litt større, eller? neida, joda.. Men tuuusen takk for morsom tegning!

#blogg #hverdag

Dagens etterlengtede outfit

Hva skjer med temperaturen nå for tiden? Jeg går med vinterjakke til skolen og jeg kunne gått med shorts hjem liksom. Det er utrolig vanskelig å finne ut hva man skal gå med når gradene bare forandrer på seg hele tiden. MEN jeg klager ikke. I dag har det vært så varmt at jeg har kunne gått ute med bikini. Åh, som jeg elsker bikini. Kan ikke sommeren bare bli her og så kan Spania få drittværet våres? 

Forresten så ville jeg bare takke for alle mailer og meldinger jeg har fått i det siste av dere lesere. Jeg blir så utrolig glad for at dere tar kontakt med meg og at jeg kan hjelpe dere med det dere trenger. Jeg fikk også noen kjempe fine headere i går. Det at noen har lyst til å lage headere med meg på er kjempe gøy! Føler meg som en kjendis for å være helt ærlig.#blogg #hverdag

Er disse buksene forsatt inn?

Se hva jeg fant bakerst i skapet! De gamle leopardbuksene mine. Jeg husker når sånne bukser var sykt populære. Det er en stund siden for å si det sånn. Men for å være helt ærlig så synes jeg de er ganske kule enda, eller? Jeg har tenkt litt frem og tilbake på om jeg skal bruke de igjen eller ikke. Ikke missforstå meg. Jeg elsker å skille meg litt ut i klesveien. Poloskjorter og olabukser med Canada goose jakke er ikke helt meg. Faktisk så synes jeg ikke det er spesielt fint. 

Men det jeg ville spørre dere om var om denne buksa fortsatt er innafor eller bare rar. Hva synes dere?Silikon

Hei alle sammen! Jeg er så utrolig lei av det ryktet som går rundt nå om at jeg har silikon. For å være helt ærlig så tror jeg ikke at det er lov for en 17 åring å ha silikon? Er det ikke ulovlig? i don't know.. Men jeg skriver egentlig bare dette innlegget for å avkreftet dette ryktet som går rundt i Fredrikstad og blant leserne mine. Jeg må jo bare ta det som et komplement at folk virkelig tror at jeg har det, men jeg har nok bare naturlige store pupper. Hvis dere virkelig vil ha svar på om det gjorde vondt og hvor stor mengde er normal så må dere bare google det, dessverre. 

Men hvem vet hva fremtiden bringer? Jeg har lyst på det en gang kanskje. Det kommer an på om jeg føler jeg trenger det når jeg blir gammel nok. Men for å være helt ærlig så er jeg fornøyd med størrelsen min sånn som den er akkurat nå. Men mer å ta i mer og være glad i, så vi får se. Har du silikon? 

 

Not so much..

Heii alle sammen!

For en lang dag det har vært. Skal ikke søndager liksom være en hviledag? Not so much. Jeg har ryddet og vasket i noe som virker som en evighet og jeg er ikke ferdig engang! Jeg er drit sliten og vil egentlig bare sove resten av dagen. Huff. Men over til gårsdagens hendelse.

Som noen av dere vet så var jeg på konsert i går med noen venner. Det var kjempe koselig å komme seg litt ut av huset til en forandring. Men så skjedde det noe som egentlig er typisk min flaks. Dere vil garantert ikke skjønne hvorfor dette var så krise for meg, men tro meg, jeg har aldri følt meg så teit før. Litt utover kvelden så løsnet løsvippen min til det punktet at den bare hang der i en ende. Jeg så faktisk ut som en retard, eller. Det syntes ikke så mye, men jeg visste om det og da blir man jo automatisk veldig usikker på seg selv. Jeg kunne jo ikke ta dem av heller fordi da hadde jeg jo sett ut som en enda større retard! Det ble til at jeg spurte folk om de hadde vippelim på seg, haha. Hva gjør man ikke når man er desperat, right?

Nei, nå får jeg slutte å synes synd på meg selv og sette igang med ryddingen! Håper dere får en suuper "hviledag".

#blogg #hverdag

Gårsdagens Outfit

#blogg #hverdag #outfit

Getting ready

God morgen! Eller rettere sakt; ettermiddag. Nå er jeg i full sving med å ordne meg og finne klær til i kveld. Er det bare meg eller er klesskapet alltid fylt med stygge klær når man skal noe eller har dårlig tid? Anyways.. Grunnen til at jeg har en så hektisk morgning (ettermiddag) er fordi jeg skal på konsert med jentene i kveld. Jippi! Det er så utrolig lenge siden vi har funnet på noe sammen. Skolen har begynt og det eneste som frister når man kommer hjem er jo å sove, haha. Det er ihvertfall sånn med meg.

Men nå begynner jeg å få litt dårlig tid, så jeg må forlate dere her! Håper dere får en suuper dag! Og btw: Takk for 500 lesere i går!

Hva skal du i dag?

#blogg #hverdag

Date night

Nå prøver jeg igjen. Som noen av dere vet så skulle jeg se på Sinister 2 på tirsdag, men det skjedde aldri... Eskil ble syk rett før bussen kom, så da ble det ikke noe kino på meg. Men nå skal vi prøve igjen og jeg gleder meg nesten mer nå enn jeg gjorde på tirdag. For meg som ELSKER skrekkfilmer så har de siste dagene vært helt pinsomme! Sinister er by far den beste skrekkfilmen jeg har sett på lenge og toeren skal være myye bedre. Nå krysser jeg alt jeg har og håper på at det blir kino på meg i dag ihvertfall.

Ps. Når jeg sa i det forrige innlegget at jeg skjønner at folk vil se ut som meg, så var jeg ikke seriøs. Det var helt ironisk folkens, så spar på hatet.

 


#blogg #hverdag

Babyen min

Hei søte dere. Nå er jeg endelig hjemme etter en laaaang skoledag. Jeg vet at jeg sa at jeg gledet meg til skolen begynte igjen, men jeg tar det tilbake! Det er helt utrolig hvor fort skole blir kjedelig igjen etter sommerferien.. Huff! 

Men nå er jeg endelig hjemme med min søte baby! Også kalt Betina, bolla og NEI! Haha. Jeg elsker tanken på at jeg betyr alt for henne. Hun lyser opp hver gang jeg kommer ned eller inn, det er så nydelig. Vi er liksom hele livet deres. Det er en litt rar tanke. De er bare en liten del av våres liv, men vi er ALT i deres. Det er litt av et ansvar.Har du hund? Hvilken rase?

#blogg #hverdag #dyr

Griseflaks

For en brå start på dagen det var i dag! Noen tulle ringte til meg midt på natta og etter de hadde sagt masse dritt om støvsugere og dildoer la jeg på. MEn jeg glemte jo selvfølgelig å sette i laderen, så jeg våknet av meg selv 20 minutter før bussen gikk... Det verste er at dette er tredje gangen det skjer i løpet av to uker!! Jeg har funnet ut at jeg ikke er så smart klokken to på natta. Men jeg rakk alt av sminke, klær og selvfølgelig bloggbilder! Så flink jeg er.

Har du opplevd noe sånn? 

#blogg #hverdag #skole

Date night

Gjett hvor mye jeg gleder meg til etterpå! Sååååå mye, haha. Jeg skal nemlig på kino å se Sinister 2. Dere aner ikke hvor stor fan av skrekkfilmer jeg er. Jeg har sett alt og alle, men noe sykere enn Sinister har jeg aldri sett. Helt ærlig. De som ikke synes den er bra er tapere. 

Dere vet hvordan kjærester som er på kino pleier å kysse og ja... andre ting? Jeg er helt motsatt. Prøver Eskil å gi meg ett kyss eller noe så blir jeg litt irritert, haha. Stakars han. Men når jeg er på kino så er jeg på kino liksom... Men hvis det skal bli film på meg i dag så må jeg nesten gå nå.
Blogges!Har du sett sinister 2? Hvilken skrekkfilm er din favoritt?

#blogg #hverdag #film #sunniva
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits