Rosabloggeren trener!?

Hei mine søte lesere! 

Ja, dere leste riktig! Jeg av alle mennesker dro på treningssenter. Hva har skjedd lurer vel dere på? Jo, Iselin tvingte meg, haha. Nei, men det var faktisk veldig gøy, men ikke så gøy at jeg vil gjøre det igjen for å si det sånn.


THAT ASS! Haha, neida, joda. Men jeg kan innrømme at jeg elsker rumpa mi. Det er faktisk det jeg er mest fornøyd med med med selv. 

Rett etter jeg ble "tvunget" med på det her måtte jeg jo bare finne frem treningsklærne mine og børste av støv og jage bort flaggermusene. Men som dere ser er alt jeg har rosa! Alt fra topp til tå er rosa, til og med mobilen min. Jeg kunne faktisk ikke begynt å trene uten noe i den fargen. For å være ærlig kunne jeg ikke gått ut av huset uten en ting i rosa. Trist, men sant. 
 

Det var en sånn sykt gammel mann på senteret som løftet vekter og løp frem og tilbake. Litt av en inspirasjon må jeg si! Han var faktisk mye mer i form enn meg, flauut! 

Jo! jeg må fortelle dere at jeg klarte 90kg i beinpress. Sykt stolt over meg selv. Der får man igjen for å ha en stor rumpe, haha. 

Men nå er jeg så svett og ekkel at jeg må oppdatere dere senere. Blogges! 

 
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Fredrikstad. Håper du liker bloggen min og velger å stikke innom igjen ;)


Kontakt: Sunnivahope@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits