Dagens outfit

 

Dagens outfit

Søte Rengar ville være med! 

Sexy Nerd - Outfit

Hei alle sammen! 

Det er så deilig å være tilbake. Bare det å gå ut og ta masse bilder er noe jeg virkelig elsker. Spesielt når bildene blir så bra! Hva synes dere? Jeg gikk for en "sexy nerd" look i dag, og jeg må si det ser veldig bra ut. Men så er jeg veldig glad i å skille meg ut. Jeg mener, jeg bytter stil mer enn andre bytter undertøy. Noe som jeg egentlig håper folk gjør hver dag når jeg tenker meg om, haha.  

Sko: Shein.com Skjorte: Eskil sin så jeg vet ikke. Skjørt: Urban Briller: H&M (også Eskil sine) Topp: Shein.com

Dagens outfit 

BadGirl

Hei bloggen!

Jeg har egentlig ikke så veldig mange planer i dag. Tenkte jeg skulle bleke tennene og se på en film eller noe. Who knows. Men akkurat nå sitter jeg å hører BadGirl på repeat, haha. Den er jo kjempe gammel, men jeg kom over den i går og har hørt på den siden. Føler den beskriver meg, ihvretfall nå som jeg har blitt brunette. Føler jeg har fått et helt nytt utseende. Det er utrolig hvor mye en hårfarge kan forandre et førsteinntrykk?! 

Jeg har gått fra å se dum ut, til noe heelt annet. DEILIG!


Det var noen som lurte på hvor toppen min var ifra og jeg må beklage. Jeg kjøpte den siste, mohaha. Neida, kan være den kommer inn igjen. Isåfall er den kjøpt på Shein.com 

Extensions: Luxushair #2 60cm Har noen tips til film? 

Dagens outfit

Heii! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Sweeden. Det finnes ikke noe bedre enn å få gjort unna juehandelen før 23. desember, haha. Det er da jeg ellers pleier å få panikk, kler på meg noe raskt og hoppe på bussen til byn for å få kjøpt til alle sammen. Så i år er jeg stolt over meg selv. Eller, jeg vet at jeg kommer til å våkne på julaften og tenke "shit! jeg glemte jo å kjøpe til ***!" der har dere meg i et nøtteskall. 

Men anywayys, her har dere dagens outfit! Prøvde å gå for en litt rocka stil selvom det kanskje ikke er helt meg. Hva synes dere?
 


Før dere påpeker det; Nei, jeg har ikke på løsvipper, ja, jeg har kjøpt nye i dag, haha. 


 

Kostymet

TADA! Her er altså gårsdagens look. Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd til tross for at det ikke var det kostymet jeg egentlig skulle bruke. Litt smålig irriterende at det kommer på døren i morgen. Kjedelig å måtte betale for frakt av et kostyme som ikke engang kom tidsnok.. Men på den annen side kan jeg bruke det neste år.Beklager for at jeg ikke fikk blogget før nå, men jeg hadde alt av teknisk utstyr hos en venninne. Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere på vorset i går, men hadde hun internett? neii.. Og jeg kunne ikke akkurat ta med meg hele bloggopplegget på byn, så da ble det bare sånn.


OooOo, sexyy.

Jeg har masse bilder fra i går som jeg tenker å legge ut etterpå. Det er så mange å gå igjennom. Noen er litt mer upassende enn andre, mohaha. Skal prøve å legge ut så barnevennlige bilder som mulig. så det er bare å slappe av.

Hva synes dere?

 

Nytt kostyme og masse stress

Hei bloggen!

Jeg kan ikke tro at dagen endelig er her, ENDELIG! Det er så mye jeg må gjøre før jeg kan nyte kvelden.

Dagen startet med å kjøre opp til mamma med kostymet jeg kjøpte i går ettersom det er aaalt for stort.. xs du liksom. Jeg hadde egentlig bestilt et dritfint kostyme som skulle komme i går, men nok en gang kan man ikke stole på posten. Så irriterende. Jeg dro til kondomeriet med Eskil i går og bare " Gi meg et playboy kostyme, NÅ" haha.

Mens mamma har prøvd å sy det inn har jeg bleket tennene mine, shavet meg og sett på millioner av sminkevideoer, haha.


Her er en liten smakebit.Jeg bruker SmileLab og har alltid gjort det. Det er litt dyrt, men utrolig bra! Nå skal det sies at jeg ikke betaler full pris.

Men nå må jeg opp til mamma igjen og se om det er håp for meg og kostymet mitt, haha. Gleder meg til å vise dere!
 

 

 

Gårsdagens OutfitToppen er fra Shein og håret er fra Luxushair

Dagens outfit

Heeey bloggen!

Endelig er solen tilbake! Jeg holder seriøst på å smelte her jeg sitter, haha. Men deilig er det. 

 


!


!

!

 

Hva synes dere?

For sexy for 17.mai?

Hey,hey,heeey! Gratulerer med dagen alle sammen! 

Nå er Eskil på champagne frokost med kompisene sine og jeg leter desperat etter klær å gå med. Jeg pleier ikke å feire 17.mai, men i år skal jeg ta en tur til byn å møte kjæresten og de andre etter frokosten. Men hva skal jeg gå med..  Eskil har fått en ny dress som er blå og jeg har kjempe lyst til å matche den! Så jeg tenkte å kanskje gå med denne. Eller blir det for sexy for 17.mai? Ikke det at jeg bryr meg noe særlig. Men jeg tenkte jeg skulle høre med dere hva dere synes. 

 

Outfit til kvelden

Hei bloggen!

Vel, nå har jeg egentlig veldig dårlig tid som vanlig, haha. Jeg skal nemlig i 60års lag eller hva det nå enn heter. Det er iallfall en som blir 60. 

Jeg tok på meg den svarte two-piecen min uten utrigning. Jepp, null pupper. Jeg tenkte nøye igjennom det og jeg fant ut at jeg ikke ville gi noen eldre menn hjerteinfarkt. Det hadde vært både flaut og utrolig tragisk! Jeg vet ikke om det går, men jeg tar ingen sjanser. 

Fikk denne av svigermor som tydeligvis tror jeg er veldig mye større enn jeg er, haha. Neida, den er i xs, men som dere ser må det ha blitt merket feil eller noe? Aner ikke. Men det er dette jeg skal gå med. 

Jeg må nesten bare avslutte innlegget her ettersom mamma har ropt i 10 minutter nå, haha. Blogges!

Dagens outfit

I dag kastet jeg på meg en shorts og en tubetopp bare fordi jeg, vel, kan, haha. Jeg bare savner sommeren så mye! Og siden jeg har vært syk så lenge har jeg ikke fått gått ut i finværet. Så jeg bestemte meg for å bare ta på meg sommerklær og bare drømme meg bort her inne i sengen foran pcen. Jeg ble helt ærlig litt deprimert, haha. 

Og for Paradise episoden jeg skulle se i dag? Jeg fikk beskjed av Viaplay om at siden det er påske kommer ikke episoden ut før halv elleve i kveld.. Så mye for å betale en fast sum i mnd. Men det er masse annet bra på Viaplay også. Det er ikke bedre enn Netflix, men fortsatt bra, haha.
Det jeg hater med "nåtidens" shortser er at de er alt for vide rundt livet. Jeg kan heller ikke kjøpe mindre størrelser ettersom jeg ikke får de over rumpa, haha. Og fordi jeg bruker xs. Det er vel ikke så mange butikker som har mindre enn det? Kanskje barneavdelingen, men jeg har ikke så lyst til å gå rundt i "frozen" klær heller. Det er ikke helt meg kan man si. Men jeg tror bare shortsene skal være sånn. Det som er så synd er at man ser litt firkantet ut i de. Men det som er inn er inn. 

Er det flere som gleder seg til sommeren eller?

Dagens outfit

Hei bloggen! 

Nå ligger Eskil inne å sover så da tenkte jeg at jeg kunne ta meg en rask tur ut for å ta noen outfit bilder. I dag er det ingen her på østlandet som kan klage på været. Det er varmere ute enn inne og det er deiliiig! Så da kastet jeg på meg et passende outfit for dagen. Det er søtt men samtidig sexy, sånn som meg, haha. 


Rompa mi, jeg er så glad i rompa mi, haha. Likte bildet så godt så bare se bort i fra den lille "flashen" Alt er kjøpt på Sheinside. Jeg vet jeg sier det stadig vekk, men det er faktisk den beste nettbutikken i verden! No kidding. 

Hva synes dere?

Dagens outfit

Hei bloggen!

Beklager for at jeg ikke oppdaterte dere i går, men det skjedde ikke stort så dere gikk ikke glipp av mye. Jeg var med Eskil og så på han lage musikk. En kjempe kul hobby han har fått! Nå slipper jeg endelig å få dårlig samvittighet når jeg blogger hos han fordi da sitter begge og holder på med hver sin "greie". Helt perfekt med andre ord, haha. 

Dagen outfit er vel ikke så mye å skryte av. Jeg har vist denne genseren til dere før, men jeg kan ikke få vist den nok! Dette er vel det beste jeg har fått fra Shein på lenge. 

 


Jeg må bare beklage for dårlig blogging i det siste, men som dere vet har jeg ikke vært i topp form. Når man er syk er vel å ta bilder det siste man egentlig vil, men jeg prøver. 

Dagens outfit

Som dere vet skal jeg på kino i dag og jeg kan helt ærlig si at jeg har prøvd alle klærne jeg har i klesskapet. Det er utrolig vanskelig å være en jente med mye klær. Jeg føler at jo mer klær du har jo vanskeligere er det å velge hva man skal gå med. Men jeg tror jeg har funnet det jeg vil gå med. 

Om dette er litt overpyntet for kino vet jeg ikke. Egentlig bryr jeg meg veldig lite ettersom jeg elsker å pynte meg litt ekstra uansett hvor jeg skal. Men jeg tenkte likevel at jeg skulle spørre dere hva dere synes. Litt over the top for kino eller ikke? 

 


 

Men nå ser jeg egentlig at tiden hat flydd fra meg. Tiden flyr når man blogger! Men jeg oppdaterer dere senere mine kjære søte snille og gode lesere. Håper Eskil setter pris på klærne mine da. Det er litt ekstra gøy å pynte seg når folk legger merke til det og sier WOW, haha. Men husk å si hva dere synes! 

Gårsdagens Outfit

Hei bloggen!

Er det flere enn meg som er litt bakfull eller? Gårsdagen var utrolig bra. Det er faktisk ingenting bedre enn å være med venner og bare kødde, haha. Jeg ble faktisk kjent med en del nye mennesker og mesteparten av de var jenter. Hvor sykt er ikke det med tanke på at jeg ikke klarer å få meg venninner. Men av en eller annen grunn så blir alle så snille når de drikker. Eller, det finnes jo de som blir utrolig grinete og bitchy, men det var heldigvis ingen av de i går. Alt i alt en veldig koselig og morsom natt. 

Tror ikke jeg sovnet før klokken syv i dag, haha. Med løsvipper og sminke. Dere kan ikke engang forestille dere hvor dritt jeg ser ut i dag og ikke minst hvor dritt jeg føler meg, Men det er vel det vi har søndager til? 

 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere gårsdagens outfit. Eller.. Det er vel egentlig bare en unnskyldning for meg til å gå ut å ta bilder, haha. Hva synes dere?

Blogges!

Hvilken kjole skal jeg bruke?

Hei bloggen!

Som dere vet er det bursdagen min i morgen, WOHO! Gleder meg så mye til jeg endelig kan si jeg er myndig. En kveld med mange gode venner og alkohol blir helt fantastisk. Føler det er på sin plass med en liten sammenkomst. Blir til at men glemmer hverandre litt når skolen begynner osv. Synd, men sant. 

Blandevann, alkohol, venner og "lokale" er på plass. Det eneste som mangler er hva jeg skal ha på meg. Det er der dere kommer inn. Mine trofaste lesere hvis jeg kan kalle dere det, haha. 

Nr.1nr.2
 nr.3

Alle er fine, så det er litt vanskelig å bestemme seg. Hååper dere gidder å hjelpe! 

Blogges!

#hverdag #blogg #rosa #rosablogg

Outfit \ Noe nytt

Hei og god kveld til dere! 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit! Så heldig som jeg er har jeg en fantastisk kjæreste. En kjæreste som lar meg bruke kortet hans til å bestille hva jeg måtte ønske til både jul og bursdag. Så i dag bestemte jeg meg for å bruke årets søteste julegenser som jeg da fikk til jul. 

Ja den er litt hullete og slitt, men det blir jo sånn når man frakter ting hele veien fra Kina, haha. Neida, den skal jo selvfølgelig være sånn, og jeg ELSKER det!

Genseren er kjøpt på Sheinside. Det vil si den beste klesbutikken ever. Alt jeg bestiller av klær er derifra og jeg har aldri blitt missfornøyd. Så hvis dere ser etter kule, pene, litt på kanten klær så anbefaler jeg absolutt Sheinside! Senest i går satt jeg med Eskil sitt kort i hånden og kjøpte masse kule greier. Jeg kan ikke vente til alt kommer slik at jeg kan vise dere. 

En annen ting! Denne nydelige piercingen fikk jeg av Henriette (min kjære lillesøster og fotograf) til jul! Jo lengre jo bedre if you know what i mean, haha. Nei, men seriøst. Hvor søt var ikke den?

 

Men nå må jeg neste gå dere.. Husk å fortelle meg hva dere synes. Blogges!

Dagens outfit

hei bloggen!

nå befinner jeg meg endelig godt plassert i senga til Iselin. Jeg har faktisk gått i over en halv time i vind og kulde. Det var like før vippene mine fløy til Nordpolen, haha. Men hva gjør man ikke for å være med venner? 

Dagens outfit er vel ikke akkurat så mye å skryte av, men.. Det er jo helg så da er det lov til å gå i joggeklær (?) det er det det heter eller? Ikke vet jeg, men dere skjønner helt sikkert hva jeg mener når jeg sier det. Dette er altså "hangover looken" min, haha 

 

Jeg har tenkt endel på en ting. Det at når man går meg joggebukser så trener man aldri i dem. Man bare ligger eller sitter og feter seg opp sakte men sikkert, haha. Men ærlig, jeg har aldri sett ett menneske som jogger i joggebukser. Hva synes dere? Jogger dere i joggebukse?

naughty santa

Hei og god morgen alle! Håper de fleste har det bra til tross for at det er dagen derpå, haha. Jeg var altså hjemme i går, edru, med Eskil. Vi slappet bare av og så på verdens beste serie (ever). Jeg har sett alle sesongene to ganger før, men alle gode ting er tre, eller hva? haha. Jeg snakker om ingen ringere enn White Collar. Beste serie med diggeste mann. Men som vanlig så er jo alltid verdens diggeste man homofil.. TYPISK! Tenk at Eskil har større sjanse på han enn det jeg har, haha, rar tanke egentlig.

Ellers i dag tenkte jeg å ta turen til Iselin. Jeg kan dessverre ikke oppdatere dere på hva vi kommer til å gjøre i dag eller kveld. Vi er så "unpredictable". Dette er litt flaut, men jeg husker ikke hva det heter på norsk. Dette skjer faktisk med meg oftere enn man skulle trodd. Kanskje jeg var Amerikaner i mitt forrige liv?Nå som julen er på vei passer det bra å ta frem nattakjolen min. Tro det eller ei, men Eskil elsker denne ?! Wonder why, hihi.Dagens outfit

 
Hva synes du?Hvilken jakke?

Hei kjære lesere. Nå er jo vinteren snart her og jeg HATER det! Men det er alltids en positiv ting med det, og det er ny vinterjakke! Jeg elsker jakker selv om jeg kanskje ikke har så mange å skryte av. Men jeg klarer liksom aldri å bestemme meg for hvilken jakke jeg vil ha. Så jeg spør dere lesere om hjelp. Det er lov det vel? 

 Jeg vet det er få å velge mellom og jeg kommer helt sikkert ikke til å ende opp med noen av disse alternativene, men sånn er det. Det er ikke lett å være jente, haha..

Hvilken var finest?

Dagens etterlengtede outfit

Hva skjer med temperaturen nå for tiden? Jeg går med vinterjakke til skolen og jeg kunne gått med shorts hjem liksom. Det er utrolig vanskelig å finne ut hva man skal gå med når gradene bare forandrer på seg hele tiden. MEN jeg klager ikke. I dag har det vært så varmt at jeg har kunne gått ute med bikini. Åh, som jeg elsker bikini. Kan ikke sommeren bare bli her og så kan Spania få drittværet våres? 

Forresten så ville jeg bare takke for alle mailer og meldinger jeg har fått i det siste av dere lesere. Jeg blir så utrolig glad for at dere tar kontakt med meg og at jeg kan hjelpe dere med det dere trenger. Jeg fikk også noen kjempe fine headere i går. Det at noen har lyst til å lage headere med meg på er kjempe gøy! Føler meg som en kjendis for å være helt ærlig.#blogg #hverdag

Er disse buksene forsatt inn?

Se hva jeg fant bakerst i skapet! De gamle leopardbuksene mine. Jeg husker når sånne bukser var sykt populære. Det er en stund siden for å si det sånn. Men for å være helt ærlig så synes jeg de er ganske kule enda, eller? Jeg har tenkt litt frem og tilbake på om jeg skal bruke de igjen eller ikke. Ikke missforstå meg. Jeg elsker å skille meg litt ut i klesveien. Poloskjorter og olabukser med Canada goose jakke er ikke helt meg. Faktisk så synes jeg ikke det er spesielt fint. 

Men det jeg ville spørre dere om var om denne buksa fortsatt er innafor eller bare rar. Hva synes dere?Gårsdagens Outfit

#blogg #hverdag #outfit

Outfit wants

 

Hvilken var finest?

#blogg #hverdag #mote

Hot in leather

Heii! Fy så trist vær det er ute. Jeg begynte nesten å grine når jeg måtte bruke paraply i dag. Det blir ikke noe mer varme i år tror jeg.. Huff! Jeg prøvde å ta outfit bilder, men det var helt umulig! Regnet bare pøset ned så det ble ikke mer bilder enn dette. Men dere overlever nok det. 

Jeg elsker skinntightser og shortser og sånn! Man blir så sexy og chic når man har de på. Man går fra søt til digg på 2 sek. I LOVE IT! Alle sitt førsteinntrykk av meg er at jeg er så uskyldig og søt og nå er jeg lei.. På tide å variere stilen! Leather here i come
#blogg #outfit #hverdag

Noe "døds" tøft

Usj for et vær! La meg til tropenatt og våknet til storm liksom. Hva skjer? Jeg hater å være ute i regnet. Sminken forsvinner og håret blir helt forferdelig. Da er det utrolig deilig å komme hjem og ta av seg den våte trange buksa. Det gjør jeg alltid etter skolen! Bare slenger av meg buksa og hopper i senga for en powernap eller to eller tre, haha. 

Se hva jeg fant bakerst i klesskapet mitt i sta! En "døds" tøff tights. HAHA, skjønte dere den eller? Jeg har faktisk ikke brukt den mer enn en gang i livet mitt. Det er fordi jeg aldri klarer å finne en topp som passer. Kan dere hjelpe meg med det eller? Eller er den ikke så kul som jeg har trodd?Tips til overdel?

#blogg #hverdag #mote

Dagens Outfit

 Jeg er så jentete! Jeg bare ELSKER kjoler. Jeg kunne gått med kjoler og høye hæler hver dag resten av mitt liv, men det passer seg kanskje ikke i alle omgivelser sånn som i skogen, stranda og i gym-timen osv. haha.. så jeg får begrense det litt. Hva synes dere?


#blogg #hverdag #outfit

Min Favoritt!

Hei hei alle sammen! Tenkte jeg skulle vise dere min favoritt topp at the moment. Jeg skifter mening hele tiden, men nå er det denne! Egentlig  så trengte jeg bare en grunn til å legge ut bilder, hihi. Det eneste som er kjipt er at den er litt gjennomsiktig så jeg må alltid bruke hvit bh..  Noe som jeg har svæært lite av. Men samma det. Hva synes dere? fin? stygg? fin?


Kjøpt på forever21. 

#blogg #mote #hverdag

Dagens Outfit

Det er alltid like vanskelig å finne klær til skolen. Eller, etterhvert bryr man seg ikke like mye, men i starten er det viktig å se litt sammensatt ut føler jeg. Man kan ikke overpynte seg eller under pynte seg. Man må være midt i mellom! Egentlig så har jeg lyst å ta på meg hæler og kjole, men sist gang jeg gjorde det fikk jeg en million stygge blikk fra andre jenter, huff.. Så da blir det sånn! Hva synes du?Hihi.. Fikk besøk av den beste katten i verden! Hun ville også være med. GO Tingeling!!
#blogg #hverdag #outfit

Dagens Outfit

 

Hva synes dere?

Relax!

Rosa! Jeg liker bare ting hvis de er rooosa!

Hei alle dere! Idag har jeg planlagt å bare være inne og slappe av. Det har gått opp for meg at det er under en uke til skolen begynner igjen så nå må tiden utnyttes, og da mener jeg selvfølgelig soves bort, haha! Da er det på med deilige klær og opp i senga foran Netflix. Det er litt deilig å være alene innimellom. Spesielt når man trives så godt i sitt eget selskap som jeg gjør! Jeg er tross alt kjempe kul i følge meg selv så klart, haha. Men samma det! Jeg har fått meg en kjempe fin rosa topp i dag, jippi. Hva synes dere?

Fin?

 

I Love My Curls

Hei alle sammen! Jeg kjedet meg så utrolig mye på morgningen i dag.. Når jeg kjeder meg så begynner jeg å sminke meg, fikse håret og finner nye kles-kombinasjoner. Jeg vet at det kanskje er litt rart, men tiden flyr utrolig fort! Vertfall når jeg krøller håret. Håret mitt er så tykt at det tar meg over en time å komme igjennom med krølltangen.. Gjesp.. Men det blir et utrolig bra resultat! En ting jeg lurer på.. Er det finest med rettet eller krøllet hår? Jeg liker best krøllet for da ser man litt mer satt sammen ut hvis du skjønner? Eller.. Hva synes dere?#blogg #hverdag #hår

Dagens Outfit

Hei alle sammen! Jeg bare elsker dette outfitet her. Det er så casual men samtidig ikke hvis dere skjønner? Dette tipset er kanskje litt sært, men når dere bruker sånne inntilsittende skjørt så blir resultatet best hvis du... Wait for it!... Ikke bruker truse!! Det er ikke så farlig når skjørtet er så langt for det kan liksom ikke blåse opp, haha. Jeg skriver ikke dette for å være teit, men det blir faktisk et bedre resultat. Null truseskille!Hva synes dere?

#blogg #mote #rosablogg #outfit

BAM! Outfit

Hei alle mine kjære gode lesere. Her på Hvaler er været helt på bånn. Jeg har sittet å sett ut på regnet i over en time. Så fort det stoppet løp jeg ut for å ta bilder til bloggen. Det ble ikke så mange å velge mellom i og med at det bare var en to minutters regnpause. Men sånn er det bare. Var det ikke rykter om at dette skulle bli den fineste sommeren vi har hatt på flere år? Hvor ble den av liksom...  

Men det er ikke så dumt at været er som det er i dag. Rommet og badet må vaskes og ryddes.. Men før det så må jeg bare stirre litt i taket og litt i veggen og kanskje til og med litt i gulvet. hmm.. Hva skal jeg gjøre først? Ønske meg lykke til da alle snupper!!!Hva synes du?

Disney love

 

Dagens Outfit

 SHIP AHOY

Ship Ahoy alle sammen!

Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet den overskriften. Først var det "ship ohoi", "ship ahoi" og nå "Ship Ahoy". Takk gud for Google sier jeg bare. 

Når jeg har kjøpt meg nye klær så må jeg ta de på meg så fort jeg har sjansen. Selv om det ikke akkurat er bikini vær (lyn og torden) her i dag så måtte jeg bare prøve det jeg kjøpte i går. Jeg vet ikke hvorfor jeg er sånn, men jeg håper jeg ikke er alene(?). Mest sansynelig så kommer jeg til å gå med dette i hele dag. Jeg er bare så forelska i den mini-shortsen, også passer den så bra med bikini toppen min i tillegg. Føler meg litt som en moderne pirat. Siden jeg elsker pirater så er jo det bare supert! 

 

Det var noen som lurte på hvor jeg hadde kjøpt dette. Og med "jeg" mener jeg Eskil så klart.  Topp+Shorts: New Yorker, NordbyHva synes du?

Dagens Outfit

 


Sko: Forever21 Skjørt: H&M Topp: BikBok


Hva synes du? 

Outfit

 

Sommer outfit!

Hei alle sammen!

Dette er en av de dagene hvor man egentlig ikke vet helt hva man skal skrive. Jeg tror jeg har begynt på et nytt innlegg minst fem ganger og jeg har ikke blitt helt fornøyd. Men jeg har alltids en plan b, c, d, e osv.. Så her er dagens Outfit!

Hva synes du? Fint? Stygt?

Outfit of the dayHva synes du? Kjolen er fra H&M
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits