New in!

Hey hey. Som jeg sa tidligere i dag så er jeg fortsatt i den zombie modus. AHH, jeg har egentlig lyst til å dra ut i kveld og bare gå helt CRAZYY, men det orker jeg ikke.. 

Men noe alle jenter alltid har tid til er å shoppe! Jeg elsker det virkelig. 

Synes de skoene her var helt rå!

Alt er kjøpt på Shein.com. Det er seriøst der jeg har kjøpt alle klærne mine. Jeg gleder meg så masse til alt kommer i posten og jeg kan bruke det når jeg skal til Riga. WhoopWhoop. 

Hva synes dere?

 

nye innkjøp

Hei alle sammen! Beklager for så sen oppdatering.. Jeg har fri fra jobb i dag og jeg må bare utnytte det. Så i dag har jeg sovet bort halve dagen og dratt ut en tur på "shopping". Rengar (katten) lekte med vippene mine i hele natt så de er helt ødelagte.. Utrolig kjedelig når man først investerer i "gode" dyre vipper. Men sånn er livet. Så da måtte jeg bare åle meg ut av sengen, uten sminke, ta på meg noen klær i full fart, og ut blant folk.  

Det hater jeg.. Å se ut som en uteligger i folkemengder. Jeg får nesten bare lyst til å skrike : JEG ER EGENTLIG IKKE STYGG!! 

Kjøpte med meg fundation, contouring stift, vipper, transparang pudder og beautyblender.

Det blir alltid mer enn jeg egentlig skal ha når jeg først gidder å ta turen ut av mitt lille hi, haha. Men sånn er det når man kommer i sånn shoppemodus. 


Er den ikke kul? 

Nå skal jeg lage (vegetar)  taco til meg og samboeren min, så vi blogges! 

Noe nytt

God morgen alle sammen! 

Jeg kom hjem så sent i går at jeg rett og slett ikke gadd å poste. Er det lov å si det? Vel, det er sannheten, haha. 

Dere vet hvordan jeg skulle kjøpe masse greier som klær, sminke og undertøy? Jeg endte opp med å bruke alle pengene mine på EN bukse. Jupp, det var ikke helt det jeg så for meg, men den var såå fin så da måtte jeg bare ha den. Hva synes dere? 

En liten sniktittJulekjolen 2016!  Gleder meg til å vise dere hele 

#jul #blogg #kjole 

 

New in - Undertøy

Hei hei! Sorry for lite oppdatering i dag, men jeg har ikke hatt internett før nå! Kan ikke tro jeg overlevde.. La meg bare si at jeg har brukt opp alt av 4G for denne måneden. Det er med andre ord hardt å være ungdom, haha.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere det nye settet jeg kjøpte i går. Elsker det!Jeg kan aldri kjøpe bare truser eller bare BHer. Det må MATCHE! Det er ikke sånn at jeg går rundt å viser folk på gata at det matcher, men man føler seg bare bedre. Får den ekstra boosten i hverdagen hvis dere skjønner.Både trusen og Bhen er kjøpt på H&M.

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at Eskil skal bli ferdig på jobb.. Er så kjedelig å være alene, spesielt da uten internett! Men det er ikke så lenge igjen, så jeg tenker jeg tar en dusj så er han er når jeg er ferdig. Eller... Kanskje jeg bare skal stirre i taket og heller ta en dusj når han kommer hjem. Litt usikker enda.

Før dere klikker med kommentarer så må jeg bare si at det kryr av bilder i kjøpesenteret av jenter i undertøy, så da er det vel ikke verdens undergang om jeg legger det ut på bloggen? Fint vi er enige, haha. Blogges!

 

Dagens innkjøp

Hei kjære blogglesere og elskere! 

Det er bestandig så vanskelig å gå gjennom byn etter skolen. Jeg klarer virkelig ikke å holde pengene i lommeboken, haha. Det er så sinnsykt mye fint nå for tiden. For eksempel den genseren med tråder (?) over kløfta? Den har jeg siklet etter lenge, så jeg måtte bare kjøpe den! 

 

Var ikke den fin? Denne passer jo perfekt til meg som liker (elsker) litt utrigning. Jeg kjøpte den på Ginatricot for 199kr. Jeg kjøpte også en bukse som er høytlivs. Takk gud! Jeg klarer ikke lave bukser. Når jeg sitter ser man g-strengen + det kjennes ut som om magen detter ut hvis dere skjønner. Høytlivsbukser holder alt på plass. Den kjøpte jeg også på ginatricot for 300kr. 

Hva synes dere? 

 

Dagens store innkjøp

Hei bloggen! 

Etter en tur i sverige har jeg klart å roe ned sinnet mitt til et greit nivå. For dere som ikke fikk det med dere så er det en idiot som ja, er en idiot. Dere kan lese det i det forige innlegget. 

Meeeen, over til noe annet. Når jeg er i sverige så brenner jeg alle pengene jeg har på egentlig bare tul, haha. Neida, jeg kjøpte faktisk noen viktige ting også som for eksempel en Hello Kitty lykt\godteri\ROSA. Føler det er som et sånn batman signal, bare at det er for Hello Kitty. Så når jeg trenger hjelp vet jeg hva jeg skal gjøre. 


 


Jeg måtte jo selvfølgelig ha nye vipper ettersom det er en forbruksvare hos meg. Bryn greier som jeg er litt skeptisk på ettersom jeg bare bruker blyant. Jeg vet, fy fy.Og selvfølgelig GODTERI og SNUS! Det er vel hovedgrunnen til at folk drar til svinesund er det ikke?

Jo! også kjøpte jeg et kjempe søtt hårstrikk! Det får virkelig ut "barbien", "bimboen" eller det "dumme" i meg.Hello Kitty, Hjelp meg med leksene! 

Hva skal dere i kveld? Hva synes dere om innkjøpet?

Hoes before bros \\ Innkjøp

Hei bloggen!

Beklager for så sen oppdatering, men jeg har vært utrolig opptatt i dag. Kom bokstaveligtalt nettopp inn døren på rommet mitt. Det er ikke bestandig like lett å balansere skole og blogging for å si det sånn. Spesielt ikke ettersom jeg bor laaaangt fra skolen og bussen går bare en gang i timen. Sånn er det når man velger å bo i gokk! Gleder meg så mye til å flytte fra denne ødemarken av et sted, haha.

Men som dere sikkert husker så fikk jeg en pakke i posten i går som jeg lovet å vise dere. Jeg må bare si at jeg ble super fornøyd med alt!

 

Går ikke an å se helt på bildet, men det står altså "Hope Your Wifi Dies". Elsker det, haha. Det er så utrolig mange jeg har lyst å si det til, men nå har jeg en kul genser til å si det for meg.
En ny vri jeg kan leve med, hihi. Hoes before bros!!

 Også denne utrolig nydelige genseren her! Det er det første stedet jeg vil dra når jeg som sagt flytter ut av gokk. Har noen av dere vært der? er det fint?

 Jeg kjøpte også et par med vipper (får ikke nok). Men de ser veldig merkelige ut, er dere ikke enige? Er litt redd for at de ser helt jævlige ut på meg, men det finner vi jo ut av i morgen.

 

Hva synes dere om alt? Fint? Hva var din favoritt?

Blogges!

#rosa #innkjøp #blogg #hverdag #rosablogg

Dagens innkjøp

Hei alle søte og stygge (hatere)!

Før jeg dro hjemover i dag måtte jeg bare svi ett hull i lommeboka, haha. Er ikke lett å være fattig.. Kanskje jeg skal begynne å tigge? haha, neida! Men sånn seriøst. folk som tigger tjener jo utrolig mye penger! Det er jo helt sykt. 

Jo, men tilbake til saken! som dere vet så har jeg faktisk levd i to dager UTEN mine kjære vipper, og det har vært ganske dritt.. Så da var det helt klart dagens prioritering. 


90 kr Kicks 

Hva er en rosablogger uten løsvipper? stygg, haha

OGSÅÅ kjøpte jeg meg noen nye øredobber på Glitter. De her har jo blitt så populære og de er egentlig ganske fine. Synes jeg da. Jeg personlig har ikke vært så stor fan av øredobber selv om jeg har over fem hull i ørene... haha. Så det er litt uvandt å gå med dem, men man må bare lide for skjønnheten.

 
Som sagt så føler jeg meg som dritt... Så det blir ikke noe bloggbilder av meg i dag.. 

Ha en fin kveld alle sammen! Blogges

 

Innkjøp!

 Solbriller: NewYorker. Dry Spry: MaxiMat (haha)


 Også selvfølgelig en SelfieStick! Noe enhver jente trenger men kanskje ikke tørr å innrømme, eller?

 Bikini: NewYorker! Elsker denne! Kan ikke bare "sommeren" komme!! 

Hva synes du? Fint?
 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits