Tatovering: Resultat!

Den ser bedre ut i virkeligheten altså, haha. Men jeg er fornøyd! Hva synes dere? <3 

Ps: Den er ikke helt ferdig enda. Skal fylle på mer farge osv

Ny tatovering?!

okayy da, det var vel ikke bare Eskil som skulle ta en tattovering til, eheh. Jeg vet ikke hvorfor, men det er ingenting som gjør meg mer glad enn en ny tattovering! Kjæresten min tok først sånn at jeg visste om han var flink eller ikke, haha. Hadde hans vært stygg kunne jeg bare sakt noe sånn som "no, i dont think I want one after all." eller noe. Men han var flink, så jeg tok en jeg og, Har man først tatt en så klarer man ikke å holde seg unna. 

Btw. Jeg må fortelle dere noe sykt som skjedde her senere. Jeg er sååå flau! Klarer dere å gjette hvor? :P 

Unnskyd pappa! 
 

Holaa!!

Hei alle sammen! Nå den siste tiden har jeg nyytet varmen her i Mallorca. Utrolig deilig! 

Det her ikke blitt noe blogging på grunn av internettet. Det er kun i lobbyen og den er ofte full av familer som bruker ferien sin på å være på hver sin tlf. Er ikke det litt trist egentlig? Jeg personlig har måtte lade tlf min på fire dager, haha. 

Jeg tenkte jeg skulle blogge nå de siste dagene her nede. Vise dere hvor perfekt livet mitt er osv, mohahaha. 

 


Undertøy: Sheinside

Nå sitter Eskil på rommet våres og gruer seg litt tror jeg. Han skal ta tatovering om ca en halv time hos en fyr som har en del bra tatoveringer, meeeeen han har også noen som ikke er så bra så jeg kan skjønne at han er litt nervøs. Vi får krysse fingrene!! 

Men jeg lever og jeg oppdaterer dere etter. Blogges :D 
 

Mitt nye hjem

God morgen kjære lesere!

Jeg skal jo til Mallorca nå om ikke så lenge, mohahaha! Og tenkte at jeg skulle vise dere hvor jeg kommer til å bo. Det er jo helt klart ikke den første gangen jeg er i Mallorca ettersom vi drar dit hver år, men det er første gang på dette hotellet. Jeg er så spendt på hva dere synes! De har gratis internett og SOLARIUM så jeg elsker det allerede, haha.  

 


Dette er rommet vårt. Jeg liker at det ser så moderne og pent ut. Er det noe jeg hater med Syden så er det de typiske hotellrommene. Da man liksom er redd for å få lopper bare av å se på sengene, haha. Skjønner dere hva jeg mener?
Også har de bassengbar! Der kommer jeg til å sitte hele ferien! Haha, neida, joda, kanskje, vi får se ;)

Hva synes dere?

 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits