Mine nyttårsforsett

❤ Opprettholde sexlivet 

❤ Fortsette å gjøre alt jeg kan for å ikke støtte dyremishandling. 

❤ Være en god venn 

❤ Reise minst 2 nye steder i året

❤ Gjøre det bra på skolen

❤ Blogge uten pauser

❤ Få flere tattoveringer 

❤ Drite i haterne 

❤ Fortsette å være meg selv uansett hva

❤ Bli med på undertøys shoot 

Hvilken kjole?

Eller.. Hvilken kjole skal jeg gå med i kveld?

Er jeg fin nå?

Hei bloggen! 

Jeg fikk ikke blogget i går fordi jeg var på roadtrip med kjæresten til HEMSEDAL! Wooop, wooop. Det kan jo ikke være et bedre sted å avslutte året. Afterski (jeg står riktignok ikke på ski, men feste kan jeg, haha), snø, og masse ungdommer. Dette må jo bare være Norges Mekka.

Mens vi var på vei hit i går måtte jeg bare stoppe for å shoppe litt. Det er jo 50-70% på alle klær, og jeg trengte et nyttårsoutfit. Det ble riktignok kjøpt et par kjoler, undertøy og gensere, så noen vil vel si at jeg har klær til 5 nyttårer fremover, haha. Men jeg føler meg best når jeg har kjøpt nye klær. Jeg føler meg fresh og kanskje litt ekstra pen? Er jeg rar da kanskje, som trenger nye ting for å føle meg pen? 

Hva synes dere om den nye genseren?

Så typisk meg

Hei bloggen!

Akkurat nå venter jeg på at lillebrødrene mine skal gå ut, haha. Jeg har skrevet minst 20 setninger og visket dem ut igjen like fort. Det blir så mye lyder og mas og jeg klarer ikke å konsentrere meg. Jeg elsker dem over alt, men det skal bli deilig å komme hjem til litt mer rolige omstendigheter. 

Nå har de dratt og jeg kan begynne å tenke igjen, haha. Føler jeg høres ut som den verste storesøsteren i verden, men det får bare være.


 

Jeg sliter litt med pakkingen av tingene mine. Det er èn ting å huske alt man tok med seg hit, men nå må jeg huske alt jeg har fått til jul også! Er det noe jeg er sikker på så er det at jeg kommer til å dra med en god følelse, og så når jeg kommer hjem viser det seg at jeg har glemt sminke, tlf, klær og koffert, haha. Det så er typisk meg.

vi snakkes på flyplassen kjære lesere! Ønsk meg lykke til med pakkingen

SpørrerundeHey hey!

Nå er det lenge siden jeg har hatt en spørrerunde og siden året snart er ferdig er det på tide. You know the drill ❤

Til helvete med skatten!

Hei bloggen!

Det blåser storm ute så jeg har ikke orket å finne på noe i dag, og da kommer tankene. Tanker som gjør meg forbannet. Tanker som kommer til å følge meg for alltid. Tanker til å bli sint over. Til helvete med skatten! 

Nå er jeg jo myndig og med en gang jeg får meg en fast jobb må jeg begynne å skatte. Å betale skatt er ikke noe jeg egentlig har noe i mot. Det går jo til samfunnet. Vi må jo hjelpe til med felles interesser som helsevesen og bedre veier osv. Men det er en ting vi må bidra med som får meg til å bli kvalm. Nemlig pelsindustrien. Det at jeg må betale for små torturkammer gjør meg sint. Jeg er jo tross alt vegetarianer.

Hele livet har jeg vært i mot alt dette og jeg har aldri brukt penger på pels og nå spiser jeg heller ikke kjøtt, men likevel bidrar de pengene jeg jobber hardt for til noe jeg selv synes er helt forferdelig. I mitt hode er det urettferdig og feil. Hvis staten absolutt vil bidra så kan de gjøre det av egen lomme, ikke av min eller andres.  

Mange tenker at i Norge har de det bra, men det er ikke tilfellet. Ikke i nærheten.

 

 

Barbie is just my cover

Hey bloggen! 

Jeg er helt utslitt etter i går og vil egentlig bare grave meg under dyna å bli der. Meen det er ikke sånn det funker når man har reist land å strand for å møte familie. Da er det opp klokka ni hver dag osv, osv.. Men det er ikke ofte jeg ser dem så jeg har bestemt meg for å være den jenta som tar det med et smil. Jeg får heller sove på reisen hjem tenker jeg da. 

Jeg fikk en t-skjorte av mamma i går der det står "Bitch, even Barbie wants to be me". Det var jo bare på gøy, men så hørte jeg hele familien min bare, ja, ja, det er jo sånn du er. Det er jo sånn du ser ut. 


 

Men det er ikke den jeg er. Jeg er så mye mer. Reflektert, smart, morsom. Barbie har jo blitt en slags steriotype som alle tenker er dum, blond, rosa, bimbo osv. Vel, jeg er jo to av de fire tingene, men likevel. Jeg har ikke tatt meg nær av det før, men det har blitt litt mye i det siste. Folk kommer bort til meg på byn og sier "åj, du var ikke så dum egentlig". "Du er ikke så dum som du ser ut". Jeg elsker å motbevise, men nå er jeg litt lei av å måtte gjøre det hver eneste dag. 

Ja, jeg har blondt hår, liker rosa og bruker sminke, men jeg er ikke hjerneskadet av den grunn. 

#foto #desember #barbie #jul #blogg

Gårsdagens outfit

God første juledag bloggen og dere som leser. 

Gårsdagen ble utrolig hektisk, men til tross for det så fikk jeg tatt noen bilder aaav..... MEG SELV! Neida, men jeg viste dere jo en sniktitt på kjolen her om dagen, så nå er det vel på tide å vise hele? 


Kjole: Bikbok  Jakke: Gina Tricot 

mine første julegaver

Hei og god jul alle sammen!

Er det noe jeg elsker så er det julaften. Julestrømper og gaver med en gang man våkner. I mitt tilfelle så får jeg åpne en gave på morgningen sånn at jeg ikke maser under hele middagen om når vi skal starte osv.. Jupp, jeg er som en liten unge, haha. Sjarmerende

Vel, det jeg har fått er en undertøyskoffert(?). Den er jo kjempe kul og ser kul ut, men det er ikke så veldig mye plass til undertøy i den... Men likevel er jeg kjempe fornøyd. Den beste gaven så langt fikk jeg av Eskil. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har ønsket meg denne, men det er en god stund. Egentlig liker jeg ikke\hater jeg å lese bøker, men denne her har jeg nesten lest ut allerede, haha. + at Eskil skrev en kjempe fin hilsen på første side. Jeg føler ikke at jeg kan legge den ut ettersom han muligens blir drit flau. 

Men nå har jeg mye å gjøre! Vi blogges senere ❤ 

Dette er det flaueste..

heihei..

Dere gjetter ALDRI hva som skjedde med meg når jeg skulle gå igjennom sikkerhetskontrollen.. 

La meg starte på begynnelsen. Jeg brukte en god del tid i går for å finne ut hvilket outfit jeg skulle reise med i dag. Egentlig ble jeg veldig fornøyd, men jeg var litt usikker på om man kunne si niplene mine gjennom den "gjennomsiktige" genseren og den "gjennomsiktige" bhen. Konklusjonen min var at jeg var trygg og ingen kunne se noen ting. 

Selvsikkerheten min var på topp når jeg gikk på bussen, av bussen og inn på flyplassen. Det eneste jeg var redd for var jo den der pil og buen jeg skulle ta med gjennom sikkerhetskontrollen. Selvsikkerheten min økte enda mer når den gikk igjennom og mannen så på meg med et smil. Kanskje et litt for stort smil? samma det, jeg tenkte ikke noe over det der og da. 


 

Alt var plassert i de grå eskene, og alt gikk som smurt. Da var det min tur. Min tur til å gå gjennom den store stygge metalldetektordøren(?). Den kom jeg meg også igjennom. Trodde jeg.. Damen pekte på meg og så puppene mine. Alt som gikk igjennom hodet mitt var "shit, man kan se igjennom! Jeg som brukte så lang tid på å forsikre meg om at det ikke var tilfellet". Da jeg tittet ned så jeg at bhen min hadde sklidd over puppene mine. Jeg var basically helt naken på overkroppen! Det var som om en usynlig mann hadde åpnet den bakfra og bare ventet på katastrofen.

Jeg dro den raskt ned og latet som om ingenting hadde skjedd, rød i ansiktet. Nå tenkte jeg tilbake på den mannen som kanskje hadde smilt litt vell bredt mot meg.. 

 

Hadebra Fredrikstad

Hei bloggen!

I dag, på lille julaften skal jeg reise opp til den største delen av familien. Det er en laang reise, og vanligvis hadde jeg ikke orket å bevegd meg utenfor sengen. Men ikke i dag, i dag ser jeg frem til å møte alle sammen. Når jeg setter meg på flyet så kommer jeg til å være lykkelig. Når jeg forlater denne grå, triste, våte byen min så kommer det til å være med et smil om munnen; fordi det her minner meg ikke om jul, ikke en gang desember eller november.

Få meg vekk Jeg har forresten med meg en gave til lillebroren min som jeg ikke fikk plass til i kofferten. Altså, jeg er faktisk litt redd for at jeg ikke får den gjennom sikkerhetskontrollen så jeg har gjort klar den talen i hodet mitt, haha. La oss håpe jeg slipper å bruke den, for dies skyld. Neida, men jeg tviler på at de tror jeg hadde fyrt en pil og bue rundt i mitt eget fly? hvem vet! 

oppdaterer dere senere ❤

En liten sniktittJulekjolen 2016!  Gleder meg til å vise dere hele 

#jul #blogg #kjole 

 

Blandede følelser

Jeg fant ut i dag(?) at det er julaften på lørdag og jeg må si jeg først trodde det var tull. Jeg mener, hvor har snøen og julestemningen blitt av? Jul blir i mine øyne bare mer og mer deprimerende for hvert år, og jeg blir bare mer og mer overrasket når den er her. Vi bor i Norge liksom, men likevel er det grått og trist allerede samme uken som julaften...

Men noe som ikke er grått og trist er moahh. Jeg har nemlig bleket etterveksten min i dag og kjøpt inn litt sminkeprodukter som skal brukes på julaften. Og ikke nok med det, men jeg fant en 500 lapp i jakken min i går (wohoo). Så I'm happy ❤

Den må ha vært sånn 2-3 år gammel ettersom jeg ikke kan huske å ha hatt så mye penger i kontant i den jakken. Men det var bare flaks at jeg fant den siden den hadde falt inn i foret, så den var faktisk Inni jakka. bokstavelig talt.  Tusen takk til Sunniva for 2-3 år siden for verdens beste "kalendergave". haha. Jeg bare elsker når jeg finner penger i jakker og vesker som jeg ikke har brukt på en stund. Er det flere som er så heldige og ikke klarer å følge med på pengene sine?

  

Hvorfor jeg "hater" kirker

Det jeg sa i ste om å være en satanist var bare tull, eventyr, fantasi, IKKE sant. Sarkasme er noe dritt, haha. 

Nei, men kirken er noe jeg aldri har likt, og kommer mest sannsynlig aldri til å like den heller. Guds hus der alle er velkommen. mhm, "alle" med mindre du er homofil, dekket av tatoveringer og piercinger, eller rett og slett bare annerledes. Med kirken følger det mer vondt for enkelte mennesker enn godt. 

De fleste vil vel tenke at dette er fjernt og ikke skjer her, men jo. Jeg har aldri møtt noen mer dømmende mennesker enn de som er fast tilhenger av en eller annen kirke. ikke gjør ditt, ikke gjør datt. "samme om du elsker han, har dere begge peniser så er det ikke ekte kjærlighet". Hva har vi med det å gjøre? Det er ikke sånn at hele menigheten blir tvunget inn på rommet for å se på dem ha sex. Ærlig talt sier jeg bare. 


 

kirken som skal være så imøtekommende og åpen for alle har feilet veldig mange, har skadet veldig mange, har ført til død for veldig mange. Derfor er jeg ikke glad i kirken. Det ene stedet der "alle" er velkommen viser deg den kalde skulderen, det er nok for hvem som helst til å ikke ville leve mer, og det er det som skjer rundt i mange forskjellige land, inkludert vårt eget. Men når sant skal sies så er ikke Norge påvirket av kirken på samme måte lenger. Takk Gud(?)  for det.

 

Take me to church

Heyhey! 

Kirken neste; er to ord ingen hadde trodd jeg skulle si, haha. Men joda, jeg skal til kirken nå snart for å se på en juleforestilling. Personlig liker jeg meg ikke i kirken fordi jeg er en stoor satanist. Jupp. 

"familien" min skal synge så da er det vel egentlig greit. + at jeg kan pynte meg for anledningen, så da blir det kjole, høye hæler og what not.  

Vi snakkes om litt. 

Julebord og brukken finger

god morgen alle sammen!

Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å ikke ha skole\jobb når alle andre har det, haha. Men til tross for det så har jeg utrolig mye å gjøre i dag. Jeg skal nemlig arrangere julebord her hjemme for alle i klassen. åhh, mye jobb, men fortsatt kjempe koselig å være med alle utenom skolen. Jeg har forresten ikke sett så mange av dem fulle før, så det er vel det jeg gleder meg mest til, mohaha. Neida, men det er utrolig hvor godt man kan bli kjent med mennesker gjennom alkohol?!  

Grunnen til at jeg ikke har skole nå osv, er fordi jeg har brukket fingeren min. Som dere skjønner er det ikke så mye jeg får gjort som frisør med bare en hånd. Men jeg klager ikke :P har jo tross alt fått sove lenge de siste dagene UTEN fravær. Så hvis dere vil slappe av i noen uker så vet dere hva dere kan gjøreMen nå må jeg nok komme meg ut av sengen og begynne å gjøre klart litt ting. 

BTW. Det kommer mest sannsynlig en videoblogg i løpet av dagen 

Dagens outfit

Heii! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Sweeden. Det finnes ikke noe bedre enn å få gjort unna juehandelen før 23. desember, haha. Det er da jeg ellers pleier å få panikk, kler på meg noe raskt og hoppe på bussen til byn for å få kjøpt til alle sammen. Så i år er jeg stolt over meg selv. Eller, jeg vet at jeg kommer til å våkne på julaften og tenke "shit! jeg glemte jo å kjøpe til ***!" der har dere meg i et nøtteskall. 

Men anywayys, her har dere dagens outfit! Prøvde å gå for en litt rocka stil selvom det kanskje ikke er helt meg. Hva synes dere?
 


Før dere påpeker det; Nei, jeg har ikke på løsvipper, ja, jeg har kjøpt nye i dag, haha. 


 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits