Vippefin? næh

Hei alle dere!

God halloween til alle mine søte og kjekke lesere! Personlig elsker jeg halloween, nemlig fordi man kan være hvem man vil og det er greit liksom. Vil man være hore så kan man det. Det er vel det de fleste jenter velger å være på nettopp denne dagen? Jeg på den annen side er vel det helt motsatte, haha. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg kledd meg ut som en sexy sykepleier eller noe. MEN jeg endte opp med å være Iselin sin tvilling. Ikke en deilig tvilling.. Vi går med to store røde t-skjorter som egentlig funker som en kjole. Den er så stor at vi vasser.. Better luck next year, haha. Hmm.. kanskje det blir bedre hvis jeg tar buksa av? haha, neida, joda. Vi får se. Noe annet enn kostymet som er helt krise er vippene mine. Her har jeg altså bare på meg mascara, og jeg føler meg som en nakenrotte eller noe i den duren. Har mista vippelimet mitt så jeg får bare prøve å leve uten til jeg skaffer meg nytt.. huffameiJeg blir så lykkelig av han her. Dette mine kjære lesere er min største fan. Måtte jo bare ta bilde med han, hihi.

Håper dere får en super halloween alle sammen! 

Getting ready

Hei dere!

Nå stresser jeg med å ta ordne meg og sminke meg. Altså, ta på fjeset mitt. Jeg skal rekke en buss som går om ikke så lenge. Dere vet hvordan det er. Vi jenter blir ikke ferdig før vi absolutt MÅ, haha. Det er så utrolig lenge siden jeg har dratt ut. og med utrolig lenge mener jeg for to helger siden, haha. Jeg bare elsker alt det sosiale rundt det. Med en gang man får alkohol i blodet blir man så mye mer åpen og derfor lettere kjent med folk. Jeg drikker ikke direkte mye, men det å bare sitte rundt med øl og rusbrus hjelper. 

Men nå må jeg nesten bare legge fra meg pcen og løpe til bussen! Kos dere i kveld og vær forsiktige! Glad i dere alleBlogges!

Det er ikke alltid lett

Hei dere. I går bestemte jeg meg for å ikke blogge. Ikke fordi jeg ikke hadde tid eller ikke hadde noe å blogge om, men fordi jeg ikke hadde lyst. De fleste som leser bloggen min får med seg alt hatet som følger med den. Det er ikke alltid like "gøy" å lese hva folk mener om meg når det er så negativt som det er. Jeg prøver å heve meg over det, men det er ikke alltid like lett. Kommentarer som at jeg er dum og feit plager meg ikke, jeg ler faktisk bare av det fordi jeg vet at jeg verken er dum eller feit. Men kommentarer som at jeg fortjener å dø og at jeg er narsissistisk osv, det gjør litt vondt. 

I går hadde jeg rett og slett ikke klart slike kommentarer oppå alt annet. Jeg velger jo selv å ikke skrive om veldig personlige og private ting. nemlig fordi at de er personlige. Og hvis jeg først velger å åpne meg, vil jeg ikke ha en "du fortjener å dø" kommentar slengt etter meg. Jeg er bare et menneske jeg også. Bare fordi jeg velger å blogge betyr ikke det at jeg må smile og godta alt som en jævla robot. Jeg skjønner det at jeg provoserer mange mennesker, men jeg skrive ihvertfall meningene mine som en offentlig person, Ikke som en feig Anonym. 

Natta alle sammen! Blogges

Hei alle spøkelser!

Hei dere. Nå er hjemme alene prøven endelig ferdig. Jeg må bare innrømme at å være hjemme alene i en uke i et stort hus har vært krevende. Det er utrolig mye arbeid, rydding og ansvar. Ikke for å høres ut som en pingle nå altså, men det vanskeligste var å takle mørket. Jeg er bare helt sinnssykt mørkeredd. Og dere kan bare tenke dere meg i et stort mørkt hus alene. Haha. La meg bare si at hvis det hadde vært kameraer der, så hadde dere ledd dere ihjel. "hei. er det noen spøkelser her? isåfall ikke ta på meg eller vis dere". Det sa jeg hver gang jeg skulle gjennom den smale, trange og mørke gangen. 

En ting som kommer til å bli helt forferdelig er Halloween. Jeg er en av de få som faktisk tror at "veggen" mellom de levende og døde blir svakere akkurat på den dagen. Brått så er hele huset mitt fullt av demoner og shit, haha. La oss håpe jeg bare er overtroisk. Men, jeg mener, det må jo stamme fra et sted, right? Kanskje vi har overdrevet det litt over tiden, men det må jo være noe sannhet i det? eller?Hva tror dere?

Blogges mine søte lesere!

Tidenes fjortis

God morgen bloggen!

Jeg får helt panikk. Det er bare tirsdag og jeg sliter utrolig mye med å komme opp om morgningen. Og kjenner jeg meg selv rett så blir det ikke noe lettere utover uken. Men skole er viktig og bla, bla, bla. Så jeg må bare komme meg opp. 

Som de fleste vet så er meg og Iselin samboere resten av uken. Det er kjempegøy, men det blir mye styr på morgningen. Begge skal sminke seg, rette håret og dele speil. Men vi får det til å funke. Sharing is caring, er det ikke det man sier? 

 


Haha, jeg bå bare stoppe å si at INGEN jenter er fotogene så tidlig. Så no hate. 


Gode Justin Bieber. Hva skulle jeg gjort uten han. Jeg klarer ikke å sminke meg selv uten han i bakgrunnen. Og den nye sangen? Jeg bare ELSKER den! haha, høres ut som årets fjortis nå men. Samma det. 

Blogges!

Dårlig ALT dag

Hei bloggen!

I dag har jeg hatt en dårlig hårdag, bryndag, bildedag og vippedag. Alt på samme tid. Jeg vet dere er normalt å ha sånne dager hvor en av de tingene ikke er helt på topp. Men i dag har ingenting vært som det skal. Og det er jo sånn at når alt ikke er som det skal så er selvtilliten på bånn.. såå, ja. Det har med andre ord vært en laang dag.   

Ellers midt oppi alt dette fæle har jeg faktisk kosa meg litt. Jeg har spist junkfood (ja, jeg spiser dritt), sett på disney film og bare slappet av med Iselin. Det er så utrolig deilig å komme hjem etter en lang skoledag og bare ta av seg sminka og se ut som et troll uten å egentlig bry seg. Det blir litt sånn at jeg tenker mer på hvordan jeg ser ut offentlig når jeg vet at folk kjenner meg igjen på grunn av bloggen. Jeg må liksom opprettholde måten jeg fremstår på bloggen i virkeligheten. Det vil si å gå med løsvipper og masse sminke hver dag. Kjempe slitsomt, men det må gjøres. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen å håpe at fjeset og håret sammarbeider i morgen! Wish me luck!

Tatoverings KRISE

Hei bloggen!

For noen uker siden gjorde meg og Iselin en ganske så spontan ting. Vi tok nemlig P-stav. Uten å egentlig tenke på "konsekvensene". Jeg var bare så dritt lei p-pillene mine at det virket som en ganske bra ting å gjøre. MEN.. Jeg har jo startet med en sleeve som det nå viser seg at jeg ikke kan gjøre ferdig. Så smart som jeg er, tenkte jeg jo ikke noe over at man ikke kan tatovere over staven før om hele tre år! Det er greit at jeg har lyst på mange andre tatoveringer, men jeg vil liksom fullføre det jeg har startet med. Men på den annen side så får jeg ikke babyer på tre år! Så jeg overlever nok. Kanskje, haha.

Nå har jeg og Iselin spist junkfood, sett på film og snakka dritt. Ja, det man pleier å gjøre på en søndag med andre ord, haha.. Så nå skal jeg se etter fine tatoveringer og plasseringer. Jeg klarer helt ærlig ikke å vente i tre år før jeg tar neste. Har man tatt en, så må man ha flere! Har dere noen tips kanskje?Blogges!

Flinke Sunniva

Hei bloggen!

Når man er hjemme alene så tenker man liksom det at det kommer til å bli deilig. At man kan gå rundt naken og tisse med døren åpen, men nei. Jeg har altså brukt dagen min på å rydde og vaske. Det er rett og slett et evig sliit.  Altså, ingenting for meg, haha. Det er faktisk helt utrolig hvor mye rot det faktisk blir rund om kring. Kanskje det er på tide å sette pris på mamma? Så, jeg flytter ikke for meg selv for det første.

Jeg synes faktisk litt synd på min fremtidige samboer og mann, haha. Jeg ser for meg meg selv ligge på sofaen med en øl eller noe og bare se på han rydde\vaske. Neida, joda. Eller, neida. Jeg skal faktisk få meg en hushjelp i fremtiden og jeg gleder meg. Men før den tiden kommer må jeg nok gjøre det selv.. Se så flink jeg er!

Dere vet det at Eskil aldri vil bli med på bilder? Dette var mitt forsøk på å ta et smugbilde. Ble ikke så bra, men jeg prøvde, haha. 

Blogges!

Min hår rutine

Hei alle sammen!

På dager som dette, altså grå og fæle, er det en ting jeg elsker å gjøre. Jeg tror ikke jeg er det eneste som gjør dette. Men jeg fikser håret mitt. Det finnes egentlig ingenting jeg heller vil gjøre enn å prøve ny sminke, fikse hår og rett og slett ordne meg når været er sånn som det er.

Jeg tenkte jeg skulle dele min hår rutine med dere. Følte ikke at overskriften kunne være dagens hår liksom. Så da ble det hår rutine, haha. Den er ikke så vanskelig og det tar ikke så lang tid, det er derfor jeg elsker denne frisyren. Den passer perfekt til hverdag!  Så.. Here you go.Huffamei så sur jeg ser ut! Jeg er ikke det altså, haha. Først så krøller jeg hele håret. men jeg setter det ikke opp i flere seksjoner. Jeg tar store deler av håret og krøller dem. Det dere må huske på er å krølle i annenhver retting sånn at det ser litt naturlig ut og at man kan se krøllene bedre. For de som ikke vet det så elsker jeg krøller. Hadde jeg hatt tid til å krølle det hver dag før skolen så hadde jeg kasta rettetangen, haha. Etter håret er krøllet så børster du krøllene. Ikke børst dem ut, men bare børst igjennom en eller to ganger. Da ser krøllene mye mer naturlige ut og de får et veldig fint fall. En annen ting er at jeg bruker ALDRI hårspray, men hvis dere har glatt hår så må dere jo selvfølgelig få lov til det. Men jeg synes bare at håret blir så stivt og ekkelt.

Etter det er det bare en ting å gjøre! Sett inn en bandana. Det er kanskje ikke så "inn" lenger, men jeg liker det veldig godt. Det gir også mer volum til håret på en måte, også slipper man å få det i fjeset hele tiden. Håper dere likte det! Blogges

 

#hår #skjønnhet #blogg #hverdag 

Den beste typen fredagHei bloggen!

Istedenfor å ordne meg og dra ut på fest har jeg bestemt meg for å bli hjemme. Jeg har helt ærlig ikke behov for å feste hver helg. Innimellom er det deilig å bare komme seg hjem til den deilige senga, ta av seg sminken og se ut som en dass. Det er jo selvfølgelig gøy å dra ut og sånn, men i kveld har jeg mye bedre ting å gjøre. Meg og Eskil skal bare kose oss og se på filmer og andre ting. Vi trenger litt tid for oss selv til bare være sammen egentlig. Jeg velger en kjærestekveld over fest anytime. 

 

 

NAM! popcorn er faktisk noe av det beste jeg vet. Jeg har hørt at det er den sunneste snacksen man kan spise!? Det er isåfall noe jeg velger å tro. På den måten kan jeg bare spise og spise uten å få dårlig samvittighet, haha. Blir så frustrert! Får aldri tatt et bilde av han med mindre han får lov til å dekke ansiktet sitt. Og hver gang jeg faktisk klarer å snike til meg et bilde blir han sur.. Men er man kjæresten til en blogger så skjønner jeg at man kan bli litt lei av kameraet, haha. true love, haha 

Her driver jeg å babler om at jeg har kosekveld med typen, når jeg egentlig har sittet å jobba med bloggen i over en time nå. Haha, nå titta han på meg med et sånn "takk gud du begynner å bli ferdig" blikk. Det betyr vel at jeg må avslutte. Håper alle får en like fin fredag som meg! 

Blogges

Derfor liker jeg ikke jenter

Hei bloggen!

I dag har det vært en utroolig lang dag med både skole, besøk og ja... Det har egentlig ikke skjedd noe mer enn det da. Men for meg er det egentlig nok.

Jeg ville bare ta opp en ting som skjedde i dag som egentlig skjer hele tiden. Du vet når du smiler til randome jenter bare for å gjøre dagens gode gjerning? Det eneste jeg får tilbake er et bitchy blikk. Hva skjer med det? Jeg prøver liksom ikke å stjele venninna eller typen din. I istedenfor å fokusere så mye energi på å lage merkelige (det ser jo ikke fint ut, haha) ansiktsuttrykk går det faktisk an å smile tilbake. Det er det jeg hater med jenter! Vi er så frekke og vi kan jo ikke være snille med andre jenter. Ihvertfall ikke hvis de er penere enn deg.  

Get over it! Men nå hopper jeg i dusjen! Blogges 

Sexy Time

Hei dere! Hele ettermiddagen min har gått til å ordne meg fra topp til tå. Dere skjønner, det er en hel UKE siden Eskil dro til Spania! Så der har dere grunnen til at jeg driver å shaver, bader, dusjer, sminker og retter håret så sent på kvelden. 

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg er sånn, men jeg synes det er viktig på en måte. Det å se fin ut for kjæresten. Ihvertfall når han har vært borte så lenge. Hadde det vært meg, så hadde jeg satt veldig stor pris på det, hihi. 

Men jeg gleder meg såå mye! Ikke bare til å se han men... Ja.. Tro det eller ei gutter, jenter har behov de også UANSETT hvor mye vi nekter for det, haha. Dere får ønske meg lykke til jenter og gutter! Er så glad i dere alle

 

#blogg #hverdag

Det spøker på bloggen!

Neida, bare tulla! Det er bare lille søte meg, haha. Men det er jo lenge siden jeg har blogget nå så det kan jo være det spøker her. Vi får håpe at det ikke gjør det da. Men iallefall... Mye har skjedd i det siste! Jeg har egentlig vært opptatt hver dag og har ikke hatt tid til å blogge. Men jeg har savnet dere og bloggen veldig mye, så nå er det på tide å komme tilbake, eller hva? Tusen takk for meldingene og mailene jeg har fått av dere! Det betyr veeeldig mye! Er så glad i dere
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits