Naturlig fake

Hei bloggen! 

Ja, jeg vet jeg går litt av og på med bloggingen, men nå i det siste har jeg rett og slett følt meg drit stygg og ekkel. Alle har vel slike perioder fra tid til annen. Det er litt deprimerende, jeg vet, haha. Det kom så brått på. Jeg gikk rundt i byn uten sminke (forsov meg noe sykt) så kom det en jentegjeng forbi. En gjeng med sminka pene jenter, og i akkurat det sekundet følte jeg meg som et stygt, ekkelt nobody. Ett null. Kanskje dere mener at jeg overreagerer litt, men jeg følte lysten til å gjemme meg, forsvinne slik at de ikke kunne se på meg og le. 

Det er trist at jo "fakere" jeg ser ut jo mer sikker blir jeg på meg selv. Men sånn er det. Jeg er totalt avhengig av vippene mine og ikke mist sminken min for å kunne føle at jeg kan gå forbi mennesker uten å bli mislikt, sett stygt på eller bli snakket dritt om. Ja, hatere. Her har dere det; jeg er usikker på meg selv. Men hvem er ikke det? Alle har en eller annen ting de ikke liker med seg selv. noen er usikker på kroppen sin (ikke meg), usikker på personligheten sin (ikke meg) mens andre er usikker på utseendet sitt. Noe jeg er. Apropos vipper. Jeg har fått meg noen ny vipper. Vipper som ser naturlige ut. Hva synes dere? 

Gladnyhet!

Hei bloggen!

Alltid før jeg våkner pleier jeg å sjekke mailen min for sponsoravtaler osv. Men i dag fikk jeg en skikkelig gladnyhet! For en stund tilbake skrev jeg under på noe angående pelsgårder i Kina. De hadde tydeligvis fått nok underskrifter for ikke så lenge siden til å stenge over tre store pelsgårder. Hvor utrolig er ikke det? Det har jeg bidratt med på mitt lille rom i mitt lille hus. Føler meg som en Gud her jeg sitter, haha. Ikke nok med det, men jeg fikk også tilsendt en video av revene første gang ute i naturen. Jeg vet jeg er over gjennomsnittet glad i dyr, men jeg tror hvem som helst hadde blitt rørt av å se de sprette rund omkring i det fri.

Tenk å utgjøre en så stor forskjell på å gjøre noe så lite. Det tok meg bare noen sekunder å skrive ned navnet mitt og sende det inn. Greit, det tok ett år før det skjedde noe, men det skjedde. Takket være at jeg og mange andre ga noen sekunder av livet sitt til å tenke på noen andre enn seg selv. 

Nå følte jeg at jeg ble litt for dyp her, haha. 

Tatoveringen min er faktisk der for å minne meg på akkurat det. Kanskje det er derfor den ser så trist ut? aner ikke, haha <3

 

 Men nå får jeg komme meg til bake til mitt glamorøse liv utenfor bloggen.  Blogges

Angrer litt nå

Hei bloggen!

Jeg aner ikke hvordan vær det er i resten av Norge, men her er det storm! Det er jo helt umulig å gå utenfor døren uten at vipper og hår flyr all over the place. drit irriterende! I går for eksempel. Jeg hadde gått en meter med paraplyen min, og den vrengte seg mens jeg hang på slep. Kan dere se for dere det? Meg løpe etter en paraply, haha. Når man er så liten og lett så er det ikke alltid like greit å holde igjen en paraply. 

Nå merker jeg at jeg angrer på at jeg ikke har øvelseskjørt eller lest på noe teori. En bli hadde jo egentlig vært midt i blinken akkurat nå.. Men det er ikke så mye jeg kan gjøre med det. Grunnen til at jeg ikke har øvelseskjørt er vel på grunn av at jeg ikke liker å kjøre bil. Den ene gangen jeg skulle kjøre kom det en bil mot meg og jeg slapp rattet og lukket øynene. Nå var jo det her riktignok på en nokså tom parkeringsplass. Men hvis jeg får panikk på en "tom" parkeringsplass, så har jeg vel ingenting på en vei å gjøre? haha.

Jeg får vel bare holde meg inne til stormen er over.. Null festing i kveld med andre ord..Regner med at det blir en kveld inne under dynen med Eskil. Det er jo gøy det og da. Man trenger ikke være full for å ha det gøy likosm, haha. Har dere noen film tips til oss? 

 

Barbie

Hei bloggen!

Jeg har merket en ting i det siste. Nemlig at "barbie kommentarene" strømmer på. "Dumme Barbie" er vel det det går mest i. Jeg skjønner at dere tror jeg blir såret av sånne kommentarer, men hva er egentlig så ille med å bli sammenliknet med henne? Skal ikke hun liksom være "skjønnhetsidealet"? Drit pen? Det er ihvertfall det jeg har hørt. Hun er en bibliotekar, prinsesse, astronaut og alt annet fantasien ønsker.Hun kan være hva som helst. Og så vidt jeg vet så er hun elsket av barn og unge over hele verden. Hvem vil ikke det? Være et skjønnhetsideal, bli elsker av alle og kunne bli hva som helst når som helst. Personlig liker jeg Barbie veldig godt og har gjort det siden jeg fikk min første. Ja, jeg ser fortsatt på gamle Barbie filmer og ja, jeg digger dem. 

Jeg ser ikke på meg selv som en Barbie, men det er tydelig mange av dere gjør det. Noe jeg bare tar som et STOORT komplement. Jeg vet dere mener vondt med kommentarene, men jeg ender bare opp med å like meg selv bedre når jeg leser de. So keep up the good work!

Men en ting som kommer helt ut av det blå er at jeg er dum? Jeg er faktisk veldig smart, ikke for å skryte av meg selv , haha. Men jeg har femmere på skolen og ingenting under fire. I tillegg til det så vet jeg litt om det meste. Det at jeg fremstår dum kan vel ha noe med utseendet mitt kanskje? Eller at jeg ikke bryr meg noe særlig om det jeg skriver på bloggen? Jeg har en personlig blogg og jeg deler det meste, selv ting som er litt på kanten. Men jeg vet at jeg aldri kunne lest en upersonlig blogg og derfor planlegger jeg ikke å ha en. Så kall meg hva dere vil.

Men nå som jeg har fått alt dette ut av systemet skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til enda en dag som "dumme Barbie kjerring". BLOGGES 

nye innkjøp-Nelly

Hei bloggen!

Gjett hva som kom til meg i posten i dag! Pakka fra Nelly, jippi. Jeg som de fleste andre jenter elsker shopping. Spesielt nå før jul og nyttår når man skal ha den perfekte kjolen,og i dag kom den. Julekjolen altså, og im in love! I tillegg til kjolen så fikk jeg kjøpt meg noen nye sko. Sånne "fake uggs" som folk kaller det, hihi. Jeg har altså ikke behov for ekte Uggs for å passe inn, og takk Gud for det. 

Ellers i dag har jeg sett ferdig American Horror Story, desidert en av de beste seriene jeg her sett. Derav ingen blogging før nå, sorry. Men når man ser på en serie som det så flyr tiden så fort, haha. Håper dere ikke savnet meg for mye.
 Her er altså kjolen. Er den ikke fin eller? Full av palletter og selvfølgelig åpen rygg. Kan jeg ikke ha utringning foran så må jeg ha den bak, haha. Det eneste som er dumt er at den er litt for stor.. Til og med i XS.. Den er for liten på rumpa og puppene, men for vid for magen.. Er ikke det bare typisk?

De er så myke og deilige! Sånn er vell alle skoene med uekte pels før de blir brukt en stund, haha. Men det er verdt det. Jeg kunne aldri gått rundt med ekte pels.

Kjolen finner dere HER

Skoene finner dere HER

Hva synes dere? 

Date og latskap

Hei bloggen!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en laaang skoledag. Jeg vet jeg sier det hele tiden men skole er noe dritt.. I dag hadde vi gym og som dere vet så er ikke gym og meg en bra match. Så meg og Iselin tilbrakte halve gymtimen i garderoben. Vi er rett og slett helt ninja når det kommer til å luske oss bort. Eller så er det bare læreren som ikke bryr seg. Jeg er altså ingen skulker, men basketball er ikke min sterke side. Ballen er jo faen meg større enn meg, også er jeg jo ganske lat, haha. Typisk Norsk ungdom.

Ellers så har jeg vært på date i dag. En lunsj date med andre ord. Det er egentlig ganske greit at skolen ligger så sentralt at man bare kan gå hundre meter så er man i byn. Så da ble det Subway på meg og Iselin. Rett og slett en koselig jentedate. Jeg foretrekker det ovenfor en guttedate når som helst. Eller, bare når det gjelder å spise grisete mat. Når jeg er med Iselin så kan jeg grise så mye jeg vil og ha mat hengende ut av munnen uten å egentlig bry meg, men er man på date med en gutt så må man spise litt finere på en måte, haha. Er ikke det beste førsteinntrykket å være en gris liksom. Men nå må jeg nesten hoppe ut av den deilige senga mi og få i meg litt mer mat, haha. Blogges!

bortskjemte lille meg

Hei bloggen!

Jeg har kjent, klemt og ristet på alle gavene i kalenderen min, og nå fikk jeg endelig åpne en, jippi! Jeg er så nysgjerrig at det er helt sykt. Det er ikke sånn at jeg åpner gavene for å se liksom, men jeg kjenner og rister helt til jeg har funnet ut hva det er. Det er jo selvfølgelig litt kjedelig å vite hva man får til jul, men jeg kan ikke noe for det, haha. Nesten som en sånn tvangstanke.

Nå venter jeg egentlig bare på at mamma skal komme hjem med noe digg til meg og typen. Vi er så bortskjemte, hihi. Man må utnytte det når man kan. ihvertfall nå som jeg snart blir myndig. Kjenner jeg gruer meg litt egentlig. Man får liksom mye mer ansvar og jeg er absolutt ikke klar for det. Men jeg gleder meg jo litt også da, spesielt til å feire bursdagen min med masse drikke og gode mennesker!

Men, uansett. Jeg fikk jo åpnet kalendergaven min i dag, og jeg tok helt feil. Jeg var sikker på at det var hårstrikk, men det var det altså ikke. Jeg fikk en rosa truse og jeg er kjempe fornøyd. Det er liksom mine to favorittting i hele verden. Rosa og undertøy, haha.

Hva fikk du i kalenderen ?

Kanskje jeg har valgt feil linje, igjen?

Hei bloggen!

Som mange av dere vet så går jeg førsteåret om igjen. Jeg gikk jo på helse i fjord og det var ikke noe for meg. Ser dere for dere meg tørke rumper resten av livet? Nei, tenkte meg det, haha. Men nå går jeg på frisør som absolutt er helt meg. MEN! Jeg ble plutselig litt usikker igjen. Dere skjønner.. Det kryr av dukker der som vi skal klippe osv. Og de er helt sinnsykt skumle! Det som ikke så mange vet er det at jeg er drit redd for dukker. Nå gjelder jo dette hovedsaklig porselensdukker på grunn av de syke øynene, men disse dukkene på skolen tar kaka.Jeg vet jeg ser helt forferdelig ut i dag så dere kan spare dere i kommentarfeltet.. Til å være "frisør" er ikke håret helt på topp, men det har kanskje noe med at jeg våknet ti minutter før bussen gikk i dag, haha.Hvordan får jeg det til?Her er altså min største fiende på denne skolen (Rigmor som hun heter). Dere forstår vel hvorfor jeg er redd eller? Men det verste er jo det at dette er den minst skumle av hele gjengen. Så hvis jeg brått stopper å blogge igjen så vet dere hva som har skjedd (rigmor). 

Men nå må jeg gå. Blogges! 

 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits