SpørrerundeHey hey!

Nå er det lenge siden jeg har hatt en spørrerunde og siden året snart er ferdig er det på tide. You know the drill ❤

Svar på den "overfladiske" spørrerunden

 

hva med kroppen din er du mest fornøyd og misfornøyd med?

Hmm.. Den var litt vanskelig. Jeg er så utrolig glad og komfortabel i kroppen min, både rumpe, mage, lår osv. Det er mange som ikke kan si det, så jeg innser at jeg er veldig heldig på den fronten der. Men når sant skal sies er jeg kanskje ikke like fornøyd med puppene mine som jeg er resten av kroppen. Bare sånn hvis jeg nevne en ting. Men misfornøyd er jeg altså ikke.hvilke piercinger og tatoveringer har du?

Piercinger: To i niplene, og en i navlen

Tatoveringer:

Hvordan har du og Eskil vært sammen så lenge og hvordan er det å bo sammen?         

Det har ikke vært så vanskelig egentlig. I tillegg til å være kjærester er vi jo bestevenner. Jeg tror det er en stor grunn til at vi har vært sammen så lenge som vi har. Vi koser oss sammen og er ellers veldig like. Han respekterer mine meninger og omvendt. Ja, vi krangler en gang i blant, men er ikke det sunt? Det må jo være kjedelig å være i et forhold med null uenigheter eller diskusjoner? Da hadde jeg sovnet tror jeg.

Når det kommer til å bo sammen har det vært et eventyr, synd at det ikke kommer til å være sånn så mye lenger.. Men nå er det nok sutring eller hva? Neste spørsmål!

har du lyst på eller planer om silikon?    

 For å være helt ærlig har jeg faktisk en sparekonto til akkurat det. Men det er ikke sånn at jeg er ute etter å øke størrelser, fordi det trenger jeg ikke. Men litt for formens del. Litt finpussing hvis jeg kan si det sånn. Altså, jeg har ikke økonomi til det nå og kommer ikke til å gjøre dette før jeg har.

Hvordan setter du på håret ditt? :) digger bloggen    

Og jeg digger deg! Jeg kommer nok til å legge ut en video eller innlegg om ikke så lenge, så får dere se en gang for alle.              
.  Det var nesten bare "overfladiske" spørsmål til meg denne gangen. Håper kanskje noen ser bort fra silikon og kropp til neste gang! Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Blogges babes

5 ting dere garantert ikke visste om meg

1. Jeg har tatt 4 piercinger. Den første tok jeg i navlen, da var jeg vel rundt 14-15 år. Den andre var i tunga, da var jeg 16, men den klarte jeg å svelge så den har grodd igjen. Jeg har faktisk svelget piercingen min over 10 ganger etter jeg tok den, haha.

De to siste har jeg i niplene, og jeg Elsker dem! 

2. Jeg har tatt restylane 3 ganger og er fortsatt ikke fornøyd. Jeg føler ikke selv at jeg ser så stor forskjell og det irriterer meg ettersom det er så veldig dyrt. Kanskje bare legen min suger og ikke vet hva han driver med? haha. Men jeg får rabatter så det er jo greit. 

3. Tro det eller ei, men jeg er en stor Ishockey fan. Jupp, lille, søte, overfladiske, selvsentrerte meg liker ishockey. Faktisk har jeg vært på to kamper denne uken og planlegger å dra på lørdag også. Ellers hater jeg sport. Fotball mest av alt ettersom det er den mest pinglete idretten jeg vet om. Det blir så dumt når man blir sparket i leggen og brått har man hjerneblødning?! Sorry, men det er meg.

4. Jeg er kjempe sjenert når det kommer til nye mennesker. Det er helt sykt, haha. Jeg tror det er fordi jeg er redd for å si noe dumt. Hvis du leser kommentarene mine så er det ikke akkurat så mange som liker meg. Og av en eller annen grunn tror alle i Fredrikstad at jeg er dum.. Kan det ha noe med utseendet mitt å gjøre? Alt jeg vet er at jeg er sykt usikker på meg selv når jeg møter nye mennesker. Skulle ønske det ikke var sånn

5. Sist men ikke minst: Meg og Eskil har blitt samboere og har bodd sammen siden før sommeren, suprize. Det er så gøy! Er ikke det alle sin drøm? å bo sammen med sin beste venn i hele verden? Well, I do ;)

 

 

Svar på spørsmål - Lepper

Hei bloggen!

Nå er det vel endelig på tide å svare på spørsmålene om leppene mine. Det er en god stund siden jeg fikset på de, men jeg får fortsatt spørsmål, og så lenge dere lurer så må jeg svare.

Gjorde det vondt?

Jeg fikk bedøvelse så jeg kjente ikke så veldig mye. Det verste var det å ta sprøytene. Jeg hadde hørt at man fikk bedøvelseskrem på leppene, men neeeida. Her tok jeg fem sprøyter for å ikke kjenne de tusen andre, haha. Men herregud, jeg kunne lett tatt det igjen! En blodprøve i mine øyne er vondere. Men ærlig talt folkens. Hvis dere revurderer det på grunn av at det kan gjøre litt vondt så har dere absolutt ingenting på en klinikk å gjøre.


 

Hvor mye tok du?

Jeg tok 50-50 oppe og nede slik at forholde skulle bli likt. Dere skjønner at i følge kirurgen hadde jeg helt perfekte lepper så han ville ikke forandre på formen osv. bare størrelsen. Mengden var 1ml som er utrolig mye! Man pleier bare å ta 0,5ml liksom. Go hard or go home, haha. 

Hvor tok du restylanet?

Jeg tok det på Igor Poruba klinikken i Fredrikstad. Han har sertifikat på golden standard. Det vil si at han er best i yrket sitt og det vil si at jeg ble veldig glad, haha. Han var en utrolig kul type og veldig profesjonell. Anbefaler han til alle! 

Hvor mye betalte du?

Jeg betalte 3000kr for restylanet og bedøvelsen. Ganske mye penger i seg selv, men ikke når det kommer til dette. Prisen er normalt på 3500kr-4000kr. Egentlig ikke så mye å betale for å føle seg bra. Jeg kan ærlig si at jeg har bare fått mer og mer selvtillit etter jeg tok det. Greit nok, det er mange som sier at det var en teit ting å bruke penger på, men vet dere hva? Så lenge jeg er fornøyd med meg selv kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva dere synes jeg burde å ikke burde bruke penger på. Det var mine penger, ikke deres så slapp av. 

Før-etter?

Hvor lenge varer det?

Det varierer litt fra person til person, men ca ett år. Jeg har et lite håp om at det skal vare for alltid, haha. Tviler på at det skjer, men det er lov å håpe, right? 

Hvorfor tok du restylane?

Jeg tok det fordi det var noe jeg følte jeg måtte gjøre. Ingen andre pekte ut at leppene mine var små unntatt meg hver gang jeg så meg selv. Det er ingen grei følelse. Men nå er alt perfekt og jeg er fornøyd!  

Håper jeg fikk svart på alt dere lurte på, men hvis ikke så kan dere kommentere spørsmålet så putter jeg det inn i innlegget! 
 

Svar på spørrerunden

Hei! Hva er dine beste tips til å få større pupper?

Hmm.. Rart spørsmål. Hvis du vil ha selve puppene større så er det vel bare å ta silikon eller bli gravid (neida! Bare tøysa), haha. Nei, men seriøst. Silikon er mitt beste og eneste tips til større pupper. Ellers hvis du vil at puppene skal se større ut så kan du kjøpe deg push up bh'er. Jeg anbefaler det fremfor å stappe dopapir oppi bh'en. Det er altså mine eneste tips. Jeg er ingen "puppeekspert" haha.
#tb Sommer! 

 

Er det no "mening" bak tatoveringene dine eller har du bare gjort det for fint?

Den første tatoveringen min betydde ingenting. Den tok jeg bare på sparket. hadde bare 5 minutter på å bestemme meg for hva jeg ville ha, så da ble det bare denne fuglen. Og selvfølgelig MÅTTE den jo være rosa, haha. 

Men den nyeste tok jeg fordi at jeg elsker tigere. Jeg betaler en fast sum inn i måneden for å få lov til å kalle meg tigerfadder. Det er faktisk noe jeg brenner for og jeg kunne aldri i mitt liv angret på den tatoveringen. Men så lenge en tatovering er fin og sexy så bryr jeg meg ikke om noen betydning, haha. Det er bare tatoveringer liksom. 

 

Er Norge en egen stat?

Ærlig folkens.. Jeg vet dere tror jeg er dum og sånn, men dette blir bare trist.. NEI, Norge er ikke en stat.. Vi er et eget land, så da vet dere det, haha. Men vi var en stat før når vi var i union med Danmark og Sverige (nei, jeg måtte ikke google dette, hihi).

Er du veldig materialistisk?

Jeg er litt usikker på hva du mener med det? Regner med at du mener "fake" eller noe i den duren? Det eneste som ikke er ekte på meg er vippene mine. Men jeg har jo lyst til å fikse på puppene, leppene og nesa mi, men det er jo selvfølgelig ikke noe jeg kommer til å gå igjennom med. Eller kanskje leppene og puppene, haha. Vi får se. Men så langt er jeg 99,1% real.

 

Er du religiøs?

Haha, nei, det er jeg absolutt ikke. Det skaper for mange konflikter og i mitt hode så høres for eksempel kristendommen ut som et natta eventyr. Hva gjør Gud mer ekte en Thor og Odin liksom? Nei, alle eksisterende religioner blir for tåpelige og merkelige for min smak. Jeg har mine egne tanker om hva som skjedde og hva som kommer til å skje. Så jeg er altså IKKE religiøs.

Hvor lenge har du og typen vært sammen? er det seriøst?

Vi har vært sammen i underkant av tre år. Det runder vel opp til tre i Januar. Med andre ord meget seriøst. Såå koselig når jeg tenker over det. At dere engasjerer dere i mitt forhold og mitt liv. Blir så glad og lykkelig, hihi. Shit, tre år er mye for noen på min alder (stolt).

 

Hvor er genseren din fra?

Den er fra Nelly, men jeg har ikke link. Fikk den i gave fra Eskil. Men hvis dere leter så finner dere den sikkert.
Hva synes kjæresten om at du er rosablogger?

Eheh.. Ventet egentlig på dette spørsmålet. Han synes jo det er greit og han er jo selvfølgelig veldig stolt over meg. Men jeg tror det kan bli litt slitsomt for han i lengden. Det å se meg gråte over hate og se hvor mye det faktisk går inn på meg. Men bloggingen har sine gode sider også ;). Men det han hater mest av alt er nok at kameraet skal være med over alt hele tiden. Noe av det jeg hører han si mest er vel "må du ta bilde av alt som skjer i livet ditt eller", "ikke ta bilde av meg da!" og min personlige favoritt " Er du ferdig nå?"  Men han godtar bloggingen og det er jeg glad for i og med at jeg ELSKER det. 

Hvorfor må du alltid bruke løsvipper? Sliter det ikke veldig på øyevippene?

Fordi det er fint vel! og fordi jeg er en syvsover. Det tar nemlig under ett minutt og ta på seg løsvipper, men flere minutter å ta på seg mascara. Jeg merker ikke noe til at det sliter på vippene mine, og jeg kunne egentlig ikke brydd meg så mye, hihi. Blir mine ekte vipper slitte så er det jo bare å bruke løsvipper for å skjule det. Smart jeg. Men jeg tror det kommer an på vippene. Jeg bruker bare vipper med ekte hår på istedet for plastikk. Kanskje det er bedre?Hvor mye hadde du tatt for og sett på meg runke foran deg ?

.......

Hva synes du om flyktninger krisen i Norge?

Jeg synes mye rart om den, men jeg velger å ikke uttale meg om det temaet på bloggen. Da hadde jeg nok skrevet flere timer med tekst. haha. Men jeg er ikke rasistisk og mener ikke at de ikke er velkommen. Men politikken rundt det må nok forandres litt tenker jeg. 

Hvilken linje går du?

Jeg går på design og håndverk + frisør. Ja, jeg går førsteåret om igjen. og nei, jeg bryr meg ikke om dere synes det er slumt. Heller det enn å leve med en utdanning jeg ikke trives med. Spør du meg så er det det som er "slumt".  

 

Håper dere ble fornøyde! Blogges 

 

Spørrerunde

Hola!! Se, jeg kan Spansk, haha. Neida

Jeg tenkte jeg skulle ha en ny spørrerunde på bloggen. Det er så utrolig lenge siden sist. Dere kan spørre om alt dere vill hvor dere vil. Enten om det er anonymt på bloggen eller på facebook. It is all up to you. Gleder meg masse til å svare på spørsmålene deres! Kanskje jeg skal være litt crazy å svare på video? Hva synes dere?

 

Svar På Spørrerunden

 

 

 

Hvilken krølltang bruker du?

Jeg bruker en krøllstav OBH Nordica. Krøllstav er noe jeg anbefaler ovenfor krølltang for et bedre og mer naturlig resultat. Håret faller så bra hvis dere skjønner?Hva er din favoritt ting?

Det er så vanskelig!! Penger kanskje? Når man har penger så kan man kjøpe sminke, klær og egentlig gjøre alt man vil! Så penger må være min favoritt ting over alt fordi da kan jeg gjøre alle mine andre favoritt ting. Så smart jeg er, haha!
Hva er ditt favoritt dyr?

Det er ingen hemmelighet at det er TIGERE! Jeg er en tigerfadder og jeg har også tatovert en tiger på armen. Jeg bare elsker dem og hvordan de ser ut. Det som er litt dumt er at jeg ikke drar i dyreparker fordi jeg ikke støtter det, så jeg får ikke sett dem.. Men jeg vet at det jeg gjør hjelper så da gjør det ingenting. Verste med å blogge?

Det er vel alt hatet jeg får... Jeg sverger at dere ikke kan finne et eneste innlegg uten en stygg og ekkel kommentar fra de "kule" anonyme stalkerene. Jeg har tykk overarm, stygt ansikt og jeg er kjempe dum ikke minst! Jeg merket det veldig i dag når folk visket og ga stygge blikk til meg,men jeg overlever. Noen av kommentarene er så dumme at det blir morsomt, så det er jo positivt!

Har du silikon?

Takk? Jeg er en 17 år gammel jente.. Sist jeg sjekket så var det 18 års grense? Det er faktisk mange som har lurt på det, så nå vet dere at jeg er 100% reel! Men jeg vet ikke hva jeg har tenkt å gjøre i fremtiden. Vi får se!Hvilken linje og skole går du på`?

Jeg går design og håndverk på Glemmen VGS  

Spørrerunde!

Nå er det vel på tide med en ny spørrerunde tenker jeg. Spør meg om hva du vil, men jeg kan ikke love at jeg får svart på alt! Om du vil være anonym eller ikke er helt opp til deg.

 

Spørrerunde!

Nå er det vel på tide med en ny spørrerunde tenker jeg. Spør meg om hva du vil, men jeg kan ikke love at jeg får svart på alt! Om du vil være anonym eller ikke er helt opp til deg.

Vil du lese min bucket liste? Her!Svar på Spørrerunden

 

Har du planer om flere tattoveringer?

Ja, så absolutt! Jeg elsker tattoveringer. Har tenkt å ta fler i sommer når jeg er i Mallorca med Eskil (kjæresten). Tattoveringer er noe jeg synes er veldig sexy på både jenter og gutter,  og kan derfor ikke få nok! Jeg kunne tenkt meg en på låret eller på ryggen. Vi får se hva som skjer.

Når tok du tattoveringen din?

Denne fuglen tok jeg ganske spontant i Teneriff for to år siden. Har ikke gått lei av den. Jeg mener.. Den er jo rosa!


Hvor har du kjøpt toppen din?

Den fikk jeg til jul av Eskil sammen med mangen andre fine topper. Men akkurat denne er min favoritt og jeg er ganske sikker på at det er hans favoritt også! hmm. Wonder why.


wææ, jeg er så bleik. 

Hva er det flaueste du har gjort i fylla?

Hmm.. Det må være den gangen jeg fallt ned ett "stup". 

Kompisen min kastet en røyk over et rekkverk og jeg la merke til at den ikke var slukka. Siden jeg er så god og snill så ville jeg hoppe ned og slukke den slik at huset ikke skulle brenne opp.. (ikke spørr). Da jeg hoppet over så bare fortsatte jeg å rulle nedover. Etter alle hadde ledd ferdig så kom heldigvis noen å hjalp meg. For å si det sånn, jeg hører det enda. Det var sinnsykt bratt forresten! DEt var så mørkt at jeg så ikke at det var en skråning der.

Kan du poste et bilde fra når du var 11/12?

Jeg kan poste to!


Whæ! ser jo ut som en psykopat.


 Huffamei!!

Hvor får du inspirasjonen din fra?

Jeg er veldig glad i bloggen til Sophie Elise. Så jeg må si at jeg får litt inspirasjon fra henne. Men egentlig så bare skriver jeg det jeg føler for og bruker ikke noen spesiell inspirasjon kilde. 

Hvorfor droppet du ut?

Du kan lese alle svar på det her!

Hva er din favoritt nettbutikk?

Jeg er veldig glad i Sheinside.com og Nelly.com. Alle klærne jeg har fått fra de sidene har vært akkurat slik som på bildet og alt passer perfekt! Anbefales på det sterkeste. 

Husk konkurransen HER!


Hva? Hvorfor? Hvordan?

Hei alle sammen!

Jeg tenkte kanskje jeg skulle ha en spørrerunde. På den måten så kan jeg svare på ting dere lurer på og så har jeg noe å skrive om. For å være helt ærlig så har jeg ganske skrivesperre akkurat nå. Det har ikke skjedd noe spisielt enda og det kommer sikkert ikke til å skje noe utover dagen heller. 

Men tilbake til saken. Jeg har lovet meg selv å svare på ALLE spørsmål uansett hvor kleine eller rare de måtte være.

Eller.. Vi får nesten bare se hvordan det går. Husk at dere kan være anonyme i kommentarfeltet. 

 

 

Hva skal du  idag?
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits