"jævla tyv"

Hei og god morgen bloggen! 

Vet dere hva som skjedde med meg her om dagen? Jeg bestilte hår hos Luxushair som vanlig. La meg bare si at jeg ALDRI har brukt så mye penger der som det jeg gjorde på bestillingen denne gangen. Ettersom jeg ikke har opplevd noe negativt når det kommer til Luxushair før, så tenkte jeg ikke noe over at det kom til å bli noe tull med bestillingen. Det var ikke på tanken min en gang. 

Jeg titta i postkassen hver dag i en uke før jeg sendte en mail og spurte hvor i all verden pakken min var. 

Jo, den var signert for og hentet, men ikke av meg. Jeg fikk helt sjokk! Jeg mener, den var dyr og den var ikke hos meg, så hvem har hentet den da? I full panikk sendte jeg en ny mail til Luxushair og lurte på hva som skjer nå.. Da fikk jeg bare beskjed om å ordne det selv. ORDNE DET SELV?! Det var for det første ikke jeg som hadde gjort en feil, og for det andre hadde jeg null informasjon om hva som hadde skjedd. De skrev bare at pakken ikke to i mitt navn, men en annens. Ikke ville de si hvem den sto på engang.

Jeg ringte posten og lurte på hva jeg skulle gjøre nå. De fikk helt sjokk og sa at de skulle anmelde det ettersom det er ulovlig å skrive under på noe som ikke er ditt. Men så snill som jeg er ville jeg heller ha nr til det mennesket som hadde "stjelt" min pakke i stedet for å anmelde. Eller, jeg ville egentlig ha håret mitt med en gang, haha. Hvem vet hvor lang tid det hadde tatt før den anmeldelsen ble gjort noe med.

Men uansett. Jeg sendte melding til denne personen og spurte fint om hun kunne ringe meg angående en pakke. Hun svarte ikke så da la jeg ved at dette kom til å bli anmeldt hvis hun ikke tok kontakt i løpet av dagen. 

Lang historie kort: Jeg fikk håret mitt samme dag. Hun hadde fått hentemeldingen min OG pakken sto i hennes navn. WHAT?! Da er det ikke rart hun trodde det var hennes pakke. 

Nå er jeg egentlig bare veldig forbanna på Luxushair som ikke tok ansvar. For alt de vet kunne pakken endt opp hos noen i Nordnorge, og da hadde jeg aldri fått tak i den. 

synes dere jeg burde be om kompensasjon? 

PERIOD.


NOT.. Men er ikke trusen drit kul?

Som dere sikkert skjønner er det den tiden av måneden igjen, så... Nå skal jeg ligge i sengen, kneppe opp buksa, slippe løs dobbelthaken og spise masse møkkamat. Snakkes. 

 

Storshopping

Heihei alle sammen! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sverige. Er det noe som er deilig når det kommer til å bo i Østfold, så er det at det er så nærme Svinesund. Det er faktisk ikke vits å dra i butikkene her når man bare kan svippe over grensen og spare masse penger.

Jeg har faktisk ikke kjøpt "noe"  til meg selv. bare mat og snus osv. Det er kjedelig å måtte gå forbi klesbutikkene, men sånn er livet når pengene ikke vokser på trær mer. 

Det flaueste skjedde når jeg skulle betale i kassen... Dere vet når dere skal betale, og så får man ikke betalt fordi man enten ikke har nok penger eller noe. DET er så flaut! Men jeg hadde masse penger på kortet så jeg måtte bare si høyt " mamma, kan du betale så vipser jeg. Fordi jeg har MAAAASSE penger på kortet, så jeg vet ikke hva som skjer her." herregud, haha. Jeg ville jo ikke at alle i kø skulle tro jeg gikk til kassen uten nok penger. det er flaut. 

Nå sulter jeg ikke på fem år tror jeg, haha. Jeg skal vise dere outfiten etterpå. digger det jeg går med i dag! Blogges 

Min Leilighet

Hey, nå er jeg snart ferdig med å rydde leiligheten. Først skal jeg bare ta en pause og vise dere hvordan jeg lever! 


Dette er faktisk hele rommet, haha. Jeg har bare plass til en seng, et speil og noen skuffer. So, this is where the magic happens.

Jeg har så mage lys i leiligheten. Aner ikke hvorfor, men jeg synes det føles litt mer "hjemme" når de er tent. rare greier. 

Jeg er ikke ferdig med å rydde badet,gangen eller kjøkkenet, så det får dere se en annen gang. 

Godnatt!

Tror jeg skal gå å legge meg nå. Det blir sikkert et par episoder av pretty little liers før jeg legger meg på ekte. Jeg skal på jobb klokken ni i morgen så da er det greit å få noen timers søvn ettersom jeg jobber med mennesker. Hadde jeg hatt en kjedelig kontorjobb eller skole hadde det kanskje vært noe annet. 

Etter jobb i morgen skal jeg forresten på spa og shopping :D 

NOT... Jeg skal rett hjem å rydde leiligheten.. jippi.. 

Kanskje jeg skal legge ut noen bilder av den sånn at dere kan se hvordan jeg lever(?)

Anyways, God natt alle sammen! 

ps. trekker en vinner av konkurransen i morgen

 

Zombie Mode

hei og "god morgen". Det er lørdag og jeg er på jobb klokken ni.. Jeg må ærlig si jeg slumret til rundt halv ni. Er det flere som slumrer og angrer etter? jeg føler at det bare blir vanskeligere og vanskeligere å stå opp jo mer man slumrer. Men det er meg. 

Etter det har jeg bare vært i total zombie mode. Sminken min ser halvveis ut og outfiten min også. Ahh.. Savner å sove lenge.. For å være helt ærlig har jeg vært i denne modusen hele uka.


Hei, fra blondetrusen, haha. Orker ikke bry meg engang. 

Jeg våkner nok fort til når kunden min kommer tenker jeg, håper jeg. Er det flere som er opp nå eller blogger jeg til ingen? 

 

Videoblogg?

Hei alle sammen! 

Jeg tenkte på noe i går som jeg tenkte jeg skulle spørre dere om. Når jeg drar til Riga, vil dere at jeg skal lage en videoblogg\reisevideo? Jeg tror det hadde blitt veldig morro! Hva tror dere? 

Alcudia- 2016

 

Sånn tjener jeg penger

Det er på dager som denne jeg virkelig ikke aner hva jeg skal skrive om. Alt jeg har gjort er å jobbe, spist med mamma, sett på RuPaul's Dragrace. Elsker RuPaul! Har dere sett det før? Jeg føler Drag queens er de kuleste menneskene jeg vet om. De driter i alt og er helt sykt diva. Litt sånn som meg. 

Anywaayyy. Jeg kom på at jeg ikke har oppdatert dere på jobbsituasjonen min. Nå jobber jeg i en frisørsalong som lærling. Det er kjempe gøy å møte så mange mennesker i løpet av en dag og gjøre alle så glade. Det tror jeg er det beste. Når man får høre flere ganger om dagen at man gjør en god jobb. Er det rart jeg har så mye selvtillit? Don't think so, haha.

Har dere forresten tips til serier jeg kan se?  føler jeg har sett ferdig det meste som er verdt å se. 

 

Halloween 2017?

Hei alle sammen! 

Jeg vet det er en god stund til halloween, men jeg er kjempe gira! Det eneste er at jeg har ikke peiling på hva jeg skal kle meg ut som.. 

I fjor var jeg jo en palyboy bunny, men i år vil jeg være noe litt mer orginalt! Noe som ikke alle andre går med hvis dere skjønner. Orker ikke noe Alice in wonderland eller Harley Quinn greier. Har dere noen tips? 

Jeg vil jo så klart ha et "sexy" kostyme. Fordi halloween er liksom den dagen på året hvor man kan kle seg så "løs" man bare vil uten å få stygge blikk. Elsker å være litt sånn på kanten! Oppmerksomhet er jo noe alle jenter liker. 

Hvor kjøper du ditt kostyme? hva var du i fjor? har du noen tips?

 

 

 

Work Work Work Work..

..Work Work

God morgen alle sammen! 

Som vanlig ble jeg vekket en time før jeg egentlig står opp, så hvorfor ikke blogge. Jeg begynner på jobb klokken ti i dag, noe jeg synes er alt for tidelig. Men så tenker jeg på de taperne som går på skole nå, og da er det brått ikke så synd på meg mer, haha. 

Neida, men jeg trives med det jeg gjør så da er det egentlig greit. 

SHIT! Jeg må løpe jeg nå! Blogges

Jeg skal reise til......

Hola! 

Som dere ser er jeg veldig god i Spansk, haha. Neida, men jeg skal faktisk på ferie nå snart. Det er riktignok bare en helg og det er altså IKKE Spania.. Meg og en venninne skal en tur til Riga i Latvia. Jeg har hørt det er veldig fint der og et kjempe bra party sted, så jeg kommer nok til å kose meg masse! 

Grunnen til at jeg drar ned dit er jo egentlig for å kose meg med en god venninne, men også for å møte kjæresten. Han skal nemlig ned dit en uke for å spille noen kamper. Så da tenkte jeg at det hadde vært koselig å dra ned dit den helgen og hilse på han. Ja, jeg vet jeg er verdens beste kjæreste ;) 

Flybillettene er ganske dyre, men Eskil sa det var veldig billig å leve der nede så da er det greit tenker jeg. Jeg tror det han sa var " Latvia er et billig møkka land". Ugh, harsh.

Er det noen som har vært der før? Noen tips?

 

Tilbake?

heyhey! 

Wow, nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Jeg har rett og slett vært for opptatt med "voksenlivet". Ugh, savner allerede den tiden hvor mamma ordnet alt som var vanskelig for meg. Nå må jeg bestille legetime selv, betale leie, internett, strøm og mat. Det er ikke sååå kult å bli "voksen" som jeg hadde trodd opp i hodet mitt. Er det flere som kjenner på den følelsen? 

Anyways.. Jeg tenkte jeg skulle begynne å blogge igjen.Så da vet dere det :D 

Blogges! 

Det sykeste skjedde i natt

Hei bloggen. 

Jeg må fortelle dere hva som skjedde i natt! Det er etter min mening helt sykt. 

Okay, jeg skulle legge meg og da tar jeg jo som vanlig av meg alle klærne mine. Men når jeg så meg i speilet så jeg at piercingen i den ene nippelen min ikke var der mer. Det var da jeg begynte å få litt panikk. "jeg kan jo bare ta i en nå, det har sikkert ikke grodd igjen på så kort tid". Vel det hadde det faktisk. Det var ingen hull på noen av sidene. KRISE!


 

Noe jeg ikke gadd var å bruke penger på å ta det på nytt. Det var jo tross alt i orden i går. Så da fant jeg en annen piercing og prøvde å stikke igjennom. Det var så sinnsykt vondt, men jeg fortsatte. (Det var faktisk helt grodd igjen! Hvordan er det mulig?!) Det begynte å blø etterhvert og da ble jeg jo drit kvalm, haha. Men jeg klarte å få den igjennom etter kanskje en halv time.

Jeg var så glad og lettet før jeg etter en stund gikk rett i bakken. Jupp, hade bra. Anfall er noe jeg pleier å få når jeg er stresset. Det er ikke farlig, men bare utrolig slitsomt.

Så det var min natt, haha. 

Kjæreste tur

Hei bloggen!

Akkurat nå befinner jeg meg på et hotell litt ute i gokk med kjæresten min. Så langt, så bra. Vi skal feire bursdagen til besteforeldrene hans i kveld, men frem til det har vi et rom heeelt for oss selv. If you know what i mean (blunk). 

Gjett om jeg skal ta de med meg hjem, MOHAHA. Jeg gjør det hver eneste gang jeg er på hotell. Det er vel ikke ulovlig? Ikke det at jeg bryr meg SÅ mye. Nå banket det faktisk akkurat på døren. Middagen ble skjøvet frem til nå!! Da må jeg bare si hade egentlig ettersom jeg ikke har ordnet meg i det hele tatt, haha. BLOGGESSS!! 

 

Shopping

Nå går turen snart til Sverige. Whoop whoop. Jeg må ha noen nye klær og litt sminke, så da er det bare ett sted å dra. Nordbyy. 

Haha, jeg klarte å overtale kjæresten til slutt. Altså, jeg har ikke lappen så da må jeg få han til å kjøre meg. Flaut, men sant. Lover å oppdatere dere med innkjøp når jeg kommer hjem. Blogges Bitches 

Hade Norge

Hei bloggen! 

Akkuratt nå sitter jeg godt plassert i sengen etter en heftig pakkerunde. Altså, jeg må skjerpe meg angående det. Jeg pakker alltid rett før jeg skal dra steder, haha. Så nå skal jeg bare slappe av litt før turen går til Kiel (tyskland). 

Shit! Passet mitt! Vel, da er jeg SNART ferdigpakket. Det hadde vært så typisk meg å glemme det. Phju.  Ellers tror jeg at jeg har med alt. Sminke, hæler, pene klær og kamera. Alt en jente trenger, hihi hoho. 

Vi skal ta den Oslo-Kiel ferigen(?) (aner ikke hvordan det skrives) Så det blir sikkert morsomt. Bortsett fra at internett koster drit masse.. Men det må vi ha!

Nå skal jeg bare løpe runt en tur å lete etter passe mitt, haha. Blogges når jeg er ombord

  

The new me

Hei bloggen!

Jeg bare våknet en dag og tenkte; nå er jeg dritt lei av å "være meg" så da bestemte jeg meg for å farge håret mitt mørkt. Det kom veldig spontant med andre ord. Jeg logget inn på Luxushair og bestillte nytt hår og satt meg i frisørstolen dagen etter det kom i posten. 

For å være en person som ikke akkurat tar de beste valgene må jeg si at dette ble kjempe bra. Jeg føler meg mer sexy, eldre og ikke minst helt ny. Så da er det vel ikke noe bedre tidspunkt å starte opp bloggen igjen enn akkuratt nå. 


Jeg er kjempespent på hva dere tenker og synes, så bare kommenter! 

Akkuratt nå har jeg litt dårlig tid ettersom jeg snart skal bort til en venninne, men jeg vet at hvis jeg ikke hadde skrevet et innlegg nå så hadde det ikke skjedd på noen dager, haha. 

blogges! (og det lover jeg) 
 

"B-day"

Hei bloggen!

Sorry for ingen oppdatering i det siste, men jeg har vært syk så jeg har for det meste bare sovet hele dagen. Men i dag skal jeg feire bursdagen min så da må jeg bare sprette opp av sengen og slutte å synes synd på meg selv. Det blir ikke lett, haha

Nå tenke jeg at jeg skulle ordne meg og prøve å finne noe jeg kan bruke i klesskapet mitt. Er det bare jeg som har et klesskap med masse klær men ingenting å bruke?


Fake a smile

ps. Jeg har ikke bursdag før til mandag

Noe nytt

Hei og god morgen bloggen!

Jeg har så og si nettopp stått opp fra en powernap. Så nå er extentionet, sminken og vippene litt all over the place, haha. Nei, jeg har ikke skulket skolen, men vi hadde bare to timer i dag. Noe som etter min mening burde bety fri i hele dag. Men det er ikke sånn skolen funker, desverre .. 

Jeg er så absolutt ikke klar til å begynne med de normale rutinene mine enda. Altså, jeg sovnet ikke før halv fire i natt så det er jo helt krise! Er det flere døgnrytmer som er fucka?

Jeg tenkte jeg skulle vise dere de nye neglene mine som jeg faktisk, har laget helt selv. For dere som ikke vet det så har jeg en utdanning som negledesigner?! Hva synes dere?

Mine nyttårsforsett

❤ Opprettholde sexlivet 

❤ Fortsette å gjøre alt jeg kan for å ikke støtte dyremishandling. 

❤ Være en god venn 

❤ Reise minst 2 nye steder i året

❤ Gjøre det bra på skolen

❤ Blogge uten pauser

❤ Få flere tattoveringer 

❤ Drite i haterne 

❤ Fortsette å være meg selv uansett hva

❤ Bli med på undertøys shoot 

Hvilken kjole?

Eller.. Hvilken kjole skal jeg gå med i kveld?

Er jeg fin nå?

Hei bloggen! 

Jeg fikk ikke blogget i går fordi jeg var på roadtrip med kjæresten til HEMSEDAL! Wooop, wooop. Det kan jo ikke være et bedre sted å avslutte året. Afterski (jeg står riktignok ikke på ski, men feste kan jeg, haha), snø, og masse ungdommer. Dette må jo bare være Norges Mekka.

Mens vi var på vei hit i går måtte jeg bare stoppe for å shoppe litt. Det er jo 50-70% på alle klær, og jeg trengte et nyttårsoutfit. Det ble riktignok kjøpt et par kjoler, undertøy og gensere, så noen vil vel si at jeg har klær til 5 nyttårer fremover, haha. Men jeg føler meg best når jeg har kjøpt nye klær. Jeg føler meg fresh og kanskje litt ekstra pen? Er jeg rar da kanskje, som trenger nye ting for å føle meg pen? 

Hva synes dere om den nye genseren?

Så typisk meg

Hei bloggen!

Akkurat nå venter jeg på at lillebrødrene mine skal gå ut, haha. Jeg har skrevet minst 20 setninger og visket dem ut igjen like fort. Det blir så mye lyder og mas og jeg klarer ikke å konsentrere meg. Jeg elsker dem over alt, men det skal bli deilig å komme hjem til litt mer rolige omstendigheter. 

Nå har de dratt og jeg kan begynne å tenke igjen, haha. Føler jeg høres ut som den verste storesøsteren i verden, men det får bare være.


 

Jeg sliter litt med pakkingen av tingene mine. Det er èn ting å huske alt man tok med seg hit, men nå må jeg huske alt jeg har fått til jul også! Er det noe jeg er sikker på så er det at jeg kommer til å dra med en god følelse, og så når jeg kommer hjem viser det seg at jeg har glemt sminke, tlf, klær og koffert, haha. Det så er typisk meg.

vi snakkes på flyplassen kjære lesere! Ønsk meg lykke til med pakkingen

Barbie is just my cover

Hey bloggen! 

Jeg er helt utslitt etter i går og vil egentlig bare grave meg under dyna å bli der. Meen det er ikke sånn det funker når man har reist land å strand for å møte familie. Da er det opp klokka ni hver dag osv, osv.. Men det er ikke ofte jeg ser dem så jeg har bestemt meg for å være den jenta som tar det med et smil. Jeg får heller sove på reisen hjem tenker jeg da. 

Jeg fikk en t-skjorte av mamma i går der det står "Bitch, even Barbie wants to be me". Det var jo bare på gøy, men så hørte jeg hele familien min bare, ja, ja, det er jo sånn du er. Det er jo sånn du ser ut. 


 

Men det er ikke den jeg er. Jeg er så mye mer. Reflektert, smart, morsom. Barbie har jo blitt en slags steriotype som alle tenker er dum, blond, rosa, bimbo osv. Vel, jeg er jo to av de fire tingene, men likevel. Jeg har ikke tatt meg nær av det før, men det har blitt litt mye i det siste. Folk kommer bort til meg på byn og sier "åj, du var ikke så dum egentlig". "Du er ikke så dum som du ser ut". Jeg elsker å motbevise, men nå er jeg litt lei av å måtte gjøre det hver eneste dag. 

Ja, jeg har blondt hår, liker rosa og bruker sminke, men jeg er ikke hjerneskadet av den grunn. 

#foto #desember #barbie #jul #blogg

Gårsdagens outfit

God første juledag bloggen og dere som leser. 

Gårsdagen ble utrolig hektisk, men til tross for det så fikk jeg tatt noen bilder aaav..... MEG SELV! Neida, men jeg viste dere jo en sniktitt på kjolen her om dagen, så nå er det vel på tide å vise hele? 


Kjole: Bikbok  Jakke: Gina Tricot 

mine første julegaver

Hei og god jul alle sammen!

Er det noe jeg elsker så er det julaften. Julestrømper og gaver med en gang man våkner. I mitt tilfelle så får jeg åpne en gave på morgningen sånn at jeg ikke maser under hele middagen om når vi skal starte osv.. Jupp, jeg er som en liten unge, haha. Sjarmerende

Vel, det jeg har fått er en undertøyskoffert(?). Den er jo kjempe kul og ser kul ut, men det er ikke så veldig mye plass til undertøy i den... Men likevel er jeg kjempe fornøyd. Den beste gaven så langt fikk jeg av Eskil. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har ønsket meg denne, men det er en god stund. Egentlig liker jeg ikke\hater jeg å lese bøker, men denne her har jeg nesten lest ut allerede, haha. + at Eskil skrev en kjempe fin hilsen på første side. Jeg føler ikke at jeg kan legge den ut ettersom han muligens blir drit flau. 

Men nå har jeg mye å gjøre! Vi blogges senere ❤ 

Dette er det flaueste..

heihei..

Dere gjetter ALDRI hva som skjedde med meg når jeg skulle gå igjennom sikkerhetskontrollen.. 

La meg starte på begynnelsen. Jeg brukte en god del tid i går for å finne ut hvilket outfit jeg skulle reise med i dag. Egentlig ble jeg veldig fornøyd, men jeg var litt usikker på om man kunne si niplene mine gjennom den "gjennomsiktige" genseren og den "gjennomsiktige" bhen. Konklusjonen min var at jeg var trygg og ingen kunne se noen ting. 

Selvsikkerheten min var på topp når jeg gikk på bussen, av bussen og inn på flyplassen. Det eneste jeg var redd for var jo den der pil og buen jeg skulle ta med gjennom sikkerhetskontrollen. Selvsikkerheten min økte enda mer når den gikk igjennom og mannen så på meg med et smil. Kanskje et litt for stort smil? samma det, jeg tenkte ikke noe over det der og da. 


 

Alt var plassert i de grå eskene, og alt gikk som smurt. Da var det min tur. Min tur til å gå gjennom den store stygge metalldetektordøren(?). Den kom jeg meg også igjennom. Trodde jeg.. Damen pekte på meg og så puppene mine. Alt som gikk igjennom hodet mitt var "shit, man kan se igjennom! Jeg som brukte så lang tid på å forsikre meg om at det ikke var tilfellet". Da jeg tittet ned så jeg at bhen min hadde sklidd over puppene mine. Jeg var basically helt naken på overkroppen! Det var som om en usynlig mann hadde åpnet den bakfra og bare ventet på katastrofen.

Jeg dro den raskt ned og latet som om ingenting hadde skjedd, rød i ansiktet. Nå tenkte jeg tilbake på den mannen som kanskje hadde smilt litt vell bredt mot meg.. 

 

Hadebra Fredrikstad

Hei bloggen!

I dag, på lille julaften skal jeg reise opp til den største delen av familien. Det er en laang reise, og vanligvis hadde jeg ikke orket å bevegd meg utenfor sengen. Men ikke i dag, i dag ser jeg frem til å møte alle sammen. Når jeg setter meg på flyet så kommer jeg til å være lykkelig. Når jeg forlater denne grå, triste, våte byen min så kommer det til å være med et smil om munnen; fordi det her minner meg ikke om jul, ikke en gang desember eller november.

Få meg vekk Jeg har forresten med meg en gave til lillebroren min som jeg ikke fikk plass til i kofferten. Altså, jeg er faktisk litt redd for at jeg ikke får den gjennom sikkerhetskontrollen så jeg har gjort klar den talen i hodet mitt, haha. La oss håpe jeg slipper å bruke den, for dies skyld. Neida, men jeg tviler på at de tror jeg hadde fyrt en pil og bue rundt i mitt eget fly? hvem vet! 

oppdaterer dere senere ❤

Blandede følelser

Jeg fant ut i dag(?) at det er julaften på lørdag og jeg må si jeg først trodde det var tull. Jeg mener, hvor har snøen og julestemningen blitt av? Jul blir i mine øyne bare mer og mer deprimerende for hvert år, og jeg blir bare mer og mer overrasket når den er her. Vi bor i Norge liksom, men likevel er det grått og trist allerede samme uken som julaften...

Men noe som ikke er grått og trist er moahh. Jeg har nemlig bleket etterveksten min i dag og kjøpt inn litt sminkeprodukter som skal brukes på julaften. Og ikke nok med det, men jeg fant en 500 lapp i jakken min i går (wohoo). Så I'm happy ❤

Den må ha vært sånn 2-3 år gammel ettersom jeg ikke kan huske å ha hatt så mye penger i kontant i den jakken. Men det var bare flaks at jeg fant den siden den hadde falt inn i foret, så den var faktisk Inni jakka. bokstavelig talt.  Tusen takk til Sunniva for 2-3 år siden for verdens beste "kalendergave". haha. Jeg bare elsker når jeg finner penger i jakker og vesker som jeg ikke har brukt på en stund. Er det flere som er så heldige og ikke klarer å følge med på pengene sine?

  

Take me to church

Heyhey! 

Kirken neste; er to ord ingen hadde trodd jeg skulle si, haha. Men joda, jeg skal til kirken nå snart for å se på en juleforestilling. Personlig liker jeg meg ikke i kirken fordi jeg er en stoor satanist. Jupp. 

"familien" min skal synge så da er det vel egentlig greit. + at jeg kan pynte meg for anledningen, så da blir det kjole, høye hæler og what not.  

Vi snakkes om litt. 

Julebord og brukken finger

god morgen alle sammen!

Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å ikke ha skole\jobb når alle andre har det, haha. Men til tross for det så har jeg utrolig mye å gjøre i dag. Jeg skal nemlig arrangere julebord her hjemme for alle i klassen. åhh, mye jobb, men fortsatt kjempe koselig å være med alle utenom skolen. Jeg har forresten ikke sett så mange av dem fulle før, så det er vel det jeg gleder meg mest til, mohaha. Neida, men det er utrolig hvor godt man kan bli kjent med mennesker gjennom alkohol?!  

Grunnen til at jeg ikke har skole nå osv, er fordi jeg har brukket fingeren min. Som dere skjønner er det ikke så mye jeg får gjort som frisør med bare en hånd. Men jeg klager ikke :P har jo tross alt fått sove lenge de siste dagene UTEN fravær. Så hvis dere vil slappe av i noen uker så vet dere hva dere kan gjøreMen nå må jeg nok komme meg ut av sengen og begynne å gjøre klart litt ting. 

BTW. Det kommer mest sannsynlig en videoblogg i løpet av dagen 

Vi flytter fra hverandre

Hei bloggen.. 

Nå sitter jeg hjemme hos mamma og rydder på det gamle rommet mitt. Jeg merker det blir deilig å flytte inn igjen på en måte, men også utrolig trist. Det kommer nok til å bli veldig ensomt ettersom vi har bodd sammen så lenge og er vant til å se hverandre hver eneste dag. Men hva kan jeg gjøre?

Vi har det veldig bra altså. Det er ikke sånn at vi kommer til å gå fra hverandre. Det som skjer er at "leiligheten" vår ikke har innlagt varme. Altså, at det er like varmt inne som det er ute. Vi har snakket sammen begge to og blitt enige om hva som kommer til å skje.

Jeg må innrømme at jeg er litt redd. ikke veldig, men litt. Forholdet våres har aldri vært så bra som nå, når vi bor sammen. Kanskje det er litt teit å tenke sånn, men jeg håper alt er like bra etter vi flytter fra hverandre også. Selvfølgelig blir det vanskelig, men det skal vi nok klare.

Jeg får komme meg tilbake til ryddingen. Ville bare oppdatere dere på situasjonen. Blogges snart! 

Blond VS Brun

Hei bloggen!

Bare ett lite innlegg nå før jeg pakker pcen sammen en stund. Hva synes dere jeg kledde best? Blondt eller brunt hår?

Jeg personlig liker det blonde best til tross for at det brune er min naturlige hårfarge. Burde man ikke kle den hårfargen man er født med best egentlig? da hadde man sluppet å bruke så mye penger på å farge, og i mitt tilfelle bleke.

Well, hva synes dere jeg kler best?

Spørrerunde

Hei bloggen!

Nå er jeg på vei ut døren, men tenkte jeg skulle sette i gang en spørrerunde. Det er alltid like morsomt, og på den måten finner jeg ut hva dere er interessert i å vite om meg og dere får vite det dere lurer på. Vinn vinn for alle! Det er alltid noen upassende spørsmål som dukker opp så jeg vil bare si at jeg ikke kommer til å svare på slike. Eller kanskje noen? vet ikke enda

Det er bare å kommentere eller sende mail eller hva dere vil. Ps. Vet jeg ikke har bukse på, men som mange av dere vet går jeg uten når jeg har fri.

Christmas wants

Hei bloggen!

Nå er det jo snart jul, og det betyr at alle de du kjenner kommer til å stille deg spørsmålet ganske snart. Ja, det spørsmålet jeg aldri har klart å svare på. "Hva ønsker du deg til jul". Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg klarer ikke komme opp med noe svar. Jeg vet liksom ikke hva jeg ønsker meg før jeg ikke får det til jul, haha. 1. juledag kan jeg sitte å ramse opp og ned hva jeg ønsket meg og ikke fikk. Dårlig egenskap egentlig.

Men nå har jeg sett litt rundt og laget meg en liten "ønskeliste". 


Denne kjolen er så utrolig fin! Jeg er sikker på at kongen hadde invitert meg til middag hvis jeg hadde eid den, haha. Men helt seriøst nå; hvor fin hadde ikke den vært på nyttårsaften?

 

Dekknavnskro neste

Hei bloggen!

Nå har jeg og Eskil vært en tur i byn og gjort klart til vors hjemme hos oss. Wiii! Gleder meg kjempe masse til å drikke med alle sammen før vi stikker ut på kro. Nå er det egentlig en stund siden jeg har sett alle så jeg tror det blir suuper morsomt.


(Full allerede ser det ut som, haha)

Jeg er jo ikke med i en russegruppe enda, men jeg holder på. Så i mellomtiden får jeg låne Eskil sin genser som er ROSAA. Det er jo egentlig veldig deilig å slippe å måtte finne klær til byn og sånn (det tar jo evigheter). Nå har jeg bare slengt på meg hettegenseren og et par hvite bukser (som sikkert ikke kommer til å være så hvite i morgen), haha.

 

Blondeee

Heyy!

Nå er jeg blond bimbo dum igjen. Jeg må si at det føles veldig deilig å være lys. Egentlig er jeg jo kjempe mørk i håret, men helt ærlig føler jeg meg best som blond. Ikke det at jeg ikke elsket det lilla\rosa håret mitt, men forandring fryder. Vi får se hvor lenge det varer da, haha. Så spontan som jeg er kan jeg brått våkne i morgen med grønt hår eller noe. Lå oss krysse fingrene for at det ikke skjer.

 


Det var hele to frisører som tok kjempe godt vare på meg og samarbeidet for å få den stygge blåfargen ut. Tusen takk til On Fleek for så god hjelp og ikke minst så fint resultat!

Hva synes dere?

Sminke fri og lykkelig

Hei hei bloggen!

Nå er stemningen litt annerledes enn i går ettersom jeg skal fikse det blå i håret. TAKK GUD! Jeg må bare si takk til alle sammen som støttet mitt lille (store) hår problem. Det er kanskje litt vanskelig for folk å ta det seriøst, men jeg er sikker på at hvis noen av dere hadde våknet med blått hår hadde dere også blitt litt "flau". Det er ikke det at håret mitt er blått, det er bare reaksjonene jeg får som er forferdelig. Ingen vil ble ledd av på grunn av utseende. det er jeg sikker på. 

 Nå sitter jeg i sminkefri i salongen og gjør meg klar til å få håret mitt tilbake. Wish me Luck

oppdaterer dere senere!
 

Jeg tør ikke vise meg offentilg lenger

Hei bloggen...

Livet mitt er helt ødelagt, i hvert fall midlertidig. Jeg overreagerer absolutt ikke! Håret mitt er så utrolig stygt at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Folk går forbi meg mens de stirrer, hvisker og ler. Det finnes ikke en verre følelse. Følelsen av å være et midtpunkt for alle de gale grunnene. Jeg har lyst til å snu meg og rope "dette er ikke akkurat meningen! Jeg har ikke valgt å se ut som en emo frivillig". Men jeg vil bare komme meg bort så fort som mulig.

Æsj, ungdommer kan være ekle.

Jeg lå i sengen og gråt en stund i går. Følte så jævlig synd på meg selv. Eskil bare ler og synes det ser helt jævlig ut, og han er ikke den eneste. For å være ærlig trodde jeg ikke selvtilliten min kunne synke så lavt, men det kan den tydeligvis. Tror ikke folk kommer til å stille seg i kø for å bli kjent med smurfen Sunniva likosm..Vet at ingen liker å lese blogger som bare klager, men nå har jeg holdt meg unna bloggen en stund og dere fortjener å vite hvorfor.

Smurf OUT

Den nye meg

Hei bloggen!

Nå har jeg endelig bestemt meg. Jeg har alltid brydd meg masse om alt og alle. Det er grunnen til at jeg aldri har eid pels, sluttet å spise kylling for 2 år siden og velger å bli vegetarianer. Jupp, nå er det offentlig. Jeg har ikke spist kjøtt på noen uker og det går overraskende bra. Det finnes jo så mye annet godt jeg heller kan spise. For eksempel kjøttdeig uten kjøtt?! Ja, det er faktisk kjempe godt!

Det har vært litt vanskelig å fortelle dette til folk siden de fleste velger å le og tar meg ikke seriøst. Ganske dårlig gjort egentlig. Dette er noe jeg bryr meg utrolig mye om og det at folk tar det som en spøk irriterer meg. Dyremishandling er ikke noe å le av spør du meg.  

 Her er dagens lunsj. Advokado med noe jeg ikke helt skjønner hva er, haha. Men det er godt da!

Russekortet mitt

Hey alle sammen!

Nå er russekortet mitt endelig ferdig og det er ROSA! Noe annet fra meg hadde jo vært heelt krise, haha.


Akkurat nå sitter jeg på jobb. Slapp av, jeg har pause. Er litt kjedelig å jobbe uten lønn, men sånn er livet. For dere som ikke vet det jobber jeg i en frisør salong. Men jeg kan ikke bare klage. For eksempel vasket jeg håret til en veldig fin mann for 5 minutter siden. Wohooo, hahah. dagens høydepunkt!

Helen kommer innom etterpå for å farge etterveksten sin så da føles det nok mindre som en jobb og mer som en jentekveld eller noe. Huff, ønsk henne lykke til sier jeg bare!

Hva synes dere om kortet?

Dere bestemmer - kort eller langt?

Hei bloggen!

I går begynte jeg å tenke på en ting. Dere har aldri som jeg kan huske sett meg med kort hår. Det vil si uten extentions. Jeg personlig vet ikke helt hva jeg synes om at det skal ut på bloggen, men jeg rakk ikke sette det på i dag så jeg har kanskje ikke noe valg, haha.

Jeg hører stadig vekk at jeg kler kort hår best, men så hører jeg også at jeg kler langt best. Så jeg tenkte at dere kunne bestemme i dag om jeg skal gå uten eller med extentions. Ah, jeg kan ikke tro jeg gjør dette... vær snille i kommentarfeltet da, pliis.

Dette innlegget er en no hate zone!! 

 

Bilder-VorsDette er altså de eneste bildene jeg har som ikke er for drøye til å legge ut på bloggen. Tro meg, pupper fløy rundt i rommet på et punkt, haha.
 

Åh, du gjør meg gal!

Jeg tror ikke det finnes en mer lykkelig jente der ute i dag. Hvorfor? Vel, Eskil kommer hjem i kveld og jeg kan bare ikke vente. En uke er ikke så lenge, og for å være ærlig har jeg ikke tenkt så mye på det at han ikke er i Norge engang. Altså, det har jo skjedd så mye her hjemme at jeg har ikke hatt tid til å tenke på så mye annet.

Men nå, når han faktisk er på vei hjem merker jeg at savnet kommer. Og det kommer fort! Skal jeg klemme han, kysse han eller løpe inn i armene hans? Kanskje bare alt på en gang. Ikke vet jeg. Alt jeg vet er at jeg er rastløs. Kanskje jeg bare skal begynne å gå mot Gardermoen, haha. ÅÅÅ, jeg blir helt gal!


Se på det kaninsmilet der. Huff... haha.

Svar på et spørsmål

Er det lenge siden to tok piercingene? gjorde det vondt?
 Jeg tok de for nesten to uker siden. ikke så veldig lenge siden med andre ord. Jeg tok dem fordi jeg ville ha en forandring, Eskil synes det er fint og fordi venninnen min har tatt det. "Puppetvillinger"!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare når det kommer til smerten. Altså, folk har jo forskjellige terskler, og min er veldig høy når det kommer til sånne ting. Ja, det var litt ubehagelig, men ikke direkte vondt. Hadde jeg gjort det igjen? ja, når som helst.

Men, nå er det nok. Ingen flere piercinger fremover. Alle de fine stedene er tatt, haha. Er det sært at jeg ikke synes det er fint å ha i nesa? Sånn på siden. Jeg synes det ser ekkelt ut.

kose-syk

Hei bloggen!

Akkurat nå ligger jeg i senga å ser på Hannah Montana sammen med Helen. Det vekker så mange minner. Skulle ønske det gikk enda for å være ærlig, men samtidig skjønner jeg at Miley måtte vokse opp på ett tidspunkt, haha. Hun er rå uansett hva hun gjør.

Som dere vet er jo Eskil borte og kommer ikke hjem før tirsdag, så da har jeg bodd hos Helen hele denne uka. Jeg klarer ikke sove alene, så der har du grunnen. + at det er sykt ensomt å sitte i en tom "leilighet" alene i over en uke., haha. Men anyways, Helen vekket meg midt på natten og bare "hva er det du driver med?". Da hadde jeg ligget å koset henne hele natten?! Tror kanskje hun ble litt lei. Men sånn er det å sove med kosesyke meg.

Det er det beste jeg vet. Å kose. Jeg gjør det når jeg er våken, når jeg legger meg og til og med når jeg sover. I søvne liksom. Det er litt spessielt 


Kunne jeg blitt hva jeg ville hadde jeg blitt en kosebamse. Helt seriøst!

 

Dagens

God morgen bloggen! Ting tok helt av i går. Vi dro jo på byn edru og endte opp fulle heelt gratis. Det er det jeg elsker mest med byn. Man kan dra dit så edru man bare vil, men hvis man er jente ender man opp full uansett. Wohoo.

Jeg mener at hvis en gutt har lyst å kjøpe en drink til meg, så skal han få lov. Men det betyr ikke at jeg er interessert. En drink er en drink og ikke et løfte om noe annet.

Jeg kom i hvert fall hjem klokken 5 i dag og kjenner at jeg fortsatt ikke er helt våken, så jeg tenker jeg tar en Powernap og kommer tilbake senere.

Blogges!

Er dere enig: "drink er bare en drink"? 

PARTYPARTY

Hei alle sammen! I dag skal meg og Helen ut å feire at det er lørdag. Eskil er jo i Barcelona nå og skal være der en god stund til så da drar vi ut på en ordentlig jentekveld. Klubbing hele natten med andre ord, hihi. Så nå har vi ordnet, shavet og drukket oss dritings. Er ikke livet bare herlig?


 


 

Blogges alle sammen! Nå stikker vi på eventyr

 

"Håper dere blir voldtatt"

Det sykeste skjedde nettopp. Jeg kjenner at jeg fortsatt har en klump i magen som bare vokser. At voksne mennesker kan snakke sånn til unge jenter.

Her er det som skjedde: Meg og Helen gikk ut for å selge unna noen små ting for russevanen hennes, greit nok. Men når vi ringer på kommer det en gammel mann ut og lurer på hva vi vil, greit nok. Vi lurte på om han var interessert i å støtte vanen ved å kjøpe bursdagskort. Da kommer han ut på trappa og sier at han ikke vil støtte nåtidens russ, greit nok det også. Men så fortsetter han med å kalle oss noen små horer som stjeler penger fra andre for å drikke oss dritings. Han mente da at vi burde få oss en jobb eller at foreldrene våres skulle betale det. Da måtte vi bare si ifra at sånn snakker man ærlig talt ikke til folk.

Vel, han skulle ikke gi seg for å si det sånn. Han gikk ut av huset sitt og pekte oss opp i ansiktet og sa som følger "Jeg håper dere blir voldtatt". Han håpte vi ble voldtatt fordi vi banket på og spurte om han var interessert i å kjøpte bursdagskort for å støtte oss. jeg mener HALLO! Ikke nok med det, men han skulle også skrive om det i avisen. Da måtte jeg le høyt. Hva skal han skrive da? Vi har ikke gjort noe galt. Alt vi gjorde var å banke på til en gammal fyllik som fortsatt bor hjemme med mammaen sin.

Det skjedde så mye mer enn det jeg skriver her, men jeg kan si så mye at jeg føler meg trakassert på det verste.

Nei, nå skal vi kose oss og se på film.. Gidder ikke bruke mer energi på den mannen der. Blogges

 

Sneak peek - Kostyme

Hva tror dere det er? 

Horedagen

Hei bloggen!

Flere som gleder seg til den store "horedagen" som noen kaller den? For dere som ikke skjønner hva jeg snakker om så er det Halloween, haha. Det er faktisk den beste dagen jeg vet om. Man kan kle seg så slutty man bare vill med en god unnskyldning. Det eneste som er kjipt med halloween er alle jentene som slenger dritt på grunn av andre sine kostymer osv. Greit å bli sjalu på oppmerksomheten man selv ønsker og andre får, men herregud. Sleng på deg et sexy kostyme så er problemet løst. Jeg personlig elsker oppmerksomheten og tror jeg får mer enn nok av den i år med tanke på kostymet mitt. Kan vise dere når det kommer. Men jeg tenker i hvert fall at hvis man vil gå "lettkledd" på halloween som er en dag i året så go ahead.

Hva skal dere være på halloween?

Klarer ikke dette

God morgen alle sammen! Når jeg våknet i dag må jeg helt ærlig si at jeg tenkte "fuck fraværsgrensa". Det å ligge i sengen nå hadde jeg betalt penger for, helt ærlig. Men vil jeg ha utdanning kan jeg ikke gå glipp av en eneste skoledag. Det suger! Av alle menneskene jeg hater må jeg sette kunnskapsministeren og Donald Trump på lik linje.

I alt dette mørke er det i hvert fall litt lys. Jeg skal sove hos Helen helt til tirsdag! WhopWhop

 


Men nå må jeg nesten gå, snakkes

I'm back! Igjen

Heii alle sammen! Tro det eller ei, jeg er tilbake igjen, haha. Alltid like flaut. Disse pausene må faktisk bare ta slutt, ærligtalt.  

Folk har jo sendt mail og what not, og spurt meg hvorfor jeg har sluttet osv. vel jeg mistet kameraladeren min etter sydenturen i sommeren. Så enkelt er det. Er ikke mye til blogg uten bilder vil jeg si. Det finnes ikke noe verre enn laaange innlegg uten ett eneste bilde. Men nå har jeg skaffet ny lader og kameraet mitt lader seg opp til i morgen. Gleder meg til å begynne igjen! så mye å fortelle. Jeg har fått rosa hår for eksempel, WÆÆ.

Hva synes dere egentlig om det? fint?


Vi blogges i morgen alle sammen! love you

What the F*@k?

Ehh.. Vel nå har det gått opp for meg at det er skole i MORGEN?! Denne sommerferien har gått alt for fort. Og med alt for fort mener jeg aaaaalt for fort. Jeg er overhodet ikke klar for skole allerede i morgen.. Jeg aner ikke hva jeg skal gå med og har for det meste vært usikker i hele dag på når jeg faktisk skal møte opp, haha. Snakk om å være forberedt! 

Nå i det siste har jeg egentlig bare levd i min egen luksusboble. syden, kjærlighet, sol, venner, fester og ikke minst masse søvn! Vel, nå er den boblen offesielt sprukket.. Takk for det! Neida, det blir sikkert ikke så ille som jeg tror, eheh.. 

Ettersom jeg har bodd hos Eskil de siste ukene er klesvalget litt begrenset om man kan si det sånn. Jeg har klærne fra syden og, ja, thats it. Håper for alt i verden at det blir varmt i morgen. 


Lykke til til alle som begynner i morgen! Oppdaterer dere senere
 

Min morgen rutine (sminke)

Hei hei bloggen! 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg gjør meg klar på morgningen når det gjelder sminke og hår. Det har vært noen i det siste som har lurt på hvordan jeg sminker meg og hva jeg bruker osv. Da har jeg vel egentlig ikke noe annet valg enn å gi dere det dere vil, haha. Vel. Here goes! Først starter jeg med en spesiell krem fra Benefit. Den gjør sånn at nesen min for eksempel ikke begynner å skinne utover dagen. Det er det verste jeg vet! Når sminken skinner sterkere enn betlehemstjernen liksom, haha. Så går jeg over til fundation. Den er fra Nilens Jord. Jeg må bare si at den er den beste jeg har hatt noen gang. Den er heller ikke så dyr så den anbefaler jeg til ALLE! (Heldekkende)

Etter fundationen har "tørket litt" bruker jeg pudderet mitt fra MAC.

Så kommer min nye favoritt! 
Det beste med denne er at alle fargene passer så bra til huden min, og ikke minst det at bronzeren ikke er oransje! Det er det verste jeg vet, når folk går rundt og er helt oransje i trynet. Ughh, Får frysninger bare av å tenke på det.

Så kommer jeg til øynene. Der bruker jeg løsvipper fra House Of Lashes. Ja, de er dyre, men helt fantastiske å ha på. I dag har jeg valgt å bruke Premium vippene. 
 Liner og stift er fra NYX. 

Alt som mangler nå er håret mitt så er alt på plass. Jeg tror jeg har fått med meg alt? Nå ble jeg litt usikker, haha. Men anywayys, håper dere fikk svar på det dere lurte på! Smask! 

 


(ps. Jeg smiker meg ofte ute for å få et bedre resultat)

 

Wannabe me

Jeg vet ikke helt hvor mange ganger dette har skjedd, men det er like irriterende hver gang. Falske facebook profiler, twitter kontoer og Instagram brukere. 

Det var en engelsk fyr som sendte meg melding om en annen instagram bruker som brukte mine bilder og mitt navn osv. Jupp.. "Hokkus pokkus, pupper i fokus". Litt av en bio må jeg si, haha. Hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg trodd det var jeg som laget den. 

Den er privat den også som alle andre. Jeg prøvde å følge, men ble blokkert to sekunder senere. Tenk å bli blokkert av "din egen bruker", haha, det er det ikke mange som har opplevd tror jeg. 


Bitch even Barbie wants to be me 

Jeg har bare en Instagram: sunnivahope. Den er offentlig så hvis dere ser noen andre profiler av meg så må dere si ifra. Man vet liksom aldri helt hva de skriver eller legger ut i mitt navn. Som dere sikkert skjønner er ikke det så veldig kult. Det er jo så mange mennesker i denne verden som hater andre alt for lett. Greit, jeg er ikke så godt likt allerede, men det er ikke noe vits å gjøre det verre liksom, haha.

Men husk å si ifra da folkens! Blogges <3 

Deiligere mann tror jeg ikke man finner

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne!

Vel, jeg startet som vanlig dagen med å jakte på pokemon med Eskil, men så bestemte vi oss etterhvert å dra på kino med noen venner. Dere aner ikke hvor glad jeg ble når jeg hørte at vi skulle se Tarzan! Som den Disney fanen jeg er sto jeg å hoppet opp og ned som en fire år gammel jente i køen, haha. 

okay, you got me.. Det var kanskje ikke på grunn av filmen, det var nok heller på grunn av han som spilte I filmen, hihi. Greit nok, han er kanskje ikke den deiligste mannen jeg vet om, men kroppen hans overgår alt! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke fikk med meg helt hva som skjedde i filmen etter han tok skjorta av, haha. 


Btw. Han er Svensk så kanskje noen av dere Norske babes har sjans ;) 

Dere kan si hva dere vil, men Channing eller Zac Efron kan faktisk ikke overgå det her. 
 Haha, nå sitter Eskil å himler med øynene, så jeg tar det som et tegn på at jeg er ferdig snakket når det kommer til Tarzan. Men jeg ville absolutt anbefalt filmen til alle sammen. Enten du er Disney interssert eller ikke.

 

Blogges! Suss

Hade mitt kjære hår

Huff.. Jeg kommer til å savne deg så mye! Vi har vært sammen gjennom tykt og tynt, men du har blitt veldig slitt..
Da gjenstår det bare å gjøre det som er best for både meg og deg uansett hvor vondt det gjør. Du vil bli dypt savnet. Hade mitt kjære hår ;( 


 

Oppdaterer dere senere,,

Ny tatovering!

Hei bloggen! 

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fa "work,work,work,work,work,work", men jeg skal snart ut igjen. Kan dere gjette hva jeg skal eller? Jo, jeg skal jakte pokemoner i heeeele natt! Så jeg tror ikke det blir noen flere innlegg fra meg i dag, men hvem vet? Kanskje jeg overrasker, hihi. 

Er det flere som har det spillet eller? Jeg har det ikke enda. Må spørre om kompisen min gidder å hjelpe meg. Det er vel ikke på appstore enda som jeg har forstått?


Orker ikke ta bloggbilder i dag ettersom jeg ser ut som dritt, haha. Ingen å sjarmere på jobb ;) 

Jo! Jeg tok en ny tatovering i dag! Hva synes dere?


"bunnpris"

Hvorfor? Fordi jeg elsker jobben min! Er den ikke fin?

Men nå må jeg rydde og løpe ut på jakt! blogges

 

Drep meg nå...

Hei bloggen! Jeg tviler på at det er noen av mine søte lesere som er våkne nå? Oki, jeg så ikke at klokken var så mye, haha. Jeg føler at den er sånn åtte eller noe. Men samma det.

Vel, i går bestemte jeg meg for å pynte meg litt ekstra ettersom vi skulle til Sverige. Det angrer jeg på for å si det sånn. Ja, det var varmt, men det blåste nesten opp til storm. Dere kan tenke dere hvordan det gikk med meg og skjørtet mitt? Vel, jeg endte opp med å blotte rumpa på en parkeringsplass med hundre mennesker, foran et kjøpesenter med tusen til. 

Som om jeg ikke dro nok oppmerksomhet fra før av ;) 

jeg har faktisk ikke vært så flau før. Hadde det bare skjedd en gang hadde det kanskje gått bra, men 10-11-12?! eehh, nei takk. 

Men nå må jeg nesten gjøre meg klar til jobb! Drep meg nå.. haha, blogges! 
 

Back on track

Heyhey! 

Nå er bloggpausen min herved over. Deilig. Det er ikke akkurat sånn at jeg har droppet bloggen for å ha det gøy i sommer. Egentlig helt motsatt, haha. Jeg har jobbet så og si hver dag. Så jeg har ikke hatt så veldig mye å oppdatere på. Regner med at dere ikke synes "nettopp kommet hjem fra jobb" innlegg er noe interessant. Det synes i hvert fall ikke jeg. 


(Bildene er fra i går. Skulle egentlig skrive et innlegg da, men jeg sovnet før jeg hadde sjansen, sorry)


Men nå får jeg nesten rulle ut av sengen, dusje og oppdatere dere senere. Har gledet meg så masse til å kunne begynne å blogge igjen! Snakkes senere mine kjære lesere.

Radio intervju neste

Hey bloggen.

Om en times tid skal jeg faktisk i et radio intervju. Jeg gleder meg sykt masse! Det er riktignok ikke noe dere kommer til å høre i bilen eller på radioen, haha. Det er en eksamensoppgave til en jente på media og komunikasjon. Men fortsatt kult.

Det er faktisk veldig ofte folk spør meg om jeg kan stille opp i en skole oppgave osv, men det er ikke ofte jeg sier ja. Denne gangen måtte jeg bare ettersom det er en eksamen tross alt. Den må jo bare bli bra! Haha, kjenner litt på presset nå ja. Men det går nok bra! Jeg hadde nok ikke blitt så nervøs hvis det var et helt ekte radio intervju. Det er barnemat i forhold til en eksamen liksom. Så nå må jeg nesten bare være på mitt beste. 

Husker dere det video intervjuet jeg stillte til? Den om mitt liv som blogger? Det er hun som lagde den som jeg skal hjelpe i dag også. Suuper gøy! 
 

Blogges! 

Promille på skolen

Hei bloggen!

Jeg klarte ikke å sovne i går. Tror jeg lå å vridde meg i sengen til klokken fire halv fem. Dere skjønner, jeg har begynt å se på sesong fem av American Horror Story. Det vil si null søvn fremover, haha. Neida, jeg tror det var en blanding av å sove alene for første gang på lenge og at jeg lette etter ny linse til kameraet mitt. 


Jeg fikk forresten en rosa salatbeholder(?) av mamma, jippi! 

 

Apropos det med promille på skolen. Jeg har hørt at hvis man ikke sover når man er trøtt får man promille. Det gir jo mening! Når man er overtrøtt er man egentlig dritings. Tenk hvor mye penger man sparer på fester da, haha! Så her sitter jeg, på skolen, full som bare det. Wish me luck 

Hvordan klarer jeg?

Jeg våknet NÅ. Hvordan klarer jeg? Jeg tror dette er en ny personlig rekord. Greit nok, jeg la meg ikke før halv fire i dag tidelig, ehh. Men likevel. 

Kvelden i går var egentlig veldig koselig. Jeg skulle ønske jeg kunne legge ut bilder fra kvelden, men det er tydeligvis krise å bli vist på bloggen. Folk klikker helt! Jeg har fått inntrykk at det er fordi de er redd for kommentarene som kommer fra alle kanter. Det er jo forstålig egentlig. Jeg er vant til å høre at jeg er stygg osv, men det er kanskje ikke like morsomt for alle andre. But still..
Jeg har egentlig ikke noen spesielle planer så langt. Tenkte jeg skulle krølle håret og ta noen outfitbilder. Har ikke noe bedre å gjøre. Skulle egentlig være med Eskil på båttur, men det var jeg alt for trøtt til, haha. Føler meg litt slem ettersom jeg sa ja dagen før, men sånn er det. Skjønnhetsøvn vet dere. 

Oppdaterer dere senere! 

 

Barbie på eventyr

Hei bloggen! 

I dag gjorde jeg noe jeg ikke trodde jeg kom til å gjøre på lenge. Jeg gikk tur med Betina!? De fleste vet vel hvem Betina er nå? Hvis ikke, SYND! Haha, neida, det er hunden min. Hun er så nydeliig!

Jeg bestemte meg for å tilbringe tid med menneskets beste venn ettersom alle menneske vennene mine var på russemøte i dag.. Så jeg følte meg rett og slett litt ensom her jeg lå å stirret i taket. Det er litt kjipt å bare ha guttevenner. Jeg kan liksom ikke være med på alt. Men det er derfor vi har hund! Hun vil alltid være med meg, hihi. 

Kanskje det er på tide å skaffe seg flere jentevenner? Jeg personlig har ingen god erfaring når det kommer til venninner. Drama, drama, drama. Trenger jeg å si mer? 


Jeg hater å legge ut bilder av meg selv nå med tanke på at etterveksten min er like bred som E6.. No hate.

Babyen min! Åh, som jeg elsker henne

 


 


Dere kan si hva dere vil om Tomsene mine, men jeg kunne ikke hatt finere sko, haha. De glitrer joooo! 

 

Greit kyssbar


Heii Bloggeen! 

Jeg hadde litt ekstra tid på morgningen i dag. Veldig uvant, haha, men anyways. Da bestemte jeg meg for å ordne leppene mine litt ekstra. Lipliner, leppestift og highlight. Det er faktisk utrolig hvor mye tid å sminke seg ordentlig tar? Herregud. Jeg er glad jeg ikke er en Kardashian. Hadde blitt så lei, haha. En time er greit, men TRE, neitakk.


Jeg personlig mener at jeg ser greit kyssbar ut, haha. Er det lov å si? 
 

Jeg liker egentlig ikke å bruke så mye tid på leppene mine ettersom jeg har en kjæreste. Med en gang jeg ser han blir jo leppene mine stygge.. Så i dag snudde jeg meg bare bort å fikk et kyss på kinnet i stedet, haha. Stakars. Men jeg har tenkt å beholde dem fine ihvertfall i noen timer. 

Hva synes dere?

Jo, før jeg går. Lykke til med eksamen i dag for alle som har den! Jeg ble heldigvis ikke trukket opp så, MOHAHAHA!

Det verste jeg har opplevd

Heey bloggen!

Dette er seriøst det verste jeg noen gang har gjennomgått. No joke! Jenter har ofte en vane med å overreagere, men jeg gjør ikke det. 

Alt startet med en Sverige tur med kompisene. Og deretter en tur innom Teknikkmagasinet. Der kjøpte Trygve et spill med masse gelebønner, nam, ikke sant? Vel, nei! 


Man skal spinne en pil og den fargen den peker på må man spise. Men det som er er at det er to forskjellige smaker på hver farge. For eksempel er en gul enten popcorn eller råtten egg. Det er helt umulig å se forskjell på den gode og den vonde. La meg bare si at jeg er drit kvalm nå, ehhh. Jeg spiste faktisk en som smakte som spy og jeg ville faktisk heller dø i akkuratt det sekundet. BLÆH

Her er de forskjellige smakene 

Ellers i dag har jeg ikke gjort stort. Jeg venter egentlig på at meg og Eskil skal bli kjørt hjem sånn at vi som vanlig kan se PH. Oppdaterer dere senere

Gårsdagen

God morgen alle sammen! Vel, jeg kan starte med å si at jeg ikke endte opp med å gå sånn her i går. Ikke på grunn av "tøs, hore, bimbo" kommentarene, men fordi det var for kaldt. Så jeg gikk med *drumroll* bunad! Likegreit egentlig. Det er ikke ofte jeg får brukt den fremfor den jeg har på over. Den skal jeg forresten spare til bursdagen til Eskil (ut på byn). 

Ellers i går dro jeg til byn å spiste og koset meg. Eller.. Det tok jo over en og en halv time før maten kom så jeg koste meg egentlig ikke, haha. så kjørte vi båt til hytta til en kompis. Deretter grillet vi og spilte Alias resten av kvelden. Det med andre ord var koselig.

Men det beste var vel avslutningen. Meg og Eskil. I senga. Nei, ikke sex, men SKAM og PH! Kunne ikke hatt det bedre. 

Men nå må jeg nesten følge med på hva som skjer i timen, haha. Blogges!

Surrehue

hei bloggen! 

Gjett hvor jeg skal nå. Jupp, du gjettet riktig, haha. Sverige! Som jeg skrev i det forrige innlegget har jeg vel egentlig vært litt for mye i Sverige på kort tid. Men nå er det på'n igjen. Typisk Sunniva..

 


Jeg har vært så utrolig syk i det siste. Feber og hele pakka. Sykt irriterende ettersom jeg vil være med på alt som skjer. Så til tross for at jeg ikke er 100% frisk enda må jeg bare være med i dag hvis ikke blir jeg helt gal! Hater når folk har det gøy uten meg,haha. Kanskje litt egoistisk å si, men det kan jeg leve med.


(Jeg er så sykt surrehue. Ihvertfall når det kommer til sokker. Jeg finner aldri to helt like, haha. Jeg har altså ikke noen skjulte talenter når det kommer til sortering av klær. Da vet dere det) 
 

Men nå må jeg løpe! oppdaterer dere når jeg kommer hjem! 

Nyeste innkjøp

Hei bloggen! 

Ettersom flere av kompisene mine har fått lappen har jeg hengt meg på til Sverige nesten hver dag i det siste. Huff, det er ikke rart jeg ikke har mer en ett øre på kortet, haha. Man blir liksom litt revet med når alt rundt deg er så "billig". Meeeeeen, anyways. Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine siste innkjøp 
Ser dere den sexy kjolen (den jeg har på øverst)? Jeg kunne virkelig ikke la den ligge. Den er rosa, sexy og det er undertøy! Mine tre favoritter, haha. Alt dette her er ikke mitt altså. Slapp av! Halvparten har jeg kjøpt til Iselin som hadde bursdag for ikke så lenge siden. 


Jeg kjøpte også flere sett med vipper + leppestift, men jeg bruker vippene og jeg har mistet leppestiften, haha. Jeg er så flink! 

I'm Back!

Hey, hey, hey! 

Nå er bloggpausen min herved avsluttet. wohoo! Det var deilig så lenge det varte, men jeg må innrømme at jeg har savnet det en del. Det har skjedd så mye i det siste at jeg rett og slett bare måtte ta en pause. Mange av dere "ikke bloggere" skjønner kanskje ikke helt hvor tidskrevende blogging er. Man går glipp av ting og ja, jeg føler meg veldig kjip når jeg må takke nei til vennene mine fordi jeg må blogge.. Eller får besøk, men kan ikke finne på noe fordi, ja, jeg sitter foran pcen, haha. Men heldigvis har jeg venner som pusher meg og støtter meg, så I'm Back! Did you miss me?

The Best

Halla bloggen!

Akkurat nå er jeg hos Iselin og vi koser oss kjempe masse! Planen var egentlig å være med Eskil, men han ditchet meg.. Fyfy. Men Iselin er minst like kul så jeg overlever, haha. Vi slapper egentlig bare av ettersom vi var i hovedstaden hele går. Jeg tittet på tlf min i dag som sa at jeg hadde gått over 16 000 skritt?! Det dekker trening for et helt år i mitt tilfelle, hihi.

Planene videre i dag er vel å være litt her, litt der og litt overalt. I kveld skal jeg ihvertfall ut! Oppdaterer dere senere ;) 

 

SKAM

Hei bloggen!

Jeg kan vel starte med å si at jeg har hatt mattetentamen i dag. Jupp, den gikk som den gikk.. Er det ett område jeg faktisk er "dum" på så er det matte. Men det er jeg nok ikke alene om! Det er iallfall det jeg sier til meg selv, haha

Akkurat nå ser meg og Eskil på den beste norske serien noen gang laget, altså SKAM. Jeg har sett begge sesongene to ganger. En gang alene og en gang for å få Eskil hektet. Vel, det funka, haha. Man vet man er fan når man oppdaterer skamsiden 10 ganger i timen.


Jeg føler jeg er den eneste i verden som faktisk liker William. En ting dere kommer til å hate meg for er at jeg ikke er fan av Nora. Hun er alt for politisk korrekt. Driit kjedelig! Iselin digger ho så vi har en liten intern diskusjon akkurat der, haha

Ser du på skam? Hvem liker du best?

Kjæresten min er bedre enn din

Hei bloggen! 

Haha, ja, litt barnslig overskrift. Men jeg kan ikke være mer enig med den. Gjett hvem som ble invitert på Peppes og deretter kino *trommevirvel*- meg! Jeg ville jo egentlig se Jungelboken, men han er ikke så stor fan av sånne filmer. Noe jeg ikke skjønner i det heletatt. Men det er ikke mine penger så det ble The boy. Begge liker skrekkfilmer, så hvorfor ikke. Er det noen av dere som har sett den?

Ellers i dag føler jeg meg helt FAB ettersom blekingen ikke gikk til helvete i går. Det ble så mye bedre! Men jeg må nok bleke det en omgang til. Alt til sin tid. 

!

 
Jeg har egentlig ikke tid til å blogge akkurat nå. Jeg må finne noen klær jeg kan bruke på date, men jeg finner ikke noen ting. Greit at jeg har sånn 200 mulige alternativer, men nå er det ingenting som er fint i mitt hode.. Er det flere som har det sånn til tider?
 

Tre dager i uken

Åhh.. Jeg er så rastløs akkurat nå! Jeg har sittet å tegnet i flere timer og jeg skal tegne i flere timer til. Japp, hele skoledagen går til å tegne. Så hvis dere liker å tegne i 8 timer i strekk så er design og håndverk virkelig en linje for deg. Jeg personlig haaater det... For det første kan jeg ikke tegne og for det andre blir det fort kjedelig. 

Men grunnen til at jeg er rastløs er fordi det er fredag. Jeg teller ned sekunder, minutter, timer, ALT. Det er liksom fredag,lørdag og søndag man virkelig gleder seg til. Man venter vel egentlig på helg allerede på mandag. Eller, de fleste gjør vel det. Det finnes jo folk som virkelig elsker skole. Jeg har ikke møtt en sånn person enda, men jeg tror det eksisterer? 

Det er liksom i helgen man lever og nyter hvert sekund. Alle andre dager vil jeg bare komme meg igjennom. Trist egentlig, haha. Men sånn er det vel bare. 

 

Den beste unnskyldingen EVER!

Jo, jeg blogget ikke i går fordi jeg ikke hadde noe valg. Ja, jeg mener det. Det høres kanskje dumt ut, men nei, haha. 

Dere skjønner, Ole og Nikki skulle hente kjæresten min på trening halv ni og jeg bestemte meg for å bli med. En koselig overraskelse oven for han hvis jeg kan si det sånn. Men når vi hentet han bestemte vel de fleste seg at en Sverige tur hadde vært perfekt. Kokka var jo halv ni så det meste var jo steng. Men, neida, vi skulle dra likevel. En skikkelig guttetur + meg da, hah. Så jeg måtte bare være med til Sverige. Jeg hopper ikke ut av en bil i 100km\t for bloggen sin skyld. sorry.

Når vi kom dit nesten en time senere (halv ti) var jo selvfølgelig alt stengt, Og da mener jeg ALT unntatt en mcdonalds. Jeg ble jo litt sur da i og med at jeg har en blogg å oppretholde. Etter alle hadde spist fant gutta ut at Strømstad var åpent enda.. Selvfølgelig! Enda lengre å kjøre liksom. 

Så jeg kom ikke hjem før halv tolv. Jeg vil si dette er den beste unnskyldningen jeg har kommet med så langt til å ikke ha blogget, haha. Vel, som dere ser har jeg kjøpt inn blondering som Iselin tar i håret mitt akkurat nå. Jeg har på følelsen av at resultatet kommer til å bli helt jævelig! Jeg oppdaterer dere senere. Ønsk meg lykke til!

Blonde like barbie

Hei bloggen!

Yess! Jeg fikk tak i en sølv-sjampo. Nå er det kanskje håp for meg, haha. For dere som ikke vet hva det er; det er en sjampo som gjør at gulfargen går ut. Denne er spesial designet for bleket hår, takk guud! Og det beste av alt, den var på salg til 83kr. Passer perfekt for en fattiglus som meg. 

Når det kommer til reaksjonen til Eskil. Han var kjempesnill i begynnelsen, men så begynte han å le av meg, sååå. Haha, hadde gjort det samme selv. Men jeg ble litt småsur. Typisk meg, hoho. 
(Kjøpt på Vita) 

Den er knæsj lilla! Håper virkelig at den funker, hvis ikke tror jeg at jeg dør.. Noen av dere tenker sikkert at jeg overreagerer, men det er nok ingen som synes det er kult å se ut som en påskekylling. 

Men jeg kan oppdatere dere på resultatet om en stund. Jeg kan riktignok ikke bruke det mer enn en gang i uken!? Men så lenge jeg blir blond er jeg fornøyd,

Tusen takk for tips forresten. Dere er best! 

Vil bare gråte

Hei bloggen!

Jeg har aldri vært så flau i mitt liv! Som dere vet skulle jeg farge etterveksten i dag, greit nok det. Men resultatet ble helt jævlig! Det ble ikke blondt, men oransje.. Jeg har bare lyst å grave meg ned i ett hull og gråte. Det jeg gledet meg så mye til ble et mareritt for å si det mildt. Jeg lurer på hva folk tenker når de ser meg gå forbi med en oransje glorie rundt hode? Hadde jeg sett det på noen andre hadde snudd meg til Iselin for å kommentere det, haha. Men det er ikke så rart da fordi det ser jo helt på trynet ut..

Lurer virkelig på hva Eskil kommer til å si når han ser det? Han blir sikkert kjempe flau... Men hva skal jeg liksom gjøre da? 
Før dere kommenterer; Filteret gjør det myyeee verre! Men ja, det ser veldig fælt ut uansett...

Som dere sikkert forstår er jeg veldig deppa, så jeg vet ikke om det kommer flere innlegg i dag. Fuck my life 

Selvopptatt blogger

Vel, lets face it. 

De fleste tenker det. En rosablogger er selvopptatt og tenker kun på seg selv. Ja, man må kanskje være det ettersom man har en blogg som for det meste dreier seg om "meg, meg, sminke, meg, meg."

Men jeg tenker faktisk veldig mye på andre. Kanskje mer enn meg selv til tider. Jeg spiser ikke kylling på grunn av dyremishandling for eksempel. Når sant skal sies er jeg vel mer engasjert i dyr enn mennesker. Men i dag gjorde jeg noe fint for et annet menneske. Haha, kleint at jeg må skrive menneske. Men sånn er det når man er dyreelsker. 


 


Det satt en stakkarslig innvandrer utenfor Bunnpris med en bunke gatemagasinet ved siden av seg. Da tok jeg fram hundrelappen. Jeg har faktisk aldri sett et mer lykkelig menneske i mitt liv. Hundre kroner for norsk ungdom betyr kanskje ikke så veldig mye, men for han betydde det alt. Jeg har aldri følt meg så bra før! Nå har jeg noe å lese på i kveld, jippi. 

Ja, det er kanskje litt mye penger for et blad veldig få gidder å lese, men herregud. Jeg er sikker på at han hadde blitt super glad bare for 20kr. 


 

En stor overraskelse

Hei bloggen!

Jeg har en kjempe stor overraskelse til dere! Det er riktig nok en stund til jeg kan fortelle dere hva den innebærer. DRIT KJEDELIG! Men jeg kan si så mye som at det er en veldig stor ting for meg. Noe som helt sikkert vil sette selvtilliten min på prøve. Jeg kan virkelig ikke vente med å vise dere hva det er jeg skal jobbe med fremover. Haha, føler meg som en liten drittunge som nettopp har fått vite at hun skal til Disneyland. 

Helt siden jeg fikk bloggen har jeg fått mange goder. Alt fra photoshooter til gratis ting i posten. Jeg må bare takke alle dere som følger meg. Uten dere hadde jeg ikke opplevd så mye som jeg har. Elsker dere så mye og jeg kan ikke vente til jeg kan dele overraskelsen! 

Ellers i det kule livet som rosablogger sitter jeg på skolen å stirrer på klokken, haha. Tror ikke jeg har blunket på en time. Jeg satt å fortalte meg selv at vi var ferdig tidlig i dag, men det er vi jo ikke.. Blogges klokken fem da! Huff.. Merker at ting gikk fra 100 til 0 ganske fort. 

  

Kan ikke vente!

Hei bloggen!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Polet med Nikki og Ole. Det er så deilig å ha venner med lappen! Litt flaut at jeg hadde bursdag lenge før dem og fortsatt ikke har den, haha. Kanskje jeg burde vurdere det? Nei, jeg har så mye annet å gjøre for tiden. Som å se på tv, være med venner og ja se på tv. 

Over til noe annet. Vet dere hva jeg skal på tirsdag eller? Endelig fikse håret mitt. Japp, gulfargen skal ut og etterveksten skal bort. Laaaangt bort. Jeg har jo faktisk ettervekst helt til Kina og tilbake, haha. Ikke så gøy akkurat. så jeg kan virkelig ikke vente! I går klikket pcen min igjen, så ingen blogging da heller. Jeg må virkelig få ræven i gir (som man sier i Bergen) og få fikset denne dritt pcen. Jeg har jo lyst til å holde bloggen vedlike, men det blir så vanskelig når ingenting går som jeg vil. 

 

Blogges! 

"fjortis looken"

Hei bloggen.

Endelig kan jeg begynne å blogge igjen! Grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene er fordi pcen min har vært helt rar. Jeg fikk virkelig ikke til å blogge før nå. Er så lei av de jævla skole-pcene! De funker jo aldri som de skal. 

Vel, dere har ikke gått glipp av mye. Jeg sov hos Iselin fra i går til i dag. Det vil si at vi sov i tre timer, haha. Det er så utrolig vanskelig å legge seg når man har så mye å snakke om. Samtalene våres pleier å handle om det meste. Ett sekund kan vi snakke om superkrefter og et annet sekund snakker vi om gutter og sex. Men det er jo sånn det skal være. 


I dag kjører jeg den såkalte "fjortis looken". Det vil si NY caps. Jeg skjønner ikke hvorfor man blir sett på som en fjortis fordi man går med caps?

Men nå må jeg nesten gå. Oppdaterer dere senere! Blogges

Kan jeg gå med denne?

Hei bloggen!

Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til i kveld. Gændalf The Grå 2017 arrangerer en fest i kveld som garantert kommer til å bli rå! Haha, ja navnet er vel det mest useriøse navnet så langt i russehistorien, men herregud så kult. 

Nå driver meg og min kjære Iselin å ordner oss, men som vanlig klarer jeg ikke finne ut hva jeg skal gå i. Det er UV lys der så jeg tenkte å kanskje gå med denne? Da lyser den jo opp som bare det, haha. Så jeg tror ikke jeg ville hatt noe problemer når det gjelder å miste noen. 

Skal jeg bruke denne? Hadde vært kult i UV lyset da!  


 

Dagens lille innkjøp

Hei bloggen!

Jeg har nettopp fått penger på kortet og som dere vet er det bare en ting å gjøre da. SHOPPE! Det ble riktignok en liten (veldig liten) shopping tur på meg i dag. Jeg dro først en tur inn på H&M For å kjøpe en ny BH. Ingenting passer meg lenger. Jeg tror det er fordi de krymper i vask? Jaja, nå har jeg ihvertfall en som passer, haha. Må få meg noen flere tenker jeg.
Deretter tok jeg meg en tur innom polet for å kjøpe inn til helgen. Ble ikke så mye på meg der heller, men, men. Det holder for meg som, ja, tåler svært lite. Men det er jeg egentlig bare glad for. Det blir jo mye billigere for meg sånn sett, hihi


Vel, det var dagens lille innkjøp. Jeg oppdaterer dere senere. Planene for kvelden er litt "all over the place". Alt jeg vet er at jeg skal grille med de beste nå, så blogges!

Whip my hair

Hei bloggen!

Jeg ble så utrolig glad for at så mange likte videoen min. Det er tydelig at jeg burde legge ut flere videoblogger. Problemet er at jeg blir så klein.. Men er man blogger så er man blogger, hihi

Formen har blitt mye bedre (endelig) så jeg regner med at i morgen blir min første skoledag etter påsken. Må si jeg gruer meg litt ettersom jeg fortsatt er i feriemodus. Det er virkelig ingenting verre enn den første skoledagen etter en ferie. Null fokus og man teller minutter, om ikke sekunder, haha. 

Min kjæreste Iselin kom til meg for litt siden og jeg merker at det har vært en stund siden nå. Jeg fikk en kommentar for litt siden om hva som har skjedd med Iselin osv. Vel jeg har vært syk og hun har hatt ferie for fullt. Det er litt rart å tenke på at dere faktisk er engasjerte i livet mitt. Men jeg elsker det!

 


I whip my hair! Jeg er så stygg i trynet i dag så det blir et sånt bilde, haha. Man kan ikke se like fab ut hver dag, det må dere jo forstå. 

Men nå er Iselin ferdig i dusjen, så da er det min tur! blogges i morgen alle sammen. SMASK :*
 

Fisk eller fugl?

Hei bloggen!

I dag orker jeg rett og slett ikke å blogge.. Jeg orker ikke stille opp til bilder eller skrive flere hundre ord på et tastatur. Alt jeg vil nå er å sove, sove og sove. Håper dere forstår.

Ett kjapt spørsmål. Ser dette ut som en fugl eller fisk? Det irriterer meg så masse at det er så mange som tar feil. Den er liksom stuck på huden min så det hadde vært greit at folk så hva det var, haha. Neida, jeg elsker den og angrer ikke ett sekund. Hva ser dere?

Love you! blogges 
 

Dum, dummere, dummest

Hei bloggen!

En liten oppdatering på situasjonen min: Jeg er fortsatt syk.. Men takk til alle dere lesere som skriver til meg for å ønske meg god bedring. Dere er best!

Over til noe litt flauere. Har vi stilt klokken eller hva skjer? Det pleier liksom å stå over alt når den tiden har kommet så jeg har ikke tenk over det. Så jeg har brukt min trofaste rosa perfekte klokke i flere dager nå. Jeg tittet ned på tlf min sånn ca nettopp og det stemte ikke helt med hva som sto på veggen. Dumme meg har ikke fått det med meg.. Så typisk! Men heldigvis for meg har jeg ikke noen spesielle planer. Det hadde vært verre hvis jeg ikke hadde lagt merke til det før skolen begynte, hah. Herregud.. Kan dere tenke dere den forklaringen? "Jeg visste ikke at vi skulle stille klokken for noen dager siden, sorry."

Dere kan tro jeg følte meg litt blond når jeg diskuterte med Eskil hvor mye klokken var.

Men nå skal jeg kose meg og se på Paradise Hotel. Hvem er deres favorittdeltakere? Synes det nesten bare er kjedelige mennesker i år.

Lite produktiv

Hello bloggen min!

Jeg vet jeg ikke har vært så flink med oppdateringene, men jeg er syk så det er begrenset hvor mye jeg orker. Å stile til bilder? nei. Blogge? ikke egentlig. Alt jeg vil er å bare ligge i sengen med hendene på puppene, buksa av og bare chille helt. Men er man blogger så er man blogger. 


De fleste bruker treningstøy som treningstøy, men jeg bruker det bare til å slappe av i. Det er jo kjempe behagelig! Har dere lagt merke til at der er ingen som faktisk jogger i joggebukser? Man gjør liksom det helt motsatte, haha. 

Hele dagen har vel gått til å se på alle hunger games filmene. Jeg så nettopp treeren og den var jo drit kjedelig! Unnskyld meg, men det skjer jo INGENTING før på slutten.. Er fireren verdt å se?

 

Noe helt nytt

Hei bloggen!

Som dere vet dro jeg og Eskil til byn i går for å shoppe litt. Vi begge angret litt med en gang vi satt oss på bussen. For det første var det stappa og for det andre ble begge sykt dårlige. Så et lite tips til dere; ikke dra til byn når dere er kjempe syke. Men det var verdt det da.

Først gikk vi inn for å kjøpe alt vi skulle. dvs sminke, sminke og mer sminke (fra min side). Han kjøpte noen andre greier, haha. Fulgte ikke helt med jeg. Så dro vi for å spise sushi! Det er faktisk noe av det beste jeg vet. Eller, jeg kjøpte det i Oslo en gang og det smakte dritt. Men heldigvis gjør det ikke det her, haha. Eskil er en av de mest kresne menneskene jeg vet om. Jeg prøver å få han til å smake, men han nekter. Han har lovet meg å smake en gang, men hver gang jeg tar det opp sier han at han skal smake det en gang. Det vil si en annen gang, haha. Men jeg fikk sushien min og han fikk nuggetsene sine så da dro begge hjem glade. 
Jeg pleier å holde meg til ett spesiellt par med vipper, men de var utsolgt... Så da måtte jeg prøve noe nytt.


Her er de på. De var egentlig veldig fine, men veldig naturlige. Jeg liker litt mer "voldsomme" vipper hvis dere skjønner? Litt tykkere med andre ord. Hva synes dere?

Loner og taper

God morgen alle sammen!

Planene i dag er å dra til byn å shoppe, shoppe, shoppe. Alt stenger jo resten av påsken så da må jeg bare dra til tross for at jeg er syk. Jeg skal ikke dra alene, slapp av. Eskil blir med og det blir kjempe koselig. Jeg kunne faktisk aldri dratt til byn alene for å shoppe. For meg er det utrolig flaut. Jeg aner ikke hvorfor, men det bare er sånn. Kanskje fordi jeg er redd for at folk skal tro jeg er en loner eller taper. Nei, jeg blir bare veldig ukomfortabel når jeg er alene. Litt hjelpesløs hvis jeg han si det sånn, haha. 


 


Søteste Betina kom på besøk til meg i sta. Ble veldig rørt ettersom hun aldri gidder å gå opp trappen med mindre hun må, haha. 

Babyen min!

Men nå må vi faktisk få ordnet oss. Hvis vi ikke rekker neste buss må vi vente i to timer på neste.. Lenge leve Hvaler.. BLOGGES! 

Dere er best

Hei bloggen! 

Tusen takk til alle som har skrevet til meg på bloggen, facebook og mail. Ja, jeg har det bra og jeg føler meg mye bedre. Dere er så utrolig herlige alle sammen. 

Eskil kom på sykebesøk til meg og gjett hva han hadde med; BRUS! Det finnes virkelig ikke noe bedre enn brus når man er syk. Eller frisk for den saks skyld, haha. Er det noe jeg ikke kan gå en hel dag uten så er det brus. naam!


 

Jeg ville egentlig bare fortelle dere at jeg lever og har det "bra". Natta alle sammen! 

Overraskelse!

Hei bloggen... 

Ja, jeg fikk en stooor, kjip, fæl overraskelse i går kveld. Rett etter jeg skrev på bloggen at jeg var frisk som en fisk ble jeg syk.. Er det mulig? De siste dagene av ferien må jeg bruke på å bli frisk. Hvorfor Kunne jeg ikke blitt syk rett etter ferien? Jo, fordi jeg har uflaks til tuusen! 

Nå sitter jeg egentlig å furter, haha. Men jeg har god grunn til det da. Jeg har brukt flere dager på å passe på min syke kjæreste og så blir jeg syk? Det er kanskje ikke så rart, men jeg hadde kanskje håpet at karma hadde tatt hånd om det.. Men som alle vet finnes ikke karma. De slemme fortsetter å være slemme og de snille fortsetter å få dritt. Sånn er livet dessverre. 


Se så sur jeg er. Det er faktisk utrolig vanskelig å se glad ut på bilder når man er syk. Jeg prøvde, men hvorfor lyve? Jeg er sur.

Her er mitt "bli frisk sett" som egentlig ikke hjelper noen ting, haha. Men jeg håper virkelig jeg blir frisk til i morgen ettersom jeg skal på shopping. Alt etter i morgen er stengt, så ja, det er veldig viktig at jeg blir bedre. 

Jeg måtte bare få ut all frustrasjonen min i dette innlegget sånn at dere slipper å lese flere negative innlegg i dag. Har hørt at det ikke er så gøy.

Useriøs

Hei bloggen!

Nå gikk Eskil akkurat ut døren og for dere som lurer er han "frisk" igjen. Nå når feberen er borte bestemte han seg for å få halsbetennelse, typiisk. Men heldig for meg er jeg frisk som en fisk! Hvorfor sier man det egentlig? Frisk som en fisk? 

Noen av dere har lurt på hvem det er som tar bilder av meg osv. Vell, det er oftest lillesøsteren min. Hun er så flink og veldig lett å pose for. Men i dag ble det min kjære... Ikke misforså meg, han er jo kjempe flink han også, men det er så kleint. Hver gang jeg prøver en pose osv bare bryter jeg ut i latter. Jeg føler meg så sykt teit liksom. Han vet jo at jeg ikke er seriøs om noen ting så jeg føler meg så dum når jeg prøver å pose sånn


Jeg holder for eksempel den posen her i ett sekund før jeg blir helt flau.

Det er virkelig ingen andre jeg har problemer med når det gjelder dette, unntatt han. Kanskje fordi jeg ikke bryr meg om hva andre tenker om meg? Ikke vet jeg, det ble bare en helt retarda shoot i dag, haha. Men det får dere bare leve med mine kjære lesere. 

Nå teller jeg egentlig bare ned minuttene før jeg kan se dagens paradise hotell episode. Viaplay er best! 

Blogges! 

Beste i verden

Hei bloggen!

Gjett hva jeg våknet opp til i dag da? Min verdens beste mamma har laget påske egg til meg! Jeg vet ikke helt om det er vanlig å få det i dag ettersom det ikke er påskeaften, men mamma er en badass så da går det vel greit, haha. Det er virkelig det beste med påsken. Godteriet og fri fra skolen! 
Ikke nok med det, men nå har jeg enda en hellokitty ting i samlingen min! Ja, jeg vet.. En 18åring som samler på hellokitty, lame. Men jeg bryr meg virkelig ikke. Jeg elsker rosa og så vidt jeg vet er ALT fra hellokitty rosaa.

Så nå er planene fremover å spise godteri, godteri og mer godteri! Jeg har virkelig ingen andre planer så langt, deilig!

Blogges om litt!

Naboklager

Hei bloggen!

Jeg endte opp med å dra ut i går. Alt var kjempe koselig og gøy helt til naboen klikket helt. Greit at naboer har rett til å klage på høy musikk eller mye bråk, men at noen står ute og røyker på sin egen tomt er vel å ta litt i? Det var sikkert en sur gammel gubbe. Men festen var god så lenge den varte. Jeg måtte uansett hjem å ta vare på Eskil så det var jo likegreit egentlig. 

Tusen takk for alle tipsene i går. Dere er virkelig de beste leserne jeg kunne fått. Feberen er der enda, men likevel, takk! Også til alle dere som ønsket han god bedring; det satt han stoor pris på. 


Lyset på rommet mitt er helt forferdelig så derav er kvaliteten dritt, haha. Jaja, men det er meg i går så dere bør være fornøyde. 

En ting jeg aldri helt klarer å bli vant til når jeg er på fest er alle menneskene som innrømmer at de leser bloggen min. Det er så merkelig. De kommer bort og snakker med meg som om de skulle kjent meg. Jeg har aldri møtt disse menneskene før og de "kjenner" meg?! Men selv om det er veldig rart så er det også utrolig koselig, herregud. 

Blogges senere! Nå lukter jeg at pizzaen er litt overstekt, haha. Wish me luck 

Hvem er verdens beste kjæreste?

Jeg er! 

Hei bloggen, beklager for så sen oppdatering. Dere skjønner jeg har vært opptatt med å være verdens beste kjæreste, haha. 

Planen for dagen var egentlig å dra på fest hos en kompis, men så ble Eskil syk, så jeg har brukt dagen på å passe på han. Feber er virkelig noe dritt eller hva? Er det forresten noen som vet hvordan man kan få det bort (fort)? Han har så lyst å dra og det har vel egentlig jeg også. Men siden jeg som sagt er verdens beste kjæreste blir jeg hjemme med han hvis det ikke går over i løpet av dagen.


(Ikke tatt i dag, men jeg ser ikke ut akkurat nå så jeg bruker bare dette, haha. Men jeg poppet popcorn i sta(d)(aner ikke hvordan det skrives) så det passer jo litt. 

Jeg oppdaterer dere litt etterpå på hva som skjer. Nå må jeg tilbake til å være verdens beste kjæreste (får ikke sagt det nok, haha) 

Blogges! Ps: Skriv noen tips eller triks til meg. Love you!!

noen ganger suger det å være jente

God morgen alle sammen! 

Nå dro Eskil akkurat ut døren med en kompis. De skal på noen russegreier hvis jeg forsto det riktig. Så da har jeg huset heeelt for meg selv. Ikke det at det har noe å si haha. Jeg kommer sikkert til å kjede meg i hjel hvis jeg kjenner meg selv riktig. 

Så langt har dagen min vært helt forferdelig! Jeg har så vondt i magen. Det er det verste jeg vet med å være jente. Mensensmertene. Jeg har p-stav og null mensen, men smertene kommer selv om. Bra deal i grunn, haha. Men jeg har tatt noen paracetter så jeg bare håper på at det kommer til å gi seg utover dagen. Kanskje dere har noen tips?


 Noen bilder fra i går:


Var ikke så heldig med det bildet her, haha. Gult lys + blondt hår = orange hårfargeAlt i alt var det en veldig fin søndag! Gleder meg til å se denne gjengen er senere i dag, men først må jeg i dusjen. Blogges !

En stor hemmelighet!

Hei bloggen!

Jeg har noe å innrømme.. Dette er faktisk litt vanskelig å si, men jeg skal prøve. Jeg photoshopper bildene mine før jeg legger de ut på bloggen! Ah, det var deilig å få ut. 


 

Som dere ser her trenger jeg faktisk å photoshoppe meg selv. Greit, jeg er veldig pen naturlig som dere ser over (HELDIG), men man kan alltid bli penere, eller hva?

Haha, jeg bare tuller! Tolli (kompisen min) drev å lekte litt rundt med et bilde han fant og jeg må si at det ser helt jævlig ut. Hva synes dere, haha? Bedre uredigert eller ikke?
 

Dagens outfit

Er det flere enn meg som gleder seg til sommeren? Vel, jeg gleder meg så mye at hver gang det er litt varme i luften kaster jeg på meg en shorts og magetopp, haha. Typisk meg. Kanskje det er derfor jeg blir så fort syk? Men jeg tror vi alle er enige når jeg sier at i dag er det varmt. Hverfall dere som bor i østfold. 


 

Hva synes dere?

Dårlig samvittighet

Hei bloggen! 

Er det mulig? Jeg klarte å glemme både pc og kamera i går så jeg fikk ikke tatt noen bilder og ikke minst blogget. Det er så utrolig frustrerende at sånne ting alltid skjer meg. "jeg må blogge", "ta med kamera", "kjøp nytt minnekort", men husker jeg noe av det? nei.. Jeg vet ikke hvorfor men jeg får alltid så dårlig samvittighet hvis jeg går en hel dag uten å gi et livstegn (?) hvis dere skjønner? 


Det er så lett for meg å glemme det at det faktisk er folk som leser bloggen min hver dag og nærmest er avhengig. Det er jo ikke akkurat noe jeg tenker så mye over ettersom jeg ikke jobber så hardt med bloggen. Men det er jo både koselig og slitsomt. Kanskje dere skal begynne å ringe meg hver gang det tar for lang tid mellom hvert innlegg? haha, neida, det er vel kanskje å ta litt i, men jeg skal skjerpe meg. Lover

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Eskil. Jeg blogger og han ser på som vanlig, haha. 

-Ikkje se eskil! 

-Jeg kommer jo til å se det når du er ferdig uansett?

-Ja, men det e ikkje ferdig enda e det vel?

Det var samtalen våres for noen sekunder siden, haha. Jeg får bare helt prestasjonsangst når han leser mens jeg skriver. Han er så streng på skrivefeil og sånn så han får vente til jeg er helt sikker på at alt er riktig skrevet, haha. Jeg er en streng kjæreste, jeg vet, haha.

 

Men nå skal jeg ordne meg til i kveld! Oppdaterer dere siden
 

Typisk..

Hei bloggen og god påske! 

Morgningen i dag startet ikke helt etter planen for å si det sånn. Ugh, det er så typisk meg å ha uflaks. Først fant jeg ut at jeg var tom for fundation. (Noe som jeg skulle kjøpe i går men glemte..) Så det må jeg nesten bare få kjøpt i dag. Det er utrolig hvor mye fundation gjør med ansiktet! Jeg la egentlig ikke merke til det før i dag siden jeg alltid bruker det. Så nå ser jeg ut som en liten unge som har gått seg vill på vei til barnehagen, haha. 


Men vent, det er mer.. Jeg har gått uten piercing i navlen en stund nå fordi jeg ble så øm, og i dag tenkte jeg å prøve en ny piercing. Men neida.. Hullet var nesten grodd helt igjen så jeg måtte stikke en øredobb igjennom sånn at det ikke grodde helt igjen. Det gikk jo en hel del tid på det, så jeg begynte å sminke meg aaalt for sent. 

Og når man har dårlig tid går ting litt fort i svingene. Men jeg tenkte jo at siden jeg ikke hadde noe fundation ville sminkingen gå fort. Haha, det gjorde det altså ikke i og med at jeg klarte å få mascara over hele øyelokket mitt. Til slutt ble jeg så lei at jeg bare tok på meg løsvippene og løp ut døra. Så alt i alt har dette vært en veldig slitsom start på påsken. 

Men jeg kom meg på skolen. Det at jeg ser helt forferdelig ut gjør ingenting ettersom vi sitter i et mørkt rom å ser på film. En Leonardo DiCaprio film, så da gikk dagen min fra 0 til 1000, haha. Håper dere hadde en bedre start på påsken enn meg.

Blogges! 

Trust no smile

Hei Bloggen!

Jeg så litt igjennom outfitbildene fra helgen da jeg fant et bilde jeg faktisk smiler på (WHAT?!). Noen av dere har mast litt på meg når det gjelder å smile med tennene på bilder osv. Altså, grunnen til at jeg ikke gjør det på bilder er fordi det fort blir falskt og jeg er ikke helt fornøyd med smilet mitt, haha. Jeg er ikke en jente som pleier å få komplementer på akkurat det for å si det sånn. Men når jeg like gjerne fant et bilde så kan jeg vel legge det ut. Kanskje dere slutter å mase om det fremover? Vi får se
Ser dere hvorfor jeg ikke liker å smile på bildene eller? 


Ja, dette var outfitet for fredagen, ikke så mye å skryte av. Men når man har "vokst opp" med den guttegjengen der så gir man litt faen, haha. 

Oppdaterer dere etter skolen! Blogges kjære lesere

I woke up like this

God morgen bloggen! 

Ting gikk ikke helt som planlagt i går. For det første var jeg kjempe dårlig etter fredagen, haha, flaut men sant. Og for det andre hadde jeg vont i benet av en aller annen grunn. Den lille festen på fredagen gikk litt hardere for seg enn jeg trodde. Når man er den eneste jenten der vil man jo tøffe seg litt å drikke like mye som gutta. Tror ikke jeg skal prøve på det igjen, haha. Men alt er bra og jeg er i topp form. 


I woke up like this (yeah right, haha ) 


Så i dag skal jeg være med Eskil, spise popcorn, popcorn og enda mer popcorn. Har dere noen tips forresten på hva vi kan gjøre? Jeg suger virkelig på å finne på ting. Det ender alltid med netflix liksom, haha. Men det er jo koselig det også da! Men kom med noen tips 

Blogges! 
 

Innkjøp til helgen

Hei bloggen!

Som jeg forklarte dere har jeg en nøye planlagt helg som består av en liten fest hos Eskil i dag, en stoor fest (bursdag til beste) i morgen og en hangover på søndag, Så jeg har vært på shopping og kjøpt alt en ungdom på min aldre trenger for å feste.  
Alt dette er riktignok ikke bare til meg, haha. Jeg er tåler såvidt en shot liksom. Dette er første gang jeg har kjøpt Mickey Finn og ja, den var drit god! 

Dette er vel egentlig høydepunktet med helgen. Verdens kuleste shotteglass og ikke nok med det, men den er rosa! Den skal jeg ta med meg over alt hver helg, haha. Digger den og det som står.


Jeg kjøpte et shoteglass til han som har bursdagsfest på lørdag også. Tenkte jeg skulle gi det til han etterpå så blir vi sikkert de kuleste der, haha. Jeg skulle gjerne lagt ut bildet, men det kan være han leser bloggen nå, sååå. Men jeg kan vise dere etterpå. 

Men nå må jeg gå å hjelpe Eskil med å rydde mitt (?) rom. Blogges kjære lesere

Paparazzi

Hei bloggen!

Akkurat nå er jeg på skolen. Vet, kjempe interessant, haha. Men det må gjøres hvis jeg vil ha en fremtid har jeg hørt.

Så langt har dagen bestått av å løpe fra en "paparazzi" tro det eller ei. Kjempe slitsomt! Jeg hater når jeg sitter i timen å folk tar snikbilder for å sende rundt. Ikke fordi jeg er rar eller mislikt, men fordi jeg er så utrolig ufotogen når jeg ikke vet jeg blir tatt bilde av.. Jeg vurderer faktisk å blokkere facebooksiden min når jeg har bursdag neste år, haha. 

Helgens planer er så langt å dra på fest i dag, stor fest i morgen og hangover på søndag. Enkelt og greit, hihi, hoho

Så typisk min flaks..

Hei bloggen!

I dag har jeg faktisk lov til å synes synd på meg selv.. Jeg sto opp i dag tidlig (veldig tidlig) og gjorde meg klar til skolen. Deretter satt jeg meg på bussen (veldig tidlig) for så å bli kjempe dårlig. Så da måtte jeg vente på bussen hjem igjen ute i denne snøstormen i over en halv time! Ikke nok med det, men det er mandag i tillegg (den kjipeste dagen i uka).

Det hadde vært så mye bedre å bare våkne opp syk enn å gå gjennom alt det der for så å dra hjem igjen liksom. Så nå ligger jeg her i senga, drit trøtt med masse godteri, brus og min kjære hund som passer på, haha. I motsetning til andre ungdommer liker jeg ikke å være syk. Greit at man slipper skolen, men man går glipp av så masse sosialt. Hater å være den eneste som ikke skjønner hva folk snakker om fordi jeg ikke var der liksom..


Her er min "jeg er syk pakke". Brus, snus, godteri og løsvipper som ligger å slenger rundt om kring. + Netflix såklart.

Fikk hele brusbrettet av kjære mamma. Hun vet virkelig hva jeg trenger, haha. 

Kanskje det kommer en videoblogg i løpet av dagen siden jeg ikke orker å stille opp til bilder. Hva tenker dere om det?

Dagen etter dagen

Hei og god morgen kjære lesere! 

Jeg vet jeg skulle legge ut outfitet på bloggen i går men jeg fikk plutselig dårlig tid så jeg må gjøre det i dag. Håper det går bra! Jeg vet ikke hvordan deres natt var i går, men min var kjempe bra! Og ikke nok med det, men jeg våknet i dag med noen i senga mi!! Det var riktignok Eskil da, så dere kan bare slappe av, haha. En liten funfact: Jeg har aldri hatt et one night stand og jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å ha det. Ikke det at jeg er i mot det. Herregud, alle trenger sex og da er jo one night stand perfekt! Men det er ikke noe for meg. 

Nå som hver søndag, sitter jeg å craver hangover mat. Og i dag fikk jeg sykt lyst på pizza, så meg og Eskil venter bare på at pizzaen skal åpne sånn at vi kan ringe å få det levert. Det finnes ingenting bedre enn junkfood dagen derpå. Og enda bedre, få det levert! Bare ligge i senga å bli servert mat er ikke feil nei, haha. Håper deres helg var kjempe bra! 

Going out tonight

Hei bloggen!

Som dere sikkert fikk med dere var det veldig lite aktivitet på bloggen i går.. Men som dere også vet var det på grunn av dugnaden. Vi satt på kiwi i tre hele timer og fikk solgt fem pakker med sokker!! Det er egentlig litt sykt hvor mange mennesker i verden som ikke vil støtte russetiden. Hvorfor?

Nå driver jeg egentlig å gjør meg klar til kvelden. Men som vanlig sliter jeg med å finne noe jeg kan gå med.. Hele klesskapet mitt ligger på gulvet ettersom jeg leter som en gal! Det er for kaldt til å gå i kjole, men det er for kjedelig å gå med bukse og genser, så da faller valget på noen sexy topper. MEN hvilken skal jeg velge? Guud jeg skulle ønske jeg ikke var en jente som brydde seg så mye om hvordan jeg ser ut, men det er jeg så da tar det tid, haha. neida, jeg ville faktisk ikke forandre noe med meg selv. Jeg liker egentlig å være en skikkelig jente jente. Hva skulle verden gjort uten oss jentete jenter liksom?

Oppdaterer dere når jeg finner ut hva jeg skal velge! Blogges beste lesere. 

Helg, hva er det?

Hei bloggen!

Jeg har hørt rykter om at det er helg? Vel ikke for min del.. jeg skal nemlig jobbe, jobbe, jobbe. Og med det mener jeg å sitte på kiwi i flere timer å selge sokker. japp, du leste riktig, sokker. Det er riktignok ikke jobben min da, men jeg skal samle inn penger til russetiden. Når man tenker på det så er en fredag verdt å ofre for en hel russetid, er det ikke? 


Som dere vet kjøpte jeg en ny genser i går. Og som dere sikker også vet må man alltid gå med det man har kjøpt dagen etterpå, haha. Det er iallefall sånn i min verden. 


Jo, det er en ting som har irritert meg i hele går og i dag. Bare sånn helt plutselig har alle begynt å stirre på meg! Ikke nok med det, men de visker og tisker(?) og sender meg mordblikk. Greit nok, det er jo kanskje forståelig at folk snakker og ser. Det er ikke meningen å virke overlegen nå folkens, men jeg er trossalt den mest leste bloggen i Fredrikstad.

Jo, ihverfall. Både meg og Iselin ble litt utilpass etterhvert. Jeg mener, når du går bak noen og de snur seg helt bare for å stirre? huff... Men folk får gjøre det de vil så får jeg gjøre det jeg vil. 

Får håpe fredagen deres ser bedre ut enn min! Hva skal dere gjøre?

Barbie sko

Hei bloggen! 

Jeg vet jeg blogget svært lite i går. Det vil si ett innlegg og ja, det beklager jeg. Jeg har et liv utenom bloggen også så enkelte ting må prioriteres. Og i går prioriterte jeg klesskapet mitt, haha. Jeg rydder det vel en gang hvert skuddår bokstavelig talt. Skapet pleier å ende opp som et evig horehus med klær slengt inn over alt. Så nå var det på tide å være en flink jente. 

Er det flere enn meg som finner klær som har vært borte i en evighet når man rydder skapet? 


Jeg fant til og med mine plastic fantastic barbie sko! Jippi! 

Ellers sitter jeg å diskuterer med de i klassen om hvordan innlegg jeg skal skrive. Dere kommenterte jo i går hva dere helst ville se og det er såå mye forskjellig! Jeg fikk til og med mail om hvordan innlegg jeg burde skrive og hvorfor. Men hvis du ikke har kommentert så kan du fortsatt gjøre det! Jo mer å velge mellom jo bedre. Kanskje det kommer noe som går igjen. Da blir det myyye lettere. 

Men nå må jeg nesten gå hvis jeg har lyst på en utdanning, haha. Blogges! 
 

Dere bestemmer!

Hei bloggen!

Jeg tenkte på en ting. Kanskje dere kunne komme med forslag på et innlegg? Jeg bare babler om det jeg har lyst til, men har egentlig ikke tenkt på hva dere vil. Om det er spørrerunde, kjæreste ,fakta, gjesteinnlegg eller noe helt annet bryr jeg meg ikke om. Dere bestemmer og jeg gleder meg kjempe masse! På den måten finner jeg ut hva som faktisk interesserer dere her på bloggen osv. Ellers kom jeg akkurat hjem fra en lang, kjedelig, ikke så gøy skoledag. Jeg forsov meg så håret mitt ser ut som et fuglereir oppå et fuglereir(?) hvis det går an, haha. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å fikse det før det tar helt av. Men husk å kommentere da, så blogges vi når jeg har fått kontroll på håret. 

 

 

Velfortjent pause

Hei bloggen!

Nå er jeg endelig ferdig med å rydde! okay, jeg har litt (mye) igjen da, men det gjør ikke noe. Jeg liker faktisk ikke når alt er helt rent sånn at folk kan se at du har vasket og ryddet i flere timer. Da er det mye bedre at det er ryddig, men ikke for ryddig. Skjønner dere hva jeg mener eller babler jeg bare nå? 

Jo, jeg venter besøk av kjæresten og jeg gleder meg såå mye. Vi ser hverandre så lite for tiden og jeg hater det. Men det er ikke så mye vi får gjort med det ettersom man går på forskjellige skoler og han trener 5 dager i uken. Vi får bare prøve å utnytte den tiden vi har sammen litt "ekstra" godt, hihi, hoho. Nei, men det blir veldig koselig. Føler jeg trenger en velfortjent pause fra rydding, bekymringer og livet. Et lite avbrekk med andre ord ;) 

Joo, også kjøpte jeg nye vipper! Jeg har de foresten på meg på bildene over. Ganske fine til hverdag eller hva?Blogges søtinger 

Det kleineste jeg har opplevd på lenge

Hei søte digge og ikke mist snille lesere! 

Nyforelskede par er så glade, kåte, og fulle på hverandre, og jeg hater det. Kanskje mest fordi jeg savner den perioden i forholdet der vi ikke klarte å holde fingrene av fatet, men også fordi par som ikke klarer å kontrollere "behovene" sine offentlig irriterer meg. Ikke misforstå meg, jeg kysser, holder hender og alt det der når jeg er offentlig. MEN, jeg jokker ikke oppå Eskil på McDonalds liksom?! 

Dere skjønner, jeg prøvde jo da å spise en burger i ro og fred helt til jeg hørte stønnelyder rett bak meg. Jeg snudde meg, noe jeg aldri skulle gjort btw, og bak meg var det to ungdommer som gikk helt løs på hverandre. Det var (no joke) like før de hadde sex, ehh. Jeg var sikker på at jeg var med i en eller annen klein pornofilm eller kanskje "lurt av Karlsen", haha. Ikke særlig gøy når det sitter barn rundt og ikke minst meg! Jeg er jo så klein at jeg ikke vet hvor jeg skal se, hva jeg skal gjøre eller hva jeg skal si! Så jeg bestemte meg for å bare gå. Lurer på hva som skjedde etter jeg dro ut egentlig? Eller kanskje ikke- BLÆH
 

Man kan vise at men elsker hverandre, herregud. Men når du bruker en slitt McDonalds benk som seng har det gått litt langt. 

 

Aldri mer!

Hei bloggen!

Som jeg så i sta ble jeg ikke fornøyd med krøllene mine. Dere var jo veldig uenig og sa at de ble fine og at jeg kledde det (takk). For å være helt ærlig ble jeg litt mer fornøyd ettersom det for det meste er dere som styrer hva jeg synes er fint og ikke (trist men sant).Men med en gang jeg gikk opp klarte jeg å tråkke på krølltangen som var, ja, glovarm! Så la meg bare si at jeg gikk fra å "elske" krøllene mine til å hate de igjen.
 

Det kom noen fine ord ut av munnen min for å si det sånn, haha. Lille "søte" meg skriker ut ord som jeg ikke engang tror eksisterer(?). Fra og med da kastet jeg krølltangen min rett i søpla. Nå er jeg ferdig, jeg gidder ikke mer, haha. Snakk om å gå fort fra 100 til 0.

Så nå sitter jeg hos Iselin og ser etter en ny på nettet. Har dere noen favoritter?

Sauen Sunniva

Hei bloggen! 

Jeg prøvde å krølle håret mitt med en ny krøllstav og det gikk, jeg vet egentlig ikke jeg, haha. Føler jeg ser ut som en sau. Bææ.

Men jeg får bare takke meg selv som ikke ga meg når jeg så det gikk til helvete.. Og nå er det jo egentlig helt umulig å fikse det ettersom man ikke kan rette så krøllete hår. Så alternativet er bare å leve med det resten av dagen eller dusje for andre gang i dag. Vi får se hva det blir til da! Hva synes dere? Gå i dusjen eller beholde det sånn?Grunnen til at jeg fikser meg for fullt på en søndag er vel den at jeg, ja kjeder meg til tusen. Det er vel søndag? jeg er alltid litt usikker når det har vært ferie, haha. 

Hypokonder

Hei bloggen!

Jeg fant nettopp ut at jeg mest sannsynlig har hudkreft! Jaja, hadebra, det var godt å "kjenne" dere.. Eller det var iallfall det internettet fortalte meg, haha. Jeg er veldig sånn at jeg må Google hver minste ting jeg lurer på (en ganske dum egenskap som alle i familien min misliker). I det ene sekundet har jeg svulst og i det andre har jeg kols. Nå i det siste har jeg fått blåmerker over alt og det er så stygt! Men jeg spurte nettet og denne gangen var tydeligvis hudkreft!

Så i de siste gjenværende dagene av livet mitt skal jeg ligge i senga og se på Netflix med en stooooor bolle påkkorn (popcorn) på fanget. Kanskje jeg til og med skal gå på do med døren åpen? Nei det blir nok litt for mye av det gode, haha. 


Ser ikke ut i dag, så ble et "gammelt" bilde. 
 

NB! Jeg er ganske sikker på at jeg ikke har kreft, så ikke ta dette innlegget seriøst

Nattakyss

Hei bloggen!

Nå er jeg drit sliten etter en kjempe fin og kald dag. ja, det var kaldt å gå i kjole, nei, jeg angrer ikke. Man må lide for skjønnheten er det ikke det man sier? Filmen (deadpool) var til forventingene, men så streng som jeg er kunne den vært mye bedre. Meeen la oss ikke henge oss opp i det. Jeg ville egentlig bare si at jeg nå har kommet meg trygt hjem under dyna. Jeg er for trøtt til å skrive et blogg innlegg nå, så jeg bare sender dere et nattakyss som et plaster på såret. Blogges i morgen!  

En liten "hemmelighet"

Hei bloggen! 

Jeg gleder meg så sinnsykt mye til i kveld. Dere skjønner, jeg skal på date med Eskil for å se på Deadpool. En ting dere kanskje ikke visste om meg er at jeg elsker superhelter. Jeg har sett alle superhelt filmer som noen gang er laget, og alt som mangler nå er deadpool. Ja, det er en liten "nerd" i meg, haha. Men hvem liker ikke menn i tights ;) Neida, superkrefter er kule. 

Når jeg var liten hoppet jeg rundt og prøvde å skyte spindelvev ut av hånda. Dette gjorde jeg hver dag, over alt, hele tiden, haha. 

  

 

Men har noen av dere sett den og er den så bra som jeg tror? INGEN SPOILERE
 

Dere ser alltid det verste i meg

Hei bloggen!

Jeg postet et innlegg i sta der jeg skrev at jeg var på tinder med venninnen min. Vi hadde en konkurranse der vi skulle se hvem som fikk flest matcher av oss to.

Ja, jeg vet jeg har type og jeg hadde aldri gjort noe for å ødelegge det, men herregud folkens! Dere har en tindens til å bare se det verste i alt jeg gjør. Hvorfor? Sikkert fordi dere hater meg. Eller den dere tror jeg er. Altså en hjerteløs, blond, barbie bitch. Men det er jeg altså ikke. Og det hadde dere visst hvis dere leste bloggen min.

La meg berette noe for dere; Jeg var på tinder. Jeg snakket med kjæresten min om det først. Jeg matchet også bare jenter. I tillegg til det sto det i bioen min at dette bare var en konkurranse.

Og når det kommer til at dere sier jeg er en dårlig kjæreste som poster bilder av magen min og kløften min har jeg bare en ting og si; HVA!? Når ble det sånn at man må gå med kjeledress for å være en god kjæreste? Eskil har da ingenting imot at jeg viser magen min til leserne mine eller kløften for den del. Skal jeg gå med burka på sommeren da eller? For tenk om noen ser meg i bikini!! Det må jo være verdens undergang i deres øyne.

Hva med at dere fokuserer litt mindre på hvor fæl jeg er og litt mer på å faktisk lese det jeg skriver å bli kjent med meg gjennom bloggen som alle andre lesere. For det har seg sånn at bare fordi jeg er blond, har kløft og en kjæreste er jeg ikke en forferdelig person.

Takk for meg

Vær litt kul da

Hei bloggen!

Jeg endte ikke opp alene i går likevel, jippii. Heldig for meg så har jeg en kjæreste som ikke klarer å leve ett sekund uten meg, haha, neida. Mange av dere har maset om hvem kjæresten min er og hvordan han ser ut i og med at han aldri er på bloggen. Grunnen til det er vel fordi det verste han vet er i verden er å bli tatt bilde av. Men siden jeg er så glad i dere lesere tvingte jeg han til å være litt kul og bli med på et bilde. Do it for the blogg liksom! 

Men nå må jeg egentlg bare finne ut av hva jeg skal gjøre i dag ettersom Eskil har kjøretime og trening i dag.. Hmmm, ringer Iselin jeg kanskje, haha! As alway 

Etter masse om og men fikk jeg han med meg på et kyssebilde! Det er vel det beste dere og jeg kan få tror jeg. 

Lite action på meg i dag ja..

Hei bloggen! 

I dag er jeg egentlig helt alene.. Ikke fordi jeg ikke har venner, men fordi de har ting å gjøre. Eskil dro på trening for en stund siden, så da virket det helt naturlig å spørre om Iselin ville finne på noe. Selvfølgelig var hun opptatt. Okay, selvfølgelig er vel litt og ta i, hun er egentlig aldri opptatt fordi hun alltid er med meg, haha. Og resten av gjengen er gutter som av en eller annen grunn er litt ukomfortabel med å være med meg uten Eskil... ÅÅÅH!!

Så jeg bare håper og ber om at noen kan finne på noe med meg i dag sånn at jeg slipper å råtne bort foran pc-skjermen. Det er ikke det at jeg ikke trives i mitt eget selvskap, men jeg trives bedre i andres, haha.
Jeg skal ikke klage, jeg har tross alt BETINA! Hun vil egentlig ikke være med meg da, haha. Ikke nå som mamma er på kjøkkenet ihvertfall. 

Nei, hva faen, hvorfor sitter jeg her alene. Jeg tror jeg skal ut å finne fremmede mennesker på campingen å bare henge meg på de. Alt er bedre enn dette tror jeg, haha. 

Flere som har det sånn i dag? Tips til hva jeg kan gjøre i dag?

Bilder fra shooten

Hei bloggen!

Vet dere hva mine kjære lesere? Nå er Facebook oppe å går igjen for min del. Herregud så gle jeg ble! Det er litt utrolig å tenke på hvor avhengig man er av facebook. Alt skjer jo der. Alt fra skole til venner.

Jeg spurte om dere var interessert i å se noen bilder fra shooten til videointervjuet, og dere svarte JAA! Så da putter jeg inn noen få bilder. Grunnen til at jeg bare puttet inn noen få er jo fordi at jeg mener dere må vente å se til alt er ferdig.


 

Foto: Elise Kristiansen

 

Vi tok noen bilder inne og noen ute fordi vi skulle vise en bloggers hverdag, og for å være helt ærlig er jeg ikke så mye ute, haha. Men nå er det vel egentlig ganske fint vær så kanskje jeg skal tvinge med Eskil ut å ta bilder av meg? Vi får se om han gidder. Dere skjønner, han hater å ta bilder av meg! Noe jeg egentlig ikke skjønner.

Beklager for så få bilder, men ja, jeg vil ikke dele for mye av det som skjedde på mandag før videoen er ute. Håper dere forstår! 

Video intervju!

Hei bloggen!

Jeg må nesten bare fortelle dere hva som foregikk i går. Okey, here goes: Jeg var med i et video intervju! Hvor kult er ikke det? Jeg kan ikke vente med å legge det ur på bloggen, men det blir ikke før neste uke en gang. 

Det var utrolig spennende. Først hadde vi en photoshoot etterfulgt av masse filming og spørsmål. Riktig nok en video av en rosabloggers hverdag. Jeg var sinnsykt nervøs, men jeg hadde med meg Iselin som litt støtte, haha. Det er jo ikke akkurat noe jeg gjør til vanlig, men det gikk faktisk super bra og jeg håper så utrolig masse at dere kommer til å like resultatet! Jeg kan faktisk ikke vente med å se den selv som dere sikkert forstår. 


 

Kanskje jeg skal poste noen av photoshoot bildene etterpå? Hva tenker dere om det?

Såå nervøs!

Nå har det skjedd så mye. Facebook har blokkert bloggen min på facebook, riktignok var det en feil. De prøver å fikse det snarest, det vil si at det har gått 24 timer.. Lurer virkelig på hvor mye de liker jobben sin da liksom. Når noe som burde tatt ett sekund tar over et døgn. Huff.

Jeg har en liten overraskelse til dere i dag! Håper dere gleder dere fordi det gjør jeg. La meg gi dere ett hint; Det innebærer filming og bilder. Så jeg har brukt heeele dagen min på å ordne meg til det. Og med hele dagen mener jeg fra halv ti til nå. Det blir så spennende og jeg gleder meg så mye til å dele det med dere.
Et lite køddebilde sånn at dere ikke tar det første så veldig seriøst, hah. Noen av dere har en vane med å gjøre det. 

Jeg er så nervøs at dere aner ikke. Det er ikke ofte jeg er nervøs, men nå er jeg faktisk det. Holder på å tisse på meg liksom! Neida, joda, haha.

Ønske mag masse lykke til alle dere søte lesere som har gjort at dette er mulig. Kjempe glad i dere alle! AHH, kan ikke vente med å fortelle!

 

Skjønnhetssøvn

Dette innlegget ble skrevet klokken ett, men facebook driver å sletter det hele tiden. Hvorfor? Jeg aner faktisk ikke. Kanskje de bare liker å være drittsekker

Hei bloggen og god morgen!

Jeg våknet for ikke så lenge siden og dere kan tro jeg ble lykkelig! Ikke fordi det er ferie og jeg kan sove lenge i morgen, men fordi jeg hadde over tusen lesere i går. TUSEN! Det er veeldig mange mennesker. Greit nok, jeg har jo over femhundre til vanlig, men det er en stor forskjell på det og tusen. Tusen, tusen, tusen. Haha, nei, nå skal jeg slutte å skryte.

Jeg er egentlig helt sinnsykt trøtt. Faktisk vurderer jeg å bo i sengen min i dag - som alle andre dager. Jeg våknet hos Eskil i dag tidlig og tok bussen klokken halv elleve. Vet dere hvor tidlig det er for meg som trenger litt skjønnhetssøvn? Neida, "skjønnhetssøvn" er vel egentlig bare en unnskyldning for å sove lenge, så dere kan spare kommentarene deres. 

Ellers i dag har jeg egentlig ingen planer. Vurderer å ringe Iselin for å finne på noe, men vet ikke om jeg orker å gå ut av sengen. Jeg får oppdatere dere på valget senere, haha. Blogges 

Jenter kan være utro men ikke gutter

Hei bloggen!

Jeg personlig synes utroskap er helt blæh. Uansett om det hadde vært besteveninnen min eller ikke hadde respekten min blitt fullstendig nullstilt. Folk kaller det uhell og en feil, greit alle gjør "feil", men det å velge å tilbringe EN natt med en random jente\gutt fremfor å tilbringe hele livet sitt med den du "elsker" har jeg vanskelig å forstå. Men det beviser jo bare hvor mye den eventuelle personen driter i kjæresten sin.

Men er det flere enn meg som har lagt merke til at jenter ofte slipper unna i dette tilfellet? Så fort en jente er utro blir hun gjørt til et offer. "stakkars henne" eller "alle gjør feil" også har du min favoritt "hun fortjener bedre". Men med en gang en gutt er utro blir det helt annerledes. Da er det pluttselig en selvfølge at han skal bli dumpet og det er IKKE synd i han osv Hvorfor? Er det greit at jenter er utro men ikke gutter? Fordi hvis det er sånn blir det for dumt.

Om min egen kjæreste hadde vært utro mot meg, fy faen, jeg blir kvalm bare av å tenke på det... Jeg hadde nok slått opp med han på sekundet.Nettopp fordi jeg vet hva jeg fortjener her i verden, og det er ikke å bli valgt bort for et one night stand. Det kan jeg looovedere! Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å skrive dette men jeg har faktisk opplevd utroskap. Jeg har kjent på den følelsen og det er helt jævlig. Det er nok derfor jeg har så sterke meninger om temaet fordi jeg vet hva konsekvensene er.
 

Lærer Sunniva

Hei bloggen!

Tenk at det er vinterferie allerede. Personlig har jeg ikke så mange planer bortsett fra å være med venner og blogge, haha. Jo! også har jeg en overraskelse til dere. Dere får riktig nok ikke vite noe før i slutten av vinterferien, men jeg håper dere kommer til å like det. Jeg er såå spent! 


I går bestemte Iselin seg endelig for å kjøpe seg løsvipper. ENDELIG! Men som sikkert mange av dere vet så er det ikke så veldig lett å sette de på. Det er ikke noe problem for meg ettersom jeg har brukt det i flere år, så da måtte jeg bare være en vippe-påsetting-lærer, haha.  


Som dere ser var det ikke så veldig lett, men som den gode venninnen jeg er måtte jeg bare fortsette. Neida hun var flink (etterhvert). Hvor fint ble ikke det? Hvis jeg skulle styrt verden så hadde alle fått gratis løsvipper. Jeg mener det! Alle blir mye finere med løsvipper (hvis de er riktig satt på). Og i tillegg slipper gutter å vente i flere timer på jenter når de skal ordne seg. Kanskje jeg skal bli statsminister, haha.Kanskje jeg skal lage en video om hvordan man setter på vipper? Hva tenker dere?

fy fean ta deg!

Hei bloggen!

Akkurat nå er jeg forbanna til tuusen. En eller annen drittsekk rapporterer det nye innlegget mitt sånn at jeg ikke kan dele det på facebook. Det vil si at jeg mister lesere hvert sekund. Jeg har skrevet innlegget på nytt over fire ganger, men denne idioten driver å anmelder det hver gang. Det er faktisk helt utrolig hvor mange IDIOTER det finnes i denne verden. Og det beste av alt, jeg har ikke gjort noe for å fortjene det. Så takk skal du faen meg ha! Men jeg prøver å få tak i facebook (ikke lett) sånn at jeg fpr fikset dette. JEG ER SÅ LEI  

 

En liten forandring?

Hei alle sammen!

Oj, jeg tror dette er den første gangen jeg ikke har startet et innelgg med "hei bloggen". Har dere lagt merke til det egentlig, at jeg alltid skriver det? Men jeg synes en liten forandring er på plass. Dere har jo kommentert opp til flere ganger at "hei bloggen" er noe jeg bør slutte å skrive, så jeg tar tipset, haha. Vi får se hvor lenge det varer da.
 


 


I dag har jeg sittet på rumpa i over tre timer for å bli sminket. Vanligvis hadde jeg ikke hatt noe i mot å bli fikset litt på, men 3 timer?! Heldigvis er jeg ferdig nå og resultatet ble fint. For å være helt ærlig ser jeg ut som jeg pleier, men jeg er ikke missfornøyd med det. Heller det enn å se ut som en drag queen.

Jeg må bare takke alle sammen for i går og all støtten jeg fikk. Mailer, meldinger og kommentarer strømmet inn og jeg har aldri blitt så motivert som jeg er nå. Det kom riktignok stygge ting inn også, men hva så? Jeg fikk så mye fint at de kommentarene bare forsvant i mengden. Jeg kan ikke tro at jeg har så snille og gode lesere. Hva har jeg gjort for å fortjene det liksom?

 


 

Jeg gjør bare feil

Hei bloggen!

For å være helt ærlig så er blogglyssten litt på bånn akkurat nå. Jeg føler at uansett hva jeg skriver så blir alt bare snudd på hodet og jeg blir sett på som et slemt, dumt og ikke minst stygt(?) menneske. Men jeg er jo blogger så jeg burde jo tåle det. Og tro meg, jeg gjør det, men det er jo selvfølgelig litt kjipt. Men jeg skal bare fortsette å være meg selv og mene det jeg mener så får vi se om blogglyssten kommer til bake. Ellers nå ligger jeg å koser meg med iselin. Det er en sånn sær greie som har skjedd med meg. Jeg har blitt så vandt til å sove med andre at jeg ikke kan sove alene. Er det flere som har det sånn? Jeg tuller ikke nå, men jeg sover ikke alene mer enn to ganger i uken. Det blir faktisk alt for ensomt for meg.

Autograf fra meg?

Hei bloggen!

Dere kan ikke engang gjette hva som skjedde med meg i dag. Jeg ble spurt om en autograf!? Ja, jeg blogger og ja jeg blir lest av en del, men jeg trodde virkelig ikke at det hadde kommet til det punktet hvor folk faktisk vil ha autografer av meg. Hva blir det neste? Bilder? Haha, det var en utrolig rar følelse ettersom jeg ikke ser på meg selv som en "kjendis". Herregud, jeg er jo bare et vanlig menneske med nok tidsfordriv til å blogge, haha. Selvtilliten min gikk fra 100 til 200 på noen sekunder. Det er greit at folk stirrer og titter når jeg går forbi, men det er ikke i nærheten like kult som å skrive en autograf!

Nei, i steden for å bli høy på meg selv tror jeg at jeg skal sette i gang med å pakke og sånn ettersom jeg skal ned til Iselin en tur. Vel en "tur og "tur, skal være der til i morgen så jeg oppdaterer dere litt senere i kveld.


 

Vi blogges da beste lesere!

Bitch, even Barbie wants to be me

Hei bloggen! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og er rett og slett helt ferdig. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor deilig det er å ligge seg ned i sin egen seng etter å ha stått en hel dag. Nei, jeg skal ikke klage. Det er faktisk ganske gøy å gå den linja jeg går. Og vet dere hva jeg gjorde i går eller? søkte! Nå er jeg bare spent på om jeg kommer inn på det jeg vil neste år. Det er alltid like spennende når svaret kommer. Er det ikke i løpet av sommerferien? Jeg er litt usikker, men samma det. Jeg er veeldig sikker på at jeg kommer inn ettersom jeg er så flink på skolen. Ja, jeg er faktisk flink på skolen, haha, det hadde ikke dere trodd vel?

Bare se her dere! Jeg ble så super fornøyd med det bildet. Og tro det eller ei, men jeg har faktisk laget det fra bunnen av. Ikke rammen da, men det inni, haha. "BITCH, even barbie wants to be me". Følte det var litt mer meg enn sånn vanlige ordtak liksom. Men nå må jeg nesten forlate dere fordi jeg skal se på den beste serien ever! Og da snakker jeg selvfølgelig om Teenwolf. Flere som ser på den?

Beer pong og kos

Hei bloggen!

God søndag til alle. Håper lørdagen deres var like fantastisk som miin! Det er greit at det er "gøy" å dra på byen, men ingen ting kan måle seg med en hjemmefest. Dagen startet med et et stoort innkjøp. Dere kan tenke dere hvor rart hun i kassen så på meg når lille meg lesser på flere 10pk med øl liksom, haha. Huffamei!

Deretter dro vi til Nicholas og gjorde klar til beer pong, Jeg vet ikke om dere har spilt det, men det er utrolig gøy! Jeg fikk riktig nok ikke være med på noen lag ettersom jeg ja, suger. Men jeg fikk være dommer. Og jeg er en sånn person som blir veldig overengasjert så dere kan tenke dere hvordan det gikk. Men alt i alt var det utrolig gøy.

Når festen var over dro vi til Eskil på nach og fortsatte å kose oss. Lagde pizza med alt for mye krydder. La meg bare si at det var krydder med litt pizza på, hah. Men når man har drukket litt smaker alt godt egentlig. 


Promille, haha. Ser helt borte ut her, men jeg er jo egentlig ikke det da, ehh


Jeg aner ikke hvem som tok det siste bildet (ikke en fotograf kan jeg vel trygt si) men det var egentlig utrolig søtt, haha. 

I dag er egentlig formen helt greit og alt i alt er jeg fornøyd med helgen.

 

Kveldens outfit

Hei bloggen!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra lørdagens handletur. Kjenner jeg gleder meg masse til kvelden kommer. I mellomtiden tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg skal gå med i kveld. Har vært så sikker på denne kjolen i hele dag, men så tenkte jeg-Hvor varmt er det egentlig ute, haha. Så vi får se. Men dette er ihvertfall det jeg håper å gå med da.  Si hva dere synes!


Det er kanskje ikke så mange jenter som går med kjoler og sånn på fest, men jeg er sånn. Jeg synes det er kjempe gøy å pynte seg litt når man har sjansen. Man vil jo se så bra ut som mulig ;) Hei fra blogghora

 

Hei bloggen! 

Blogghore er vel et kallenavn som har hengt igjen helt siden bloggen startet. Jeg personlig ler bare fordi det blir for dumt. Men kanskje jeg skal leve opp til navet og ta betalt hver gang dere vil lese et innlegg? Haha, nei, det skjer nok ikke babes. Men jeg begynner å bli litt frustrert over det at folk ikke vet hva ordet hore betyr. Dere kaller meg dum liksom? Ler meg ihjel.

Jeg våknet egentlig for en stund siden, men jeg sovnet igjen. Typisk meg med andre ord, haha. I går tilbrakte jeg dagen hos kjæresten, og som dere sikkert forstår ble det ikke mye tid til blogging. Vi hadde hele leiligheten for oss selv, og for å være ærlig var det veldig gøy å ha ansvaret bare oss to. Gleder meg bare mer og mer til å flytte ut! Om det blir med Iselin eller Eskil vet jeg ikke enda. Kommer an på hvem som er førstemann til mølla, haha. 

Nå som det endelig er lørdag skal jeg ut! Ut å slippe meg løs og kose meg med alle jeg er glad i. Jeg lurer litt på hva jeg skal gå i, men det finner jeg nok ut av. Iselin er liksom dommeren når det gjelder det, haha. Hver lørdag tar jeg på meg forskjellige klær for at hun skal si hva som ser bes ut. Er det ikke det man har venner til?Håper dere får en like bra lørdag som meg! Blogges

Dagens tidsfordriv

Hei bloggen! 

Jeg kan ikke tro at det endelig er fredag. Denne uken har gått så utrolig fort, men jeg skal ikke klage, haha. Jeg har egentlig ikke noen spesielle planer for helgen, tar det litt som det kommer egentlig. Det er jo det som er gøy! Kanskje det blir noen fester og sånn ;) 

Jeg startet helgen med å vente på bussen hjem fra skolen i over en time.. Gørr kjedelig. Så meg og Iselin fant på det beste tidsfordrivet ever! Vi gikk inn i en random butikk og tok med oss de styggeste klærne vi kunne finne, haha. Vi tok på oss, telte til tre og gikk ut av prøverommet. Det var egentlig litt kleint ettersom alle stirret på oss og sånn, men jeg kunne ikke brydd meg mindre. La oss ha det gøy liksom. Vi gikk rundt å danset og lo i de styggeste klærne. Tror alle trodde vi var fulle eller noe, haha. Følte meg som i en film der man går inn og ut fra prøverommet og viser frem forskjellige outfits. Dere skjønner hva jeg mener?


Dere vill ikke tro det, men jeg ble helt forelsket i disse buksene! Ja, de er veldig spesielle, men også utrolig deilige å gå med. jeg kunne faktisk sitte meg på huk uten å være redd for at den skulle spjære. Det er en første gang for alt, er det ikke det man sier? Har du et tidsfordriv? Pleier du å gjøre sånn?

Forandring FRYDER

Hei bloggen!

Jeg tittet litt i bildearkivet mitt her på bloggen og jeg ble faktisk litt sjokkert. Litt sjokkert er vel en underdrivelse, haha. Bilder fra 2 år siden kom brått opp på skjermen og jeg visste egentlig ikke om jeg skulle le eller gråte. Jeg følte jeg så på bilder av et helt annet menneske. Det er helt utrolig hvor mye jeg har forandret meg i den siste tiden. Eller, den "siste tiden" var i slutten av 10 klasse, men samma det. 


Jeg bestemte meg for å sette ett blide av meg som ble tatt nylig med det bildet fra 10 klasse for å vise dere hva jeg babler omDet verste er jo at det var den tiden "alle" hadde et crush på meg. Hva tenkte de på? Hva tenkte jeg på, haha.. Kanskje personlighet faktisk betyr mer enn utseende likevel. Det det jo ha gjort! Personlig er jeg veldig fornøyd med hvordan jeg har forandret meg som dere sikkert kan tenke dere. Og jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg tok restylane. Selv om det er en del av dere hatere som var i mot det må jeg bare si at jeg gjorde helt riktig valg. 

Men det som er litt rart å tenke på er at jeg faktisk synes at jeg var veldig pen på den tiden (10.klasse) og når jeg ser tilbake på det må jeg nesten bare le. Tenk hvordan det blir å se på bilder av meg selv på denne tiden om 2 år. Kanskje jeg reagerer på samme måte som jeg gjorde nå? Nei, jeg kan ikke si mer enn at forandring fryder!

Hva synes dere? Positiv forandring?

 

 

Meg på Paradise Hotel?

Hei bloggen!

Jeg har blitt helt hektet på Paradise Hotel!  Det er egentlig litt av og på. Med en gang det kommer en ny sesong elsker jeg det, men med en gang det er over er jeg litt likegyldig liksom. Men nå har meg og Iselin begynt å se på den svenske versjonen og ja, jeg har blitt hektet igjen, haha. Det jeg har merket er at det svenske er mye sykere enn det Norske. Både mentalt og selve spillet.

For å være helt ærlig har jeg lyst til å melde meg på. Det folk sliter med å skjønne er det at det er et spill. Et sykt spill. Ikke bare sex og festing osv.. Skulle jeg meldt meg på hadde det vel først og fremst vært for opplevelsens skyld, men jeg har jo et stort konkurranse instinkt så det hadde vel slått inn allerede første dagen. De fleste som leser dette kommer sikkert til å tenke at jeg ikke kommer til å få meg jobb og at bare dumme mennesker er med. Men det kommer faktisk helt an på hvordan man velger å oppføre seg og hvordan man er som person. Det hadde faktisk vært en opplevelse for livet og ikke minst deilig og varmt! 

Men nå begynner neste episode så vi blogges! 

 

Min treningsrutine

Hei bloggen! 

Altså, jeg tenkte jeg skulle skrive om min treningsrutine og hvordan jeg holder meg i form.

TULLA! Jeg trener ikke i det hele tatt. Det er faktisk det verste jeg vet! Greit nok, hvis jeg hadde trengt det hadde jeg nok kanskje vurdert det. Men jeg trenger det faktisk ikke. Jeg har gym en gang i uken og det er mer enn nok for meg kjenner jeg. I tillegg har jeg sex regelmessig. Jeg har faktisk hørt at det er den beste måten å forbrenne på? Isåfall er det min trenings rutine, haha, Huffda..
Nå ligger jeg faktisk akkurat sånn som det her med en pc foran meg. Snakk om å være lat når du ikke engang orker å sitte når du blogger liksom, haha. Neida, jeg hadde nok ikke hatt vondt av å komme meg litt mer i form, men jeg bare gidder ikke.. Jeg har ingen form for motivasjon what so ever!

 


Rosa, rosa, rosa! Dette er faktisk litt flaut å si, men jeg har aldri i mitt liv gått ut av huset uten noe rosa på meg! En lærer påpekte det i dag og det er litt sykt at hun legger merke til det og ikke jeg,haha. Er man rosablogger så er man rosablogger

Hva gjør du for å holde deg i form? Hvordan fikk du motivasjonen?

 

Gårsdagens outfit

Hei bloggen ! 

 


Kjole fra bikbok.

Jeg skulle gjerne skrevet litt om gårsdagen, men det er nesten helt umulig med moralpolitiet som leser bloggen min sekundet jeg legger ut noe. Såå, alt jeg kan si er at det var veldig koselig og ikke minst gøy. 

Akkurat nå sitter jeg å venter på at familiemiddagen skal starte. Det er riktig nok ikke min familie, men Iselin sin, haha. Men det blir jo på en måte en reservefamilie og det er vel derfor jeg ble invitert. Lover å oppdatere dere senere! Blogges

Hva synes dere om kjolen?

 

Puppe tatovering neste?

Jeg blir bare mer og mer desperat etter en ny tatovering. Etter man har tatt en så klarer man aldri å stoppe. En ond sirkel med andre ord, haha. Anyways, i det siste har jeg blitt helt hektet på tatovering under puppene. Syykt fint, eller hva?

 

Greit nok, jeg har jo en sleeve som skal jobbes på, men på grunn av p-staven så kan jeg jo ikke gjøre det før om tre år! Alt for lenge for min smak, så da får jeg bare ta tatovering et annet sted i mellomtiden. Og som dere sikkert har skjønt vil jeg ha under puppene, men jeg ville bare høre med dere hva dere synes om det, og om dere eventuelt visste om ett annet "kult" sted å ta en tatovering.

 

 

Det bilder her er fra i sommer da, men kanskje noe i den duren hadde vært fint? 

 

Bedre sent enn aldri

Hei bloggen og god morgen! 

Ja, det nærmer seg ettermiddag, men jeg våknet nå. Bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? Det er iallefall min unnskyldning, haha. 

Det ble dessverre ingen fest på meg i går ettersom jeg har begynt å se på en ny serie. Litt trist egentlig at jeg velger tv ovenfor å være sosial. Men jeg var også ganske sliten i går så det er kanskje ikke så veldig rart. 


I woke up like this


Søteste Betina hadde såå lyst å være med på bildet, haha. Så nå ligger jeg egentlig bare i sengen og prøver å finne ut hva jeg skal gjøre i dag. Kjæresten er på fjellet og jeg er stuck som barnevakt for Betina til en eller annen uvisst tid. Men vi får se om jeg klarer å dra meg selv ut av sengen til i kveld. Jeg hater det å gå glipp av ting. Det å sitte med vennene sine etter en fest man ikke har vært på er helt forferdelig! Alle snakker om alt som har skjedd og jeg ler med og later som om jeg skjønner noe av det de snakker om , haha. Flere som har det sånn til tider?

Litt ekkel

Hei bloggen! 

Etter en hektisk morgning i dag kom jeg meg på skole tidsnok. Dere vet de dagene når sengen bare er ekstra deilig? Vel i dag var en sånn dag, haha. Det hjelper ikke akkurat på når jeg har en venninne som ikke hører alarmen sin, så , ja. Det var en brå oppvåkning med andre ord. 

Ting gikk litt fort i svingene så jeg har på meg samme klær som i går, ingen løsvipper og bløtt hår. Jeg kan vel ikke si noe annet enn at jeg føler meg litt ekkel. Mest på grunn av at jeg bruker det jeg gikk med i går og at håret mitt ser ut som det lever selv. Det må jeg bare hjem og fikse med en gang tror jeg. 

Jeg har ingen peiling på hva som kommer å skje i kveld, om jeg blir inne eller drar ut, men det er alltid greit å se bra ut.


Jeg tok et bilde fra i går i og med at jeg går i det samme og ser lik ut (bortsett fra at jeg egentlig ikke gjør det når jeg tenker meg om)

Men nå må jeg nesten gå. Er ikke nødvendig å være lenger på skolen enn man må, hihi. Blogges!

Det beste jeg vet

Hei bloggen!

Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sengen hos Iselin. Føler jeg nevner henne hele tiden i bloggen, haha. Men sånn blir det når man har en så fantastisk god venn. Blir aldri lei av å være med henne. 

Vi skal ha en liten jentekveld alene i dag, og det er så deilig. Det å ligge i sengen med dobbelthaken fremme og buksesmekken åpen er faktisk det beste jeg vet. Og når begge er like glad i det er jo det helt supert! Det ble egentlig en veldig spontan avgjørelse, så jeg har ikke med meg noen ting bortsett fra skolepc og kamera! Så det blir spennende å se hvordan jeg ser ut i morgen, haha. Nei, jeg vurderer å sove med vippene på i natt, men hver gang jeg har gjort det før har de blitt ødelagt.. Vi får se om jeg er villig til å gamble såpass.
Så utrolig søt hun er! Det ser ut som hun poser med tlf, men hun snakker faktisk med noen ( i tilfelle noen av dere bestemmer dere for å kommentere det liksom)

 

 


Jeg vet ikke hva det er med den tv serien her, men jeg elsker den! Vi har sittet å sett på den hver dag nå og vi blir ikke lei. Jeg anbefaler den hvis dere vil se en syk og morsom serie!


Men nå får jeg litt dårlig samvittighet ettersom det er jentekveld og jeg driver å snakker med dere, haha. Huff, nei, nå må jeg nesten forlate dere. Blogges

Dagens outfit

Hei bloggen! 

Nå befinner jeg meg på skolen i en nok så slækk engelsktime, haha. Vi fikk valget om å se på en kjedelig film, eller jobbe videre på en oppgave på pc. Dere kan tenke dere hva jeg valgte eller? Jeg tok med meg Iselin og kameraet mitt ut for en liten photoshoot, og ja, det var kleint. Elever som går forbi og ser på og peker, woho.. Følte meg litt som en idiot, men sånn er det dessverre når man er blogger.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit! Det er riktignok ikke noe ut av det vanlige, men jeg likte det. Den ARMY toppen jeg har på meg er så utrolig deilig med samtidig kjempe fin! Elsker litt sånne "uvanlige" klær, haha.

Vet dere hva jeg klarte å gjøre eller? Jeg ble kastet ut av kristen ungdom gruppen på facebook! Greit nok, de hadde kanskje grunn til det ettersom jeg bare ble medlem for å le av det som ble postet. Før dere blir sure så må dere skjønne at det er hysterisk morsomt, haha. Folk kan tro det de vil, men når en person skriver at blåmerket på låret gikk bort etter han ba til gud så må jeg bare kommentere. Jeg mener, det var rundt 50 kommentarer hvor det sto halleluja.Jeg ser altså ikke på det som å mobbe kristendommen. Jeg mener, hvorfor ta bort et blåmerke når det er så mye annet han kunne gjort for andre. En liten smule egoistisk for min smak.

 

Hva synes dere om outfitet?

In love

Hei bloggen!

Jeg satt på bussen i dag å hørte på topp 50 spillelisten på Spotify og helt ut av det blå kom den beste sangen jeg har hørt på leenge. Dere husker Zayn fra One direction? Han som var smart nok til å forlate dem? Ihvertfall, han har altså kommet ut med sin første låt, og jeg er in love! Elsker at han går fra boyband materiale til en skikkelig artist og det faktumet at han synger om sex. Når man er med i et band som "barn" hører på så er det begrenset hva man kan si og synge om. Så jeg er veldig glad for at han brukte den første låten sin til å vise en helt annen side av seg selv og musikken han liker. Jeg kan ærlig si at jeg liker han 100 ganger bedre nå enn jeg gjorde når han var med i One Direction. Bare hør! 


Nå er det vel på tide å snakke om noe annet enn mitt nye kjendis crush, haha. Jeg har aldri hatt så lite å gjøre som i dag. Eskil er syk og Iselin er i Oslo på noe russedugnad greier og alle de andre vennene mine bor litt mer sentralt.. Så det blir vel til at jeg sitter i sengen og koser meg med Netflix resten av dagen, men det gjør egentlig ikke noe. Det er deilig å slappe av litt for seg selv innimellom. 

 

Men nå hørte jeg nettopp mamma rope at det er middag, så Blogges! 

Hva synes dere om sangen?

vellykket lørdag

Hei bloggen!

Jeg vet ikke hvordan gårsdagen deres var, men min var kjempe bra! Vi dro til bua til Eskil og bare koste oss med venner og ja, alkohol. Jeg bare elsker lørdager ettersom jeg er drit sliten på fredager (skole) og drit sliten på søndager (fest), haha. Det er alltid koselig å tilbringe tiden sin med venner og bare være seg selv. Jeg er jo egentlig ganske sjenert når jeg er rundt folk jeg ikke kjenner, så det å bare være seg selv og slippe seg løs er deilig.

Meg og iselin dro hjemmover ca 03:30 og fortsatte litt her hjemme. sang litt, danset litt og lo oss ihjel av de mest meningsløse ting. Alt i alt en vellykket lørdag vil jeg si. 


Jeg tok ingen bilder i går.. Beklager det

Jeg må bare få takket for alle de gode tilbakemeldingene jeg fikk på videobloggen min. Utrolig koselig i og med at jeg var så nervøs. Tror faktisk ikke jeg har vært så usikker på noe i mitt liv, men jeg angrer ikke ett sekund. Føler at dere har blitt litt mer kjent med meg og hvordan jeg faktisk er under det blonde håret og resylanet, hihi. Ja, jeg fikk en del hat, men who cares? 

Formen er ikke helt på topp nå så jeg tror jeg bare avslutter innlegget her. Håper dere har hatt en super lørdag med venner eller familie eller kanskje Netflix. Blogges! 

Go easy on me

Hei bloggen! 

Som dere vet så skulle jeg lage en videoblogg. Jeg ble nesten ferdig, men så gikk kameraet mitt tomt for strøm, typisk. Så nå er det på lading og jeg skal prøve igjen. Jeg er så nervøs på hvordan dere kommer til å reagere og hva dere synes. Det er jo alltid litt kleint å sitte alene på rommet og snakke inn i et kamera liksom. Og jeg blir jo ikke mindre klein for å si det sånn.. Så go easy on me.

Ellers i dag skal jeg ut og kose meg med mine kjære venner og bare få tankene bort fra den jævla videobloggen, haha. 

Jeg måtte ta et bilde fra tlf  i og med at, ja, jeg ikke har hatt strøm på kameraet

 


Men nå ser jeg at batteriet er ferdig ladet. Ønsk meg lykke til da! 

Blogges

 
Lei av å være populær

Hei bloggen!

Jeg aner ikke hva som har skjedd! Jeg våknet i dag til over 20 nye venneforespørsler fra folk jeg ikke aner hvem er. Ikke nok med det men sånn har det vært hele dagen. Til sammen i løpet av de to siste timene har jeg fått over 50 forespørsler. For å være ærlig så er det egentlig ganske slitsomt. Jeg aner jo ikke hvem noen av disse menneskene er, men jeg godtar de jeg har fellesvenner med og som ikke ser ut som gale pedoer. Også må jeg bare si at jeg fikk en venneforespørsel av en kjendis?! Godtok han med engang da, haha. 

Men det er ikke det verste.. Det må være pokingen! Jeg er opp for litt krig, men ikke med over 300 mennesker. Hva faen liksom? Det er greit jeg har en populær blogg, men jeg skjønner ikke hvor den "legg Sunniva til som venn" trenden kommer fra. Men det er jo koselig at dere legger meg til, men bare send meg melding og si at dere er lesere så godtar jeg alltid med mindre du er skummel (?), haha.


Slapp av alle sammen. Er bare et køddebilde fra i går ettersom kameraet mitt ikke har strøm. 

Også vil jeg bare bruke dette innlegget til å takke alle dere fantastiske lesere som leser bloggen min hver dag og kommenterer noe annet enn dritt. Det betyr så utrolig mye for meg! Jeg vet jeg ikke er så flink på å svare, men det skjer så mye at jeg bare glemmer det. Dere må bare vite at jeg smile for meg selv hver gang jeg hører fra dere. Love you all! 

 

Would you rather

Hei bloggen! 

Jeg spurte dere i går i et innlegg om hva dere ville se fra meg i en eventuell videoblogg. Det sto mellom 20 fakta om meg eller would you rather. For å være hel ærlig virker det litt kjedelig å se på en video hvor man bare snakker om seg selv i en evighet, så det ble alternativ nr. 2. Jeg må bare si at jeg gleder meg så mye til å "vise" meg for dere, haha. Dere skjønner hva jeg mener. 

 

Kanskje dere har noen kule Would You Rather spørsmål til meg? Jeg har jo ikke fantasi, men uansett så hadde det vært litt kulere å svare på deres spørsmål fremfor å lete på nettet. Men nå må jeg altså ta blikket opp fra pcen og gå ned å spise litt. Blogges!

Perfekt!

Hei bloggen!

I dag kan jeg faktisk si at alt er helt PERFEKT. Først så dro jeg tidlig fra skolen, så fikk jeg besøk av en av de viktigste menneskene i livet mitt, altså Iselin, haha. Vi har sittet i senga og sett på tv og spist popcorn med hver våres Breezer i hånden. I tillegg har jeg aldri fått så lite hat på et innlegg i hele min blogghistorie. Det er jo helt sykt! Jeg ble nesten litt lei meg (?) i og med at jeg har blitt så vant til det. Og for å være ærlig så er det litt gøy å se hvor mange mennesker jeg irriterer bare med å eksistere. 

Som dere vet så farget jeg håret i går og jeg er så fornøyd! Det ser litt forskjellig ut på bildene på grunn av forskjellig lys, men det skjønner dere jo. Dere er jo ikke dumme.
AH! Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig mye jeg elsker popcorn. Jeg spiser popcorn hver dag hver uke i hver måned. Faktisk så tror jeg at de som fant opp popcorn er de smarteste menneskene i verden, haha.

Jeg har fått en del kommentarer på hva dere ønsker jeg skal videoblogge om, men hvis DU ikke har kommentert så gjør det HER! ;)  

Håper deres dag har vært like perfekt som min! blogges

Videoblogg

Hei bloggen! 

Jeg har et spørsmål til dere: Hva tenker dere om en videoblogg? Jeg har tenkt en del på det og det virker som en god ide. På den måten blir bloggen litt mer personlig og dere får liksom hørt hvordan jeg høres ut. Er jeg bare dum nå eller skjønner dere hva jeg mener?

Det eneste som er problemet er at jeg ikke har peiling på hva jeg skal videoblogge om, så dere må hjelpe meg. Er jo ikke vits å snakke i flere minutter om noe som ikke interesserer dere. Såå bare skriv i kommentarfeltet hva dere ønsker å se. Gleder meg så masse! Men jeg blogger mer senere. Akkurat nå så ser jeg egentlig på film med Iselin. Føler meg alltid så råtten når jeg alltid må blogge når jeg har besøk eller er på besøk, men sånn er livet. 

Blogges senere i kveld! Love u

"Ny" hårfarge

Hei bloggen! 

Gjett hva jeg har gjort i dag! Farget håret. Hvor heldig er ikke jeg som får farget håret mitt gratis liksom? Jeg gjorde ikke så veldig mye mer enn å gjøre det lysere noen steder, men det ble sykt fint. Som dere sikkert har fått med dere elsker jeg å dra til frisøren og farge håret mitt. Det er faktisk noe av det beste jeg vet! Hår har så mye å si på utseende. Er man blond så gir man et annet inntrykk en hvis man er brun. Jeg personlig elsker å være blond. Man får mye mer oppmerksomhet, noe som jeg setter stor pris på, hihi.

Jeg må innrømme jeg var litt nervøs ettersom det er første gang Iselin bleket hår, men det ble som sagt perfekt. Man må jo være blond og ha restylane for å komme seg videre opp på blogglista, haha, neida, joda. 

Her er altså resultatet. Hvorfor var jeg nervøs egentlig? Hun er så flink! 

Hva synes dere?

#hår #blogg #rosablogg #hverdag #rosa

Reatylane Før-Etter

Hei bloggen! 

Nå har jeg endelig satt av tid til å vise dere hvordan resultatet ble + før-etter og imellom.


Når jeg våknet opp med disse leppene ble jeg skrekkslagen. Bare se hvor utrolig store de er! Dette var altså dagen etter jeg tok Restylane. De var veldig hovne og ømme som dere sikkert kan se, haha. Ser ut som jeg er medlem i en fightclub eller noe!


Dere kan kanskje skjønne hvorfor jeg ikke likte leppene mine? De var så små og selv om legen sa de var perfekte og at jeg ikke trengte det, hørte jeg ikke etter. Typisk meg. Men det har alltid vært en ting som jeg har vært usikker på. Og jeg må bare si at jeg ikke angrer ett sekund! Og for dere som lurte, ja det var nok derfor jeg lagde trutmunn på de fleste bildene mine. Jeg har liksom alltid ville hatt større lepper.


Dette var noen dager etter og hevelsen hadde ENDELIG gått ned. Sykt deilig. Jeg kunne endelig drikke vanlig og vise meg offentlig, haha. 

 

 
Her er meg for to dager siden med mine helt nye og perfekte lepper. Det er kanskje litt vanskelig å se på grunn av den lyse leppestiften, men de har blitt ganske mye større enn det de var. 

Hva synes dere? Fin forskjell eller ikke?

3 år

Hei bloggen!

Idag er det faktisk hele tre år siden jeg ble sammen med Eskil. Tiden flyr så fort, herregud! Men.. Han kunne dessverre ikke være med meg i dag (trening). For å være helt ærlig så synes jeg det er sykt kjipt at jeg ikke kan feire det med han liksom. Men hvis ikke han kan så kan han ikke. Heldigvis har jeg Iselin jeg kan feire med da, haha. Hun er ikke Eskil, men hun er her. Vi kan jo gjøre alt som jeg hadde tenkt til å gjøre med Eskil i dag da, bortsett fra sex. Men det er hans tap, hihi, 


Sykt gammelt bilde, men det var det eneste jeg fant. Har har jeg forresten brunt hår som dere sikkert ser, haha. Jeg synes det blonde håret var mer meg kanskje? Hva synes dere?


Jeg får susse litt på henne da 


Jeg kjøpte gaver til og med! Håper virkelig han blir fornøyd, jeg føler jeg suger til å finne på gode gaver.

 

 
Også kjøpte jeg vipper og lim. Jeg bare elsker House Of Lashes! Kan vise dere i morgen.

 


Også ser vi selvfølgelig på den mest jentete filmen EVER! The house bunny. 

Men nå må jeg nesten sette fra meg pc og feire med Iselin. Huff nå følte jeg meg litt taper. Feirer 3 år med kjæresten min med venninnen min liksom. Men herregud, det er jo koselig det også! 

Blogges!

Getting ready

Hei bloggen!

Jeg er så gira i dag! Skal endelig ut å drikke med bestevenninna. Det er faktisk alt for lenge siden jeg har vært med henne at det er faktisk litt trist. Greit nok, jeg var med henne på skolen, men det er forskjell på det og å dra ut sammen. Vi finner på så utrolig mye dumt at jeg er sikker på at hvis noen hadde filmet det så hadde vi blitt intetnettsensasjoner, haha! 

Nå er jeg egentlig litt stresset i og med at jeg har så mye jeg må gjøre før bussen går. Dere skjønner, her går det bare buss annenhver time så hvis ikke jeg rekker den sliter jeg litt.. Jeg må finne ut hva jeg skal gå med, pakke sminke, pc, klær osv.. + jeg må ordne meg og blogge! Dette er altså det hektiske livet til en Å-kjendis, haha. Leppene mine blir bare bedre og bedre! Jeg håper virkelig ikke de er hovne lenger fordi jeg elsker størrelsen, hihi. The bigger the better som man sier. Eskil er vel den eneste som er litt skeptisk tror jeg. Han sier det er fint, men jeg tror han foretrakk leppene mine sånn som de var. Men samma det, jeg er fornøyd og det er alt som betyr noe.

Men nå må jeg nesten pakke før det blir for sent. Herregud.. Klokken er halv tre og jeg er stressa for å komme for sent til en fest, haha. Men busstider er busstider.. Blogges!

Dirty little secret

Hei bloggen! Holdt på å si at jeg nettopp hadde kommet hjem fra skolen, men det er ikke tilfellet. Jeg kom hjem for en god stund siden og har egentlig bare ligget i sengen og sett i taket, haha. God måte å tilbringe en fredag på eller hva? 

Dere har alle hørt om Sophie Elise sitt puppe stunt sant? #Freethenipple er jo en kampanje for kvinner over hele verden, en bevegelse rett og slett. Jeg må bare si at det var utrolig tøft gjort det hun gjorde og at jeg hadde gjort akkurat det samme hvis jeg hadde silikon. Tro meg, hadde jeg hatt perfekte silikonpupper så hadde jeg flashet over alt, haha. 

Men det jeg ville frem til var at jeg har lest litt om free the nipple og jeg måtte bare "prøve". Jeg gikk ikke så langt som å løpe ned gaten med puppene fremme altså. Men jeg gikk uten bh en hel dag, og det var drit deilig. Jeg gikk rundt i byn, på skolen og alle andre steder og bare gliste, haha. Det var veldig befriende og "spennende". Jeg følte at jeg gikk rundt med en dirty little secret bare jeg visste om. Greit at jeg ble busted av noen, men det gjorde da egentlig ingenting. Herregud, det er bare pupper!

Noen vil kanskje si at jeg er litt drøy eller hva dere vil kalle det, men det er faktisk ganske viktig å "være kvinne" hvis dere skjønner? haha. Jeg anbefaler dere virkelig å se filmen eller lese om det! (free the nipple)

Ellers i dag har jeg ikke så store planer egentlig. Må rydde og vaske litt merker jeg. Føler jeg sitter i et bombet horehus som mamma kaller det, haha. Jeg får vel sette i gang tenker jeg. Ønsk meg lykke til da! 

Blogges!

#rosa #rosablogg #hverdag #blogg #freethenipple

Trust no duckface

Hei bloggen!

Jeg lovet dere å poste bilder av leppene mine i dag, så here goes.. De er ganske hovne enda og ikke minst vonde! Men jeg angrer ikke ett eneste sekund, hihi. Men selv om de er hovne osv synes jeg de er fine. Det skal jo ta to dager før hevelsen går bort, men jeg klarer virkelig ikke å vente! Det er ganske spennende å se hvilken lepper man skal leve med i ett halvt år liksom. 

På morgningen i dag var de helt forferdelige! Jeg så faktisk ut som en and, haha (kvak kvak). Men heldigvis roet det seg ned etter hvert og jeg fikk mindre og mindre blikk. Det er vel egentlig det verste med Restylane. Alle blikkene man får og alle som hvisker og ler, men det er ikke noe jeg gidder å tenke så mye over. Om noen dager så er det omvendt.


Nå blir det ikke så mye duckface bilder på bloggen tror jeg, haha. Har ikke behov for det ser det ut som

 


Hvis dere ser på overleppa så ser dere at jeg er ganske blå og du kan også se noen sprøyte merker, æsj.. 

 Jeg har tenkt til å legge ut før-etter bilder, men jeg velger å vente til alt er som det skal. Brått så ser de helt annerledes ut når jeg våkner i morgen.

Hva synes dere? For mye?  

Restylane

Hei bloggen!

Nå er jeg endelig hjemme etter timen min. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gruet meg så mye, haha. Nå sitter jeg altså på det rosa rommet mitt med hovne lepper, og med hovne mener jeg GIGANTISKE! Det var rett og slett flaut å gå forbi andre etter jeg kom ut fra klinikken.. Folk så rart på meg og det var faktisk en som gikk forbi meg og lagde trutmunn og lo. Drit flaut og respektløst fra deres side. Tenk om jeg hadde en allergisk reaksjon eller noe og trengte hjelp, haha. 

Jeg vil veldig gjerne vise dere resultatet, men akkurat nå er det ikke så lekkert. Tenkte jeg kunne vise dere i morgen ettersom hevelsen har gått litt ned. For å være helt ærlig så orker jeg ikke å tenke på alle kommentarene som hadde dukket opp hvis jeg hadde vist meg selv til dere akkurat nå. Ser ut som et nebbdyr! + jeg har begynt å få blåmerker..Men alt i alt ble jeg veldig fornøyd med både legen og resultatet (før det ble hovent). 

Og btw. Litt selvskryting, men jeg var så flink! Jeg tok så mange sprøyter uten å blunke engang. Det hadde jeg aldri i mitt liv trodd jeg skulle klare. Jeg mener.. Jeg gråter av en blodprøve, haha. 

HUSK! Har dere noen spørsmål så kan dere bare spørre. Jeg skal som sagt skrive ett innlegg hvor jeg svarer på alt! 


Halvveis gjennom prosessen

Dette er altså alle bildene dere får se i dag, haha. Etter det ser det faktisk ut som om jeg har spist en bie eller noe. Men jeg får komme meg i dusjen nå før jeg sovner. Blogges alle sammen!

Nå skjer det!

Hei bloggen!

I dag er altså den store dagen! Jeg vet jeg ikke har fortalt dere dette, men nå om ikke så lenge sitter jeg i en stol med hundre nålestikk i leppa. Haha, høres altså ikke så delikat ut. Men man må lide litt for skjønnheten. 

Det dere kanskje ikke vet er det at jeg har sprøyteskrekk. Ikke bare litt, men jeg gråter av en blodprøve (og det er med bedøvelse). Først så tenkte jeg "ah, større lepper", men så gikk det opp for meg at jeg kommer til å stirre min største frykt i øynene.. Nei, jeg overdriver altså ikke! Men det kan jo komme to gode ting ut av det her da. At jeg får store lepper + jeg blir kvitt sprøyteskrekken min. La meg bare si en ting; bare to av de to tingene er realistiske, haha.

Neida, jeg skal slutte å klage. Jeg er en veldig spontan person og derfor ender jeg opp med å bestille time rett etter jeg ser ett par med pene lepper. Men når det er noe jeg virkelig vil så backer jeg aldri. Det kan jeg si med hånden på hjertet. Jeg trakk meg ikke fra min første tatovering når jeg var 15, jeg trakk meg ikke på noen av piercingene mine og jeg trekker meg ihvertfall ikke nå. 

 


Duckface for life

 

Tenkte faktisk å lage et innlegg hvor jeg svarer på alt dere lurer på når det gjelder restylane. Så hvis dere lurer på noe så er det bare å spørre! 

 

5 ting du ikke visste

Hei bloggen!

 

1. Katten min

Det er veldig få mennesker her i verden jeg ville valgt ovenfor katten min. Jeg bare elsker henne! Hun kommer alltid tilbake til meg og hun er så utrolig kosete og fin å se på. Det er ikke så mange mennesker som har de egenskapene, haha. Jeg mener ikke å sammenlikne dere med katten min, men som sagt; det er veldig få mennesker jeg ville valgt ovenfor henne. 

2. Trapper

Jeg har et helt ekte problem når det kommer til å gå i trapper. Dette er ikke noe jeg bare finner opp for oppmerksomhetens skyld. Jeg kan ikke snakke eller høre på hva andre sier når jeg skal gå opp eller ned en trapp. Det blir for mye å fokusere på så jeg ender bare opp med å snuble. Dette skjer jo selvfølgelig ikke hjemme i og med at jeg har gått i den trappen i flere år, men når det kommer til nye trapper så er det vanskelig. Jeg mister rett og slett kontrollen på trinnene, haha! 

3. Bergen

Dere som leser bloggen min og ikke har møtt meg i virkeligheten vet kanskje ikke at jeg er fra Bergen. Det vil si at jeg har en dialekt! En skikkelig sexy dialekt har jeg hørt. Det er litt morsomt å møte dere lesere for første gang, fordi dere skvetter bestandig. Greit, dere leser bloggen min og føler at dere vet alt om meg, men så åpner jeg munnen. Det er så MORSOMT, hihi

4. Snus

Ja, jeg snuser fordi det er kult! Neida, det er jo ikke det  og ikke spesielt fint heller.. Men når man bor på grensen så må det nesten bli sånn, haha. 

5. liker ikke sjokolade eller iskrem

Nei, jeg liker ingen av delene. Iskrem er ingenting i forhold til lollipop eller kapteinsabeltann is. Og sjokolade har jeg aldri skjønt hvorfor folk blir så gale etter? Twix er vel den eneste sjokoladen jeg faktisk kan spise helt opp, haha. Ellers foretrekker jeg alt annet av godteri som for eksempel Haribo.

  

Blogges

Jeg lever!

Hei bloggen!

Hele uken har bestått av å ligge halvdød i senga med tven på full guffe, men nå er jeg endelig frisk! Jeg trodde faktisk aldri at det kom til å skje med det første, huff.. Men jeg lever og er klar til å komme tilbake på bloggfronten.

Det har faktisk ikke skjedd noe spesielt siden sist når jeg tenker meg om. Eller jeg har sett ferdig TRE forskjellige serier på Netflix og jeg har aldri følt meg så lat i mitt liv. Dere vet den beskjeden man får fra Netflix når man har sett på noe i en stund? Om man fortsatt er der osv. Den fikk jeg over 100 ganger, haha.  En wakeup call med andre ord. Kanskje jeg skal se litt mindre på tv og gjøre litt mer? Vi får se hvordan det går...

Hvor kul er ikke denne genseren? Den har jeg bodd i mesteparten av uken og den er så søt! Elsker fargene! Ser ut som et eventyr på en måte? Med enhjørninger og feer, haha. Fikk den forresten av Eskil til bursdagen + mye mer. "I don't need the internet, the internet needs me". 

 


 

Når det gjelder restylanen så ble det ikke noe av ettersom jeg hadde så mye feber.. Men jeg har bestilt ny time neste uke! Gleder meg så mye og jeg håper virkelig ikke at jeg blir syk igjen. Da tror jeg at jeg dreper noen, haha. Det er så typisk meg å bli syk sekundet før jeg går inn til han.. Men vi får håpe på det beste! 

 

Men nå vet dere at jeg lever! Har savnet dere, Blogges!

#blogg #rosa #rosablogg #hverdag 

Orker ikke mer

Hei bloggen!

Grunnen til at jeg ikke blogget i går var fordi bursdagsfesten min varte i over to dager!! Jeg er en skikkelig partyløve skjønner dere, haha. NEIDA, jeg er syk.. Feber helt opp til 40 + forkjølelse. Vanligvis hadde jeg ikke hatt noe imot å være syk ettersom det er en god grunn til å være hjemme fra skolen, men dette er faktisk helt jævlig! Der får jeg igjen for å gå med kjole ute i minusgrader..

I dag har jeg egentlig bare rullet rundt i senga og prøvd å se på Devious Maids som btw er en utrolig bra serie. Men det er ikke så lett å følge med når man sovner hele tiden, haha. 

  Jeg håper virkelig at jeg blir kvitt feberen snart, og ikke minst forkjølelsen. Som noen av dere vet skal jeg jo ta restylane på onsdag, men det går jo ikke hvis jeg fortsatt er syk. Så hvis noen av dere har tips til hvordan jeg kan bli bedre så setter jeg pris på det. Er ikke så kult å hoste legen i ansiktet likosm, haha. 

Men nå vet dere ihvertfall grunnen til at jeg henger litt etter på bloggfronten. Håper dere forstår. Blogges!

 

Getting ready for my B-day

Hei bloggen!

Nå er jeg endelig ferdig med mine gjøremål for dagen. Nå mangler det bare å slippe seg helt løs i kveld. Skal bli så deilig! 

Det som jeg trodde kom til å skje skjedde da eller! Jeg ga legitimasjonen min til en fyr i kassa og han bare titta dumt på meg.. Det tok han 5min til å bestemme seg om det var meg eller ikke. Ikke nok med det, men det var en gammel dame i kassa som "slengte dritt" til meg. Hun sa noe sånn som " det er ikke rart det tar tid når dere 18 åringer ser ut som dere er 13." Vurderete å slenge en tilbake til henne; " Jeg er iallefall ikke en 60 åring som ser ut som en 100 åring." 

Merkelig nok så var de ikke strenge på polet. De titta ikke på det i mer en ett halvt sekund. Kan innrømme at jeg følte meg ganske kul da, haha.Må bare takke dere alle som hjalp meg i går! Setter utrolig stor pris på det altså. At dere engasjerer dere i livet mitt liksom, haha. Men Leserne har talt og det ble dermed kjole nr.2! Kunne ikke valgt bedre selv! Tusen takk!

Vært opptatt i deg som dere ser, haha. Øl, rusbrus, sprit, vodka og redbullvodka geleshots! Hvem vil ikke være med å feire meg nå liksom! Har til og med røyk. 

 

De er drit gode! Litt sterke, men herregud. Det tåler vi (tror jeg) 

Men nå må jeg nesten gå å rigge. Kan ikke komme for sent til min egen bursdag, haha. Wish me luck! Blogges!

Endelig 18

Hei bloggen!

Nå er dagen her endelig! Og vet dere hva? Jeg føler meg helt lik, haha. Hadde egentlig ikke forventet at jeg ble "voksen" akkurat 00.00. Men det er litt rart ar jeg faktisk kan kjøpe det meste nå. Da slipper jeg endelig å komme med de dumme unnskyldningene på hvorfor jeg ikke har legitimasjon, haha. 

Så, jeg holdt meg våken til 00.00 i går bare for å åpne gavene mine, haha. Og selvfølgelig ta min første lovlige dråpe alkohol (smakte helt likt). Også våknet jeg i dag til så mange gratulasjoner. Fine og stygge. Med stygge mener jeg alle bildene.. Vurderte faktisk å stenge veggen min i dag, men jeg revurderte det ettersom det faktisk er veldig koselig. Også ser man jo hvem som faktisk bryr seg på en måte. 

Også fikk jeg så utrolig mange fine gaver! alt fra iphone til penger til bestikk (?) + mye mer! 

  

Den er jo selvfølgelig rosa! Dere skulle sett reaksjonen min altså. Tror jeg sa noe sånn som "Den e så vakkar mamma, den e jo rosa!"

 

Ellers i dag skal jeg gjøre alt bortsett fra å slappe av. Jeg skal kjøpe, gjøre i stand, ordne meg og selvfølgelig oppdatere dere. Neste stopp blir til butikken for å vifte med legget og selvfølgelig gå fra rik til fattig. Men sånn er det jo, hihi. 

 

Dette trodde jeg aldri at jeg skulle legge ut på bloggen. Og da mener jeg ALDRI! Dere som leser bloggen min daglig vet jo at jeg har vært usikker på om folk kommer til å tro at dette ikke er min legitimasjon.. Hva tror dere? Ser det ut som meg?

 

Forandringer fremover

Hei bloggen!

Gjett hva som skjedde i dag igjen.. Jeg mistet bussen til skolen, haha. Håper virkelig ikke at dette blir en vane. Men jeg blogger til dere fra skolen, så jeg kom meg hit til slutt. 

Jo, jeg ville fortelle dere om hva jeg skal nå fremover. Det skal nemlig skje en del forandringer.. og jeg er livredd, haha. Jeg skal nemlig til frisøren i dag for å farge håret mitt BLONDT! Det er ganske lyst nå, men jeg vil ha det lysere. Spørsmålet er bare om jeg kler det. Jeg gikk på en smell i fjortisperioden (8 klasse) og farget håret så hvitt som man kan få det. La meg bare si at jeg så helt forferdelig ut. Men jeg har forandret meg litt siden det, så vi får se hvordan det går. 

I tillegg har jeg bestilt time på klinikken. Plastisk kirurgi klinikken.. Jeg gleder meg og gruer meg litt på en og samme tid. Leppene mine skal endelig bli større! Ikke mye større, men litt. Det fineste jeg vet er fyldige lepper så hvorfor ikke få det selv liksom? 

 
Men nå må jeg nesten fortsette å jobbe før læreren klikker helt, haha. Gleder meg masse til å vise dere hvordan det blir i kveld! Blogges!

#rosa #rosablogg #hverdag #blogg 

Har du lyst har du lov

Hei bloggen!

Nå har jeg endelig fått hentemelding fra posten! kan ikke vente med å vise dere de utrolig tøffe klærne jeg har bestilt (med kortet til Eskil så klart). Det er alltid så spennende å bestille ting på nettet. Eller, kanskje mer skummelt. Tenk om en ting som i utgangspunktet skulle være dritfint ser ut som en søppelsekk.. Men la oss håpe på det beste eller hva?

For de som er litt ekstra interessert i bloggen og da meg tenkte jeg å dele mine brukernavn rundt på sosiale medier. ugh.. "sosiale medier", haha. Følte jeg hørtes ut som en gammel dame akkurat nå. Instagram og Facebook da, hvis jeg skal omformulere det. Det er utrolig mange lesere som har tatt kontakt med meg og jeg synes det er supert. Blir nesten litt rørt at folk blir glad i meg gjennom bloggen. Men selvfølgelig får jeg jo mye dritt av folk som tar kontakt også. Men sånn er det bare.

"Kjære hatere, jeg har så mye mer for dere å hate på. Vent å se"  Fikk denne på en mail av en leser. synes den passet veldig bra inn her.

 

Facebook: Sunniva Hope (selvfølgelig) 

Instagram: Sunnivahope

Snapchat: Sunnivahope

Dere skjønner tegninga eller? haha. 

(Hvis dere vil være ekstra snille så kan dere like sunnivahope.blogg.no på facebook)

Blogges!

#rosa #rosablogg #blogg #hverdag

 

Tilbake til hverdagen..

Hei bloggen!

Nå har jeg altså nettopp kommet hjem fra skolen. ENDELIG, haha. Huffda, føler jeg alltid klager over hvor dritt skolen er, men jeg var absolutt ikke klar til å begynne igjen. Kanskje om 1 uke, 2 eller 3, men ikke i dag. 

Dagen startet selvfølgelig med at jeg forsov meg. Jeg ble vekket av mamma 10 minutter før bussen gikk. Typisk min flaks. Men jeg kom meg på skolen selv om det betydde uten sminke og håret i dott. Så ut som en skuespiller fra the walking dead. Ingen overdrivelse, haha. Men heldigvis for meg så skulle jeg bare sitte i en stol i salongen hele dagen å bli sminka. Lucky me. 

Er litt rart å bli sminket av noen andre, men heller det enn å gå uten. Heldigvis for meg så var det Iselin som skulle sminke meg. Er det noen jeg gir lov til å "male" fjeset mitt så er det henne, hihi.

 


Her er altså de vippene jeg bruker nå for tiden. Tenkte jeg skule legge ut bilde ettersom det er så mange som lurer. 

Jeg er så fin! haha.


Har dere også sånne meningsløse mobilhotell? Det har vi og jeg begynner å bli lei allerede etter første skoledag. Dette lover ikke bra. haha. Men nå må jeg nesten komme meg til Eskil. Blogges! 

Leker deilig og sånn

Hei bloggen!

Ugh.. Nå er jeg så utrolig sliten! Noe som jeg egentlig ikke skjønner ettersom jeg ikke har gjort en dritt hele dagen, haha. Jeg har sett på bilfilmer og spist popcorn.. Der har dere min travle hverdag kort oppsummert. 

Egentlig kunne jeg tenkt meg å øvelseskjørt. Jeg får alltid lyst til det rett etter jeg har sett en bilfilm, men med en gang jeg setter meg i bilen og innser at en bilfilm bare er en bilfilm angrer jeg litt. Jeg er 18 år og har bare øvelseskjørt to ganger, haha. Skulle ønske jeg bare våknet opp en dag med lappen. Ikke bare med lappen men som en helt rå sjåfør. Ser dere det for dere? Meg i en rosa bil med løsvipper, hæler, kjole og extentions? Hvor rått hadde ikke det vært å bare knuse gutta med den looken, haha. Ellers i dag tok jeg meg tiden til å leke deilig slik at imaget mitt her på bloggen blir opprettholdt. Egentlig så sitter jeg bare i senga å føler meg som en dass med dobbelhaken fremme og klærne av, haha. Neida, føler meg ganske deilig uansett.


Puppene må jo frem så klart!! What else

Nå lurer jeg litt på om jeg skal se på den siste Fast And Furious. Er ikke helt sikker på om jeg vil det ettersom jeg alltid griner som en liten unge på slutten. Men hvem gjør ikke det? Jeg så den på kino og det satt en mann (svær muskuløs) ved siden av meg å gråt som mer enn meg. Det er litt komisk nå i ettertid.

Håper dere har hatt en fin dag! Blogges 

#Blogg #hverdag #rosa #rosablogg

 

Hvorfor være stygg når du kan være kjekk?

Hei bloggen!

Jeg har tenkt litt på en ting. Ja, kjære hatere, jeg tenker faktisk, haha. Dette har utrolig nok plaget meg en god stund. Hvorfor vet jeg altså ikke.

Hvorfor er det så ille at gutter bruker sminke? Jeg ser ikke helt problemet med det. Jeg personlig bruker sminke fordi jeg blir penere med det, det gjelder vel egentlig alle. Jeg mener.. Hvis en jente er stygg så kan hun sminke seg pen, men hvis en gutt er stygg så er det ikke håp? Jeg føler det blir litt urettferdig. Jeg mener ikke at de skal gå helt crazy med mascara osv.. Men fundation og pudder må vel gå greit. 

Det er jo veldig mange mennesker som ikke er like åpne som meg når det gjelder akkurat dette, noe som egentlig er litt dumt. Jeg skjønner jo at en gutt skal være en gutt og ikke jente liksom. Men bare tenk på dette her; Alle har et mannlig kjendis crush, og gjett hva. Han bruker mer sminke pr dag enn det du gjør på en uke, det kan jeg love dere (Til og med Barack Obama). Og en annen ting, de er ikke så kjekke uten, hihi. 

 

Nå er jeg helt sikker på at jeg har irritert halvparten av dere. Men den eneste grunnen til at dere er irriterte er fordi dere vet jeg har rett. Det er ikke noe ille med å dekke til kviser og urenheter. Hvorfor være stygg når man kan være fin? 

Fyll og fanterier

 

Hei bloggen!

Jeg er fortsatt litt trøtt ettersom jeg våknet for ikke så lenge siden. Døgnrytmen min er helt ødelagt.. Kjenner jeg gruer meg litt til skolen begynner igjen, haha. Så bloggingen blir litt ut på ettermiddagen.

Men folkens, jeg har en skikkelig gladnyhet! Om bare 6 dager kan jeg nyte min første lovlige dråpe alkohol. Ja, jeg blir 18! Det er kanskje ikke så spesielt med mindre man skal ta lappen (noe jeg ikke har planer om for øyeblikket). Men jeg kjenner jeg gleder meg til å kunne gå i en butikk og flashe legget mitt til alle, haha. Jeg ser det for meg. Rosa ballonger, rosa pynt, bestevenner, fyll og fanterier. 

Det eneste jeg gruer meg litt til er det å vise legitimasjonen min når jeg skal kjøpe noe. Ikke fordi det er skummelt eller noe, men fordi det ikke ser ut som meg på bildet, haha. Det ser faktisk ut som et helt annet menneske. Og i tillegg ser jeg ikke ut som en atten åring...Jeg kan jo ikke gå rundt med passet mitt heler da. Eller jeg kan jo det, men det ser jo litt idiotisk ut. 

 

Nei, nå tror jeg det er nok bursdagssnakk her. Det er enda seks dager til, haha. Men jeg må bare spørre dere om noe, ser jeg ut som jeg er 18+? Kleint spørsmål, men jeg lurer virkelig.

Blogges ! 

Mine 5 Nyttårsforsett

1. Få flere venninner 

Det må jeg faktisk prøve å få til. Jeg har mange venner, men ut ifra de så har jeg bare en venninne. For å være helt ærlig så tror jeg ikke at det er fordi jeg er frekk, men kanskje fordi jeg kommer så godt overens med gutter? Ja, dere vet hvordan jenter er når det gjelder sjalusi og sånn. Jeg mener ikke å snakke dritt, men dere vet like godt som jeg at jenter kan være utrolig stygge når det kommer til gutter osv... Men jeg håper på å kanskje få noen flere venninner som jeg kan være med uten drama og alt det tullet.

2. Være en god kjæreste

Jeg har nå holdt ut med med Eskil i snart tre år. Holdt ut blir vel litt feil å si, men det er ikke bestandig lett å være i et forhold med noen, spesielt ikke meg, haha. Vi har alle oppturer og nedturer, men jeg skal ihvertfall prøve å kutte ned på sjalusien og de meningsløse diskusjonene i år. Rett og slett oppgradere megselv på kjærestefronten. (Lykke til Sunniva).

3.Trene

Alle skriver trene på sin liste over nyttårsforsett, og da mener jeg ALLE. Jeg putter det vel bare på listen min for å fylle den, haha. Ja, det hadde vært gøy å være fit, nei, jeg gidder ikke jobbe for å bli det. Dere skjønner, jeg har en liten strategi som innebærer å spise hva faen jeg vil og bare våkne opp fit. Det er altså ikke skjedd enda, men jeg gir ikke opp håpet!

4. Drikke mindre cola

Det gjør litt vondt for meg å putte dette opp på lisen min over nyttårsforsett. Jeg har en hemmelighet å fortelle dere.. "hei, jeg heter Sunniva og jeg er en colaholiker". Sånn, nå er det ute.. Jeg klarer meg ikke uten minst ett glass med cola hver dag. Det er flaut, men det er en ekte ting å være avhengig av cola. Så nå bloggen, skal jeg prøve å kutte ned på drikkingen...

Sist men ikke minst

5.Blogge mer

Ja, dere er lei av å lese det, men som jeg alltid sier; jeg skal prøve så godt jeg kan. 

 

Nå skal jeg ta turen i boblebadet til min kjære og prøve så godt jeg kan på nr. 2 på lista. Wish me luck! 

Blogges!

#blogg #hverdag #rosa #rosablogg 

Dagen i går

Hei bloggen og godt nyttår!

Håper alle hadde en like fin feiring som jeg hadde i går. La meg bare si at jeg startet det nye året med et SMELL, haha. Venner, alkohol og raketter, finnes det noe bedre? nei. Det er virkelig ingenting bedre enn å tilbringe de siste timene i året med de menneskene som betyr mest for deg.

Gårsdagen startet litt tregt egentlig. Jeg hadde glemt at det var nyttår så derfor hadde jeg ikke planlagt noe særlig hvor jeg skulle være og hva jeg skulle gjøre. Typisk meg å ta alt i siste liten, haha. Var livredd for at jeg\vi kom til å ende opp alene på nyttår og ikke ha noe å gjøre. Men siden vi er så kule så ble det fest på oss og vi fikk avsluttet året slik som man skal. Brisne, lykkelige, og med et fantastisk nyttårskyss! 

  Hva gjør jeg med hånden min?

 

Nå er det altså den første dagen i det nye året og jeg ligger i senga med typen og skulle ønske vi hadde drukket litt mindre, haha. Hodet verker og kroppen funker ikke, men det er vel egentlig det 1. januar innebærer for de fleste. altså å ligge i sengen og komme seg etter dagen før. Når det gjelder meg så er det leppene mine som må komme seg ettersom jeg kysset et stjerneskudd.. Det virket som en god ting å gjøre i går, men i dag? not so much, haha.

Godt nyttår alle sammen og håper det nye året blir bedre enn det forrige! Blogges

#blogg #hverdag #nyttår #rosa #rosablogg

Naturlig fake

Hei bloggen! 

Ja, jeg vet jeg går litt av og på med bloggingen, men nå i det siste har jeg rett og slett følt meg drit stygg og ekkel. Alle har vel slike perioder fra tid til annen. Det er litt deprimerende, jeg vet, haha. Det kom så brått på. Jeg gikk rundt i byn uten sminke (forsov meg noe sykt) så kom det en jentegjeng forbi. En gjeng med sminka pene jenter, og i akkurat det sekundet følte jeg meg som et stygt, ekkelt nobody. Ett null. Kanskje dere mener at jeg overreagerer litt, men jeg følte lysten til å gjemme meg, forsvinne slik at de ikke kunne se på meg og le. 

Det er trist at jo "fakere" jeg ser ut jo mer sikker blir jeg på meg selv. Men sånn er det. Jeg er totalt avhengig av vippene mine og ikke mist sminken min for å kunne føle at jeg kan gå forbi mennesker uten å bli mislikt, sett stygt på eller bli snakket dritt om. Ja, hatere. Her har dere det; jeg er usikker på meg selv. Men hvem er ikke det? Alle har en eller annen ting de ikke liker med seg selv. noen er usikker på kroppen sin (ikke meg), usikker på personligheten sin (ikke meg) mens andre er usikker på utseendet sitt. Noe jeg er. Apropos vipper. Jeg har fått meg noen ny vipper. Vipper som ser naturlige ut. Hva synes dere? 

Angrer litt nå

Hei bloggen!

Jeg aner ikke hvordan vær det er i resten av Norge, men her er det storm! Det er jo helt umulig å gå utenfor døren uten at vipper og hår flyr all over the place. drit irriterende! I går for eksempel. Jeg hadde gått en meter med paraplyen min, og den vrengte seg mens jeg hang på slep. Kan dere se for dere det? Meg løpe etter en paraply, haha. Når man er så liten og lett så er det ikke alltid like greit å holde igjen en paraply. 

Nå merker jeg at jeg angrer på at jeg ikke har øvelseskjørt eller lest på noe teori. En bli hadde jo egentlig vært midt i blinken akkurat nå.. Men det er ikke så mye jeg kan gjøre med det. Grunnen til at jeg ikke har øvelseskjørt er vel på grunn av at jeg ikke liker å kjøre bil. Den ene gangen jeg skulle kjøre kom det en bil mot meg og jeg slapp rattet og lukket øynene. Nå var jo det her riktignok på en nokså tom parkeringsplass. Men hvis jeg får panikk på en "tom" parkeringsplass, så har jeg vel ingenting på en vei å gjøre? haha.

Jeg får vel bare holde meg inne til stormen er over.. Null festing i kveld med andre ord..Regner med at det blir en kveld inne under dynen med Eskil. Det er jo gøy det og da. Man trenger ikke være full for å ha det gøy likosm, haha. Har dere noen film tips til oss? 

 

Barbie

Hei bloggen!

Jeg har merket en ting i det siste. Nemlig at "barbie kommentarene" strømmer på. "Dumme Barbie" er vel det det går mest i. Jeg skjønner at dere tror jeg blir såret av sånne kommentarer, men hva er egentlig så ille med å bli sammenliknet med henne? Skal ikke hun liksom være "skjønnhetsidealet"? Drit pen? Det er ihvertfall det jeg har hørt. Hun er en bibliotekar, prinsesse, astronaut og alt annet fantasien ønsker.Hun kan være hva som helst. Og så vidt jeg vet så er hun elsket av barn og unge over hele verden. Hvem vil ikke det? Være et skjønnhetsideal, bli elsker av alle og kunne bli hva som helst når som helst. Personlig liker jeg Barbie veldig godt og har gjort det siden jeg fikk min første. Ja, jeg ser fortsatt på gamle Barbie filmer og ja, jeg digger dem. 

Jeg ser ikke på meg selv som en Barbie, men det er tydelig mange av dere gjør det. Noe jeg bare tar som et STOORT komplement. Jeg vet dere mener vondt med kommentarene, men jeg ender bare opp med å like meg selv bedre når jeg leser de. So keep up the good work!

Men en ting som kommer helt ut av det blå er at jeg er dum? Jeg er faktisk veldig smart, ikke for å skryte av meg selv , haha. Men jeg har femmere på skolen og ingenting under fire. I tillegg til det så vet jeg litt om det meste. Det at jeg fremstår dum kan vel ha noe med utseendet mitt kanskje? Eller at jeg ikke bryr meg noe særlig om det jeg skriver på bloggen? Jeg har en personlig blogg og jeg deler det meste, selv ting som er litt på kanten. Men jeg vet at jeg aldri kunne lest en upersonlig blogg og derfor planlegger jeg ikke å ha en. Så kall meg hva dere vil.

Men nå som jeg har fått alt dette ut av systemet skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til enda en dag som "dumme Barbie kjerring". BLOGGES 

nye innkjøp-Nelly

Hei bloggen!

Gjett hva som kom til meg i posten i dag! Pakka fra Nelly, jippi. Jeg som de fleste andre jenter elsker shopping. Spesielt nå før jul og nyttår når man skal ha den perfekte kjolen,og i dag kom den. Julekjolen altså, og im in love! I tillegg til kjolen så fikk jeg kjøpt meg noen nye sko. Sånne "fake uggs" som folk kaller det, hihi. Jeg har altså ikke behov for ekte Uggs for å passe inn, og takk Gud for det. 

Ellers i dag har jeg sett ferdig American Horror Story, desidert en av de beste seriene jeg her sett. Derav ingen blogging før nå, sorry. Men når man ser på en serie som det så flyr tiden så fort, haha. Håper dere ikke savnet meg for mye.
 Her er altså kjolen. Er den ikke fin eller? Full av palletter og selvfølgelig åpen rygg. Kan jeg ikke ha utringning foran så må jeg ha den bak, haha. Det eneste som er dumt er at den er litt for stor.. Til og med i XS.. Den er for liten på rumpa og puppene, men for vid for magen.. Er ikke det bare typisk?

De er så myke og deilige! Sånn er vell alle skoene med uekte pels før de blir brukt en stund, haha. Men det er verdt det. Jeg kunne aldri gått rundt med ekte pels.

Kjolen finner dere HER

Skoene finner dere HER

Hva synes dere? 

Date og latskap

Hei bloggen!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en laaang skoledag. Jeg vet jeg sier det hele tiden men skole er noe dritt.. I dag hadde vi gym og som dere vet så er ikke gym og meg en bra match. Så meg og Iselin tilbrakte halve gymtimen i garderoben. Vi er rett og slett helt ninja når det kommer til å luske oss bort. Eller så er det bare læreren som ikke bryr seg. Jeg er altså ingen skulker, men basketball er ikke min sterke side. Ballen er jo faen meg større enn meg, også er jeg jo ganske lat, haha. Typisk Norsk ungdom.

Ellers så har jeg vært på date i dag. En lunsj date med andre ord. Det er egentlig ganske greit at skolen ligger så sentralt at man bare kan gå hundre meter så er man i byn. Så da ble det Subway på meg og Iselin. Rett og slett en koselig jentedate. Jeg foretrekker det ovenfor en guttedate når som helst. Eller, bare når det gjelder å spise grisete mat. Når jeg er med Iselin så kan jeg grise så mye jeg vil og ha mat hengende ut av munnen uten å egentlig bry meg, men er man på date med en gutt så må man spise litt finere på en måte, haha. Er ikke det beste førsteinntrykket å være en gris liksom. Men nå må jeg nesten hoppe ut av den deilige senga mi og få i meg litt mer mat, haha. Blogges!

bortskjemte lille meg

Hei bloggen!

Jeg har kjent, klemt og ristet på alle gavene i kalenderen min, og nå fikk jeg endelig åpne en, jippi! Jeg er så nysgjerrig at det er helt sykt. Det er ikke sånn at jeg åpner gavene for å se liksom, men jeg kjenner og rister helt til jeg har funnet ut hva det er. Det er jo selvfølgelig litt kjedelig å vite hva man får til jul, men jeg kan ikke noe for det, haha. Nesten som en sånn tvangstanke.

Nå venter jeg egentlig bare på at mamma skal komme hjem med noe digg til meg og typen. Vi er så bortskjemte, hihi. Man må utnytte det når man kan. ihvertfall nå som jeg snart blir myndig. Kjenner jeg gruer meg litt egentlig. Man får liksom mye mer ansvar og jeg er absolutt ikke klar for det. Men jeg gleder meg jo litt også da, spesielt til å feire bursdagen min med masse drikke og gode mennesker!

Men, uansett. Jeg fikk jo åpnet kalendergaven min i dag, og jeg tok helt feil. Jeg var sikker på at det var hårstrikk, men det var det altså ikke. Jeg fikk en rosa truse og jeg er kjempe fornøyd. Det er liksom mine to favorittting i hele verden. Rosa og undertøy, haha.

Hva fikk du i kalenderen ?

Kanskje jeg har valgt feil linje, igjen?

Hei bloggen!

Som mange av dere vet så går jeg førsteåret om igjen. Jeg gikk jo på helse i fjord og det var ikke noe for meg. Ser dere for dere meg tørke rumper resten av livet? Nei, tenkte meg det, haha. Men nå går jeg på frisør som absolutt er helt meg. MEN! Jeg ble plutselig litt usikker igjen. Dere skjønner.. Det kryr av dukker der som vi skal klippe osv. Og de er helt sinnsykt skumle! Det som ikke så mange vet er det at jeg er drit redd for dukker. Nå gjelder jo dette hovedsaklig porselensdukker på grunn av de syke øynene, men disse dukkene på skolen tar kaka.Jeg vet jeg ser helt forferdelig ut i dag så dere kan spare dere i kommentarfeltet.. Til å være "frisør" er ikke håret helt på topp, men det har kanskje noe med at jeg våknet ti minutter før bussen gikk i dag, haha.Hvordan får jeg det til?Her er altså min største fiende på denne skolen (Rigmor som hun heter). Dere forstår vel hvorfor jeg er redd eller? Men det verste er jo det at dette er den minst skumle av hele gjengen. Så hvis jeg brått stopper å blogge igjen så vet dere hva som har skjedd (rigmor). 

Men nå må jeg gå. Blogges! 

 

Under treet mitt

Hei bloggen! Jeg har ikke tenkt på det før nå, men det er snart jul folkens! WUHUU. Julestemningen er ikke helt på topp, men det kommer vel når snøen kommer eller når jeg ser alle gavene mine, hihi. Det er ingenting bedre enn å se gavene stable seg opp under treet. Jeg mener ikke å høres grådig ut, men det er det beste jeg vet. Altså gaver. Men familie og mat er jo på en god 2.plass, neida, joda. 

Selv om jeg elsker jul, så har vi et litt love\hate forhold(?) Jeg er ikke noe glad i å kjøpe gaver til andre. Ikke fordi jeg vil ha pengene selv, men fordi jeg ikke er spesielt flink til å balansere pengene på mennesker. Jeg bruker jo lett over tusenlappen på Eskil også glemmer jeg at jeg har andre venner og mennesker i livet mitt som også elsker å få gaver like mye som jeg gjør, haha. Så i år må jeg lære meg å fordele litt. Wish me luck.

 


Denne sangen går på repeat hele tiden. Blir i så godt humør av den også er den jo bra da selvfølgelig.

 

 Selv har jeg ingen peiling på hva jeg skal kjøpe til folk. Hva kjøper man til de som har alt? Har dere tips til meg? Mangler gaver til Iselin og Eskil.

#blogg #hverdag #jul #tips #rosablogg #rosa

 

min usynlige aldersgrense

Hei bloggen!

Jeg har fått en del spørsmål om hva voksne synes om bloggen min og om at jeg burde sensurere innleggene\bildene litt og BLA, BLA, BLA. Jeg skriver jo ikke for voksne mennesker, jeg skriver for ungdommer. Det at voksne blander seg har jeg egentlig blitt vandt til (synd, men sant). Folk må jo kunne forstå at dette ikke er en blogg for 40+, men for noen på min egen alder. Jeg skriver sånn som jeg tenker og uten "filter", så crazy er jeg liksom, haha. Jeg tror helt ærlig det er grunnen til at folk liker å lese bloggen min. Ikke fordi jeg fremstår dum, men fordi jeg skriver ting på en måte som folk kan kjenne seg igjen.

Ja, det er en litt ekkel følelse at lærere titter innom bloggen min fra tid til annen, men det er jo egentlig ikke noe jeg kan gjøre noe med. Jeg er jo tross alt en offentlig person og bloggen min er åpen for alle. Men hvis ikke du liker det du leser så holder du kjeft og stopper å lese. 

 Så jeg håper dere nå skjønner at hvis innholdet på bloggen min provoserer dere over 40, så har dere ingen grunn til å være her. 

Men liker du bloggen min så har du selvfølgelig lov til å lese uansett alder. 

Blogges babes 

#blogg #hverdag #rosa #rosablogg 

Ny piercing?

Hei! 

I dag tok Iselin turen innom et studio for å ta en navlepiercing. Finally! Jeg merker litt på meg selv at jeg vil ha en til. Har ikke tenkt så mye på det før det ble snakk om det liksom. Jeg har jo selv piercing i navlen og i tunga, og det er jo egentlig nok. Eller det burde jo være det, haha. Men jeg vil ha en til.

Nei, jeg synes ikke det er fint med masse piercinger. Liker ikke når det er tusen i ansiktet og i munnen osv.. Vil ikke gå rundt og se ut som en levende magnet (fysj), haha. Men jeg vil ha en til i navlen. Så jeg tenkte jeg skulle høre med dere hva dere synes. Fordi innimellom så har jeg sånne faser i livet hvor noen ting er kule og andre ikke, og da er det greit med meninger fra noen andre enn det surrete hodet mitt, hihi.

 Dette er altså det jeg har lyst til å ta. Nemlig en piercing over den gamle. Hva synes dere? skal, skal ikke?Synes den var litt sexy jeg egentlig, hihi. Spennende å se hva dere mener da ;) 

 

 

I love this

God morge\natt\kveld (?) Jeg våknet nettopp fra en powernap så jeg aner ikke hva jeg skal si. Hadde aldri i mitt liv trodd at jeg kom til å nyte det så mye. Jeg husker for to år siden, når jeg tenkte at det bare var gamle mennesker som sov middag og bla, bla, bla. Men det var faktisk UTROLIG deilig. Haha, kanskje jeg har begynt å bli litt gammel? er jo tross alt snart atten.

Nå tenkte jeg at jeg skulle poppe meg litt popcorn, eller "pocorn" som jeg kaller det, og fortsette på Shrek maratonet mitt. Har jeg fortalt dere hvor mye jeg elsker Shrek? (Shrek is love, Shrek is life). Nei, det tar jeg tilbake, æsj! Noen andre som har sett den videoen? Nå følte jeg meg litt ekkel, men men. Det er virkelig ikke noe mer deilig enn å være litt alene. Jeg vet det er sånne ting lonere sier, men jeg liker det faktisk. Det å snakke litt med seg selv (ja, jeg gjør det, haha) og bare kose seg i dritkult selskap, haha.

 


Nå skal det poppes, blogges my sweethearts 

Det kleineste med å være blogger

Jeg tror skolen tar liv av meg sakte men sikkert.. Nå som jeg egentlig skal skrive en norsk tekst sitter jeg på bloggen og ja, blogger, haha. Men jeg mener det, skolen tar liv av meg. I gymmen i dag for eksempel. Vi hadde basketball og ballene er jo omtrent større enn meg. Trenger jeg å si mer? Følte jeg var en dinosaur i en meteorstorm. Forstuet nesten fingrene, sprakk nesten puppene og knakk nesten benet, haha. Jeg sverger, ikke overdrivelse.

 

Nå sitter jeg egentlig bare å stirrer på klokken og teller sekunder. Flere enn meg som pleier å sitte sånn eller? Neida, skolen er ikke SÅ ille, men skole er jo tross alt skole. Tror ikke det finnes ett eneste menneske som gleder seg til skolen hver dag i over 13 år. Isåfall må det være noe galt med det menneske. 


Uttrykket jeg lager når ting blir kleint rundt meg, haha, Så søt jeg er.

Det kleineste med å være blogger må være det å ta bilder offentlig. ALLE må jo absolutt snu seg eller stopper opp for å se på. Greit jeg føler meg jo som en kjendis når folk ser på meg og sånn, men det er fortsatt kleint. De står sikkert og tenker på mine "rare" bimbo poser og at jeg ser rar ut, eller at jeg prøver for hardt. For jeg gjør det. Jeg tar rundt tusen bilder hver dag og bare to av dem blir sånn som jeg vil. Men jeg prøver. 

TAKE ME HOME!

Siste frist alle sammen

Som dere vet så holder jeg en spørrerunde, og den skal dere få svar på i morgen! Men hvis det er noen nye lesere eller gamle som ikke har fått det med seg så gir jeg dere en siste frist til å spørre om hva som helst. Det er jo riktignok mange som ha stilt spørsmål, men jo flere jo bedre (er ikke det et ordtak eller noe?). så still hvor dere vil på sosiale medier, haha. Føler med som en voksen anti-Internett kjerring når jeg sier "sosiale medier", men vi får la det gå. Jeg aner ikke hva som har skjedd med meg angående døgnrytmen. Før så la jeg meg ikke før ett osv, men nå er jeg så utrolig trøtt allerede ni.. Men det er kanskje for det beste? haha. 

Natta lesere! Blogges i morgen

 

Fat mama

Hei bloggen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra legen! Neida, jeg skal ikke lyve. Det er faktisk en stund siden. Alt gikk bra og ja, timen ble så klein som jeg trodde den kom til å bli.. Men jeg overlevde jo da selvfølgelig, haha. Hva skjer med de stygge kommentarene jeg får på bloggen nå for tiden? At jeg har blitt feit osv. Jeg må jo bare le av det fordi jeg er jo absolutt ikke feit. Jeg er jo på grensen til undervektig, haha. Hva tror dere andre med litt ekstra tenker når de leser at JEG er "fet"? Hvis det er meg dere prøver å såre eller hva faen så failer dere. Det går nemlig ikke utover meg, men andre. Så kanskje dere skal tenke på det fremover? Nå som jeg fikk dette ut av systemet tenkte jeg å dra til Eskil å slappe av litt. kanskje se på Netflix og slappe av litt (haha). Vi får se. Blogges senere.

God morgen babes

Helt ærlig så var det ikke en god morgen i det hele tatt. Den var med andre ord tung og jævlig, haha. Sånn som alle andre. Jeg fant ikke ut før etter jeg hadde stått opp og tatt på fjeset at jeg ikke skulle på skolen i dag.. Just my luck. Men jeg skal ikke klage. Dere som leser nå er jo mest sannsynlig på skolen og har det dritt, mens jeg er hjemme og spiser popcorn og ser på tv. 

Jupp, popcorn er altså dagens frokost. Jeg elsker popcorn over alt, så hadde det vært opp til meg så hadde jeg levd på det. Jeg gjør vel egentlig det når jeg tenker meg om, haha. Kanskje jeg burde revurdere spisevanene mine? Kanskje spise litt mer salat og sånn? Haha, nei, det skjer nok ikke. 

Dagens planer ser slik ut: En klein legetime (wish me luck), blogging etterfulgt av typen min. 

Håper der får en fin dag! 

#blogg #hverdag #rosa #rosablogg

Helt tullerusk!

Hei! Husker dere meg? Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer det. virkelig ikke..Føler jeg ikke klarer å blogge i mer en noen uker i strekk. er det mulig?

Det er liksom hver gang det går bra og jeg har tusen lesere så gidder jeg ikke mer. Typisk meg å ikke gidde å fullføre noe. Jeg er jo helt tullerusk! Men nå skal jeg skjerpe meg og bare stå på, haha. Vet jeg sier det hver gang, men nå er det for real. (tror jeg)

Det har ikke skjedd så veldig mye siden sist egentlig (bombe). Noen fester, filmkvelder, skole og ja.. Sverige. Der har dere altså mitt interessante liv som Å-kjendis, haha.Haha, helt tulleruske meg

Men nå må jeg nesten løpe til bussen! Blogges seinere.

 

Holdt på å miste bloggen!

Hei på dere!

Vet dere hva som skjedde for en stund tilbake? Jeg holdt på å miste bloggen min! KRISE! Det var en eller annen tulling som skrev mail til meg og utga seg for å være en som jobbet for blogg.no. Ett eller annet om at han måtte ha tilgang til passord og brukernavnet mitt ellers kunne det være bloggen min ble slettet fra serveren eller hva det var. Jeg, så "smart" som jeg er skrev jo inn alt av informasjon på mailen. Det var altså like før jeg trykka SEND. Men så kom det en varsel på facebook. Jeg er jo veldig engasjert i Facebook (synd) så jeg måtte jo bare inn på nettet for å se. Men da var bloggfanen oppe hvor det sto at det var en pedomann (det jeg kaller den drittsekken) som sendte mail rund til bloggere for å få passord og at det ikke var dem som sto bak. 

Dere kan tenke dere hvor glad jeg ble da eller? Det var liksom sekunder fra å bli sendt til, ja Pedomannen. Og da hadde det ikke blitt noe blogging på meg eller noe stalking på dere, haha. Takk gud for facebook sier jeg bare. Bilde av mine deilige lår, haha!

Men nå må jeg nesten tilbake til timen! Blogges

The next barbie?

Hei alle sammen!

Som dere vet så har jeg hatt fri i hele dag, jippi! Og med den ekstra fritiden endte jeg opp med å ikke gjøre en dritt. Altså det beste man kan gjøre når man har fri, haha. Neida, jeg har hatt Modern Family maraton. Jeg tror ikke det finnes en eneste serie der ute som får meg til å le like mye som denne. Så hvis dere ikke har sett den så anbefaler jeg den på det sterkeste! 


 Jeg har forresten noe å spørre dere om. Som noen av dere vet så er jeg utrolig glad i håret mitt, men jeg vil gjøre noe nytt med det. For det første vil jeg ha extentions, men jeg klarer ikke å bestemme meg for lengden. Enten 50cm eller 65cm.. Håret mitt er allerede 50 cm så da vil det eventuelt bare bli tykkere. Men hva synes dere? er exstentions fint? 

En annen ting er fargen på håret mitt. Jeg vil ha det lysere. Rett og slett blondt. Jeg personlig synes det er fint med blondt hår. Men hvis jeg har extentions og blondt hår vil jo alle automatisk se på meg som en barbie? Kanskje det er den looken jeg skal gå for? For å være helt ærlig så liker jeg egentlig barbie looken, haha. Hva synes dere? Hjelp meg! 

  

hjelp, hjelp, hjelp

Hei bloggen!

Nå har jeg nettopp koset meg med verdens beste frokost og verdens beste gutt! Nei folkens, jeg skulker altså ikke. Vi har fri i dag og det er så deilig! Men som vanlig aner jeg ikke hva jeg skal bruke dagen til.. Kanskje noen av dere har noen tips? Jeg kommer helt sikkert til å ende opp med å ligge naken i senga og se på Shrek eller noe. haha, jeg ELSKER Shrek!

Neida, jeg kommer sikkert til å være med Eskil i dag, hvis han orker. Han er litt irritert, men jeg skal prøve å fikse det. Han er ikke så stor fan av å ta bilder av alt hele tiden til bloggen, så kanskje jeg får trappe litt ned i dag. Vi får se. Love you all"Må du ta bilde av alt du gjør her i livet?" - Eskil Håper dere får en super dag! Blogges

Jenter, gi dere. Plis

Alle har vel en venninne eller en bekjent som spiller dum når det kommer til gutter? De har ihvertfall jeg noen av og det så irriterende! Når det kommer ting som "Er ikke Europa et land?" osv blir jeg bare flau på deres vegne.

Dere jenter som føler dere truffet, jeg har noe å si til dere. Mange av dere lurer på hvorfor gutter er så drittsekker og bla, bla, bla. Men når dere skriver ting som Ikke ta meg seriøst, ta meg på rumpa så må dere jo bare forvente det. Gutter vil jo ikke ha noe seriøst med en jente som er dum som et brød. De ser bare på dere som et lett "offer". Rett og slett bruk og kast. Sorry hvis jeg er slem nå liksom, men det er sannheten. 

Jeg vet det er litt rart når det kommer fra meg. En blogger som får tusen kommentarer om hvor dum jeg er og hvor mye jeg bare bryr meg om utseendet osv.. Men jeg er ikke dum og jeg spiller ihvertfall ikke dum foran gutter. Det er jo bare flaut. Jeg får all oppmerksomheten jeg trenger bare med å være den jeg er (kul), haha.

Men Jenter, seriøs. Er dere ute etter oppmerksomhet så får dere masse hvis dere spiller dum, men er dere ute etter riktig og ekte oppmerksomhet, vær dere selv. Jeg som bare har kompiser har et lite innblikk i hva de tenker og hva de går etter. Og er Europa et land? er ikke noe de vil høre, haha. "Åh, hun dama trodde Europa er et eget land, hun er drømmedama ass" er ikke noe du kommer til å høre fra en gutts munn, EVER. Klarer dere ikke å ta dere selv seriøst, så gjør ihvertfall ikke de det. 

 

 

Nye lepper osv..

Hei bloggen!

Jeg har tenkt en del på en ting. Altså om fremtiden. Nå som jeg snart blir atten begynner man å tenke litt. For eksempel så tenker jeg på hva jeg skal bruke pengene mine på, haha. Eller jeg vet jo hva noen av pengene skal gå til! Restylane. Man kan ikke være rosablogger uten restylane vel? Nei, tenkte meg det. Jeg skal jo ikke ha duckface delux, men større lepper takke jeg ikke nei til. Også skal jeg jo selvfølgelig investere i en romantisk ferie med bare meg og Eskil. Love, love, love.

Men en ting jeg lurer på er hvordan jeg kommer til å bli som en person i fremtiden. Jeg forandrer meg jo hele tiden, det gjør jo alle. Men helt ærlig så har jeg en liiten tanke om hvordan ting kommer til å se ut for meg fremover. Jeg kommer garantert til å bli en gal kattedame. Det er noe jeg er 100% sikker på, haha. Elsker jo de søte dyra! Men så lenge jeg er sammen med Eskil så blir nok det ganske langt frem i tid, haha. Jeg håper jo jeg ender opp som en toppblogger med masse katter og masse penger. Det er drømmen over alle drømmer. Hvem vil ikke være rik?

 

 

Men nå gutter og jenter skal selveste Sunniva Hope ta fram dobbelthaka og spise junk resten av kvelden, nam! Blogges

Velfortjent søvn

Huff.. Jeg merker at jeg har begynt å bli utrolig sliten for tiden. En ferie nå hadde nok ikke skadet, haha. Hadde jeg vært statsminister så hadde jeg innført flere ferier i løpet av et år, men jeg blir nok ikke det så da får jeg bare leve med de feriene vi har.. jaja

I dag har jeg vasket og ryddet, og rett og slett slitt meg selv ut. Men nå er jeg ENDELIG ferdig og kan slappe av under dyna foran min elskede blogg, haha. Det har ikke bare vært fælt i dag da. Jeg tok meg noen rydde og vaskepauser med kjæresten. Han gadd nemlig ikke å hjelpe meg så han lå i senga og så på meg rydde, heeele dagen. Jeg vet det er mitt rot, men han kunne godt bare ryddet alt for meg, haha. Neida, joda.  

Nei, nå merker jeg at jeg begynner å bli utrolig trøtt(føler meg som en bestemor, haha). Så da er det vel bare en ting å si: natta and Love you all ♥

P-stav

Hei bloggen!

Som noen av dere vet så tok jeg nylig en p-stav. Jeg angrer ikke ett eneste sekund. For de som ikke vet hva det er så er det en stav som blir skutt inn i armen din. Den gjør altså sånn at man ikke kan få barn på tre år! Hvor deilig er ikke det? Egentlig så burde flere ungdommer vurdere dette så slipper man så mange tenårings graviditeter. Det er jo gratis så hvorfor ikke? 

Ja, det gjorde litt vondt å ta den, men jeg tok den jo uten bedøvelse. I og med at jeg har sprøyteskrekk liksom. Men jeg ble overakset over hvor fort det gikk. Det gikk så fort at jeg anbefaler å ta uten bedøvelse. Da slipper du den skumle sprøyta, haha.  Jeg er så glad for at jeg slipper p-pillen. Brått så glemmer man at man har glemt den..

Det eneste som er litt skummelt med p-staven er bivirkningene. Man kan ende opp med å få mensen i flere måner og gå opp i vekt. Til og med miste sexlysten!  Men så heldig som jeg er har jeg ikke noen av bivirkningene. Takk gud på det! Det er jo litt dumt å miste sexlysten når du tar den fordi du vil ha sex, haha.Men jeg anbefaler alle å ta en! Absolutt verdt det ;) Har du noen spørsmål så er det bare å kommentere.

Blogges!

Netflix and chill

Hei bloggen!

Nå dro typen akkurat ut døra, og da kommer selvfølgelig pcen og kameraet frem, haha. Jeg får så dårlig samvittighet når han kommer for å være med meg, også sitter jeg liksom klistret fast i pc skjermen og blogger. Man føler seg vel ikke særlig satt pris på da eller? Det hadde ikke jeg gjort ihvertfall. Jeg er mer sånn: Focus on ME, haha.

Men nå dro han på fest med alle kompisene sine, og da drar jeg og koser meg med venninna. Jeg orker rett og slett ikke å dra ut i kveld. Dette er en av de dagene hvor popcorn, netflix og bestevenninna frister over alt. Jeg har helt ærlig ikke et stort behov for å drikke hver helg for å ha det gøy. Noen ganger er Netflix and chill alt man trenger, haha
kløft er tøftMen nå må jeg nesten gå en rask tur i dusjen før jeg drar! Håper dere har en fin helg, også oppdaterer jeg dere senere. Love you all!

Rosablogger i forsvaret?

 

Hei bloggen!

Hei kjære lesere! Nå venter jeg på at Eskil skal få fingeren ut av rumpa og komme seg hit. Jeg kjenner jeg trenger å være litt sosial, haha. Men til andre og mer interessante nyheter: 

Idag fikk jeg brev fra forsvaret! hjelp... Jeg har absolutt ikke lyst til å dra dit noen gang i mitt liv. Det virker veldig kjedelig og absolutt ikke noe for en jente som meg som elsker rosa, sminke, hår og klær. Det er greit jeg liker jo action filmer og sånn, men det er nok det nærmeste jeg kommer "krig". Jeg mener ikke å rakke ned på militæret og alt det gode de gjør, men jeg synes det virker veldig kjedelig og jeg hadde neppe passet inn. For å være helt ærlig, så tror jeg at jeg passer best i senga bak en pc, haha.Dette viser hvor mye fritids jeg har, haha. Nå må Eskil virkelig komme snart. Bare se for dere meg skyte et våpen. Jeg hadde helt sikkert flydd flere meter bakover, haha

La oss alle håpe på at det ikke er jeg om ender opp med å beskytte Norge, haha. Blogges!

 

Hangover

Hei dere!

Jeg er så utrolig sliten etter en alt for lang skoledag. Eller.. Den var ikke akkurat lang, men skole er jo skole. Det vil si kjedelig, haha. Men nå er det heldigvis ikke så lenge til det er ferie igjen! Det er litt vanskelig å tro at vi allerede er i November. Hvor er snøen liksom? Er jeg dum nå eller pleide det ikke å være snø rundt denne tiden før?Men nå skal jeg slappe av og se på verdens beste serie! Nemlig Gossip girl. Jeg føler at det er sånn klisjé. Alle rosabloggere elsker jo dene serien, haha. Kanskje jeg skal se på noe annet som for eksempel Top gear? Neida, det skjer nok ikke. 

Men helt seriøst dere. Jeg føler at jeg har en sinnssyk hangover! Alt verker og ingenting frister.. Det er rett og slett helt forferding! Men jeg har senga og tven min, så da klarer jeg meg nok, hihi.  

Ønsk meg god bedring! Blogges

Vippefin? næh

Hei alle dere!

God halloween til alle mine søte og kjekke lesere! Personlig elsker jeg halloween, nemlig fordi man kan være hvem man vil og det er greit liksom. Vil man være hore så kan man det. Det er vel det de fleste jenter velger å være på nettopp denne dagen? Jeg på den annen side er vel det helt motsatte, haha. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg kledd meg ut som en sexy sykepleier eller noe. MEN jeg endte opp med å være Iselin sin tvilling. Ikke en deilig tvilling.. Vi går med to store røde t-skjorter som egentlig funker som en kjole. Den er så stor at vi vasser.. Better luck next year, haha. Hmm.. kanskje det blir bedre hvis jeg tar buksa av? haha, neida, joda. Vi får se. Noe annet enn kostymet som er helt krise er vippene mine. Her har jeg altså bare på meg mascara, og jeg føler meg som en nakenrotte eller noe i den duren. Har mista vippelimet mitt så jeg får bare prøve å leve uten til jeg skaffer meg nytt.. huffameiJeg blir så lykkelig av han her. Dette mine kjære lesere er min største fan. Måtte jo bare ta bilde med han, hihi.

Håper dere får en super halloween alle sammen! 

Getting ready

Hei dere!

Nå stresser jeg med å ta ordne meg og sminke meg. Altså, ta på fjeset mitt. Jeg skal rekke en buss som går om ikke så lenge. Dere vet hvordan det er. Vi jenter blir ikke ferdig før vi absolutt MÅ, haha. Det er så utrolig lenge siden jeg har dratt ut. og med utrolig lenge mener jeg for to helger siden, haha. Jeg bare elsker alt det sosiale rundt det. Med en gang man får alkohol i blodet blir man så mye mer åpen og derfor lettere kjent med folk. Jeg drikker ikke direkte mye, men det å bare sitte rundt med øl og rusbrus hjelper. 

Men nå må jeg nesten bare legge fra meg pcen og løpe til bussen! Kos dere i kveld og vær forsiktige! Glad i dere alleBlogges!

Hei alle spøkelser!

Hei dere. Nå er hjemme alene prøven endelig ferdig. Jeg må bare innrømme at å være hjemme alene i en uke i et stort hus har vært krevende. Det er utrolig mye arbeid, rydding og ansvar. Ikke for å høres ut som en pingle nå altså, men det vanskeligste var å takle mørket. Jeg er bare helt sinnssykt mørkeredd. Og dere kan bare tenke dere meg i et stort mørkt hus alene. Haha. La meg bare si at hvis det hadde vært kameraer der, så hadde dere ledd dere ihjel. "hei. er det noen spøkelser her? isåfall ikke ta på meg eller vis dere". Det sa jeg hver gang jeg skulle gjennom den smale, trange og mørke gangen. 

En ting som kommer til å bli helt forferdelig er Halloween. Jeg er en av de få som faktisk tror at "veggen" mellom de levende og døde blir svakere akkurat på den dagen. Brått så er hele huset mitt fullt av demoner og shit, haha. La oss håpe jeg bare er overtroisk. Men, jeg mener, det må jo stamme fra et sted, right? Kanskje vi har overdrevet det litt over tiden, men det må jo være noe sannhet i det? eller?Hva tror dere?

Blogges mine søte lesere!

Tidenes fjortis

God morgen bloggen!

Jeg får helt panikk. Det er bare tirsdag og jeg sliter utrolig mye med å komme opp om morgningen. Og kjenner jeg meg selv rett så blir det ikke noe lettere utover uken. Men skole er viktig og bla, bla, bla. Så jeg må bare komme meg opp. 

Som de fleste vet så er meg og Iselin samboere resten av uken. Det er kjempegøy, men det blir mye styr på morgningen. Begge skal sminke seg, rette håret og dele speil. Men vi får det til å funke. Sharing is caring, er det ikke det man sier? 

 


Haha, jeg bå bare stoppe å si at INGEN jenter er fotogene så tidlig. Så no hate. 


Gode Justin Bieber. Hva skulle jeg gjort uten han. Jeg klarer ikke å sminke meg selv uten han i bakgrunnen. Og den nye sangen? Jeg bare ELSKER den! haha, høres ut som årets fjortis nå men. Samma det. 

Blogges!

Dårlig ALT dag

Hei bloggen!

I dag har jeg hatt en dårlig hårdag, bryndag, bildedag og vippedag. Alt på samme tid. Jeg vet dere er normalt å ha sånne dager hvor en av de tingene ikke er helt på topp. Men i dag har ingenting vært som det skal. Og det er jo sånn at når alt ikke er som det skal så er selvtilliten på bånn.. såå, ja. Det har med andre ord vært en laang dag.   

Ellers midt oppi alt dette fæle har jeg faktisk kosa meg litt. Jeg har spist junkfood (ja, jeg spiser dritt), sett på disney film og bare slappet av med Iselin. Det er så utrolig deilig å komme hjem etter en lang skoledag og bare ta av seg sminka og se ut som et troll uten å egentlig bry seg. Det blir litt sånn at jeg tenker mer på hvordan jeg ser ut offentlig når jeg vet at folk kjenner meg igjen på grunn av bloggen. Jeg må liksom opprettholde måten jeg fremstår på bloggen i virkeligheten. Det vil si å gå med løsvipper og masse sminke hver dag. Kjempe slitsomt, men det må gjøres. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen å håpe at fjeset og håret sammarbeider i morgen! Wish me luck!

Tatoverings KRISE

Hei bloggen!

For noen uker siden gjorde meg og Iselin en ganske så spontan ting. Vi tok nemlig P-stav. Uten å egentlig tenke på "konsekvensene". Jeg var bare så dritt lei p-pillene mine at det virket som en ganske bra ting å gjøre. MEN.. Jeg har jo startet med en sleeve som det nå viser seg at jeg ikke kan gjøre ferdig. Så smart som jeg er, tenkte jeg jo ikke noe over at man ikke kan tatovere over staven før om hele tre år! Det er greit at jeg har lyst på mange andre tatoveringer, men jeg vil liksom fullføre det jeg har startet med. Men på den annen side så får jeg ikke babyer på tre år! Så jeg overlever nok. Kanskje, haha.

Nå har jeg og Iselin spist junkfood, sett på film og snakka dritt. Ja, det man pleier å gjøre på en søndag med andre ord, haha.. Så nå skal jeg se etter fine tatoveringer og plasseringer. Jeg klarer helt ærlig ikke å vente i tre år før jeg tar neste. Har man tatt en, så må man ha flere! Har dere noen tips kanskje?Blogges!

Flinke Sunniva

Hei bloggen!

Når man er hjemme alene så tenker man liksom det at det kommer til å bli deilig. At man kan gå rundt naken og tisse med døren åpen, men nei. Jeg har altså brukt dagen min på å rydde og vaske. Det er rett og slett et evig sliit.  Altså, ingenting for meg, haha. Det er faktisk helt utrolig hvor mye rot det faktisk blir rund om kring. Kanskje det er på tide å sette pris på mamma? Så, jeg flytter ikke for meg selv for det første.

Jeg synes faktisk litt synd på min fremtidige samboer og mann, haha. Jeg ser for meg meg selv ligge på sofaen med en øl eller noe og bare se på han rydde\vaske. Neida, joda. Eller, neida. Jeg skal faktisk få meg en hushjelp i fremtiden og jeg gleder meg. Men før den tiden kommer må jeg nok gjøre det selv.. Se så flink jeg er!

Dere vet det at Eskil aldri vil bli med på bilder? Dette var mitt forsøk på å ta et smugbilde. Ble ikke så bra, men jeg prøvde, haha. 

Blogges!

Derfor liker jeg ikke jenter

Hei bloggen!

I dag har det vært en utroolig lang dag med både skole, besøk og ja... Det har egentlig ikke skjedd noe mer enn det da. Men for meg er det egentlig nok.

Jeg ville bare ta opp en ting som skjedde i dag som egentlig skjer hele tiden. Du vet når du smiler til randome jenter bare for å gjøre dagens gode gjerning? Det eneste jeg får tilbake er et bitchy blikk. Hva skjer med det? Jeg prøver liksom ikke å stjele venninna eller typen din. I istedenfor å fokusere så mye energi på å lage merkelige (det ser jo ikke fint ut, haha) ansiktsuttrykk går det faktisk an å smile tilbake. Det er det jeg hater med jenter! Vi er så frekke og vi kan jo ikke være snille med andre jenter. Ihvertfall ikke hvis de er penere enn deg.  

Get over it! Men nå hopper jeg i dusjen! Blogges 

Det spøker på bloggen!

Neida, bare tulla! Det er bare lille søte meg, haha. Men det er jo lenge siden jeg har blogget nå så det kan jo være det spøker her. Vi får håpe at det ikke gjør det da. Men iallefall... Mye har skjedd i det siste! Jeg har egentlig vært opptatt hver dag og har ikke hatt tid til å blogge. Men jeg har savnet dere og bloggen veldig mye, så nå er det på tide å komme tilbake, eller hva? Tusen takk for meldingene og mailene jeg har fått av dere! Det betyr veeeldig mye! Er så glad i dere

Dette kan jeg bli vandt til

For første gang på lenge er jeg helt uthvilt før skolen, Det er en følelse jeg ærlig talt aldri trodde jeg skulle oppleve. Heldig som jeg er så begynner ikke skoledagen min før halv ett i dag! Så jeg har rukket å våkne av meg selv, dusje, blogge og ta bilder. Ikke nok med det, men jeg har fortsatt tid til overs! Dette kan jeg bli vandt til, haha. 

Men helt ærlig så synes jeg jeg fortjente å sove i dag etter den helgen jeg har hatt! Super koselig men slitsom. Hva har dere gjort i helgen?#blogg #hverdag

That Duckface

Det var sikkert sykt mange som var skuffet i går når jeg ikke blogget (hør på ho a, haha). Men i går valgte jeg å prioritere Eskil. Han trener hver dag så når han har tid til å være med meg så er jeg med han. Det er sikkert ikke så kult å sitte ved siden av en usosial rosablogger liksom. Men til tross for null blogging så koste jeg meg kjempe masse. Det er ikke en annen person i denne verden som klarer å få meg til å le så mye som han. haha, herregud jeg føler dette innlegget bare blir mer og mer klissete så vi går over til noe annet.

I dag tar jeg det litt som det kommer. Jeg tenkte jeg skulle ta en tur til Iselin etterhvert, men først av alt må jeg komme meg ut av senga og gjøre ferdig fjeset mitt som det heter på fjortisspråket. Jeg oppdaterer dere siden. Hade babes og ja, dere andre.


that duckface.

 

#blogg #hverdag

guilty pleasure

Jeg har aldri opplevd så mye regn på en gang. er det mulig? For å være helt ærlig så synes jeg det er litt koselig å sitte under den varme dyna i min deilige seng å høre på regnet. Sært? jeg vet. Folk klager over at det er så lite å gjøre når det regner og bla, bla, bla. Det er masse å gjøre! Du leser for eksempel bloggen min nå. Det er jo tidsfordriv på en måte. Jeg skal i hvert fall se på film som jeg alltid gjør på en sånn regnværsdag. Og alle andre dager for den saks skyld, haha. Jeg ELSKER filmer! 

sånn btw. Min guilty pleasure er at jeg elsker Disney filmer. Jeg har sett alle som finnes minst fem ganger på rad. kanskje seks når jeg tenker meg om, hihi.

 

Har du en guilty pleasure?Hva?

#blogg #hverdag

Jeg er like smart som Einstein

Hei bloggen!

Jeg kom over en sånn IQ test ting som Einstein hadde laga. Det var en eller annen test som bare 2% av verdens befolkning klarer. det tok tid og blod og tårer og mange matte timer, men  guess what da folkens. Jeg er en av de to prosentene. Nå er jeg så glad som kan fortelle dere at jeg ikke er så dum som dere tror. Hvor får dere det ifra egentlig? Er det på grunn av utsendte mitt eller hva er det? Jeg føler ikke selv at jeg ser særlig dum ut. 

Løs gåten HER

#blogg #hverdag

FHM Drømmen

Hei dere lesere. Jeg har tenkt en del. Egentlig hadde jeg ikke lyst til å dele dette med noen av dere lesere på grunn av alt hatet jeg får. Men jeg hever meg over det og skriver om min helt ekte drøm. 

Jeg har i noen år hatt lyst til å være med i FHM som en modell. Det er kanskje litt sært for en 14 år gammel jente å ha sånne drømmer, men helt ærlig så var det det jeg ville. Mange synes det er helt krise å se litt hud her og der, men for meg er det bare naturlig. Alle har mage, lår, rumpe og pupper. Det er kanskje ikke så mange gutter som har pupper da, men noen. Jeg mener at hvis man er fornøyd med det man har så er det helt lov. Man er ikke dum eller et dårlig forbilde hvis man viser litt hud. Egentlig så er man ikke et dårlig forbilde i det heletatt! Å være komfortabel i sin egen kropp er det mange som burde lære av. Jeg tror treningmagasiner med dietter og sånn skaper mer kroppspress enn et uskyldig manneblad. 

Jeg kan ikke forklare helt hvorfor jeg ville være med i akkurat det bladet. Kanskje for oppmerksomhetens skyld? I don't know. Jeg vet i hvert fall at jeg gledet meg som en liten unge til jeg ble atten slik at jeg kunne ta kontakt osv... Men gjett hva? FHM Norge ble nedlagt for en liten stund siden. Nesten rett før jeg blir atten liksom! Typisk min flaks kan man si, haha. (Ja, det er gamle bilder. Orket ikke å gå ut av senga for å ta nye)

Jeg vet at det er mange av dere hatere der ute som gnir seg i hendene og gleder seg til å skrive en hel novelle i kommentarfeltet om hvor dum jeg er osv. Kos dere sier bare jeg. Jeg har mine meninger og dere har deres, og det takker jeg gud for. Hvis jeg skulle vært like trangsynte som dere så tror jeg at jeg hadde dødd.

 

#blogg #hverdag

Dette funker ikke for meg

Hei alle sammen! 

Jeg ligger nå i senga kliss bløt og irriterer meg over høsten. Høsten er definitivt den minst likte årstiden i min bok. Kan det bare ikke være enten sommer eller vinter? Jeg takler ikke alt regnet som bare pøser ned. For det første så er det ikke vits å prøve å se bra ut på håret fordi det er bare ødelagt med en gang man går ut døra. Og sminken kan jeg bare glemme. Jeg kjøpte faktisk et vannfast pudder i håp om at det ville få meg gjennom høsten, men funker det? NEI.. Det eneste positive jeg kommer på er det at hvis jeg tar med meg en sjampo ut så får jeg en gratis dusj når jeg måtte ønske, haha.

"No offence" til dere som elsker høsten, men det må være noe galt med dere. 

Beklager for negativiteten, men dette måtte bare ut.

#blogg #hverdag #høst

Dagen i dag, liksom

Trenger jeg egentlig å oppsummere dagen min? Den er som en  hvilken som helst Mandag. Man går på skolen og klager over hvor trøtt man er og hvor mye man vil hjem og bla, bla, bla. Der har dere meg hver eneste, og da mener jeg ENESTE mandag. Etter skolen så sitter jeg på bussen og drømmer om senga mi og hvor godt det blir å legge seg i den og bla, bla, bla

Hvis noen av dere ser meg på skolen på en mandag, så er jeg det lille søte dovendyret som går rundt i søvne, haha. Apropos søt; Hva skjer med at alles førsteinntrykk av meg er at jeg er så søt og uskyldig. Ja, rett og slett et englebarn? Det er egentlig litt irriterende.. Men jeg får vel bare leve med det fjeset jeg har fått, haha.dagen derpå

Hei alle sammen! 

Det har dessverre ikke blitt noe blogging i i helga i og med at jeg her vært litt opptatt kan man si. Men nå, så trøtt som jeg er skal jeg blogge. Helgen har vært super koselig. På fredag skulle meg og Iselin ut å se på nordlyset her på Hvaler?! Jeg har aldri sett det så jeg tenkte det hadde vært utrolig kult, men det var overskya så vi fikk ikke sett en dritt. Hvor kult hadde ikke det vært liksom? Men da ble det til at vi dro ut i båten og grilla og koste oss. 

I går ble det drikking, musikk, båt og film. Dere vet hvordan det er på fest eller? Det er alltid en som drikker for mye og da må man være barnevakt. Ja, det var sånn det endte i går. Men bortsett fra det var det koselig. Det har ikke blitt mye drikking på meg etter videregående starta igjen i og med at jeg har blitt så jævlig sliten og trøtt når helga kommer. Men sånn er det vel bare, haha. 

jente date vell

Hei hå alle sammen! I tre hele timer må jeg vente i byn i dag. TRE hele timer.. Meg og Iselin har nemlig blitt invitert til gratis kino av ett eller annet parti. Dere vet hvordan det er rundt denne tiden. Partier over alt! Men det gjør ikke noe for meg fordi det betyr gratis godteri, popcorn og selvfølgelig kino! Alt er bedre når det er gratis, eller hva? Det er det eneste som er positivt med politikk. Ellers så haaater jeg det. En gjeng med folk som sloss om hvem som er de beste løgnerne. Ellers takk.  

Iselin: Jeg gidder ikke stemme på dere, men jeg kan godt dra på kino.

Men dere? Hva gjør man når man er blakk i byn? Tips?

Fan tegning

God kveld søtinger og kjekkinger! Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en laang men veldig koselig dag. Gjett hva jeg har gjort? Jeg har vært sosial folkens! Meg og Iselin dro på en båttur etter skolen og jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge, herregud. Det er alltid koselig å få nye venner.

For å være helt ærlig så synes jeg det er vanskelig å få venner. Ikke fordi jeg er slem eller frekk, men fordi jeg er utrolig sjenert, haha. Det hadde dere vel ikke trodd? Men anyways.. Jeg dro hjem tidelig for å blogge til dere så snill som jeg er. Neida, jeg synes det er kjempe gøy å blogge. i hvert fall når jeg får så mange fine meldinger av "fansen" hver dag. Det gjør dagen min så mye lysere. 

 Jeg har også fått min første fan tegning. ELSKER PUPPENE! For å være helt ærlig så kunne de kanskje vært litt større, eller? neida, joda.. Men tuuusen takk for morsom tegning!

#blogg #hverdag

Silikon

Hei alle sammen! Jeg er så utrolig lei av det ryktet som går rundt nå om at jeg har silikon. For å være helt ærlig så tror jeg ikke at det er lov for en 17 åring å ha silikon? Er det ikke ulovlig? i don't know.. Men jeg skriver egentlig bare dette innlegget for å avkreftet dette ryktet som går rundt i Fredrikstad og blant leserne mine. Jeg må jo bare ta det som et komplement at folk virkelig tror at jeg har det, men jeg har nok bare naturlige store pupper. Hvis dere virkelig vil ha svar på om det gjorde vondt og hvor stor mengde er normal så må dere bare google det, dessverre. 

Men hvem vet hva fremtiden bringer? Jeg har lyst på det en gang kanskje. Det kommer an på om jeg føler jeg trenger det når jeg blir gammel nok. Men for å være helt ærlig så er jeg fornøyd med størrelsen min sånn som den er akkurat nå. Men mer å ta i mer og være glad i, så vi får se. Har du silikon? 

 

Getting ready

God morgen! Eller rettere sakt; ettermiddag. Nå er jeg i full sving med å ordne meg og finne klær til i kveld. Er det bare meg eller er klesskapet alltid fylt med stygge klær når man skal noe eller har dårlig tid? Anyways.. Grunnen til at jeg har en så hektisk morgning (ettermiddag) er fordi jeg skal på konsert med jentene i kveld. Jippi! Det er så utrolig lenge siden vi har funnet på noe sammen. Skolen har begynt og det eneste som frister når man kommer hjem er jo å sove, haha. Det er ihvertfall sånn med meg.

Men nå begynner jeg å få litt dårlig tid, så jeg må forlate dere her! Håper dere får en suuper dag! Og btw: Takk for 500 lesere i går!

Hva skal du i dag?

#blogg #hverdag

Date night

Nå prøver jeg igjen. Som noen av dere vet så skulle jeg se på Sinister 2 på tirsdag, men det skjedde aldri... Eskil ble syk rett før bussen kom, så da ble det ikke noe kino på meg. Men nå skal vi prøve igjen og jeg gleder meg nesten mer nå enn jeg gjorde på tirdag. For meg som ELSKER skrekkfilmer så har de siste dagene vært helt pinsomme! Sinister er by far den beste skrekkfilmen jeg har sett på lenge og toeren skal være myye bedre. Nå krysser jeg alt jeg har og håper på at det blir kino på meg i dag ihvertfall.

Ps. Når jeg sa i det forrige innlegget at jeg skjønner at folk vil se ut som meg, så var jeg ikke seriøs. Det var helt ironisk folkens, så spar på hatet.

 


#blogg #hverdag

Babyen min

Hei søte dere. Nå er jeg endelig hjemme etter en laaaang skoledag. Jeg vet at jeg sa at jeg gledet meg til skolen begynte igjen, men jeg tar det tilbake! Det er helt utrolig hvor fort skole blir kjedelig igjen etter sommerferien.. Huff! 

Men nå er jeg endelig hjemme med min søte baby! Også kalt Betina, bolla og NEI! Haha. Jeg elsker tanken på at jeg betyr alt for henne. Hun lyser opp hver gang jeg kommer ned eller inn, det er så nydelig. Vi er liksom hele livet deres. Det er en litt rar tanke. De er bare en liten del av våres liv, men vi er ALT i deres. Det er litt av et ansvar.Har du hund? Hvilken rase?

#blogg #hverdag #dyr

Griseflaks

For en brå start på dagen det var i dag! Noen tulle ringte til meg midt på natta og etter de hadde sagt masse dritt om støvsugere og dildoer la jeg på. MEn jeg glemte jo selvfølgelig å sette i laderen, så jeg våknet av meg selv 20 minutter før bussen gikk... Det verste er at dette er tredje gangen det skjer i løpet av to uker!! Jeg har funnet ut at jeg ikke er så smart klokken to på natta. Men jeg rakk alt av sminke, klær og selvfølgelig bloggbilder! Så flink jeg er.

Har du opplevd noe sånn? 

#blogg #hverdag #skole

Date night

Gjett hvor mye jeg gleder meg til etterpå! Sååååå mye, haha. Jeg skal nemlig på kino å se Sinister 2. Dere aner ikke hvor stor fan av skrekkfilmer jeg er. Jeg har sett alt og alle, men noe sykere enn Sinister har jeg aldri sett. Helt ærlig. De som ikke synes den er bra er tapere. 

Dere vet hvordan kjærester som er på kino pleier å kysse og ja... andre ting? Jeg er helt motsatt. Prøver Eskil å gi meg ett kyss eller noe så blir jeg litt irritert, haha. Stakars han. Men når jeg er på kino så er jeg på kino liksom... Men hvis det skal bli film på meg i dag så må jeg nesten gå nå.
Blogges!Har du sett sinister 2? Hvilken skrekkfilm er din favoritt?

#blogg #hverdag #film #sunniva

Ikke helt meg kan man si...

Heii alle dere søte lesere! Nå er vippene på og krøllene ferdig. Jeg vet det er søndag, men når man er en blogger så må man nesten ha på sminke hver dag. Jeg får mer enn nok hat med sminke og da kan dere tenke dere hvor mye som kommer hvis jeg går uten. Tørr ikke tenke på det engang, haha. Hva gjør jeg ikke for dere?

What else.... Jo! Jeg er så utrolig spent på morgendagen. Da får jeg vite om jeg får plass som frisør eller ikke. Hvis ikke jeg får det så tror jeg verden min går under. Det kan jeg love dere! Hva gjør jeg da liksom? Jeg nekter å snekre møbler resten av året. Det er ikke helt meg kan man si..

 #blogg #hverdag

Disney Prinsessa!

Hei alle dere! Dobbelthaken er fremme og kosesokkene er på, fordi i dag skal jeg bare ligge hjemme og slappe av. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men etter skolen begynte er jeg helt tappa for energi når helgen kommer. DRIT KJEDELIG! Men sånn er det bare og jeg er helt sikkert ikke alene. Jeg har blitt en bestemor rett og slett!! Fysj..

En bestemor som skal se på Frozen. Jeg vet at jeg kanskje er litt for gammel for Disney, men jeg bare elsker det! Jeg kan se på prinsessefilmer hele dagen lang hvis jeg vil. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg vært en, haha. 

 


liker du også Disney? Hvilken prinsesse ville du vært?

#blogg #hverdag #disney

Lykkelige Sunniva

Jippi! Woho! Endelig er den ute!

Jeg føler jeg er den eneste jenta igjen som elsker Justin Bieber.. Ok, elske er et sterkt ord kanskje. Jeg liker han veldig godt og jeg er kjempe fan av de nyeste sangene han har sluppet ut. Hele gårsdagen gikk til å høre på What Do You Mean og det gjør sikkert denne dagen også. Det er så mange som ikke liker sangen og er kjempe skuffa, jeg personlig digger den. GO Justin!

                                                                            

Liker du den?

#blogg #hverdag #justin

Tigerstaden

Heii bloggen! Nå er jeg endelig godt plassert foran tv'en etter en koselig tur til Tigerstaden. Jeg bare elsker Oslo! Det er ingen som er like og alle har sin helt egen stil. Her i Fredrikstad er nesten alle tvillinger. Det er tydeligvis skinnsykt farlig å skille seg ut av en eller annen grunn. Anyways.. Vi dro dit med klassen for å se på noe arkitektur osv. Egentlig skinnsykt kjedelig, men sånn er jo skole..

Noe som irriterte meg utrolig mye var noen små guttunger (sikkert 00) på kondomeriet. De løp rundt å pekte og lo og lekte med ting og sa æsj og var bare utrolig barnslige. Det ble faktisk så ille at de fikk kjeft av ho som jobba der. Jeg vet ikke hvorfor slike ting irriterer meg, men kanskje fordi jeg ser på sex som det mest naturlige i hele verden. Jeg har aldr vært slik selv at jeg har gått rundt og sakt "Æsj! Hva er det? penisgodteri?". Voks opp!#blogg #hverdag

Enten eller?!

Hei hå alle søte små (og store så klart). Jeg ryddet rommet for ikke så lenge siden og nå er det tilbake til det bomba horehuset som det pleier å være.. Det er faktisk håpløst å holde det ryddig. La meg bare si at det er enten meg eller rommet. Begge kan ikke se like fabulous ut. Jeg velger selvfølgelig meg, hihi. Jeg har ikke tid på morgningen til å rydde sminken eller klærne opp etter meg.

Hvis dere sier at det bare er til å legge frem klær dagen før så dør jeg. Det funker ikke sånn! Klærne må byttes ut minst to minutter etter man burde gått ut døra. Det er vertfall min situasjon nå om dagen. Eller.. Egentlig alltid.  

#blogg #hverdag

Good Morning

God morgen alle fyllesyke, trøtte, våkne, kule, rare, A og B mennesker. For å være ærlig så er jeg drit trøtt akkurat nå, men jeg bare får ikke til å sove.. Stakkars meg. Helgen min har egentlig ikke vært så bra. Jeg var med Eskil på fredagen før han dro til Sverige. Jeg får faktisk ikke sett han før på fredag igjen, huff. Men nok kliss. Ellers har jeg bare sett på tv, sovet, tv og spist litt. Jeg var helt utslitt etter den første skoleuka, men det er jeg sikkert ikke alene om.
Håper dere får en super søndag!

#blogg #hverdag

Når jeg blir rik

Hey there! WÆÆ for en dag. Jeg har ryddet og vasket hele rommet og jeg er rett og slett utslitt. Funfact: Jeg bruker ni timer på å rydde et rom som for andre tar 30 min, hihi. Kanskje ikke en så bra egenskap? Men det gjør ingenting. Jeg har nemlig tenkt å skaffe meg en vaskedame når jeg blir rik. Noe som jeg håper skjer fort.

Ellers har jeg svart på mailer fra sponsorer osv.. "The blog life is a busy life"  

 #hverdag #blogg 

Hva skjer med meg?!

Jeg skjønner ingenting.. Etter at jeg byttet p-piller så har alt gått helt i surr! Meg og Eskil hadde Taken maraton (garantert den beste filmen EVER) og jeg gråt igjennom hele første film. Jeg kan ikke tro det! Her er meg:" Eskil! De kommer å ta henne og selge henne og det er så forferdelig. De går inn i taxien med en dust og de vet det ikke!"  Så kom tårene. Dette var før filmen hadde begynt liksom.. Ikke nok med det, men jeg blir sur for den minste ting. Er det tomt for cola så klikker det mentalt for meg, haha! Og innimellom virker det som jeg er høy på ett eller annet.. Jeg tror jeg burde bytte tilbake til de gamle p-pillene før jeg blir helt crazy. - Har dette skjedd med noen av dere?#hverdag #blogg #sommer

Monsteret under senga mi

Hei alle dere!

Jeg vil bare takke alle sammen som sto opp for meg i kommentarfeltet i går. Til alle dere Anonyme; Dere er så tåpelige og latterlige at jeg måtte nesen poppe meg litt popcorn når dere gikk berserk, haha! Morsomme saker. 

Men over til noe annet! I dag har jeg virkelig kjent på skolelivet. Med en gang jeg kom hjem ville jeg bare sove resten av dagen og natten. Det blir sikker ikke noe bedre utover året, så dere får ønske meg lykke til! Noe som har vært positivt i dag er jo været. Det har vært på topp og jeg bare elsker det! Men det har selvfølgelig også noen nedturer.. Som for eksempel de varme nettene! Jeg vet ikke om andre også har det sånn, men å ha dyne på blir for varmt og dyne av blir for kaldt. Men når man stikker benet på utsiden av dyna er det helt perfekt. Eller.. Helt til monsteret under sengen min kryper opp i senga for å ta foten min! Jeg vet det er latterlig, men jeg er faktisk sykt redd for det når foten er utenfor dyna.Småkleint

Det er litt rart å starte førsteåret om igjen egentlig. Det blir liksom en stor dejavu! Jeg må ærlig si at jeg kjedet meg mer i dag enn jeg hadde trodd jeg skulle.. Rektor holdt samme tale i år som i fjor om hvor viktig det er å håndhilse på folk, haha. Selv bare smiler og nikker jeg. Å håndhilse blir litt for formelt for meg. Ellers var det flere timer med informasjon og utdeling av ark osv.. Alt nesten helt likt som i fjord. Borsett fra at i år var ting litt mer kleint. Du vet når en lærer stiller spørsmål så er det ingen som tør å svare? Det er liksom sånn; Gleder dere dere? så er det null respons bortsett fra meg som ler litt i bakgrunnen, haha. KLEINT! Det skjedde sånn hundre ganger...

Jeg fikk dessverre ikke sjansen til å snakke med noen på linjen, men det virker som en koselig gjeng. Det som var høydepunktet i dag var at det var så mange mennesker som gjenkjente meg på grunn av bloggen! Fy så kul jeg er! Neida, joda.. Hvordan gikk det med dere?

 #blogg #hverdag #skole

Total Makeover

Dere kan ikke tro hvor vanskelig det er å skrive dette innlegget! Jeg har satt på nye negler nå før skolestart og de er ikke så veldig tastaturvennlige... Man må lide for skjønnheten, right? Men over til noe annet.

Gjett hva? Jeg har blitt blond! Takk gud for at det ikke ble helt forferdelig i og med at det er første skoledag i morgen. Det siste jeg ville hadde vært å sett ut som en tulling. Alle som sier at utsende teller ikke, bla, bla, bla er helt på tur. Førsteinntrykket har alt og si og da går man etter hvordan et menneske ser ut. Men flaks for meg så ble resultatet helt fabolous, eller hva? Jeg skvetter fortsatt litt når jeg ser meg selv i speilet, haha. Men hvem ville ikke gjort det hvis de hadde gått fra brunette til blondine? 

Hva synes dere? 

 Jeg er så flau!

Hei hei! 

Jeg har noe veldig flaut å innrømme.. Here goes

Jeg har en helt syk forbi mot klovner. Ja, du leste riktig. Jeg HATER klovner. Bare jeg ser en på tv begynner jeg å gråte.  Det var en gang når jeg var på Liseberg vi skulle gå igjennom spøkelseshuset. La meg bare si at jeg skulle aldri ha stilt meg i den køen... Brått når det var våres tur, så er det en klovn som åpner døren! Så "tøff" som jeg er gikk jeg inn (gråtende). Han klovnefyren så at jeg var livredd og snudde seg mot meg og sa at spøkelseshuset var full av klovner! 

Etter det ble alt svart! Jeg lå meg ned på bakken i fosterstilling og hylte... Jeg var grei flau etterpå! Tenk deg en på 17 år ligge på bakken og grine og skrike på grunn av en klovn liksom. En jævlig skummel klovn, men likevel...Har du noe flaut du vil fortelle meg? Noen fobier kanskje?

#hverdag #blogg #sommer

Moralpoliti

Hei alle sammen! Herregud for en lang natt det har vært. La meg bare si at formen ikke er helt på topp i dag. Jeg burde ikke gå inn i detaljer på grunn av moralpolitiet som stalker bloggen min. Men anyways...

Det er ingenting bedre enn å sitte rundt en engangsgrill ved vannet med masse folk man elsker! Jeg mener, musikken spiller og alle synger og har det kjempe gøy. finnes det egentlig noe bedre? Vi skulle egentlig sove i telt også, men jeg er ikke helt en telt jente så vi tok taxi hjem istedet. Men forresten! Så noen av dere alle stjerneskuddene som var på himmelen i natt? Jeg tror jeg telte over tjue stykker!? Da bør ihvertfall ti av ønskene mine komme i oppfyllelse synes jeg, haha.  

Btw! Jeg har fått meg et nytt design! Det er mye mer meg enn det forrige. Dette er ROSA og har mase hjerter og jeg bare elsker det! Hva tenker dere? Fint eller helt forferdelig, haha?

#hverdag #blogg 

Skal, skal ikke?

Vet dere hvorfor blondiner går med ørevarmere hele tiden?
For å unngå gjennomtrekk!

Jeg vet ikke hvorfor jeg synes den var så morsom, haha! For å være helt ærlig så har jeg latterkrampe akkurat nå.. Sær humor, jeg vet. Men nok om det! Jeg har tenkt en del på det å bli blond. Ikke mangelen på IQ, men hårfargen. Jeg er litt lei hårfargen min egentlig. Aner ikke hvorfor, men jeg vil bare ha en forandring. Jeg bare håper at det ikke blir helt forferdelig i og med at vi begynner å skolen snart.. Da tror jeg at jeg begynner å grine! Førsteinntrykket er det som teller, right?Skal, skal ikke? Hva synes dere?

That Duckface

En ting som alle hater på for tiden er de såkalte "duckface" bildene mine! Jeg må bare si at jeg ikke kunne brydd meg mindre. Jeg elsker trutmunnen min, haha. Alle har dager hvor man ikke er like fotogen, og da slår duckface aldri feil! Kanskje noen ser på meg som litt fjortis, men det får bare være.

Over til noe helt annet. Jeg har tenkt litt på å farge håret mitt lysere. ikke platina, men askeblondt. Det er litt mer risky å gå fra brunette til blondine enn omvendt, så jeg er ikke helt sikker på om jeg tørr enda.. Tenk om jeg får oransje hår liksom! Hva tenker dere om det?

#blogg #hverdag

Han er ikke så kjekk..

Hei alle sammen! 

Nå ligger jeg egentlig bare i senga og prøver å overtale meg selv til å kle på meg.. Jeg er bare så lat og orker egentlig ingen ting, men jeg må. Kjæresten min skal spille kamp om ikke så lenge så jeg må bare få rumpa i gir! "rumpa i gir"..Går det an å si det? jaja, det gjør det nå.

Men før jeg begynner å ordne meg osv. ville jeg bare ta opp en ting! Alle har vel sett Magic Mike? Det har jeg, og jeg elsker den! Men en ting jeg ikke skjønner er at alle synes Channing Tatum er så kjekk. Ja, han har fin kropp og er veldig flink til og danse (obviously), men kjekk? Ikke så veldig.. Matt Boomer, Zac Efron og Justin Bieber er kjekke!I`m a barbie girl

In a barbie world!

Jeg skjønner ikke hvorfor folk kaller meg en barbie... Ja! Jeg elsker rosa, sminke, hår og negler. Jeg mener... Jeg har jo tross alt min egen salong en meter fra sengen. Men det betyr ikke at jeg er en "Barbie" . Jeg bruker løs vipper fordi det ser bedre ut og tar meg bare 30 sekunder å ta på. Sminke elsker jeg fordi ALLE ser bedre ut med sminke. Hvis du ikke gjør det så er det nok ikke håp for deg. Neida! Jeg er en veldig feminin jente og jeg ELSKER det! Er man jente så er man jente liksom. Man er vel ikke Barbie bare fordi man bryr seg om utsendte sitt? For meg er det veldig viktig å se bra ut. Ikke for andre, men for meg selv. ok, kanskje ikke bare for meg selv.. Men samme det. Rosa liker jeg fordi det er en kjempe fin farge og som sagt er jeg veldig feminin! 

Hmm... Når jeg tenker over alt dette så er jeg kanskje en smule Barbie? 

Typisk meg...

God morgen alle sammen! 

Gjett hva jeg klarte å gjøre her om dagen. Nemlig å svelge tunge piercingen min... To ganger på rad! Det er så typisk min flaks. Du vet når du svelger litt for mye brus på en gang og du kan kjenne at det går ned spiserøret? Sånn kjentes det ut. Au. Ikke nok med det, men det var min eneste kule! Til sutt tok jeg en kule fra navle piercingen min og brukte den. Ett minutt senere så svelget jeg den også... Er det MULIG?

Jeg fikk jo helt panikk for at hullet skulle gro igjen så jeg tok en øredobb og brukte den som piercing til jeg fant en løsning. Haha.. Glad det ikke var noen skjulte kameraer på rommet mitt akkurat da.Jeg har knekt koden!

Hei alle sammen! Dagen startet sånn som alle andre. Jeg våknet, lagde meg frokost og så på tv. Det beste med å ha en tv på rommet er det at man kan ligge i senga hele dagen. Det verste er at den blir full av smuler. Chips, brød og popkorn. Ikke akkurat den beste komboen vil jeg si. Men nok om det! Jeg har nemlig knekt koden ingen andre har. For å være helt ærlig så skjønner jeg ikke hvordan tanken kom til meg. Tenk deg at oksygen er en gift vi puster inn som gjør at vi blir sykere med tiden og dør etter rundt nitti  år. Er jeg bare dum eller gir det faktisk mening? 

Ellers så driver jeg å lager en video blogg til dere. Det er mye vanskeligere enn jeg hadde trodd! Jeg kan ikke bruke camen på Macen  fordi den er ødelagt, så jeg må bruke speilrefleksen min. Jeg kan jo ikke se meg selv mens jeg filmer, så jeg blir helt stressa. Hver gang jeg snur kameraet for å se hvordan filmen ble så bare griner jeg. Jeg vet jeg ikke har dobbelhake, men av en eller annen grunn så har jeg det på filmen... Hva skal jeg gjøre?Hva synes du om min teori?

#blogg #hverdag #sommer

Hippie Look

Helt ut av det blå så fant jeg min perfekte hippie look. Jeg tok ut dotten fra dagen før og begynte å børste for harde livet. Når alle flokene var ute så endte jeg opp med en skikkelig afro. haha, huff! Men når jeg tok den i en midtskill så ble det ganske kult. Eller, det er litt bustete, men på samme tid litt sexy?

Samma det. I dag gikk det opp for meg at sommerferien snart er over! Kjæresten trener fra mandag til søndag og Vendela begynner på jobb igjen. Ikke nok med det men jeg føler at resten av vennene mine bare flytter fra meg.. Skole er viktig og alt det der, men sommerferien burde vart en måned til, minst.

Tatoveringen nå

Huff.. Jeg ser ned på noe som pleide å være helt perfekt. Nå er den full av skorper og flass. Jeg vet at det er helt normalt, men jeg vil bare at den skal se flawless ut igjen. For de som ikke vet det så er dette en del av prosessen. Etter en uke med mye smøring og kløing så begynner skorpen å gå av. Etter den er borte (omtrent to uker) så er tatoveringen ferdig. 

Det som er helt forferdelig nå er det at jeg har så lyst til å klø! Tenk deg 500 myggstikk oppå hverandre. Også ganger du det med ti. Da har du halvparten så mye som tatoveringen min klør akkurat nå. Men hvis jeg klør så ødelegger jeg tatoveringen... What to do?Hvis du vil lese mer om tatoveringen min så kan du klikke HER

Hva synes du?

Ærlig talt

Hei! Nå ligger jeg endelig i min egen gode seng foran min fantastiske tv. Det er absolutt noe av det jeg har savnet mest i Mallorca. 40 grader og vindstille blir fort litt mye for meg. Men igjen.. Norge blir litt for kaldt for meg. Finnes det ikke en mellomting? haha

Mye har skjedd mens jeg har vært borte. Buzzit startet en liten debatt om jeg er ekte konemateriale eller bare dum. Jeg blir litt satt ut når jeg ser hvor mange koner der ute som jeg har provosert. Ærlig talt. Det var absolutt ikke et seriøst innlegg. Så "dum" som jeg er så trodde jeg at det var ganske tydelig. Alle har forskjellige meninger og det respekterer jeg. Men igjen.. Ærlig talt. Jeg klarer å vaske og rydde osv. Men å steke en pizza er desidert den viktigste egenskapen. Hva kan jeg si? All PR er god PR. 

Ekte konemateriale

Hei hå! Ja dere leste riktig. Fra og med nå så er jeg ekte konemateriale! Jeg er et menneske som ikke gjør noe før i siste liten eller før jeg absolutt må. La meg bare si at jeg har en hau med klær som må vaskes før jeg drar til Mallorca i morgen. Så da var det bare å lære seg å bruke vaskemaskinen!  Etter litt svette og tårer så gikk det som smurt. Jeg kan steke pizza og vaske klær, hva mer trenger jeg?

Ellers så har jeg bare slappet av i  både går og i dag med masse venner (ja, jeg har venner) . Jeg gruer meg litt til sommerferien slutter for da sklir man liksom litt fra hverandre igjen. Noen flytter og noen får nye venner og prioriteringer. For noe dritt!

 

Før jeg dør

Når jeg dør, så skal jeg dø med et smil om munnen. For å gjøre det så må jeg ha fullført minst 99.9 prosent av min såkalte bucket list. Alle har en, om den er privat eller ikke. Min er fra nå av ikke lenger privat. Enjoi!

-Reise

Er det noe jeg virkelig vil gjøre før jeg dør så er det å reise rundt i hele verden. Ikke Afghanistan og sånn, men Amerika, Australia osv.. Det er så utrolig deilig å være i utlandet. Man kan være absolutt hvem man vil, kle seg som man vil uten å bli dømt av alle rundt seg. Supert!

- Dra til Hobbyssel

Ja, du leste riktig! Jeg er egentlig ganske "nerdete" av meg. Ringenes herre og Hobbiten filmene er en soleklar favoritt! For de som ikke vet det så ligger "Hobbyssel"  i New Zealand, og dit skal jeg dra. For meg som er så lav passer vel husene perfekt, haha.

-få matchende tatoveringer.

Kanskje denne er litt risky for noen, men ikke meg. Hadde jeg tatt en med Eskil eller Vendela så hadde jeg aldri angret. De beste minnene jeg har er på grunn av de to. De har gjort meg til et mye bedre menneske enn det jeg var en periode. Tro meg.. Så å ta en tatovering med en av dem hadde vært en ære!

-Svømme med delfiner.

JEG ELSKER DELFINER! Jeg kunne faktisk snakket om dem flere dager i strekk. Men siden jeg er så glad i dem så skal jeg selvfølgelig ikke svømme med delfiner i en park av noe slag. Jeg skal nemlig bare hoppe uti havet så fort jeg ser en av dem svømme forbi.

-Road trip

Hva er vel bedre enn svette, skitne, absolutt på kanten ungdommer klemt sammen i en bil i flere dager? Ikke vet jeg.- Ha klær jeg liker.

Jeg er egentlig veldig missfornøyd med klesskapet mitt. Noe jeg synes er dritfint en dag, er kjempe stygt dagen etter. Har bare lyst til å bli rik slik at jeg kan kjøpe alle fine klær i verden..

-Være fornøyd med meg selv.

Hvor deilig hadde det ikke vært å se seg selv i speilet og like det man ser? Jeg vet det kommer nok aldri til å skje. Det kommer alltid til å være hatere som påpeker noen av "feilene" mine. Ting som man ikke vet er feil engang. Kan ikke mennesker bare passe på seg selv?-Gjøre en forskjell.

Liten eller stor. Jeg skal gjøre en forskjell i noens liv. Enten om det er en mishandlet hund eller en jente som leser bloggen min. Drømmen min er å gjøre en forskjell i pelsindustrien og generell mishandling av dyr. -Sende en flaskepost.

Når jeg var liten sendte jeg faktisk en flaskepost. Noen dager etter fikk jeg et brev i posten av en dame som påsto at hun hadde funnet flaska. Jeg var super glad da, men nå er jeg ganske sikker på at det var mamma som skrev det brevet, haha. Jeg krever iallfall en "do over!.

-Brevvenn.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid ville hatt en brevvenn. Noen fra utlandet eller i Norge, det spiller ingen rolle. Tenk hvor koselig det hadde vært å fått et brev i posten fra tid til annen. Kall meg gammeldags, men det hadde vært så koselig! 
Skriv et punkt fra din "bucket list" i kommentarfeltet da vel :-)

 

Shoot me

I dag føler jeg et evig lykkerus. Du vet, når du bare våkner så er alt bra og det blir bare bedre og bedre. Slike dager kommer ikke ofte til meg, men i dag er den her. Først våkner jeg opp ved siden av gutten i mitt liv, så får jeg melding av Vigo (vet ikke om det er riktig) om at jeg har kommet inn på VGS igjen. Ikke nok med det, men så er jeg på topplisten femte dagen på rad! Jeg vil bare takke alle leserne og alle som har kommentert på innleggene mine. Dere er så UTROLIG snille og greie!

Shoot me, men jeg gleder meg faktisk til å begynne på skolen igjen. Dere tror sikkert at det har klikket helt for meg, men det har det ikke. Ikke helt iallefall. Bare tenk dere å ikke gå på skolen i vell over ett halvt år. Det blir litt kjedelig og man blir litt isolert fra alt som skjer. But no more! Men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å hate skolen allerede etter første uka, haha. Det eneste jeg er litt redd for er å komme i klasse med masse rare folk. Tenk om jeg blir venneløs? Huff, neida, joda. Gleder du deg? Hva kom du inn på?

Prioriteringer

Dere klarer aldri å gjette hva min dag har gått til! Wait for it........ Jobb! Ja, det var rett av med hæler og vipper og på med filler og joggesko. Det er sikkert hundre andre ting jeg heller kunne tenke meg å gjøre som for eksempel være med venner eller stirre i taket. Men jeg har ikke akkurat noe valg. Som dere sikkert har fått med dere så skal jeg til Mallorca nå snart, men jeg har egentlig ikke nok penger til å dra. Typisk meg. Så nå er jeg mammas slave de neste 6 dagene. Men det er sandstrender og sol (?) i enden av tunnelen, så jeg holder nok ut. 

Ellers så skal jeg til Eskil en tur og jeg gleder meg så mye! Jeg har jo tross alt ikke sett han siden i går, haha. Neida, jeg skal spare dere for alt klisset.  Men før jeg engang tenker på å gå ut døra må jeg begynne på rommet mitt. Det ser faktisk ut som et bombet horehus. Klær og undertøy over alt, og masse colaflasker steder hvor colaflasker ikke burde være. Jeg er en rotete person og det skal være veldig rotete før jeg egentlig bryr meg. La meg bare si at nå er jeg faktisk flau over rommet mitt, så nå er det vel på tide å sette i gang! 

 

Se dagens outfit HER!

Hva skal du i dag?

Dagens Innkjøp

Hei alle sammen! 

Dagen i dag har gått til å shoppe. Jeg har egentlig ikke råd til det men det er litt vanskelig å la være når man er i Sverige. Flaks for meg så hadde jeg kjæresten min med meg som kjøpte en hel del for meg. Jeg er så utrolig bortskjemt når jeg er med han, haha. 

For å være helt ærlig så er det deilig å endelig være hjemme. Det var ikke så lurt som jeg hadde trodd å gå med billige heler i flere timer. La meg bare si at gnagsårene mine har gnagsår. Men jeg fikk "kjøpt" meg veldig mye fint, så jeg skal ikke klage.
Jeg ble så forelsket i denne shortsen. Den er så søt men sexy samtidig og den passet kjempegodt til den bikini toppen. 
 Klarer bare ikke å overleve uten minst ett par med løs vipper! Du kan nok kalle meg vippeavhengig....

 

Hva synes du?

En tatovering her og 30 der

Hei hei! 

Det blåser og er overskyet ute i dag som betyr at det ikke er så mye å finne på. Så jeg fant frem alle pakkene mine med Flash Tattoos og eksperimenterte litt. Jeg må bare si at det er faktisk utrolig stilig, men jeg gikk kanskje litt over styr.. Hvor mange tatoveringer jeg har vet jeg ikke. Litt over 30 kan jeg tenke meg (ups..) Men siden jeg synes det var så stilig så måtte jeg dra med meg lillesøster ut for å ta bilder. Jeg ble faktisk veldig fornøyd med nærbildene, nesten litt Tumblr verdig vil jeg si? 

Det eneste som er dumt med disse tatoveringene er at de ikke klarer å vare ut dagen.Hva synes du? 

Ny Tattoo

Hei alle sammen!

Jeg gleder meg så utrolig mye til å ta en ny tatovering, men jeg bare klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal ta og hvor. Jeg er den type person som synes at tatoveringer er utrolig sexy både på jenter og gutter, og man kan sjelden få for mye! Men selvfølgelig går det en grense et sted. Det er ikke så veldig tiltrekkende med ansiktet full av tatoveringer. Heller ikke på halsen. Men hver sin smak!

Jeg trenger hjelp av dere for å finne ut hvor og hva jeg skal ta! For meg er det så vanskelig å velge i og med at jeg vil ha alt over alt. Kanskje noen av dere har erfaring på hvordan det er å tatovere på disse forskjellige stedene? Da er det bare å dele det med meg.

Dette er min tatovering som jeg tok for litt over to år siden. Jeg tok den i Tenerife langs strandpromenaden. Kanskje ikke akkurat det smarteste movet, men jeg angrer ikke ett sekund.

Jeg har titta litt rundt og jeg har funnet noen utrolig fine! Hvilken av disse liker du best?


Kanskje jeg skal begynne på en sleeve?

 Har dere noen tips til meg?

 

The Good Things In Life

Hei alle sammen!

Akkurat nå så nyter jeg livet. Absolutt alt jeg elsker er på ett og samme sted. Kjæresten er her, jeg har masse Vanilje Cola, pc-en min og ikke minst thai mat!
Der er ingenting som er bedre enn å sitte i pysjen hele dagen med den beste gutten rett vedsiden av meg. Siden blåser så utrolig mye ute, så det blir vel bare å sitte på pc resten av dagen. Han gamer og jeg blogger. Rett og slett perfekt!

Vanilje Cola er desidert den BESTE brusen i hele verden. Det er alt jeg drikker om dagen. Cola, Cola, Cola.Hva skal du i kveld?

Gårsdagen

God morgen alle sammen!

Eller god dag blir det vel. Jeg er så utrolig trøtt og sliten i dag, noe jeg egentlig ikke har noen grunn til. Nå som jeg tenker over det så kan det kan ha noe med at Betina vekket meg klokken sju i dag også. Den hunden altså. 
Hele gårsdagen gikk til å ligge på sofaen og se på TV med Vendela. Det er så deilig med litt sånne dager innimellom hvor man bare koser seg og slapper av, bestiller en pizza osv.

Det er ingenting som en god jentekveld med en bestevenn. Man trenger egentlig ikke å gjøre så mye for tiden flyr for uansett. Bare det å sitte og snakke om alt mellom himmel og jord er mer enn nok for meg.


Ser ut som en seriemorder..

Jeg må så klart gjøre siste finpussen før sommeren kommer. Så da må tennene blekes og huden være ren.Vi var så utrolig sultne når pizzaen først kom, men jeg ble mett allerede etter første bit! Har det hendt med dere før? At dere har vært sykt sultne med dere blir mett med en gang?


Vakreste Vendela!Hva har du gjort? Hva skal du i dag?

En god morgen? Nei!

Huff! Jeg er så utrolig trøtt akkurat nå. Betina (hunden vår) Vekket meg halv syv i dag! Det verste er at hun vekker med for å få frokost, og så går hun å legger seg igjen. Jeg klarer ikke å sovne etter jeg først har blitt vekket, så her sitter jeg og stirrer tomt inn i pc skjermen mens Betina snorker. Slik kommer hver morgen til å bli helt til mandag i og med at jeg passer henne. Der røyk den helgen. Men denne morgningen har ikke bare vært kjip, slitsom, irriterende osv.. Jeg rykker stadig høyere og høyere opp på topplisten! Tusen takk til alle sammen.
Slutt Sunniva! Jeg skal jo sove!
Husk konkurransen alle sammen! Du finner den HER!
   

5 Ting Alle Jenter Hater

Hei hå! Nå er jeg så lykkelig. Internettet har vært borte i hele dag, og jeg har sittet og oppdatert Facebook som en idiot i flere timer. Men endelig er det tilbake til meg. "Man vet ikke hva man har før det er borte." Er det ikke det man sier?

Nå som jeg har internettet tilbake så kan jeg endelig blogge igjen. Tenkte jeg skulle ta opp noe som alle jenter kjenner seg igjen i og hater. Eller så er det bare meg. Vi får se. 

Jeg hater...

1. Når man har håret i en hestehale en varm sommerdag med solbrillene trygt plassert på hodet. Og idet du skal ta de på deg igjen så har de hektet seg fast i håret ditt og du blir stående der som en tulling på håret. Ikke nok med det, men det gjør så utrolig vondt! Dette er noe av det værste jeg vet med sommeren. 

2. Når man har klær over alt, men likevell så klarer man ikke å finne noe å gå ut med. Huff. Dette skjer med meg litt FOR ofte vil jeg si..

3. Når man har ordnet håret og sminken så fint som man kan. Og idet man går ut så blåser håret ditt overalt (helst i fjeset). Etter det så har selvtilliten din gått fra 10 til 2. 

Den som kommer nå er faktisk det mest forferdelige i livet mitt. Jeg HATER det over alt!

4. Når man går med håret i strikk over lengre tid. Idet man tar strikken ut så har man en bulk rundt hele hodet. Den eneste måten å få det bort er med en rettetang på den varmeste styrken. Dette er den evige kampen.. 

5. Når mascaraen blir forskjellig på hver øye og du bare fortsetter og fortsetter helt til begge øynene har to svarte klumper over seg. Jeg håper virkelig dette ikke bare er meg, for det hadde faktisk vært litt flaut. Kanskje jeg bare suger til å sminke meg? Who knows?

                

Kjenner du deg igjen?

Eller hva?

Hei alle sammen!

Idag tok jeg meg faktisk turen innom Glemmen VGS for å levere tilbake alle skolebøkene mine før fristen gikk ut. Det vil si i dag. Jeg er et skikkelig dovendyr og gjør skjeldent noenting før jeg absolutt MÅ. Jeg rydder ikke rommet før ting begynner å få liv, jeg går ikke tur med hunden før jeg må og jeg går heller ikke ned trappen før mammas roping blir til skriking. Det er en kjip egenskap, men noen må ha den også, eller hva? Alt er hvertfall i orden slik at jeg slipper å få en sånn ekkel regning i posten (jippi). Så nå som jeg er hjemme skal jeg ta meg en laang dusj før jeg hopper i senga og koser meg med en eller annen serie. 

 Ha en fin dag
- Dovendyret 

Too Cool For School

Som overskriften sier så er jeg for kul for skolen! 

Neida, jeg bare tuller. Faktisk så savner jeg skolen endel. Dagene blir ganske så tomme og lange. Det jeg savner mest er det sosiale og det å være en del av noe. Noen lurer på hvordan det er med venner og sånn når de gjør lekser og er på skolen osv.. Jeg våkner somregel når de er ferdig så det er ikke et stort problem. Jeg fikk endel spørsmål på innlegget mitt i går om hvorfor jeg droppet ut og hva foreldrene mine mente. Siden det er så mange som lurer så tenkte jeg at jeg skulle svare på det i et eget innlegg. 

Som dere vet så er det ikke så lett å bestemme fremtiden sin i en alder av 16. Man vet jo så vidt hvem man er eller vil være. Jeg som er ganske lettpåvirkelig hørte mer på hva andre mente enn hva jeg selv følte. Tankene mine gikk opp, ned, frem, tilbake og rundt i ring. Tilslutt så endte jeg opp med å velge Helse og Oppvekst. 

Jeg gikk der en god stund før jeg følte på den følelsen av at jeg hadde valgt feil. Det var ikke før jeg ble utplassert på sykehjem jeg skjønte at jeg ikke hørte hjemme der. Det er en veldig fin linje for de menneskene som er veldig, og da mener jeg VELDIG glad i å hjelpe andre. Ikke missforstå meg! Jeg er glad i å hjelpe, men kanskje ikke på den måten. Jeg begynnte å "bli syk" veldig ofte for å slippe å dra på skolen. Tilslutt så måtte jeg bare innrømme for meg selv at det var greit å velge feil. Det er mange som gjør det.

Det som var værst var vel å fortelle dette til mamma. Eller det som var VÆRST var å fortelle det til pappa som var så stolt over meg. Først så gikk jeg til mamma og fortalte hvordan jeg følte og hvordan det påvirket meg. Hun forsto meg veldig godt og vi diskuterte lenge om hva som skulle skje med meg og min fremtid om jeg droppet ut. Som sikkert alle vet så dro jeg til Oslo og skaffet meg en utdanning som negledesigner og trives veldig med det. Jeg har også søkt på det jeg virkelig vil gå og er kjempespent på svar til sommeren! 
Til alle dere som ikke trives og har valgt feil; det er lov å droppe ut. Det er ditt liv og din fremtid, ingen andres.

Har du noen spørsmål? kommenter her

Date Night

Hei alle sammen!

Dagen i dag sålangt har vært helt forferdelig. Jeg sto opp klokken halv ti for å bli med min stepappa på jobb. Som dere vet så går ikke jeg lenger på skolen, så jeg må hjelpe til når det trengs. Jeg vet jeg ikke burde klage på det å stå opp klokken halv ti på en ukedag, men for meg som sover så lenge jeg vil blir det veldig tidelig. Men det var ikke det som var det værste faktisk. Jeg har bært noe som føles som flere tonn med planker og vinduer fra en bu til en henger og etter det har jeg lempet det over i fyllingen. MEn det var heller ikke det som var værst! Det var når meg og min stepappa bærte det ene vinduet (3 tonn) så klarte jeg å tryne og stupe over vinduet og ned på gresset. Vet ikke om jeg skal le eller gråte. Ikke godt å si..

Men det er heldigvis en opptur påvei i dag! Meg og kjæresten min skal ut å spise sammen i kveld og kose oss. Vi har dratt på kino, dratt til syden og dratt til hytta sammen, men aldri på de to årene vi har vært sammen har vi spist ute. Da ser jeg bort ifra McDonalds selvfølgelig. 

Har du planer for helgen?

London Haul

Hei alle sammen!

Jeg fikk verdes beste bursdagsgave fra besteveninnen min for en stund siden. Vi dro nemmelig til London sammen en helg og shoppet oss nesten ihjel. Jeg tror vi gikk opp og ned Oxford minst 200 ganger (kanskje 300). på tross av alle blemmene på føttene så var det verdt det. Jeg fikk kjøpt så utrolig mye fint. Alt fra kjoler, sko til smykker. Favorittbutikken min tror jeg var New Look siden de hadde en sånn søt avdeling for lave mennesker, så det var midt i blinken for meg. Det gikk også mye penger på Forever21, men det var så utrolig mange folk der hele tiden så det var UMULIG å titte på ting uten å stå i veien for noen andre. Men jeg dro ikke hjem tomhendt. Deilig bukse fra H&M! 
Jeg elsker denne buksen. Den er kjempe fin og deilig som en joggebukse, men jeg er pyntet når jeg går med den. Dere som elsker slække klær skjønner hva jeg mener. Skjørt fra H$M Skjørt fra Forever21 (Bak)

 Sko fra Forever21

Var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe disse. De var på, av, i hylla og i handlebagen. Tilslutt endte de de opp i kassa.Husker ikke helt hvor jeg kjøpte denne, men jeg tror det er Forever21. Jeg ELSKER den! Den er så sexy 

  New Look.

 

Dette er ikke halvparten av det jeg kjøpte, men jeg måtte begrense det litt. Sminken var det jeg var mest overasket over. Det var så billig og overalt i alle butikker.  

Hva synes du?

 

 

Hei alle sammen!

Hei alle sammen! 

Nå er det vel rundt ett år siden jeg har skrevet ett innlegg  og det har skjedd så mye mellom da og nå. for eksempel så begynte jeg på vidregående og droppa ut like etter *kremt kremt*. Jeg dro til Oslo for å ta utdanning som negledesigner og besto eksamen. Jeg har også sett alle seriene og filmene på nettflix minst tre ganger.. 

Det kan bli litt lange dager når man ikke har noe skole å gå på og egentlig ingenting å gjøre, så jeg tenkte at jeg kanskje skulle begynne å blogge igjen. Vi får se hva som skjer. 

Bloggdesignet er ikke helt ferdig som du kan se, men jeg jobber for å få det ferdig så fort som mulig. 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits