Vi flytter fra hverandre

Hei bloggen.. 

Nå sitter jeg hjemme hos mamma og rydder på det gamle rommet mitt. Jeg merker det blir deilig å flytte inn igjen på en måte, men også utrolig trist. Det kommer nok til å bli veldig ensomt ettersom vi har bodd sammen så lenge og er vant til å se hverandre hver eneste dag. Men hva kan jeg gjøre?

Vi har det veldig bra altså. Det er ikke sånn at vi kommer til å gå fra hverandre. Det som skjer er at "leiligheten" vår ikke har innlagt varme. Altså, at det er like varmt inne som det er ute. Vi har snakket sammen begge to og blitt enige om hva som kommer til å skje.

Jeg må innrømme at jeg er litt redd. ikke veldig, men litt. Forholdet våres har aldri vært så bra som nå, når vi bor sammen. Kanskje det er litt teit å tenke sånn, men jeg håper alt er like bra etter vi flytter fra hverandre også. Selvfølgelig blir det vanskelig, men det skal vi nok klare.

Jeg får komme meg tilbake til ryddingen. Ville bare oppdatere dere på situasjonen. Blogges snart! 

Svar på den "overfladiske" spørrerunden

 

hva med kroppen din er du mest fornøyd og misfornøyd med?

Hmm.. Den var litt vanskelig. Jeg er så utrolig glad og komfortabel i kroppen min, både rumpe, mage, lår osv. Det er mange som ikke kan si det, så jeg innser at jeg er veldig heldig på den fronten der. Men når sant skal sies er jeg kanskje ikke like fornøyd med puppene mine som jeg er resten av kroppen. Bare sånn hvis jeg nevne en ting. Men misfornøyd er jeg altså ikke.hvilke piercinger og tatoveringer har du?

Piercinger: To i niplene, og en i navlen

Tatoveringer:

Hvordan har du og Eskil vært sammen så lenge og hvordan er det å bo sammen?         

Det har ikke vært så vanskelig egentlig. I tillegg til å være kjærester er vi jo bestevenner. Jeg tror det er en stor grunn til at vi har vært sammen så lenge som vi har. Vi koser oss sammen og er ellers veldig like. Han respekterer mine meninger og omvendt. Ja, vi krangler en gang i blant, men er ikke det sunt? Det må jo være kjedelig å være i et forhold med null uenigheter eller diskusjoner? Da hadde jeg sovnet tror jeg.

Når det kommer til å bo sammen har det vært et eventyr, synd at det ikke kommer til å være sånn så mye lenger.. Men nå er det nok sutring eller hva? Neste spørsmål!

har du lyst på eller planer om silikon?    

 For å være helt ærlig har jeg faktisk en sparekonto til akkurat det. Men det er ikke sånn at jeg er ute etter å øke størrelser, fordi det trenger jeg ikke. Men litt for formens del. Litt finpussing hvis jeg kan si det sånn. Altså, jeg har ikke økonomi til det nå og kommer ikke til å gjøre dette før jeg har.

Hvordan setter du på håret ditt? :) digger bloggen    

Og jeg digger deg! Jeg kommer nok til å legge ut en video eller innlegg om ikke så lenge, så får dere se en gang for alle.              
.  Det var nesten bare "overfladiske" spørsmål til meg denne gangen. Håper kanskje noen ser bort fra silikon og kropp til neste gang! Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Blogges babes

Blond VS Brun

Hei bloggen!

Bare ett lite innlegg nå før jeg pakker pcen sammen en stund. Hva synes dere jeg kledde best? Blondt eller brunt hår?

Jeg personlig liker det blonde best til tross for at det brune er min naturlige hårfarge. Burde man ikke kle den hårfargen man er født med best egentlig? da hadde man sluppet å bruke så mye penger på å farge, og i mitt tilfelle bleke.

Well, hva synes dere jeg kler best?

Spørrerunde

Hei bloggen!

Nå er jeg på vei ut døren, men tenkte jeg skulle sette i gang en spørrerunde. Det er alltid like morsomt, og på den måten finner jeg ut hva dere er interessert i å vite om meg og dere får vite det dere lurer på. Vinn vinn for alle! Det er alltid noen upassende spørsmål som dukker opp så jeg vil bare si at jeg ikke kommer til å svare på slike. Eller kanskje noen? vet ikke enda

Det er bare å kommentere eller sende mail eller hva dere vil. Ps. Vet jeg ikke har bukse på, men som mange av dere vet går jeg uten når jeg har fri.

Christmas wants

Hei bloggen!

Nå er det jo snart jul, og det betyr at alle de du kjenner kommer til å stille deg spørsmålet ganske snart. Ja, det spørsmålet jeg aldri har klart å svare på. "Hva ønsker du deg til jul". Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg klarer ikke komme opp med noe svar. Jeg vet liksom ikke hva jeg ønsker meg før jeg ikke får det til jul, haha. 1. juledag kan jeg sitte å ramse opp og ned hva jeg ønsket meg og ikke fikk. Dårlig egenskap egentlig.

Men nå har jeg sett litt rundt og laget meg en liten "ønskeliste". 


Denne kjolen er så utrolig fin! Jeg er sikker på at kongen hadde invitert meg til middag hvis jeg hadde eid den, haha. Men helt seriøst nå; hvor fin hadde ikke den vært på nyttårsaften?

 

Dekknavnskro neste

Hei bloggen!

Nå har jeg og Eskil vært en tur i byn og gjort klart til vors hjemme hos oss. Wiii! Gleder meg kjempe masse til å drikke med alle sammen før vi stikker ut på kro. Nå er det egentlig en stund siden jeg har sett alle så jeg tror det blir suuper morsomt.


(Full allerede ser det ut som, haha)

Jeg er jo ikke med i en russegruppe enda, men jeg holder på. Så i mellomtiden får jeg låne Eskil sin genser som er ROSAA. Det er jo egentlig veldig deilig å slippe å måtte finne klær til byn og sånn (det tar jo evigheter). Nå har jeg bare slengt på meg hettegenseren og et par hvite bukser (som sikkert ikke kommer til å være så hvite i morgen), haha.

 

Blondeee

Heyy!

Nå er jeg blond bimbo dum igjen. Jeg må si at det føles veldig deilig å være lys. Egentlig er jeg jo kjempe mørk i håret, men helt ærlig føler jeg meg best som blond. Ikke det at jeg ikke elsket det lilla\rosa håret mitt, men forandring fryder. Vi får se hvor lenge det varer da, haha. Så spontan som jeg er kan jeg brått våkne i morgen med grønt hår eller noe. Lå oss krysse fingrene for at det ikke skjer.

 


Det var hele to frisører som tok kjempe godt vare på meg og samarbeidet for å få den stygge blåfargen ut. Tusen takk til On Fleek for så god hjelp og ikke minst så fint resultat!

Hva synes dere?

Sminke fri og lykkelig

Hei hei bloggen!

Nå er stemningen litt annerledes enn i går ettersom jeg skal fikse det blå i håret. TAKK GUD! Jeg må bare si takk til alle sammen som støttet mitt lille (store) hår problem. Det er kanskje litt vanskelig for folk å ta det seriøst, men jeg er sikker på at hvis noen av dere hadde våknet med blått hår hadde dere også blitt litt "flau". Det er ikke det at håret mitt er blått, det er bare reaksjonene jeg får som er forferdelig. Ingen vil ble ledd av på grunn av utseende. det er jeg sikker på. 

 Nå sitter jeg i sminkefri i salongen og gjør meg klar til å få håret mitt tilbake. Wish me Luck

oppdaterer dere senere!
 

Jeg tør ikke vise meg offentilg lenger

Hei bloggen...

Livet mitt er helt ødelagt, i hvert fall midlertidig. Jeg overreagerer absolutt ikke! Håret mitt er så utrolig stygt at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Folk går forbi meg mens de stirrer, hvisker og ler. Det finnes ikke en verre følelse. Følelsen av å være et midtpunkt for alle de gale grunnene. Jeg har lyst til å snu meg og rope "dette er ikke akkurat meningen! Jeg har ikke valgt å se ut som en emo frivillig". Men jeg vil bare komme meg bort så fort som mulig.

Æsj, ungdommer kan være ekle.

Jeg lå i sengen og gråt en stund i går. Følte så jævlig synd på meg selv. Eskil bare ler og synes det ser helt jævlig ut, og han er ikke den eneste. For å være ærlig trodde jeg ikke selvtilliten min kunne synke så lavt, men det kan den tydeligvis. Tror ikke folk kommer til å stille seg i kø for å bli kjent med smurfen Sunniva likosm..Vet at ingen liker å lese blogger som bare klager, men nå har jeg holdt meg unna bloggen en stund og dere fortjener å vite hvorfor.

Smurf OUT

Den nye meg

Hei bloggen!

Nå har jeg endelig bestemt meg. Jeg har alltid brydd meg masse om alt og alle. Det er grunnen til at jeg aldri har eid pels, sluttet å spise kylling for 2 år siden og velger å bli vegetarianer. Jupp, nå er det offentlig. Jeg har ikke spist kjøtt på noen uker og det går overraskende bra. Det finnes jo så mye annet godt jeg heller kan spise. For eksempel kjøttdeig uten kjøtt?! Ja, det er faktisk kjempe godt!

Det har vært litt vanskelig å fortelle dette til folk siden de fleste velger å le og tar meg ikke seriøst. Ganske dårlig gjort egentlig. Dette er noe jeg bryr meg utrolig mye om og det at folk tar det som en spøk irriterer meg. Dyremishandling er ikke noe å le av spør du meg.  

 Her er dagens lunsj. Advokado med noe jeg ikke helt skjønner hva er, haha. Men det er godt da!

Russekortet mitt

Hey alle sammen!

Nå er russekortet mitt endelig ferdig og det er ROSA! Noe annet fra meg hadde jo vært heelt krise, haha.


Akkurat nå sitter jeg på jobb. Slapp av, jeg har pause. Er litt kjedelig å jobbe uten lønn, men sånn er livet. For dere som ikke vet det jobber jeg i en frisør salong. Men jeg kan ikke bare klage. For eksempel vasket jeg håret til en veldig fin mann for 5 minutter siden. Wohooo, hahah. dagens høydepunkt!

Helen kommer innom etterpå for å farge etterveksten sin så da føles det nok mindre som en jobb og mer som en jentekveld eller noe. Huff, ønsk henne lykke til sier jeg bare!

Hva synes dere om kortet?

Dere bestemmer - kort eller langt?

Hei bloggen!

I går begynte jeg å tenke på en ting. Dere har aldri som jeg kan huske sett meg med kort hår. Det vil si uten extentions. Jeg personlig vet ikke helt hva jeg synes om at det skal ut på bloggen, men jeg rakk ikke sette det på i dag så jeg har kanskje ikke noe valg, haha.

Jeg hører stadig vekk at jeg kler kort hår best, men så hører jeg også at jeg kler langt best. Så jeg tenkte at dere kunne bestemme i dag om jeg skal gå uten eller med extentions. Ah, jeg kan ikke tro jeg gjør dette... vær snille i kommentarfeltet da, pliis.

Dette innlegget er en no hate zone!! 

 

Bilder-VorsDette er altså de eneste bildene jeg har som ikke er for drøye til å legge ut på bloggen. Tro meg, pupper fløy rundt i rommet på et punkt, haha.
 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits