Kostymet

TADA! Her er altså gårsdagens look. Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd til tross for at det ikke var det kostymet jeg egentlig skulle bruke. Litt smålig irriterende at det kommer på døren i morgen. Kjedelig å måtte betale for frakt av et kostyme som ikke engang kom tidsnok.. Men på den annen side kan jeg bruke det neste år.Beklager for at jeg ikke fikk blogget før nå, men jeg hadde alt av teknisk utstyr hos en venninne. Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere på vorset i går, men hadde hun internett? neii.. Og jeg kunne ikke akkurat ta med meg hele bloggopplegget på byn, så da ble det bare sånn.


OooOo, sexyy.

Jeg har masse bilder fra i går som jeg tenker å legge ut etterpå. Det er så mange å gå igjennom. Noen er litt mer upassende enn andre, mohaha. Skal prøve å legge ut så barnevennlige bilder som mulig. så det er bare å slappe av.

Hva synes dere?

 

Nytt kostyme og masse stress

Hei bloggen!

Jeg kan ikke tro at dagen endelig er her, ENDELIG! Det er så mye jeg må gjøre før jeg kan nyte kvelden.

Dagen startet med å kjøre opp til mamma med kostymet jeg kjøpte i går ettersom det er aaalt for stort.. xs du liksom. Jeg hadde egentlig bestilt et dritfint kostyme som skulle komme i går, men nok en gang kan man ikke stole på posten. Så irriterende. Jeg dro til kondomeriet med Eskil i går og bare " Gi meg et playboy kostyme, NÅ" haha.

Mens mamma har prøvd å sy det inn har jeg bleket tennene mine, shavet meg og sett på millioner av sminkevideoer, haha.


Her er en liten smakebit.Jeg bruker SmileLab og har alltid gjort det. Det er litt dyrt, men utrolig bra! Nå skal det sies at jeg ikke betaler full pris.

Men nå må jeg opp til mamma igjen og se om det er håp for meg og kostymet mitt, haha. Gleder meg til å vise dere!
 

 

 

New in - Undertøy

Hei hei! Sorry for lite oppdatering i dag, men jeg har ikke hatt internett før nå! Kan ikke tro jeg overlevde.. La meg bare si at jeg har brukt opp alt av 4G for denne måneden. Det er med andre ord hardt å være ungdom, haha.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere det nye settet jeg kjøpte i går. Elsker det!Jeg kan aldri kjøpe bare truser eller bare BHer. Det må MATCHE! Det er ikke sånn at jeg går rundt å viser folk på gata at det matcher, men man føler seg bare bedre. Får den ekstra boosten i hverdagen hvis dere skjønner.Både trusen og Bhen er kjøpt på H&M.

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at Eskil skal bli ferdig på jobb.. Er så kjedelig å være alene, spesielt da uten internett! Men det er ikke så lenge igjen, så jeg tenker jeg tar en dusj så er han er når jeg er ferdig. Eller... Kanskje jeg bare skal stirre i taket og heller ta en dusj når han kommer hjem. Litt usikker enda.

Før dere klikker med kommentarer så må jeg bare si at det kryr av bilder i kjøpesenteret av jenter i undertøy, så da er det vel ikke verdens undergang om jeg legger det ut på bloggen? Fint vi er enige, haha. Blogges!

 

Gårsdagens OutfitToppen er fra Shein og håret er fra Luxushair

Åh, du gjør meg gal!

Jeg tror ikke det finnes en mer lykkelig jente der ute i dag. Hvorfor? Vel, Eskil kommer hjem i kveld og jeg kan bare ikke vente. En uke er ikke så lenge, og for å være ærlig har jeg ikke tenkt så mye på det at han ikke er i Norge engang. Altså, det har jo skjedd så mye her hjemme at jeg har ikke hatt tid til å tenke på så mye annet.

Men nå, når han faktisk er på vei hjem merker jeg at savnet kommer. Og det kommer fort! Skal jeg klemme han, kysse han eller løpe inn i armene hans? Kanskje bare alt på en gang. Ikke vet jeg. Alt jeg vet er at jeg er rastløs. Kanskje jeg bare skal begynne å gå mot Gardermoen, haha. ÅÅÅ, jeg blir helt gal!


Se på det kaninsmilet der. Huff... haha.

Svar på et spørsmål

Er det lenge siden to tok piercingene? gjorde det vondt?
 Jeg tok de for nesten to uker siden. ikke så veldig lenge siden med andre ord. Jeg tok dem fordi jeg ville ha en forandring, Eskil synes det er fint og fordi venninnen min har tatt det. "Puppetvillinger"!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare når det kommer til smerten. Altså, folk har jo forskjellige terskler, og min er veldig høy når det kommer til sånne ting. Ja, det var litt ubehagelig, men ikke direkte vondt. Hadde jeg gjort det igjen? ja, når som helst.

Men, nå er det nok. Ingen flere piercinger fremover. Alle de fine stedene er tatt, haha. Er det sært at jeg ikke synes det er fint å ha i nesa? Sånn på siden. Jeg synes det ser ekkelt ut.

kose-syk

Hei bloggen!

Akkurat nå ligger jeg i senga å ser på Hannah Montana sammen med Helen. Det vekker så mange minner. Skulle ønske det gikk enda for å være ærlig, men samtidig skjønner jeg at Miley måtte vokse opp på ett tidspunkt, haha. Hun er rå uansett hva hun gjør.

Som dere vet er jo Eskil borte og kommer ikke hjem før tirsdag, så da har jeg bodd hos Helen hele denne uka. Jeg klarer ikke sove alene, så der har du grunnen. + at det er sykt ensomt å sitte i en tom "leilighet" alene i over en uke., haha. Men anyways, Helen vekket meg midt på natten og bare "hva er det du driver med?". Da hadde jeg ligget å koset henne hele natten?! Tror kanskje hun ble litt lei. Men sånn er det å sove med kosesyke meg.

Det er det beste jeg vet. Å kose. Jeg gjør det når jeg er våken, når jeg legger meg og til og med når jeg sover. I søvne liksom. Det er litt spessielt 


Kunne jeg blitt hva jeg ville hadde jeg blitt en kosebamse. Helt seriøst!

 

Dagens

God morgen bloggen! Ting tok helt av i går. Vi dro jo på byn edru og endte opp fulle heelt gratis. Det er det jeg elsker mest med byn. Man kan dra dit så edru man bare vil, men hvis man er jente ender man opp full uansett. Wohoo.

Jeg mener at hvis en gutt har lyst å kjøpe en drink til meg, så skal han få lov. Men det betyr ikke at jeg er interessert. En drink er en drink og ikke et løfte om noe annet.

Jeg kom i hvert fall hjem klokken 5 i dag og kjenner at jeg fortsatt ikke er helt våken, så jeg tenker jeg tar en Powernap og kommer tilbake senere.

Blogges!

Er dere enig: "drink er bare en drink"? 

PARTYPARTY

Hei alle sammen! I dag skal meg og Helen ut å feire at det er lørdag. Eskil er jo i Barcelona nå og skal være der en god stund til så da drar vi ut på en ordentlig jentekveld. Klubbing hele natten med andre ord, hihi. Så nå har vi ordnet, shavet og drukket oss dritings. Er ikke livet bare herlig?


 


 

Blogges alle sammen! Nå stikker vi på eventyr

 

5 ting dere garantert ikke visste om meg

1. Jeg har tatt 4 piercinger. Den første tok jeg i navlen, da var jeg vel rundt 14-15 år. Den andre var i tunga, da var jeg 16, men den klarte jeg å svelge så den har grodd igjen. Jeg har faktisk svelget piercingen min over 10 ganger etter jeg tok den, haha.

De to siste har jeg i niplene, og jeg Elsker dem! 

2. Jeg har tatt restylane 3 ganger og er fortsatt ikke fornøyd. Jeg føler ikke selv at jeg ser så stor forskjell og det irriterer meg ettersom det er så veldig dyrt. Kanskje bare legen min suger og ikke vet hva han driver med? haha. Men jeg får rabatter så det er jo greit. 

3. Tro det eller ei, men jeg er en stor Ishockey fan. Jupp, lille, søte, overfladiske, selvsentrerte meg liker ishockey. Faktisk har jeg vært på to kamper denne uken og planlegger å dra på lørdag også. Ellers hater jeg sport. Fotball mest av alt ettersom det er den mest pinglete idretten jeg vet om. Det blir så dumt når man blir sparket i leggen og brått har man hjerneblødning?! Sorry, men det er meg.

4. Jeg er kjempe sjenert når det kommer til nye mennesker. Det er helt sykt, haha. Jeg tror det er fordi jeg er redd for å si noe dumt. Hvis du leser kommentarene mine så er det ikke akkurat så mange som liker meg. Og av en eller annen grunn tror alle i Fredrikstad at jeg er dum.. Kan det ha noe med utseendet mitt å gjøre? Alt jeg vet er at jeg er sykt usikker på meg selv når jeg møter nye mennesker. Skulle ønske det ikke var sånn

5. Sist men ikke minst: Meg og Eskil har blitt samboere og har bodd sammen siden før sommeren, suprize. Det er så gøy! Er ikke det alle sin drøm? å bo sammen med sin beste venn i hele verden? Well, I do ;)

 

 

"Håper dere blir voldtatt"

Det sykeste skjedde nettopp. Jeg kjenner at jeg fortsatt har en klump i magen som bare vokser. At voksne mennesker kan snakke sånn til unge jenter.

Her er det som skjedde: Meg og Helen gikk ut for å selge unna noen små ting for russevanen hennes, greit nok. Men når vi ringer på kommer det en gammel mann ut og lurer på hva vi vil, greit nok. Vi lurte på om han var interessert i å støtte vanen ved å kjøpe bursdagskort. Da kommer han ut på trappa og sier at han ikke vil støtte nåtidens russ, greit nok det også. Men så fortsetter han med å kalle oss noen små horer som stjeler penger fra andre for å drikke oss dritings. Han mente da at vi burde få oss en jobb eller at foreldrene våres skulle betale det. Da måtte vi bare si ifra at sånn snakker man ærlig talt ikke til folk.

Vel, han skulle ikke gi seg for å si det sånn. Han gikk ut av huset sitt og pekte oss opp i ansiktet og sa som følger "Jeg håper dere blir voldtatt". Han håpte vi ble voldtatt fordi vi banket på og spurte om han var interessert i å kjøpte bursdagskort for å støtte oss. jeg mener HALLO! Ikke nok med det, men han skulle også skrive om det i avisen. Da måtte jeg le høyt. Hva skal han skrive da? Vi har ikke gjort noe galt. Alt vi gjorde var å banke på til en gammal fyllik som fortsatt bor hjemme med mammaen sin.

Det skjedde så mye mer enn det jeg skriver her, men jeg kan si så mye at jeg føler meg trakassert på det verste.

Nei, nå skal vi kose oss og se på film.. Gidder ikke bruke mer energi på den mannen der. Blogges

 

Sneak peek - Kostyme

Hva tror dere det er? 

Horedagen

Hei bloggen!

Flere som gleder seg til den store "horedagen" som noen kaller den? For dere som ikke skjønner hva jeg snakker om så er det Halloween, haha. Det er faktisk den beste dagen jeg vet om. Man kan kle seg så slutty man bare vill med en god unnskyldning. Det eneste som er kjipt med halloween er alle jentene som slenger dritt på grunn av andre sine kostymer osv. Greit å bli sjalu på oppmerksomheten man selv ønsker og andre får, men herregud. Sleng på deg et sexy kostyme så er problemet løst. Jeg personlig elsker oppmerksomheten og tror jeg får mer enn nok av den i år med tanke på kostymet mitt. Kan vise dere når det kommer. Men jeg tenker i hvert fall at hvis man vil gå "lettkledd" på halloween som er en dag i året så go ahead.

Hva skal dere være på halloween?

Klarer ikke dette

God morgen alle sammen! Når jeg våknet i dag må jeg helt ærlig si at jeg tenkte "fuck fraværsgrensa". Det å ligge i sengen nå hadde jeg betalt penger for, helt ærlig. Men vil jeg ha utdanning kan jeg ikke gå glipp av en eneste skoledag. Det suger! Av alle menneskene jeg hater må jeg sette kunnskapsministeren og Donald Trump på lik linje.

I alt dette mørke er det i hvert fall litt lys. Jeg skal sove hos Helen helt til tirsdag! WhopWhop

 


Men nå må jeg nesten gå, snakkes

I'm back! Igjen

Heii alle sammen! Tro det eller ei, jeg er tilbake igjen, haha. Alltid like flaut. Disse pausene må faktisk bare ta slutt, ærligtalt.  

Folk har jo sendt mail og what not, og spurt meg hvorfor jeg har sluttet osv. vel jeg mistet kameraladeren min etter sydenturen i sommeren. Så enkelt er det. Er ikke mye til blogg uten bilder vil jeg si. Det finnes ikke noe verre enn laaange innlegg uten ett eneste bilde. Men nå har jeg skaffet ny lader og kameraet mitt lader seg opp til i morgen. Gleder meg til å begynne igjen! så mye å fortelle. Jeg har fått rosa hår for eksempel, WÆÆ.

Hva synes dere egentlig om det? fint?


Vi blogges i morgen alle sammen! love you
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits