Under treet mitt

Hei bloggen! Jeg har ikke tenkt på det før nå, men det er snart jul folkens! WUHUU. Julestemningen er ikke helt på topp, men det kommer vel når snøen kommer eller når jeg ser alle gavene mine, hihi. Det er ingenting bedre enn å se gavene stable seg opp under treet. Jeg mener ikke å høres grådig ut, men det er det beste jeg vet. Altså gaver. Men familie og mat er jo på en god 2.plass, neida, joda. 

Selv om jeg elsker jul, så har vi et litt love\hate forhold(?) Jeg er ikke noe glad i å kjøpe gaver til andre. Ikke fordi jeg vil ha pengene selv, men fordi jeg ikke er spesielt flink til å balansere pengene på mennesker. Jeg bruker jo lett over tusenlappen på Eskil også glemmer jeg at jeg har andre venner og mennesker i livet mitt som også elsker å få gaver like mye som jeg gjør, haha. Så i år må jeg lære meg å fordele litt. Wish me luck.

 


Denne sangen går på repeat hele tiden. Blir i så godt humør av den også er den jo bra da selvfølgelig.

 

 Selv har jeg ingen peiling på hva jeg skal kjøpe til folk. Hva kjøper man til de som har alt? Har dere tips til meg? Mangler gaver til Iselin og Eskil.

#blogg #hverdag #jul #tips #rosablogg #rosa

 

min usynlige aldersgrense

Hei bloggen!

Jeg har fått en del spørsmål om hva voksne synes om bloggen min og om at jeg burde sensurere innleggene\bildene litt og BLA, BLA, BLA. Jeg skriver jo ikke for voksne mennesker, jeg skriver for ungdommer. Det at voksne blander seg har jeg egentlig blitt vandt til (synd, men sant). Folk må jo kunne forstå at dette ikke er en blogg for 40+, men for noen på min egen alder. Jeg skriver sånn som jeg tenker og uten "filter", så crazy er jeg liksom, haha. Jeg tror helt ærlig det er grunnen til at folk liker å lese bloggen min. Ikke fordi jeg fremstår dum, men fordi jeg skriver ting på en måte som folk kan kjenne seg igjen.

Ja, det er en litt ekkel følelse at lærere titter innom bloggen min fra tid til annen, men det er jo egentlig ikke noe jeg kan gjøre noe med. Jeg er jo tross alt en offentlig person og bloggen min er åpen for alle. Men hvis ikke du liker det du leser så holder du kjeft og stopper å lese. 

 Så jeg håper dere nå skjønner at hvis innholdet på bloggen min provoserer dere over 40, så har dere ingen grunn til å være her. 

Men liker du bloggen min så har du selvfølgelig lov til å lese uansett alder. 

Blogges babes 

#blogg #hverdag #rosa #rosablogg 

Dagens outfit

hei bloggen!

nå befinner jeg meg endelig godt plassert i senga til Iselin. Jeg har faktisk gått i over en halv time i vind og kulde. Det var like før vippene mine fløy til Nordpolen, haha. Men hva gjør man ikke for å være med venner? 

Dagens outfit er vel ikke akkurat så mye å skryte av, men.. Det er jo helg så da er det lov til å gå i joggeklær (?) det er det det heter eller? Ikke vet jeg, men dere skjønner helt sikkert hva jeg mener når jeg sier det. Dette er altså "hangover looken" min, haha 

 

Jeg har tenkt endel på en ting. Det at når man går meg joggebukser så trener man aldri i dem. Man bare ligger eller sitter og feter seg opp sakte men sikkert, haha. Men ærlig, jeg har aldri sett ett menneske som jogger i joggebukser. Hva synes dere? Jogger dere i joggebukse?

naughty santa

Hei og god morgen alle! Håper de fleste har det bra til tross for at det er dagen derpå, haha. Jeg var altså hjemme i går, edru, med Eskil. Vi slappet bare av og så på verdens beste serie (ever). Jeg har sett alle sesongene to ganger før, men alle gode ting er tre, eller hva? haha. Jeg snakker om ingen ringere enn White Collar. Beste serie med diggeste mann. Men som vanlig så er jo alltid verdens diggeste man homofil.. TYPISK! Tenk at Eskil har større sjanse på han enn det jeg har, haha, rar tanke egentlig.

Ellers i dag tenkte jeg å ta turen til Iselin. Jeg kan dessverre ikke oppdatere dere på hva vi kommer til å gjøre i dag eller kveld. Vi er så "unpredictable". Dette er litt flaut, men jeg husker ikke hva det heter på norsk. Dette skjer faktisk med meg oftere enn man skulle trodd. Kanskje jeg var Amerikaner i mitt forrige liv?Nå som julen er på vei passer det bra å ta frem nattakjolen min. Tro det eller ei, men Eskil elsker denne ?! Wonder why, hihi.Ny piercing?

Hei! 

I dag tok Iselin turen innom et studio for å ta en navlepiercing. Finally! Jeg merker litt på meg selv at jeg vil ha en til. Har ikke tenkt så mye på det før det ble snakk om det liksom. Jeg har jo selv piercing i navlen og i tunga, og det er jo egentlig nok. Eller det burde jo være det, haha. Men jeg vil ha en til.

Nei, jeg synes ikke det er fint med masse piercinger. Liker ikke når det er tusen i ansiktet og i munnen osv.. Vil ikke gå rundt og se ut som en levende magnet (fysj), haha. Men jeg vil ha en til i navlen. Så jeg tenkte jeg skulle høre med dere hva dere synes. Fordi innimellom så har jeg sånne faser i livet hvor noen ting er kule og andre ikke, og da er det greit med meninger fra noen andre enn det surrete hodet mitt, hihi.

 Dette er altså det jeg har lyst til å ta. Nemlig en piercing over den gamle. Hva synes dere? skal, skal ikke?Synes den var litt sexy jeg egentlig, hihi. Spennende å se hva dere mener da ;) 

 

 

I love this

God morge\natt\kveld (?) Jeg våknet nettopp fra en powernap så jeg aner ikke hva jeg skal si. Hadde aldri i mitt liv trodd at jeg kom til å nyte det så mye. Jeg husker for to år siden, når jeg tenkte at det bare var gamle mennesker som sov middag og bla, bla, bla. Men det var faktisk UTROLIG deilig. Haha, kanskje jeg har begynt å bli litt gammel? er jo tross alt snart atten.

Nå tenkte jeg at jeg skulle poppe meg litt popcorn, eller "pocorn" som jeg kaller det, og fortsette på Shrek maratonet mitt. Har jeg fortalt dere hvor mye jeg elsker Shrek? (Shrek is love, Shrek is life). Nei, det tar jeg tilbake, æsj! Noen andre som har sett den videoen? Nå følte jeg meg litt ekkel, men men. Det er virkelig ikke noe mer deilig enn å være litt alene. Jeg vet det er sånne ting lonere sier, men jeg liker det faktisk. Det å snakke litt med seg selv (ja, jeg gjør det, haha) og bare kose seg i dritkult selskap, haha.

 


Nå skal det poppes, blogges my sweethearts 

Svar på spørrerunden

Hei! Hva er dine beste tips til å få større pupper?

Hmm.. Rart spørsmål. Hvis du vil ha selve puppene større så er det vel bare å ta silikon eller bli gravid (neida! Bare tøysa), haha. Nei, men seriøst. Silikon er mitt beste og eneste tips til større pupper. Ellers hvis du vil at puppene skal se større ut så kan du kjøpe deg push up bh'er. Jeg anbefaler det fremfor å stappe dopapir oppi bh'en. Det er altså mine eneste tips. Jeg er ingen "puppeekspert" haha.
#tb Sommer! 

 

Er det no "mening" bak tatoveringene dine eller har du bare gjort det for fint?

Den første tatoveringen min betydde ingenting. Den tok jeg bare på sparket. hadde bare 5 minutter på å bestemme meg for hva jeg ville ha, så da ble det bare denne fuglen. Og selvfølgelig MÅTTE den jo være rosa, haha. 

Men den nyeste tok jeg fordi at jeg elsker tigere. Jeg betaler en fast sum inn i måneden for å få lov til å kalle meg tigerfadder. Det er faktisk noe jeg brenner for og jeg kunne aldri i mitt liv angret på den tatoveringen. Men så lenge en tatovering er fin og sexy så bryr jeg meg ikke om noen betydning, haha. Det er bare tatoveringer liksom. 

 

Er Norge en egen stat?

Ærlig folkens.. Jeg vet dere tror jeg er dum og sånn, men dette blir bare trist.. NEI, Norge er ikke en stat.. Vi er et eget land, så da vet dere det, haha. Men vi var en stat før når vi var i union med Danmark og Sverige (nei, jeg måtte ikke google dette, hihi).

Er du veldig materialistisk?

Jeg er litt usikker på hva du mener med det? Regner med at du mener "fake" eller noe i den duren? Det eneste som ikke er ekte på meg er vippene mine. Men jeg har jo lyst til å fikse på puppene, leppene og nesa mi, men det er jo selvfølgelig ikke noe jeg kommer til å gå igjennom med. Eller kanskje leppene og puppene, haha. Vi får se. Men så langt er jeg 99,1% real.

 

Er du religiøs?

Haha, nei, det er jeg absolutt ikke. Det skaper for mange konflikter og i mitt hode så høres for eksempel kristendommen ut som et natta eventyr. Hva gjør Gud mer ekte en Thor og Odin liksom? Nei, alle eksisterende religioner blir for tåpelige og merkelige for min smak. Jeg har mine egne tanker om hva som skjedde og hva som kommer til å skje. Så jeg er altså IKKE religiøs.

Hvor lenge har du og typen vært sammen? er det seriøst?

Vi har vært sammen i underkant av tre år. Det runder vel opp til tre i Januar. Med andre ord meget seriøst. Såå koselig når jeg tenker over det. At dere engasjerer dere i mitt forhold og mitt liv. Blir så glad og lykkelig, hihi. Shit, tre år er mye for noen på min alder (stolt).

 

Hvor er genseren din fra?

Den er fra Nelly, men jeg har ikke link. Fikk den i gave fra Eskil. Men hvis dere leter så finner dere den sikkert.
Hva synes kjæresten om at du er rosablogger?

Eheh.. Ventet egentlig på dette spørsmålet. Han synes jo det er greit og han er jo selvfølgelig veldig stolt over meg. Men jeg tror det kan bli litt slitsomt for han i lengden. Det å se meg gråte over hate og se hvor mye det faktisk går inn på meg. Men bloggingen har sine gode sider også ;). Men det han hater mest av alt er nok at kameraet skal være med over alt hele tiden. Noe av det jeg hører han si mest er vel "må du ta bilde av alt som skjer i livet ditt eller", "ikke ta bilde av meg da!" og min personlige favoritt " Er du ferdig nå?"  Men han godtar bloggingen og det er jeg glad for i og med at jeg ELSKER det. 

Hvorfor må du alltid bruke løsvipper? Sliter det ikke veldig på øyevippene?

Fordi det er fint vel! og fordi jeg er en syvsover. Det tar nemlig under ett minutt og ta på seg løsvipper, men flere minutter å ta på seg mascara. Jeg merker ikke noe til at det sliter på vippene mine, og jeg kunne egentlig ikke brydd meg så mye, hihi. Blir mine ekte vipper slitte så er det jo bare å bruke løsvipper for å skjule det. Smart jeg. Men jeg tror det kommer an på vippene. Jeg bruker bare vipper med ekte hår på istedet for plastikk. Kanskje det er bedre?Hvor mye hadde du tatt for og sett på meg runke foran deg ?

.......

Hva synes du om flyktninger krisen i Norge?

Jeg synes mye rart om den, men jeg velger å ikke uttale meg om det temaet på bloggen. Da hadde jeg nok skrevet flere timer med tekst. haha. Men jeg er ikke rasistisk og mener ikke at de ikke er velkommen. Men politikken rundt det må nok forandres litt tenker jeg. 

Hvilken linje går du?

Jeg går på design og håndverk + frisør. Ja, jeg går førsteåret om igjen. og nei, jeg bryr meg ikke om dere synes det er slumt. Heller det enn å leve med en utdanning jeg ikke trives med. Spør du meg så er det det som er "slumt".  

 

Håper dere ble fornøyde! Blogges 

 

Det kleineste med å være blogger

Jeg tror skolen tar liv av meg sakte men sikkert.. Nå som jeg egentlig skal skrive en norsk tekst sitter jeg på bloggen og ja, blogger, haha. Men jeg mener det, skolen tar liv av meg. I gymmen i dag for eksempel. Vi hadde basketball og ballene er jo omtrent større enn meg. Trenger jeg å si mer? Følte jeg var en dinosaur i en meteorstorm. Forstuet nesten fingrene, sprakk nesten puppene og knakk nesten benet, haha. Jeg sverger, ikke overdrivelse.

 

Nå sitter jeg egentlig bare å stirrer på klokken og teller sekunder. Flere enn meg som pleier å sitte sånn eller? Neida, skolen er ikke SÅ ille, men skole er jo tross alt skole. Tror ikke det finnes ett eneste menneske som gleder seg til skolen hver dag i over 13 år. Isåfall må det være noe galt med det menneske. 


Uttrykket jeg lager når ting blir kleint rundt meg, haha, Så søt jeg er.

Det kleineste med å være blogger må være det å ta bilder offentlig. ALLE må jo absolutt snu seg eller stopper opp for å se på. Greit jeg føler meg jo som en kjendis når folk ser på meg og sånn, men det er fortsatt kleint. De står sikkert og tenker på mine "rare" bimbo poser og at jeg ser rar ut, eller at jeg prøver for hardt. For jeg gjør det. Jeg tar rundt tusen bilder hver dag og bare to av dem blir sånn som jeg vil. Men jeg prøver. 

TAKE ME HOME!

Siste frist alle sammen

Som dere vet så holder jeg en spørrerunde, og den skal dere få svar på i morgen! Men hvis det er noen nye lesere eller gamle som ikke har fått det med seg så gir jeg dere en siste frist til å spørre om hva som helst. Det er jo riktignok mange som ha stilt spørsmål, men jo flere jo bedre (er ikke det et ordtak eller noe?). så still hvor dere vil på sosiale medier, haha. Føler med som en voksen anti-Internett kjerring når jeg sier "sosiale medier", men vi får la det gå. Jeg aner ikke hva som har skjedd med meg angående døgnrytmen. Før så la jeg meg ikke før ett osv, men nå er jeg så utrolig trøtt allerede ni.. Men det er kanskje for det beste? haha. 

Natta lesere! Blogges i morgen

 

Fat mama

Hei bloggen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra legen! Neida, jeg skal ikke lyve. Det er faktisk en stund siden. Alt gikk bra og ja, timen ble så klein som jeg trodde den kom til å bli.. Men jeg overlevde jo da selvfølgelig, haha. Hva skjer med de stygge kommentarene jeg får på bloggen nå for tiden? At jeg har blitt feit osv. Jeg må jo bare le av det fordi jeg er jo absolutt ikke feit. Jeg er jo på grensen til undervektig, haha. Hva tror dere andre med litt ekstra tenker når de leser at JEG er "fet"? Hvis det er meg dere prøver å såre eller hva faen så failer dere. Det går nemlig ikke utover meg, men andre. Så kanskje dere skal tenke på det fremover? Nå som jeg fikk dette ut av systemet tenkte jeg å dra til Eskil å slappe av litt. kanskje se på Netflix og slappe av litt (haha). Vi får se. Blogges senere.

God morgen babes

Helt ærlig så var det ikke en god morgen i det hele tatt. Den var med andre ord tung og jævlig, haha. Sånn som alle andre. Jeg fant ikke ut før etter jeg hadde stått opp og tatt på fjeset at jeg ikke skulle på skolen i dag.. Just my luck. Men jeg skal ikke klage. Dere som leser nå er jo mest sannsynlig på skolen og har det dritt, mens jeg er hjemme og spiser popcorn og ser på tv. 

Jupp, popcorn er altså dagens frokost. Jeg elsker popcorn over alt, så hadde det vært opp til meg så hadde jeg levd på det. Jeg gjør vel egentlig det når jeg tenker meg om, haha. Kanskje jeg burde revurdere spisevanene mine? Kanskje spise litt mer salat og sånn? Haha, nei, det skjer nok ikke. 

Dagens planer ser slik ut: En klein legetime (wish me luck), blogging etterfulgt av typen min. 

Håper der får en fin dag! 

#blogg #hverdag #rosa #rosablogg

Helt tullerusk!

Hei! Husker dere meg? Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer det. virkelig ikke..Føler jeg ikke klarer å blogge i mer en noen uker i strekk. er det mulig?

Det er liksom hver gang det går bra og jeg har tusen lesere så gidder jeg ikke mer. Typisk meg å ikke gidde å fullføre noe. Jeg er jo helt tullerusk! Men nå skal jeg skjerpe meg og bare stå på, haha. Vet jeg sier det hver gang, men nå er det for real. (tror jeg)

Det har ikke skjedd så veldig mye siden sist egentlig (bombe). Noen fester, filmkvelder, skole og ja.. Sverige. Der har dere altså mitt interessante liv som Å-kjendis, haha.Haha, helt tulleruske meg

Men nå må jeg nesten løpe til bussen! Blogges seinere.

 

Jeg er bedre enn dere

Hei bloggen!

Jeg er så utrolig lei av alt hatet jeg får på bloggen og i hverdagen. Ikke det om at jeg er stygg og dårlig til å blogge, for det er jeg jo altså ikke. Men det at folk ikke respekterer mitt valg om å ikke spise kylling. Det er egentlig veldig respektløst. Men jeg trøster meg med en ting, nemlig det at jeg er bedre enn dere. Jeg tar meg tid til å tenke på andre enn bare meg selv. Det skal ikke så jævlig mye til. Det å kutte ut kylling klarer vel de fleste hvis de bare tar seg tid til å faktisk tenke på hvordan ting er i den virkelige verden. Ting dukker ikke bare opp i butikken liksom.

Jeg har ingenting i mot de som velger å spise det, herregud. Jeg er ikke psyko hippie kjerring. Men når du rakker ned på meg for å gjøre noe bra for samfunnet så kan du faktisk bare gå å F*** your self. 

Kyllinger blir satt i trange "bur" og de får ALDRI se sollys. De blir fetet opp til det maksimale slik at de ikke klarer å gå. Jeg mener, bena knekker på grunn av vekten. dette skjer i løpet av en uke nesten. Det er jo helt sykt? er det ikke? Fjærene blir nappet av dem og nebbene klippet av slik at de ikke skal drepe hverandre. Ja, de blir gale av all piningen så hvis de har nebb så dreper de hverandre. Tenk den slags klaustrofobi. Det er jo helt sykt!

Så hvis du fortsatt velger å rakke ned på mine valg eller le meg opp i trynet, så er det noe alvorlig galt med deg. Men jeg kommer til å le sist, og du vet hva dem sier? Den som ler sist ler best, så HAHAHAHA! 

 


Jeg velger å ikke legge ut en video angående temaet på grunn av at det er så fælt, fysj! Men dere kan finne hvor som helst hvis dere gidder å bruke tide på det. 

Gjerne del dette innlegget!

 

 

Holdt på å miste bloggen!

Hei på dere!

Vet dere hva som skjedde for en stund tilbake? Jeg holdt på å miste bloggen min! KRISE! Det var en eller annen tulling som skrev mail til meg og utga seg for å være en som jobbet for blogg.no. Ett eller annet om at han måtte ha tilgang til passord og brukernavnet mitt ellers kunne det være bloggen min ble slettet fra serveren eller hva det var. Jeg, så "smart" som jeg er skrev jo inn alt av informasjon på mailen. Det var altså like før jeg trykka SEND. Men så kom det en varsel på facebook. Jeg er jo veldig engasjert i Facebook (synd) så jeg måtte jo bare inn på nettet for å se. Men da var bloggfanen oppe hvor det sto at det var en pedomann (det jeg kaller den drittsekken) som sendte mail rund til bloggere for å få passord og at det ikke var dem som sto bak. 

Dere kan tenke dere hvor glad jeg ble da eller? Det var liksom sekunder fra å bli sendt til, ja Pedomannen. Og da hadde det ikke blitt noe blogging på meg eller noe stalking på dere, haha. Takk gud for facebook sier jeg bare. Bilde av mine deilige lår, haha!

Men nå må jeg nesten tilbake til timen! Blogges

The next barbie?

Hei alle sammen!

Som dere vet så har jeg hatt fri i hele dag, jippi! Og med den ekstra fritiden endte jeg opp med å ikke gjøre en dritt. Altså det beste man kan gjøre når man har fri, haha. Neida, jeg har hatt Modern Family maraton. Jeg tror ikke det finnes en eneste serie der ute som får meg til å le like mye som denne. Så hvis dere ikke har sett den så anbefaler jeg den på det sterkeste! 


 Jeg har forresten noe å spørre dere om. Som noen av dere vet så er jeg utrolig glad i håret mitt, men jeg vil gjøre noe nytt med det. For det første vil jeg ha extentions, men jeg klarer ikke å bestemme meg for lengden. Enten 50cm eller 65cm.. Håret mitt er allerede 50 cm så da vil det eventuelt bare bli tykkere. Men hva synes dere? er exstentions fint? 

En annen ting er fargen på håret mitt. Jeg vil ha det lysere. Rett og slett blondt. Jeg personlig synes det er fint med blondt hår. Men hvis jeg har extentions og blondt hår vil jo alle automatisk se på meg som en barbie? Kanskje det er den looken jeg skal gå for? For å være helt ærlig så liker jeg egentlig barbie looken, haha. Hva synes dere? Hjelp meg! 

  

hjelp, hjelp, hjelp

Hei bloggen!

Nå har jeg nettopp koset meg med verdens beste frokost og verdens beste gutt! Nei folkens, jeg skulker altså ikke. Vi har fri i dag og det er så deilig! Men som vanlig aner jeg ikke hva jeg skal bruke dagen til.. Kanskje noen av dere har noen tips? Jeg kommer helt sikkert til å ende opp med å ligge naken i senga og se på Shrek eller noe. haha, jeg ELSKER Shrek!

Neida, jeg kommer sikkert til å være med Eskil i dag, hvis han orker. Han er litt irritert, men jeg skal prøve å fikse det. Han er ikke så stor fan av å ta bilder av alt hele tiden til bloggen, så kanskje jeg får trappe litt ned i dag. Vi får se. Love you all"Må du ta bilde av alt du gjør her i livet?" - Eskil Håper dere får en super dag! Blogges

Jenter, gi dere. Plis

Alle har vel en venninne eller en bekjent som spiller dum når det kommer til gutter? De har ihvertfall jeg noen av og det så irriterende! Når det kommer ting som "Er ikke Europa et land?" osv blir jeg bare flau på deres vegne.

Dere jenter som føler dere truffet, jeg har noe å si til dere. Mange av dere lurer på hvorfor gutter er så drittsekker og bla, bla, bla. Men når dere skriver ting som Ikke ta meg seriøst, ta meg på rumpa så må dere jo bare forvente det. Gutter vil jo ikke ha noe seriøst med en jente som er dum som et brød. De ser bare på dere som et lett "offer". Rett og slett bruk og kast. Sorry hvis jeg er slem nå liksom, men det er sannheten. 

Jeg vet det er litt rart når det kommer fra meg. En blogger som får tusen kommentarer om hvor dum jeg er og hvor mye jeg bare bryr meg om utseendet osv.. Men jeg er ikke dum og jeg spiller ihvertfall ikke dum foran gutter. Det er jo bare flaut. Jeg får all oppmerksomheten jeg trenger bare med å være den jeg er (kul), haha.

Men Jenter, seriøs. Er dere ute etter oppmerksomhet så får dere masse hvis dere spiller dum, men er dere ute etter riktig og ekte oppmerksomhet, vær dere selv. Jeg som bare har kompiser har et lite innblikk i hva de tenker og hva de går etter. Og er Europa et land? er ikke noe de vil høre, haha. "Åh, hun dama trodde Europa er et eget land, hun er drømmedama ass" er ikke noe du kommer til å høre fra en gutts munn, EVER. Klarer dere ikke å ta dere selv seriøst, så gjør ihvertfall ikke de det. 

 

 

Spørrerunde

Hola!! Se, jeg kan Spansk, haha. Neida

Jeg tenkte jeg skulle ha en ny spørrerunde på bloggen. Det er så utrolig lenge siden sist. Dere kan spørre om alt dere vill hvor dere vil. Enten om det er anonymt på bloggen eller på facebook. It is all up to you. Gleder meg masse til å svare på spørsmålene deres! Kanskje jeg skal være litt crazy å svare på video? Hva synes dere?

 

Nye lepper osv..

Hei bloggen!

Jeg har tenkt en del på en ting. Altså om fremtiden. Nå som jeg snart blir atten begynner man å tenke litt. For eksempel så tenker jeg på hva jeg skal bruke pengene mine på, haha. Eller jeg vet jo hva noen av pengene skal gå til! Restylane. Man kan ikke være rosablogger uten restylane vel? Nei, tenkte meg det. Jeg skal jo ikke ha duckface delux, men større lepper takke jeg ikke nei til. Også skal jeg jo selvfølgelig investere i en romantisk ferie med bare meg og Eskil. Love, love, love.

Men en ting jeg lurer på er hvordan jeg kommer til å bli som en person i fremtiden. Jeg forandrer meg jo hele tiden, det gjør jo alle. Men helt ærlig så har jeg en liiten tanke om hvordan ting kommer til å se ut for meg fremover. Jeg kommer garantert til å bli en gal kattedame. Det er noe jeg er 100% sikker på, haha. Elsker jo de søte dyra! Men så lenge jeg er sammen med Eskil så blir nok det ganske langt frem i tid, haha. Jeg håper jo jeg ender opp som en toppblogger med masse katter og masse penger. Det er drømmen over alle drømmer. Hvem vil ikke være rik?

 

 

Men nå gutter og jenter skal selveste Sunniva Hope ta fram dobbelthaka og spise junk resten av kvelden, nam! Blogges

Velfortjent søvn

Huff.. Jeg merker at jeg har begynt å bli utrolig sliten for tiden. En ferie nå hadde nok ikke skadet, haha. Hadde jeg vært statsminister så hadde jeg innført flere ferier i løpet av et år, men jeg blir nok ikke det så da får jeg bare leve med de feriene vi har.. jaja

I dag har jeg vasket og ryddet, og rett og slett slitt meg selv ut. Men nå er jeg ENDELIG ferdig og kan slappe av under dyna foran min elskede blogg, haha. Det har ikke bare vært fælt i dag da. Jeg tok meg noen rydde og vaskepauser med kjæresten. Han gadd nemlig ikke å hjelpe meg så han lå i senga og så på meg rydde, heeele dagen. Jeg vet det er mitt rot, men han kunne godt bare ryddet alt for meg, haha. Neida, joda.  

Nei, nå merker jeg at jeg begynner å bli utrolig trøtt(føler meg som en bestemor, haha). Så da er det vel bare en ting å si: natta and Love you all ♥

P-stav

Hei bloggen!

Som noen av dere vet så tok jeg nylig en p-stav. Jeg angrer ikke ett eneste sekund. For de som ikke vet hva det er så er det en stav som blir skutt inn i armen din. Den gjør altså sånn at man ikke kan få barn på tre år! Hvor deilig er ikke det? Egentlig så burde flere ungdommer vurdere dette så slipper man så mange tenårings graviditeter. Det er jo gratis så hvorfor ikke? 

Ja, det gjorde litt vondt å ta den, men jeg tok den jo uten bedøvelse. I og med at jeg har sprøyteskrekk liksom. Men jeg ble overakset over hvor fort det gikk. Det gikk så fort at jeg anbefaler å ta uten bedøvelse. Da slipper du den skumle sprøyta, haha.  Jeg er så glad for at jeg slipper p-pillen. Brått så glemmer man at man har glemt den..

Det eneste som er litt skummelt med p-staven er bivirkningene. Man kan ende opp med å få mensen i flere måner og gå opp i vekt. Til og med miste sexlysten!  Men så heldig som jeg er har jeg ikke noen av bivirkningene. Takk gud på det! Det er jo litt dumt å miste sexlysten når du tar den fordi du vil ha sex, haha.Men jeg anbefaler alle å ta en! Absolutt verdt det ;) Har du noen spørsmål så er det bare å kommentere.

Blogges!

Netflix and chill

Hei bloggen!

Nå dro typen akkurat ut døra, og da kommer selvfølgelig pcen og kameraet frem, haha. Jeg får så dårlig samvittighet når han kommer for å være med meg, også sitter jeg liksom klistret fast i pc skjermen og blogger. Man føler seg vel ikke særlig satt pris på da eller? Det hadde ikke jeg gjort ihvertfall. Jeg er mer sånn: Focus on ME, haha.

Men nå dro han på fest med alle kompisene sine, og da drar jeg og koser meg med venninna. Jeg orker rett og slett ikke å dra ut i kveld. Dette er en av de dagene hvor popcorn, netflix og bestevenninna frister over alt. Jeg har helt ærlig ikke et stort behov for å drikke hver helg for å ha det gøy. Noen ganger er Netflix and chill alt man trenger, haha
kløft er tøftMen nå må jeg nesten gå en rask tur i dusjen før jeg drar! Håper dere har en fin helg, også oppdaterer jeg dere senere. Love you all!

Rosablogger i forsvaret?

 

Hei bloggen!

Hei kjære lesere! Nå venter jeg på at Eskil skal få fingeren ut av rumpa og komme seg hit. Jeg kjenner jeg trenger å være litt sosial, haha. Men til andre og mer interessante nyheter: 

Idag fikk jeg brev fra forsvaret! hjelp... Jeg har absolutt ikke lyst til å dra dit noen gang i mitt liv. Det virker veldig kjedelig og absolutt ikke noe for en jente som meg som elsker rosa, sminke, hår og klær. Det er greit jeg liker jo action filmer og sånn, men det er nok det nærmeste jeg kommer "krig". Jeg mener ikke å rakke ned på militæret og alt det gode de gjør, men jeg synes det virker veldig kjedelig og jeg hadde neppe passet inn. For å være helt ærlig, så tror jeg at jeg passer best i senga bak en pc, haha.Dette viser hvor mye fritids jeg har, haha. Nå må Eskil virkelig komme snart. Bare se for dere meg skyte et våpen. Jeg hadde helt sikkert flydd flere meter bakover, haha

La oss alle håpe på at det ikke er jeg om ender opp med å beskytte Norge, haha. Blogges!

 

Dagens innkjøp

Hei alle søte og stygge (hatere)!

Før jeg dro hjemover i dag måtte jeg bare svi ett hull i lommeboka, haha. Er ikke lett å være fattig.. Kanskje jeg skal begynne å tigge? haha, neida! Men sånn seriøst. folk som tigger tjener jo utrolig mye penger! Det er jo helt sykt. 

Jo, men tilbake til saken! som dere vet så har jeg faktisk levd i to dager UTEN mine kjære vipper, og det har vært ganske dritt.. Så da var det helt klart dagens prioritering. 


90 kr Kicks 

Hva er en rosablogger uten løsvipper? stygg, haha

OGSÅÅ kjøpte jeg meg noen nye øredobber på Glitter. De her har jo blitt så populære og de er egentlig ganske fine. Synes jeg da. Jeg personlig har ikke vært så stor fan av øredobber selv om jeg har over fem hull i ørene... haha. Så det er litt uvandt å gå med dem, men man må bare lide for skjønnheten.

 
Som sagt så føler jeg meg som dritt... Så det blir ikke noe bloggbilder av meg i dag.. 

Ha en fin kveld alle sammen! Blogges

 

Hangover

Hei dere!

Jeg er så utrolig sliten etter en alt for lang skoledag. Eller.. Den var ikke akkurat lang, men skole er jo skole. Det vil si kjedelig, haha. Men nå er det heldigvis ikke så lenge til det er ferie igjen! Det er litt vanskelig å tro at vi allerede er i November. Hvor er snøen liksom? Er jeg dum nå eller pleide det ikke å være snø rundt denne tiden før?Men nå skal jeg slappe av og se på verdens beste serie! Nemlig Gossip girl. Jeg føler at det er sånn klisjé. Alle rosabloggere elsker jo dene serien, haha. Kanskje jeg skal se på noe annet som for eksempel Top gear? Neida, det skjer nok ikke. 

Men helt seriøst dere. Jeg føler at jeg har en sinnssyk hangover! Alt verker og ingenting frister.. Det er rett og slett helt forferding! Men jeg har senga og tven min, så da klarer jeg meg nok, hihi.  

Ønsk meg god bedring! Blogges
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits