"jævla tyv"

Hei og god morgen bloggen! 

Vet dere hva som skjedde med meg her om dagen? Jeg bestilte hår hos Luxushair som vanlig. La meg bare si at jeg ALDRI har brukt så mye penger der som det jeg gjorde på bestillingen denne gangen. Ettersom jeg ikke har opplevd noe negativt når det kommer til Luxushair før, så tenkte jeg ikke noe over at det kom til å bli noe tull med bestillingen. Det var ikke på tanken min en gang. 

Jeg titta i postkassen hver dag i en uke før jeg sendte en mail og spurte hvor i all verden pakken min var. 

Jo, den var signert for og hentet, men ikke av meg. Jeg fikk helt sjokk! Jeg mener, den var dyr og den var ikke hos meg, så hvem har hentet den da? I full panikk sendte jeg en ny mail til Luxushair og lurte på hva som skjer nå.. Da fikk jeg bare beskjed om å ordne det selv. ORDNE DET SELV?! Det var for det første ikke jeg som hadde gjort en feil, og for det andre hadde jeg null informasjon om hva som hadde skjedd. De skrev bare at pakken ikke to i mitt navn, men en annens. Ikke ville de si hvem den sto på engang.

Jeg ringte posten og lurte på hva jeg skulle gjøre nå. De fikk helt sjokk og sa at de skulle anmelde det ettersom det er ulovlig å skrive under på noe som ikke er ditt. Men så snill som jeg er ville jeg heller ha nr til det mennesket som hadde "stjelt" min pakke i stedet for å anmelde. Eller, jeg ville egentlig ha håret mitt med en gang, haha. Hvem vet hvor lang tid det hadde tatt før den anmeldelsen ble gjort noe med.

Men uansett. Jeg sendte melding til denne personen og spurte fint om hun kunne ringe meg angående en pakke. Hun svarte ikke så da la jeg ved at dette kom til å bli anmeldt hvis hun ikke tok kontakt i løpet av dagen. 

Lang historie kort: Jeg fikk håret mitt samme dag. Hun hadde fått hentemeldingen min OG pakken sto i hennes navn. WHAT?! Da er det ikke rart hun trodde det var hennes pakke. 

Nå er jeg egentlig bare veldig forbanna på Luxushair som ikke tok ansvar. For alt de vet kunne pakken endt opp hos noen i Nordnorge, og da hadde jeg aldri fått tak i den. 

synes dere jeg burde be om kompensasjon? 

PERIOD.


NOT.. Men er ikke trusen drit kul?

Som dere sikkert skjønner er det den tiden av måneden igjen, så... Nå skal jeg ligge i sengen, kneppe opp buksa, slippe løs dobbelthaken og spise masse møkkamat. Snakkes. 

 

Hvordan er det å være vegetarianer?

Hei bloggen! 

Det de fleste spør meg om når de finner ut at jeg er vegetarianer er: Hvordan klarer du det? er det vanskelig? hvorfor?

"Hvorfor" spørsmålet irriterer meg alltid. Det er vel samma om jeg er allergisk, ikke liker det eller er i mot hele industrien. Grunnen til at jeg tenker sånn er fordi hvis man er allergisk er det "greit" at man ikke spiser det. Liker man det ikke så er det "greit" at man ikke spiser det. Men hvis jeg har sterke meninger mot hele industrien så får jeg en hel tale om hvor idiotisk jeg er og blablabla. La alle ha sine meninger. Det er ikke sånn at ingen får spise kjøtt bare fordi jeg ikke gjør det. Så ikke tving meg til å spise kjøtt bare fordi du gjør det. 

Når det kommer til hvordan det var å slutte med det, må jeg si det gikk veldig bra. Heelt til jeg skulle ut på byn og alle skulle ha nattmat (kebab). Kjente det var litt kjedelig å måtte gi opp den gleden, men sånn er det.

Jeg kuttet ut  kylling i 1 år før jeg kuttet ut alt. Det er greit å starte litt sånn gradevis hvis man er usikker.  

Har du noen gang sprukket? Nei. ikke en gang. Men jeg var fryktelig uheldig på nyttårsaften når jeg feiret med familien til samboeren min. Da holdt jeg meg klart unna kalkunen. Mens jeg spiste og koste meg fant jeg ut at sausen jeg hadde på potetene mine var laget av kraft til kalkunen! Eller anden, husker ikke helt. Da var det like før jeg kastet opp!

Det er i seg selv ikke vanskelig å ikke spise kjøtt, men man innser ikke helt hvor mange ting som inneholder det. Det er faktisk helt sykt! Men det jeg synes er veldig kjedelig er det når jeg skal på besøk.. Hvis de ikke vet at jeg er vegetarianer så føler jeg mer frekk når jeg takker nei til maten de har laget til meg. Og hvis de vet det får jeg dårlig samvittighet for det ekstra bryet med å lage egen mat bare til meg... 

Men jeg angrer ikke et eneste sekund. Jeg føler meg friskere, sunnere og har mye bedre samvittighet! 

Har dere noen flere spørsmål så er det bare å spørre <3

Mitt gamle crush

Hei hei! 

Nå sitter jeg godt ned i sofaen og ser på film med samboeren min. Vi fant ut at vi skulle se Jackass 1, 2, (2,5), 3 og 3,5, som forresten er noen av mine favoritt filmer!

Når vi begynte å se på den første kom jeg på å huske at en av dem var barndoms crushet mitt. Hvor sykt er ikke det? Jeg gikk i 2 klasse eller noe når jeg så den første filmen og ble kjempe forelsket! 

Hvem lurer dere?

Vell.. 

Johnny Knoxville

 

Jeg vet ikke helt hvorfor en 8 åring synes han var digg, men sånn var det jo, haha.

Har dere noen rare crush fra barndommen?

Dagens outfit

 

Storshopping

Heihei alle sammen! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sverige. Er det noe som er deilig når det kommer til å bo i Østfold, så er det at det er så nærme Svinesund. Det er faktisk ikke vits å dra i butikkene her når man bare kan svippe over grensen og spare masse penger.

Jeg har faktisk ikke kjøpt "noe"  til meg selv. bare mat og snus osv. Det er kjedelig å måtte gå forbi klesbutikkene, men sånn er livet når pengene ikke vokser på trær mer. 

Det flaueste skjedde når jeg skulle betale i kassen... Dere vet når dere skal betale, og så får man ikke betalt fordi man enten ikke har nok penger eller noe. DET er så flaut! Men jeg hadde masse penger på kortet så jeg måtte bare si høyt " mamma, kan du betale så vipser jeg. Fordi jeg har MAAAASSE penger på kortet, så jeg vet ikke hva som skjer her." herregud, haha. Jeg ville jo ikke at alle i kø skulle tro jeg gikk til kassen uten nok penger. det er flaut. 

Nå sulter jeg ikke på fem år tror jeg, haha. Jeg skal vise dere outfiten etterpå. digger det jeg går med i dag! Blogges 

Min Leilighet

Hey, nå er jeg snart ferdig med å rydde leiligheten. Først skal jeg bare ta en pause og vise dere hvordan jeg lever! 


Dette er faktisk hele rommet, haha. Jeg har bare plass til en seng, et speil og noen skuffer. So, this is where the magic happens.

Jeg har så mage lys i leiligheten. Aner ikke hvorfor, men jeg synes det føles litt mer "hjemme" når de er tent. rare greier. 

Jeg er ikke ferdig med å rydde badet,gangen eller kjøkkenet, så det får dere se en annen gang. 

Vinneren er...

Jeg kunne ikke akkurat gi gaven til noen jeg kjenner. Det hadde blitt litt urettferdig i mitt hode. 

Men vinneren av denne er så nydelig at hun sendte en mail til meg i dag og snakket om hvor fantastisk jeg er osv. Jeg ser jo selv at det er litt smisking, men hvorfor ikke? 

Gratulerer Emma Marie, og tusen takk for så fine ord. 

Blogges!

Godnatt!

Tror jeg skal gå å legge meg nå. Det blir sikkert et par episoder av pretty little liers før jeg legger meg på ekte. Jeg skal på jobb klokken ni i morgen så da er det greit å få noen timers søvn ettersom jeg jobber med mennesker. Hadde jeg hatt en kjedelig kontorjobb eller skole hadde det kanskje vært noe annet. 

Etter jobb i morgen skal jeg forresten på spa og shopping :D 

NOT... Jeg skal rett hjem å rydde leiligheten.. jippi.. 

Kanskje jeg skal legge ut noen bilder av den sånn at dere kan se hvordan jeg lever(?)

Anyways, God natt alle sammen! 

ps. trekker en vinner av konkurransen i morgen

 

Den eneste masken som funker - Konkurranse

Heii! 

Jeg har prøvd så utrolig mange sånne svarte masker, men jeg har aldri følt at de tar noe. Helt til jeg prøvde den her. Det ligger så mye i masken når man drar den av at det er helt sykt. Nesten litt ekkelt. 

Dette er ikke sponset så da vet dere at jeg sier det jeg mener.  

1. Vask ansiktet godt

2. Tørk deg sånn at ansiktet ditt ikke er fuktig mer

3. Påfør masken i T sonen. Men du kan også ta den der du føler det er mye hudormer og kviser. 

4. Vent 30min eller til den er tørr. 

5. Dra den av og se alt som ligger i masken!

Har du lyst på masken og renere hud så er det bare å like Facebook-siden min og kommentere at du har gjort det i innlegget. Jeg velger en vinner i løpet av morgendagen. Lykketil!

 

Dagens outfit

Søte Rengar ville være med! 

New in!

Hey hey. Som jeg sa tidligere i dag så er jeg fortsatt i den zombie modus. AHH, jeg har egentlig lyst til å dra ut i kveld og bare gå helt CRAZYY, men det orker jeg ikke.. 

Men noe alle jenter alltid har tid til er å shoppe! Jeg elsker det virkelig. 

Synes de skoene her var helt rå!

Alt er kjøpt på Shein.com. Det er seriøst der jeg har kjøpt alle klærne mine. Jeg gleder meg så masse til alt kommer i posten og jeg kan bruke det når jeg skal til Riga. WhoopWhoop. 

Hva synes dere?

 

Zombie Mode

hei og "god morgen". Det er lørdag og jeg er på jobb klokken ni.. Jeg må ærlig si jeg slumret til rundt halv ni. Er det flere som slumrer og angrer etter? jeg føler at det bare blir vanskeligere og vanskeligere å stå opp jo mer man slumrer. Men det er meg. 

Etter det har jeg bare vært i total zombie mode. Sminken min ser halvveis ut og outfiten min også. Ahh.. Savner å sove lenge.. For å være helt ærlig har jeg vært i denne modusen hele uka.


Hei, fra blondetrusen, haha. Orker ikke bry meg engang. 

Jeg våkner nok fort til når kunden min kommer tenker jeg, håper jeg. Er det flere som er opp nå eller blogger jeg til ingen? 

 

Videoblogg?

Hei alle sammen! 

Jeg tenkte på noe i går som jeg tenkte jeg skulle spørre dere om. Når jeg drar til Riga, vil dere at jeg skal lage en videoblogg\reisevideo? Jeg tror det hadde blitt veldig morro! Hva tror dere? 

Alcudia- 2016

 

Sånn tjener jeg penger

Det er på dager som denne jeg virkelig ikke aner hva jeg skal skrive om. Alt jeg har gjort er å jobbe, spist med mamma, sett på RuPaul's Dragrace. Elsker RuPaul! Har dere sett det før? Jeg føler Drag queens er de kuleste menneskene jeg vet om. De driter i alt og er helt sykt diva. Litt sånn som meg. 

Anywaayyy. Jeg kom på at jeg ikke har oppdatert dere på jobbsituasjonen min. Nå jobber jeg i en frisørsalong som lærling. Det er kjempe gøy å møte så mange mennesker i løpet av en dag og gjøre alle så glade. Det tror jeg er det beste. Når man får høre flere ganger om dagen at man gjør en god jobb. Er det rart jeg har så mye selvtillit? Don't think so, haha.

Har dere forresten tips til serier jeg kan se?  føler jeg har sett ferdig det meste som er verdt å se. 

 

Halloween 2017?

Hei alle sammen! 

Jeg vet det er en god stund til halloween, men jeg er kjempe gira! Det eneste er at jeg har ikke peiling på hva jeg skal kle meg ut som.. 

I fjor var jeg jo en palyboy bunny, men i år vil jeg være noe litt mer orginalt! Noe som ikke alle andre går med hvis dere skjønner. Orker ikke noe Alice in wonderland eller Harley Quinn greier. Har dere noen tips? 

Jeg vil jo så klart ha et "sexy" kostyme. Fordi halloween er liksom den dagen på året hvor man kan kle seg så "løs" man bare vil uten å få stygge blikk. Elsker å være litt sånn på kanten! Oppmerksomhet er jo noe alle jenter liker. 

Hvor kjøper du ditt kostyme? hva var du i fjor? har du noen tips?

 

 

 

Work Work Work Work..

..Work Work

God morgen alle sammen! 

Som vanlig ble jeg vekket en time før jeg egentlig står opp, så hvorfor ikke blogge. Jeg begynner på jobb klokken ti i dag, noe jeg synes er alt for tidelig. Men så tenker jeg på de taperne som går på skole nå, og da er det brått ikke så synd på meg mer, haha. 

Neida, men jeg trives med det jeg gjør så da er det egentlig greit. 

SHIT! Jeg må løpe jeg nå! Blogges

Jeg skal reise til......

Hola! 

Som dere ser er jeg veldig god i Spansk, haha. Neida, men jeg skal faktisk på ferie nå snart. Det er riktignok bare en helg og det er altså IKKE Spania.. Meg og en venninne skal en tur til Riga i Latvia. Jeg har hørt det er veldig fint der og et kjempe bra party sted, så jeg kommer nok til å kose meg masse! 

Grunnen til at jeg drar ned dit er jo egentlig for å kose meg med en god venninne, men også for å møte kjæresten. Han skal nemlig ned dit en uke for å spille noen kamper. Så da tenkte jeg at det hadde vært koselig å dra ned dit den helgen og hilse på han. Ja, jeg vet jeg er verdens beste kjæreste ;) 

Flybillettene er ganske dyre, men Eskil sa det var veldig billig å leve der nede så da er det greit tenker jeg. Jeg tror det han sa var " Latvia er et billig møkka land". Ugh, harsh.

Er det noen som har vært der før? Noen tips?

 

nye innkjøp

Hei alle sammen! Beklager for så sen oppdatering.. Jeg har fri fra jobb i dag og jeg må bare utnytte det. Så i dag har jeg sovet bort halve dagen og dratt ut en tur på "shopping". Rengar (katten) lekte med vippene mine i hele natt så de er helt ødelagte.. Utrolig kjedelig når man først investerer i "gode" dyre vipper. Men sånn er livet. Så da måtte jeg bare åle meg ut av sengen, uten sminke, ta på meg noen klær i full fart, og ut blant folk.  

Det hater jeg.. Å se ut som en uteligger i folkemengder. Jeg får nesten bare lyst til å skrike : JEG ER EGENTLIG IKKE STYGG!! 

Kjøpte med meg fundation, contouring stift, vipper, transparang pudder og beautyblender.

Det blir alltid mer enn jeg egentlig skal ha når jeg først gidder å ta turen ut av mitt lille hi, haha. Men sånn er det når man kommer i sånn shoppemodus. 


Er den ikke kul? 

Nå skal jeg lage (vegetar)  taco til meg og samboeren min, så vi blogges! 

Nytt familiemedlem!

God morgen alle sammen! 

Jeg tenkte jeg skulle introdusere dere til vårt nye familiemedlem! Han er så utrolig nydelig at jeg har ikke ord!! 

Han heter Rengo (kort for Rengar). Jeg ville egentlig kalle han Bob, men jeg fikk ikke lov, haha. Jeg synes han ser meg ut som en "Bob" enn en "Rengo", men det er bare min mening. 

Ikke nok med at han ser nydelig ut nå, men han blir ENDA penere når han er voksen. Bare google "Britisk korthår" så ser dere det selv. 


Han elsker tøflene mine for å si det sånn, haha. Jeg tør nesten ikke å ta de på fordi da kommer han løpende og han slipper ikke når han først har begynt.

Det er klart at det er slitsomt å ha en kattunge som er 100% innekatt. Han våkner flere ganger om natten, og så klart vekker han meg. Når kan vekker meg ligger han seg på ryggen for å få kos. Det er greit nok det, men han skal ha kos helt til HAN sovner, så hvis jeg sovner før det, så vekker han meg igjen. Sånn holder vi på rundt klokken fire, seks, syv og åtte. Så jeg er relativt trøtt når jeg kommer på jobb. 

Men jeg kan ikke bli sur heller. BARE SE PÅ HAN! Så søt. 

 

Sexy Nerd - Outfit

Hei alle sammen! 

Det er så deilig å være tilbake. Bare det å gå ut og ta masse bilder er noe jeg virkelig elsker. Spesielt når bildene blir så bra! Hva synes dere? Jeg gikk for en "sexy nerd" look i dag, og jeg må si det ser veldig bra ut. Men så er jeg veldig glad i å skille meg ut. Jeg mener, jeg bytter stil mer enn andre bytter undertøy. Noe som jeg egentlig håper folk gjør hver dag når jeg tenker meg om, haha.  

Sko: Shein.com Skjorte: Eskil sin så jeg vet ikke. Skjørt: Urban Briller: H&M (også Eskil sine) Topp: Shein.com

Tilbake?

heyhey! 

Wow, nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Jeg har rett og slett vært for opptatt med "voksenlivet". Ugh, savner allerede den tiden hvor mamma ordnet alt som var vanskelig for meg. Nå må jeg bestille legetime selv, betale leie, internett, strøm og mat. Det er ikke sååå kult å bli "voksen" som jeg hadde trodd opp i hodet mitt. Er det flere som kjenner på den følelsen? 

Anyways.. Jeg tenkte jeg skulle begynne å blogge igjen.Så da vet dere det :D 

Blogges! 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits