Fra mørk til lys!

Hei bloggen!

Jeg rakk dessverre ikke å poste resultatet i går ettersom jeg satt i flere timer hos frisøren. La meg bare si at jeg verker sinnsylt mye i hodebunnen i dag, haha. Blir sånn når man avfarger, bleker og farger på samme dag. Men jeg skal ikke klage. Ja, det er en stor forandring, men jeg elsker det! Fargen varierer i forskjellige lys da. I noen lys er det gråblondt, i andre er det blondt og noen steder er det lilla skjær i det. Men jeg elsker det! Det skiller seg litt ut fra resten og det synes jeg er bra. Kjedelig å være en kopi av andre liksom. 

Etter:Før:Når jeg våknet i dag så skvatt jeg noe helt sykt, haha. Det var liksom en fremmed som stirret tilbake på meg. Riktig nok en sexy fremmed, haha. 

Hva synes dere? 

#rosa #rosablogg #blogg #hverdag

Not so much..

Heii alle sammen!

For en lang dag det har vært. Skal ikke søndager liksom være en hviledag? Not so much. Jeg har ryddet og vasket i noe som virker som en evighet og jeg er ikke ferdig engang! Jeg er drit sliten og vil egentlig bare sove resten av dagen. Huff. Men over til gårsdagens hendelse.

Som noen av dere vet så var jeg på konsert i går med noen venner. Det var kjempe koselig å komme seg litt ut av huset til en forandring. Men så skjedde det noe som egentlig er typisk min flaks. Dere vil garantert ikke skjønne hvorfor dette var så krise for meg, men tro meg, jeg har aldri følt meg så teit før. Litt utover kvelden så løsnet løsvippen min til det punktet at den bare hang der i en ende. Jeg så faktisk ut som en retard, eller. Det syntes ikke så mye, men jeg visste om det og da blir man jo automatisk veldig usikker på seg selv. Jeg kunne jo ikke ta dem av heller fordi da hadde jeg jo sett ut som en enda større retard! Det ble til at jeg spurte folk om de hadde vippelim på seg, haha. Hva gjør man ikke når man er desperat, right?

Nei, nå får jeg slutte å synes synd på meg selv og sette igang med ryddingen! Håper dere får en suuper "hviledag".

#blogg #hverdag
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits