Mallorca: Last Day

Siste dagen er alltid like kjedelig. Uansett! Da er paradis over og kofferten må pakkes. Men det var egentlig like greit denne gangen. I og med at jeg tok en tatovering kunne jeg ikke gå på stranden eller bade. ikke nok med det, men jeg kunne ikke gå ut i solen uten en genser. Eller, jeg kjøpte en buff som jeg kunne surre rundt armen. Men den ble helt gjennomsvett etter sånn to minutter. Men tatoveringen var absolutt verdt det. 

Den siste dagen gikk til å kjøpe inn gaver og noen greier til meg selv selvfølgelig. Og 15 minutter av dagen gikk til å sitte, hoppe og ligge på kofferten min. Den var absolutt umulig å lukke. Ups. Men det gikk til slutt. Ellers har jeg bare gått rundt og vært flau. Ett tips til dere fra meg: Ikke snakk dritt eller kommentere noe rart ved en annen person. La meg bare si at det er flere Norske i Mallorca enn utlendinger.. Men bortsett fra det, så var den siste dagen kjempe bra! 

Jeg kjøpte forresten en dritkul piercing i en av butikkene. Du skjønner.. Jeg klarte å miste min favoritt når jeg badet på stranda så jeg kjøpte en ny en. Men to dager senere så ble den ødelagt, så da endte jeg opp med denne badassen.  Hva synes du?
Mallorca: Kjærlighet

Hei alle sammen! Som dere sikkert fikk med dere så dro jeg med kjæresten min til Mallorca. Det sies at man ikke vet hvem man er sammen med før man har reist på ferie med dem. Men for å være helt ærlig, så var det perfekt. Vi dro ut og spiste, vi dro og klubbet og selvfølgelig gikk vi på stranda hver kveld. Til tross for varmen kunne jeg ikke hatt det bedre. Vi laget absolutt minner for livet på denne turen. Jeg tror aldri jeg har ledd så mye med et menneske i mitt liv. For å være helt ærlig så kunne jeg vært der i flere uker. Syden blir fort kjedelig etter en uke, men jeg tror tiden bare hadde flydd sammen med han. 

Klubben vi var på var helt rå! Det var to etasjer med minst fem forskjellige dansegulv og sju forskjellige barer. Eneste som var dårlig var musikken som var inn for tre år siden. Men ellers var det kjempe gøy. Kule mennesker fra hele verden, god stemning og ikke minst god drikke. Ellers har vi hatt en evig air hockey kamp. Jeg vant første gangen, la meg bare si at jeg er en dårlig vinner og han er en dårlig taper. Så da ble det re match etter re match etter re match.  Har du vært i synden? Var du med kjæresten din?

Mallorca: Tatovering

Endelig har jeg en ny tatovering. Jeg sverger at jeg gikk rundt i flere dager å gruet meg til timen min. For å være helt ærlig så hadde jeg ingenting å grue meg til. Han som tok tatoveringen min var mye flinkere enn hun som tok min når jeg var 15. Det var vondt, men ikke så veldig. Dette er ikke kødd, men jeg holdt faktisk på å sovne opptil flere ganger. Resultatet ble helt utrolig bra og jeg elsker den av hele mitt hjerte. Det er greit å ha en tatovering som faktisk betyr noe for meg på kroppen. 

Jeg elsker jo dyr og jeg bidrar mye, men det er bare noe med tigeren som skiller seg mest ut i mengden. Som dere sikkert har fått med dere så er jeg en stolt tigerfadder. En fast sum blir sendt inn hver mnd for å hindre snikskyting og andre ting. Så er det noe jeg ikke kommer til å angre på så er det dette. Jeg liker hvordan han fikk den til å se så snill ut. Den får meg bare til å ville gjøre mer!Men det var ikke bare jeg som tok en tatovering i Mallorca. Kjæresten min tok sin første nå, og den ble helt utrolig nydelig og utrolig tøff. 
Hva synes du?

Mallorca Neste

Hola!

Først var jeg i London, så var jeg i Frankrike og om noen dager Mallorca! Det blir mye reising på meg i år, men jeg skal ikke klage. Jeg var i Mallorca i fjord med kjæresten min og vi koste oss så mye. Det jeg gleder meg mest til er faktisk å bade på stranda. En ting som er litt rart med meg er at jeg aldri bader i Norge! Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg gjorde det. huff.. 

Denne gange lover jeg å oppdatere bloggen minst en gang hver dag. Forhåpentligvis er det greit Internett på hotellet. Skal du reise til Syden? Hvor?
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits