Pakke I Posten

Jeg fikk endelig sponsorpakken min i posten, jippi! Hvem elsker vel ikke gratis ting? Jeg gjør vertfall det, hihi.Nå som høsten er på vei er det kjempe lurt å ha lepomader tilgjengelig over alt når som helst. Leppene mine blir så utrolig tørre og det er så stygt med tørre lepper. Æsjj, Det og gule tenner med belegg får meg til å grøsse. Jeg kan helt ærlig si at jeg har prøvd så mange lempomader, men jeg har liksom ikke vært helt 100% fornøyd. Eos har vært min trofaste følgesvenn en stund, men jeg er ikke så fornøyd med den egentlig. Den blir for klissete for meg som elsker å kysse på folk.. Men denne fra Nivea er så tynn og lett på leppene. I'm in LOVE!Det er så mange gode smaker eller lukter eller hva jeg skal kalle det. Bringebær er min favoritt, men du kan også få blåbær, vanilje og kokosnøtt. De koster 39kr pr på H&M. 

Har du prøvd?

#blogg #hverdag

Vippene jeg bruker

 
Jeg tenkte jeg skulle anbefale til dere vippene jeg bruker. Jeg har gått fra det ene til det andre og nå er jeg ENDELIG fornøyd! Eylure har de fineste og beste vippene jeg noen gang har brukt. De er ikke for de som ikke er vandt til slike vipper, men for de litt mer erfarne er dette perfekt. Jeg har flere vipper fra denne serien og jeg er in love! Det tar meg under ett minutt å ta på og de sitter som et skudd. Jeg glemmer faktisk at jeg har de på i og med att de er så lette. Ardell er også bra. De bruker jeg hvis jeg vil ha en mer naturlig look. Du får kjøpt dem på Kicks butikkene for en billig penge. Det følger også med veldig bra vippelim. På bildene har jeg på meg vippene fra Eylure.

 

Har dere noen spørsmål så er det bare å spørre :)

#blogg #tips #skjønnhet #vipper

VIKTIG BUDSKAP!Hva tenker dere om budskapet?Mine topp 5 serier

Det er noen ganger jeg kan lete etter nye serier å se på i flere timer. Så jeg tenkte å gi dere noen tips til 5 serier som dere kan se på sånn at dere slipper det. Dette er mine topp fem serier (ikke sortert i rekkefølge).


Modern Family Jeg har aldri i mitt liv ledd så mye av en serie. Den er utrolig morsom og utrolig bra! Så hvis du leter etter en serie som du kan se på i flere dager i strekk uten å bli lei, så er det denne. Garantert! Den handler om den hektiske men morsomme hverdagen til tre generasjoner. 

Supernatural


 Jeg elsker denne serien. Den handler om to brødre som reiser rundt i Amerika for å jakte alt fra demoner til spøkelser. Hver eneste episode er like spennende. Denne er absolutt verdt å se hvis du liker skrekkfilmer osv.

Gossip Girl


Jeg er ikke flau over å si at denne serien er en av mine favoritter. Den er faktisk kjempe spennende. Den handler om en "blogger" som skriver om livet til alle elitene i Manhattan. I hele serien prøver de å finne ut hvem som står bak Gossip Girl. Den inneholder mye drama, plotting og kjærlighet. Alt jeg liker på ett og samme sted.

Drop Dead Diva

Dette er en utrolig bra og morsom serie. Jeg kunne lett sett denne i flere timer, dager, måneder. Den handler om en vakker modell som dør og kommer til himmelen. Hun nekter å godta at hun er død, så hun prøver å komme seg ned på jorda igjen. Da hun våkner ser hun at hun er en advokat som ikke har hvert like heldig med utsende. Hun har fått ett nytt liv, men ikke som seg selv.

Family guy

Alle har vel sett minst en episode av denne? Den er så morsom, i overkant, tørr og kjempe gøy å se på. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva den handler om. Men jeg kan ikke si det at denne serien er for alle.


Hva er din favoritt?
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits